FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Monday, August 31, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 31:08: 2020

 


Japans Premier Abe is slechts de eerste dominosteen, Macron, Moon volgen

31 augustus 2020

Benjamin Fulford 

De voortdurende Covid-19 nep-epidemie aanslag op de mensheid heeft de cabal en zijn topleiders duidelijk ontmaskerd. Dat maakt ze een gemakkelijk doelwit en ze worden nu systematisch opgespoord en uit hun machtspositie verwijderd. Japans slavenpremier Shinzo Abe, bijvoorbeeld werd “verteld om zich terug te trekken door Joint Chiefs of Staff lid (gezamenlijke stafchefs) Generaal Jay Raymond”, zeggen Pentagon-bronnen. Raymond, na te zijn teruggetreden als hoofd van het V.S. ruimtecommando “is de perfecte JCS afgezant”, voegen ze er aan toe. Abe werd ook gedwongen om de Olympische Spelen te cancelen, wat zijn gangstervrienden beroofde van enorme geldbedragen die hun beloofd waren in ruil voor het akkoordgaan met de Fukushima aanval op Japan.

Behalve Abe, zijn de andere leiders die op het punt staan te vallen degenen die zichzelf hebben geïdentificeerd door hun eigen volk draconische fascistische maatregelen op te leggen in opdracht van hun Satanische Khazariaanse opperheren, zeggen bronnen van de White Dragon Society.


Dat betekent dat Duitslands Angela Hitler, haar schoothondje Emmanuelle [sic] Macron van Frankrijk, Canada’s Justin Castro, Zuid-Korea’s Moon Jae In en UK’s Boris Johnson allemaal tot degenen behoren die op weg zijn naar het beulsblok, zeggen de bronnen.

De meeste kans is dat Macron de volgende zal zijn die valt. Net zoals Roemeens dictator Nicolae Ceausescu onderdrukking uitbreidde totdat zijn eigen veiligheidstroepen hem voor een vuurpeloton zetten, zo verhoogt Macron de onderdrukking in Frankrijk. Propaganda “nieuws” rapporten citeren het Ministerie van gezondheid (dood) dat zegt dat Frankrijk een “exponentiële toename in gevallen” meemaakt. Dit is een excuus voor de in moeilijkheden verkerende Macron om een volgende landelijke lockdown te verlangen. Macron promoot ook 5G als een zaak van “Europese soevereiniteit”. https://www.bbc.com/news/world-europe-53954562

https://www.msn.com/en-gb/news/world/macron-says-frances-5g-strategy-founded-on-european-sovereignty/ar-BB18tofg

Maar een rapport van de vereniging van Franse reserve officieren, samengesteld door een brede reeks deskundigen met echte frontlinie ervaring in de strijd tegen de cabal’s “pandemie”, geeft de conclusies weer waartoe zij gekomen zijn:

 • Opvallende onverenigbaarheden en onverklaarbare “leemten” maken de officiële theorie krachteloos
 • Het beheersen van de “gezondheidscrisis” lijkt een voorwendsel te zijn voor een totalitaire wereldwijde overname
 • Totalitaire samenzweringen: bedoeld om een wereldwijde cryptovaluta, een vaccin met nano-chips en een onderhuidse elektronische chip op te leggen
 • Er bestaat enorme corruptie in het hart van de Wereld Gezondheidsorganisatie en de meeste niet openlijk toegegeven intenties
 • 5G is verstrengeld met Covid-19, met elektromagnetische straling die mogelijk de werking versterkt van:
 • De ziekteverwekkende kracht van het virus, of de Prevotella bacterie die zorgt voor de cytokine shock
 • De overeenkomst tussen de longbeschadiging die waargenomen is door alle eerstehulpartsen en de schade veroorzaakt door het gebruik van een elektromagnetische wapen (plus permanente hoofdpijnen, vermoeidheid, branderig gevoel in de longen, trombose en verlies van de gevoeligheid om te ruiken en te proeven, ook als symptomen van Covid-19 genoemd)
 • Veel antennes werden geïnstalleerd dankzij de lockdown, zonder bekommering om het “voorzorgsprincipe”, ondanks dat breed wordt aangevoerd dat het anders is, om vooral medische behandeling te hinderen.
 • “Covid-19” is een biologische en elektromagnetische oorlog ondersteund door een enorme “misleidende en bedrieglijke” operatie, die verwarring zaait onder de rangen van medisch- en ziekenhuispersoneel
 •  “Covid-19” zou de voorbereiding kunnen zijn voor een veel grootschaliger gezamenlijke operatie gecombineerd met een rookgordijn om grootschalig testen van het 5G wapen voor criminele doeleinden te verbergen; dat moet nog duidelijk worden
 • 5G installaties, zowel op de grond als in de lucht (Elon Musks satellieten in de lage aardebaan) maken duidelijk deel uit van dit “totale oorlog” project
 • Dr. Jeremy K. Raines, een gezaghebbend elektromagnetische field engineer rapporteert dat het menselijk lichaam signalen gebruikt om zijn processen te reguleren, en waarschuwt dat externe elektromagnetische signalen dit proces ernstig kunnen verstoren
 • Er is geen onderzoek gedaan naar de reactie van de Aarde op het massale gebruik van 5G technologie ondanks dat is vastgesteld dat industriële activiteiten (mijnbouw, olie- en gaswinning, geothermische energiewinning) aardbevingen teweeg kunnen brengen
 • Ongewone aardbevingen hebben plaatsgevonden in Frankrijk en gemeenten hebben verklaard in een noodtoestand te zijn

Het hele 190-pagina’s tellende rapport in het Engels is te vinden op deze site onder “Extra Editie”.

Het Franse leger weet dat ze een plicht hebben om hun volk te verdedigen en dat betekent dat ze de moordzuchtige Macron-regering moeten verwijderen.

Aziatische geheime genootschappen hebben ook gezegd dat in Wuhan China bij een hoogfrequente elektromagnetische aanval grote aantallen mensen zijn gedood. “Nu vinden deze aanvallen op wereldwijde schaal plaats en een oorlog die onzichtbaar is voor het blote oog is al behoorlijk gaande”, voegen ze er aan toe.

Terwijl veel aspecten van deze oorlog “onzichtbaar zijn voor het blote oog”, kunnen wij mensen de planeet bevrijden door de zichtbare aspecten aan te pakken. Het proces dat leidde tot de Fukushima aanval op Japan en de daarop volgende frauduleuze verkiezing van Abe in 2012 levert ons concrete doelen.

Het probleem kan in het bijzonder worden getraceerd naar de mensen die al duizenden jaren controle uitoefenen over monotheïsme als een familiezaak. Bijvoorbeeld: de leider van het huidige Antifa, Black Lives Matter en andere Bolsjewiekachtige aanvallen in de V.S. is…

Leo Zagami, volgens P3 vrijmetselarij-bronnen. We hebben onafhankelijk van elkaar bevestigd dat het forensische spoor van controle leidt naar Leo Zagami, die Italië is ontvlucht om arrestatie te voorkomen door machten die loyaal zijn aan Paus Francis en de P3-Vrijmetselarij. Hij verbergt zich nu in Palm Spings, Californië, en speelt daar een devoot Christen.

Maar toen Zagami in Japan naar me toe kwam toonde hij me foto’s van demonische entiteiten en zei dat hij en zijn mede Satanisten ze konden oproepen met ceremonies waarbij vijfpuntige sterren betrokken zijn, net zoals in de films. Hij zei dat deze entiteiten ook grote stormen, aardbevingen enz. konden veroorzaken.

Zagami zei ook dat de sterkste entiteiten alleen opgeroepen konden worden via menselijke offers. Grootgebracht als atheïst nam ik in die tijd aan dat Zagami gebruik maakte van grove angstaanjagende tactieken, ontwikkeld om bijgelovige monotheïstische oude dames bang te maken. Nu ben ik daar niet zo zeker meer van.

Direct na de Fukushima aanval op Japan, stuurde Zagami mij e-mails waarin hij pochte over de aanval en de verantwoordelijkheid ervoor opeiste. Hij zei ook dat het zijn groep was die achter het Marxisme en de communistische revoluties over de hele wereld zat.

Met dat in gedachten, schenk aandacht aan het feit dat veel mensen, inclusief Q-anon hebben opgemerkt dat de Amerikaanse Democratische Partij gebruik maakt van een Satanisch logo, zoals hieronder te zien is.

Zagami’s mensen claimden ook dat ze de controle hebben over Christenen als hun slaven. Afgaand op hun gedrag, is dit waarschijnlijk waar voor sommige Christelijke groeperingen. Hier bijvoorbeeld is een groep van 2700 gehersenspoelde Christelijk Zionistische predikers (Satanisten) die mensen vertellen zich te laten “vaccineren”.

 https://www.christianpost.com/news/2700-evangelicals-warn-against-politicizing-coronavirus-urge-christians-to-take-vaccine.html

De slag om de V.S. zal de komende weken doorgaan. Maar Antifa en Black Lives Matter en Bolsjewieken hebben alleen geld en een paar ingehuurde uilskuikens ter beschikking. Daarom zullen ze het verliezen tegen de patriotten die deze weerzinwekkende personen systematische uit de Amerikaanse natie verwijderen. Ik raad ze sterk aan om Zagami (die me vertelde dat hij menselijke foetussen had gegeten) te arresteren voor serieuze ondervraging.

De bepalende strijd voor de bevrijding van de Aarde centreert zich natuurlijk rondom Israël waar moedige Joden dagelijks vechten om hun Satanisch bewind onder Benjamin Netanyahu te verwijderen.

Hier is wat Pentagon-bronnen te zeggen hebben over de strijd om de Joden in Israël te bevrijden:

“Een beroemde uitspraak van Kissinger is dat Israël wellicht na 2020 niet meer bestaat en hier zijn 3 andere zaken die opvallen:

 1. [V.S. Secretary of State Mike] Pompeo lukte het niet om Bahrein, Soedan, Oman, Saoedi Arabië, Kuwait, Marokko of welke andere Arabische staat ook zo ver te krijgen dat ze hun banden met Israël normaliseren, want ze weten allemaal dat Israël een nucleaire bom op Beirut dropte. Deze staten houden vast aan het Arabische Vredesinitiatief.
 2. Met de annexatie verworpen is wellicht de weg gebaand voor [V.S. President Donald] Trump om Israël te dwingen al het Arabische land terug te geven, illegale Joodse vestigingen te ontruimen en zich terug te trekken achter de grenzen van 1967 overeenkomstig het Arabische Vredesinitiatief. Als hij dat doet, wint hij de Nobel Prijs.
 3. Met Frankrijk verdreven uit de Libische wateren, een in stukken brekende NAVO en een Italië dat bang is voor slachtoffers, voert de Amerikaanse marine oefeningen uit met Turkije. Turkije, dat drones en Russische geavanceerde wapens bezit, mag Griekenland en Cyprus verslaan die partners zijn van Israël in het Arabische gaspijplijn project.

We kunnen daar nog aan toevoegen dat andere Pentagon-bronnen zeggen dat de Verenigde Arabische Emiraten alleen met een vredesdeal met Israël instemden omdat ze waren bedreigd met een nucleaire aanval zoals die op Beirut. We merken ook op dat Macron ook de verdenking op zich heeft geladen in deze aanval door het te gebruiken als voorwendsel om het Franse koloniale bewind over het land weer in te stellen.

Alles omvattend, volgens MI6-bronnen:

“De algemene stand van zaken in de wereld is inderdaad erg chaotisch en we zullen alleen stand-by blijven totdat alle hoge pieten van de wereld zeggen: genoeg. Het verontrustende daarbij is dat burgerregeringen en hun leiders gefaald hebben en te zwak zijn. Het is inderdaad een wereldwijde burgeroorlog en de doodstrijd van de controlerende matrix die al lange tijd verborgen aanwezig is in de geopolitiek.

Deze schrijver reisde naar de Bill Gates compound in Karuizawa, Japan om onderzoek te doen naar rapporten over vreemde activiteiten daar, maar na gesprekken met buren en plaatselijke aannemers die ernaast aan het werk waren kon geen verdachte activiteit worden bevestigd.

Een lid van de White Dragon Society dat was gearresteerd in Indonesië op verzonnen aanklachten en vier maanden in de gevangenis zat, ontweek ternauwernood een geplande moordaanslag na vrijgelaten te zijn. Als het lid is vermoord zal hetzelfde lot volgen voor President Jokowi en de nakomelingen van de vroegere president Suharto.

In Azië zeggen veel lange termijn waarnemers dat wat er gaande is, de val van Babylon is. Als Babylon valt, zullen de Joden voor het eerst in 5780 jaar vrij zijn. Als iemand die is grootgebracht als atheïst, dacht ik nooit dat ik zoiets zou zeggen, maar we gaan echt door Bijbelse gebeurtenissen.

Vertaling: Nel

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers