FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, August 11, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 10:08:2020

 

Razotkrivanje NLO-a pokazuje da elita planira da slijedi lažnu pandemiju s lažnom vanzemaljskom invazijom.

10. kolovoza 2020.

Benjamin Fulford

Kazarska mafija priprema javnost za neki oblik razotkrivanja vanzemaljaca ili scenarija invazije dok se bori za ostanak na vlasti, tvrde izvori iz Pentagona i drugi. Najvjerojatniji scenarij za ovu jesen je otkazivanje američkih predsjedničkih izbora, nakon čega bi slijedilo odvlačenje pažnje s NLO-ima, kažu izvori. Sam američki predsjednik Donald Trump poručuje da izbore treba opozvati iako nastavlja promovirati "svemirske snage"

Izvori MI6, sa svoje strane, kažu da su sve svemirske aktivnosti nedavno prizemljene, tako da bi te "svemirske snage" mogle biti glumci koji će igrati "dobre momke" koji nas štite od "loših vanzemaljaca." Uskoro će se pojaviti na TV ekranu blizu vas.

Snažan pokazatelj za ovu kampanju bio je članak New York Timesa koji, između ostalog, spominje da američka vojska ima vanzemaljske letjelice koje nisu napravljene na ovoj zemlji.

https://www.nytimes.com/2020/07/23/us/politics/pentagon-ufo-harry-reid-navy.html

 

Mnogi tragovi dokaza NLO-a vode do obitelji Rockefeller. Da citiram Mathew-a Ehret-a iz Fondacije za stratešku kulturu:

 

U 1993. godini, the Disclosure Initiative (Inicijativa za razotkrivanje) stvorio je nitko drugi do financijer Laurence Rockefeller (četvrti sin osnivač Standard Oil-a, John D. Rockefeller). Tijekom zenita Rockefellerove inicijative za razotkrivanje NLO-a, Clintonovi su bili na the Laurence Rockefeller ranch , (ranču Laurence Rockefellera) u Wyomingu, a za to vrijeme nedavno regrutovan za "misiju razotkrivanja" bio je Clintonov šef stožera John Podesta.

 

Tijekom godina boravka Clintona u Bijeloj kući, Laurence Rockefeller je regrutirao biologa bodibildinga po imenu Stephen Greer da bi postao kontrolor projekta razotkrivanja, koji mu je do danas osigurao odskočnu dasku za slavu. Greer je dao tisuće intervjua promoting the narrative , (promovirajući priču) da su NASA-ini Lunarni projekti Apollo zaustavljeni 1972. godine samo zato što vanzemaljci, koji su eonima stacionirani na Mjesecu, nisu htjeli da procuri istina.

 

Area 51 tijekom tog razdoblja, koja je velikim dijelom hranila raniji eksperiment društvenog inženjeringa hitnim emitiranjem čitanjem naglas romana H. G. Wells-ovog Rata svjetova u 1938. godini.

 

War of the Worlds emergency broadcast 

 

Ova radijska emisija romana o invaziji Marsovaca na Zemlju pokrenula je pravu paniku među stanovništvom i poslužila kao predložak za planiranu lažnu invaziju vanzemaljaca čiji je cilj učvršćenje kontrole nad stanovništvom.

 

Sjećate se ovog čuvenog citata Rockefellerovog trgovačkog putnika Henryja Kissingera?

 

„Danas bi Amerika bila bijesna ako bi američke trupe ušle u Los Angeles kako bi uvele red [aludirajući na pobunu u Los Angelesu 1991.]. Sutra će biti zahvalni! To je posebno istinito ako bi im se reklo da postoji vanjska prijetnja [tj., invazija vanzemaljaca“], bilo stvarna ili objavljena, koja je prijetila samom našem postojanju. Tada će se svi narodi svijeta moliti da ih se izbavi od ovog zla. Ono čega se svaki čovjek boji je nepoznato. Kad im se predstavi ovaj scenarij, voljno će se odreći osobnih prava za garanciju dobrobiti koju im je dodijelila Svjetska vlada." - dr. Henry Kissinger, konferencija Bilderberger, Evians, Francuska, 1991. godine.

 

Izvor: https://www.physicsforums.com/threads/kissingers-very-strange-remarks.8651/

 

Stranica za informiranje-dezinformiranje mornaričke obavještajne službe Sorcha Faal

jedan je od mnogih izvora koji sada agresivno forsiraju temu „vanzemaljaca“. Oni potvrđuju ono što kažu izvori CIA-e i Pentagona da će predsjednički izbori u studenom biti otkazani i:

 

"Nakon toga će brzo uslijediti još šokantniji događaj "Listopadsko iznenađenje", u kojem će predsjednik Trump otkriti američkom narodu istinu o onome što se dogodilo u Roswellu – Novom Meksiku 1947. - objava kojom će predsjednik Trump objaviti istinu o vanzemaljskom životu koji nije iz našeg svijeta. Ovaj dokument GRU-a pokazuje da su predsjednik Trump i predsjednik Putin razgovarali telefonom 11 puta od veljače (američki izvori kažu najmanje 8 puta), uključivši njihov razgovor od prošlog četvrtka - telefonski pozivi između predsjednika Trumpa i predsjednika Putina ovaj dokument GRU-a ih prikazuje kako razgovaraju o samo jednoj temi, poznatoj kao "dosje Kemerovo".

 

To je jedna od visoko tajnih datoteka u posjedu Ministarstva obrane, a odnosi se na tajanstveni objekt sličan NLO-u koji su u siječnju 2015. otkrili ruski rudari u ugljenokopu duboko pod zemljom, u okrugu Belovo-Kemerovo najčudesnije što se zna o njemu je da je gotovo egzaktna minijaturna verzija NLO-a za koju se navodi da se srušio u Roswellu – u Novom Meksiku 1947. godine.

 

http://www.whatdoesitmean.com/index3291.htm

 

Mali primjerak NLO-a i svemirske medijske kampanje koja je u tijeku može se vidjeti ovdje:

 

https://www.adn.com/nation-world/2017/01/31/now-you-can-read-the-cias-once-secret-stash-online/

 

https://spacenews.com/white-house-nominates-four-u-s-space-force-major-generals-for-promotion/

 

https://eurasiantimes.com/russia-china-will-develop-a-joint-moon-base-russian-space-agency/

 

https://www.thehour.com/news/article/NASA-seeks-to-keep-momentum-going-after-successes-15455827.php

 

https://www.cnbc.com/2020/08/07/spacex-and-ula-win-2022-pentagon-rocket-launch-contracts.html

 

https://news.yahoo.com/richard-branson-space-bound-early-2021-says-virgin-084900952.html

 

Vaš dopisnik bombardiran je informacijama o vanzemaljskim vrstama otkad je naglasio da su Rockefellerovi i njihova vrsta bili poput samozvanih bogova zahvaljujući njihovom vlasništvu nad krivo nazvanim Odborom Federalnih Rezervi. Kad sam bio na crnoj listi svih zapadnih korporativnih medija (zbog pisanja o FRB-u, 9/11, itd.) i suočio se sa zabranom knjige u Japanu, što je uzrokovalo da mi prihodi ispare, odjednom sam primio plaćene pozive za razgovor od strane vanzemaljaca i NLO grupa.

 

To se dogodilo iako sam bio financijski novinar koji u svojoj karijeri nikada nije pisao o NLO-ima. Ovu kampanju su pratila sustavna šuputanja svakome s kime sam ikad radio kao profesionalni novinar da je "Benjamin Fulford uzimao drogu i govorio lude stvari o vanzemaljcima, pa je bolje da nemate nikakve veze s njim."

 

U svakom slučaju, veliko forsiranje NLO-vanzemaljaca očito je znak očaja elite. Razlog za to je val kaznenih istraga koje se nadvijaju nad njima, kažu izvori CIA-e. Ghislaine Maxwell pjevala je poput kanarinca u vezi s elitnom pedofilijom, a njezini dokazi impliciraju ogroman popis elitnih pedofila. Možda je to primjerice, razlog zašto je bivši španjolski kralj Juan Carlos iznenada nestao.

 

https://www.bbc.com/news/world-europe-53647170

 

Stalna uhićenja elitnih pedofila također odvraćaju pažnju od niza drugih kaznenih istraga usmjerenih na elitu. Na primjer, Chabadov sotonista, Trumpov zet Jared Kushner i sam Trump nalaze se pod istragom zbog upitnih financijskih poslova u koje je upletena Deutschebank.

 

https://www.zerohedge.com/political/deutsche-bank-launches-investigation-personal-banker-trump-kushner-over-2013-transaction

 

Također vidimo da se farmaceutske korporacije optužuju za ubojstvo u slučaju urođenih oštećenja pri porodu.

 

https://www.france24.com/en/20200803-pharma-giant-sanofi-charged-with-manslaughter-in-birth-defects-case

 

Ako se sada kazneno terete za urođene mane, što će se dogoditi kad izađe istina o izmišljenoj pandemiji?

 

Ovaj e-mail od zviždača, ako je (što je vjerojatno) istinit, jasno pokazuje da trenutna pandemija ima korijene u sotonističkom kultu Chabadu i njihovim planovima da se ubije 90% čovječanstva:

 

Kao što su mnogi od vas čuli, Moderna se nalazi u 3. i završnoj fazi razvoja cjepiva. Evo nešto što mnogi ne znaju, pogodite tko je bio prvi izvršni direktor Moderne?

 

Cornellov diplomac pod imenom Anthony Fauci, bio je cimer s nikim drugim, nego Billom Gatesom. Obraćate li pažnju? Upravo je u Cornellu Bill Gates dizajnirao RFID (radiofrekvencijsku identifikaciju) i patentirao je pod brojem US2006257852. Jeste li se probudili? Sada idemo dole do zečje rupe. Moderna je bila farmaceutska tvrtka koja je započela u Njemačkoj pod imenom IG Farben.

 

IG Farben je zloglasan zbog masovne proizvodnje Zyklon-B, osnovnog plina koji se koristio za ubijanje milijuna ljudi tijekom holokausta. Nakon pada Njemačke, IG Farben se raspao, a njegova imovina je prodana od strane jednog naciste koji je postao Amerikanac po imenu, pretpostavljate, George Soros. Soros je promijenio ime kompanije u Moderna.

 

A tko je bio glavni dioničar Moderne do svoje smrti? Jeffrey Epstein. Njegova uloga u Moderni je mjesto gdje je stvorio svoje bogatstvo i uspostavio veze.

 

Kada još uvijek uspavane “ovce” saznaju za elitne zločine ove vrste, možete biti sigurni da će reakcija biti nasilna. Zato elita podmeće kartu vanzemaljaca i druge trikove.

 

Također čujemo od NSA-e o izraelskom nuklearnom napadu na Bejrut. Izvori FSB-a i MI6 kažu kako je izraelski ministar-kriminalac Benjamin Netanyahu naredio napad kako bi pokušao skrenuti istrage za zločine koje se oko njega sužavaju.

 

Također čujemo od izvora Pentagonovih bijelih šešira da će bilo koje oktobarsko iznenađenje od strane kazarske mafije dočekati novembarsko iznenađenje. Priroda ovog iznenađenja nije poznata, ali dobro se kladiti da ni Trump, ni Biden neće biti predsjednici u 2021. godini.

 

Bez obzira na to, očekuje se da se ove jeseni sveobuhvatno geopolitičko zatišje koje doživljavamo cijelo ljeto završiti na dramatičan način. To može uključivati ograničeni rat na Bliskom istoku, čiji je cilj prisiljavanje Izraela i cionista da zaustave svoj stalni terorizam i stvaranje problema.

 

Svaki drugi izraelski nuklearni napad poput onog na Libanon (kojeg su kao takvog potvrdili i Pentagon i MI6) naići će na odgovor poput uništavanja Tel Aviva, kažu izvori gnostičkih Iluminata.

 

Izvori iz DIA-e kontaktirali su me neposredno prije nego što je ovo izvješće trebalo krenuti uživo da dodam:

 

Bombardirajući Bejrut, Izrael je možda ubrzao svoju smrt i zapečatio sudbinu Bibiju kao serijskom ratnom zločincu.

 

ICC može proširiti svoj kazneni progon da uključi Bejrut koji nije samo ratni zločin, nego i zločin protiv čovječanstva.

 

Trumpa je vojska prisilila da baci bombu istine i možda će morati izgovarati riječ N i I u istoj rečenici otkad je raketni udar izložen na videozapisu i postao viralan.

 

Trumpovo listopadsko iznenađenje možda je prebačeno na kolovoz, a na njegovom nišanu su skidanje tajne s 9/11, cionističkih i židovskih milijardera poput Adelsona, Paula Singera, Haima Sabana i onih koji financiraju demokrate.

 

Prikriveno u pomoći Libanonu, svjetski čelnici na čelu s UN-om, EU-om, Francuskom, Velikom Britanijom, Danskom, Rusijom i Engleskom i G20, mogu Izraelu nametnuti konačno rješenje, pomažući Trumpu u uništenju cionističkih neprijatelja stranih i domaćih.

 

U znak odmazde za bombardiranje kršćanskog sektora Bejruta i zaustavljanje daljnjeg bombardiranja od strane cionističkih psihopata, Rusija može iskoristiti Izrael kao poligon za svoje oružje poput nuklearnog torpeda Poseidon.

 

Ako Izraelci žele ostati konstruktivan dio čovječanstva, morat će ukloniti svog masovnog ubojicu, nacističkog vođu Netanyahua i njegove kazarske cionističke šefove koji se kriju na mjestima kao što su Novi Zeland, Britanski Djevičanski otoci, Švicarska itd. Sve dok to rade, nestanci lidera, poput nestanka bivšeg španjolskog kralja Carlosa, samo će se nastaviti i proširiti.

 

I za kraj, ovaj tjedan želimo izvijestiti da lokalni trgovački centar u blizini moje vikendice u Kanadi kaže da ih već tjednima napadaju hakeri. Kad sam bio tamo, svjetla su se stalno palila i gasila, a svi sustavi za elektroničko plaćanje su bili u kvaru. Rezultat toga je bio da je samo radilo gotovinsko plaćanje. Čujemo da se ovakva vrsta problema događa u cijelom financijskom sustavu i nije ograničena na moju lokalnu trgovinu. U svakom slučaju, ovaj incident otkriva ključne pogreške u "digitalnom novcu": treba mu struja da bi radio, a ranjiv je na hakere.

 

Preveo: Fredi

 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers