CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Sunday, August 23, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 24:08:2020

 

Raspirivače straha od Covid-19 sustavno se lovi i ubija

 

24. kolovoza 2020.

Benjamin Fulford

 

Ne griješite, štovatelji sotone - kazarski gangsteri pokušavaju ubiti vas i vašu obitelj. To je razlog zašto je započela kampanja da se sustavno love i ubijaju svi fašistički zapadni lideri koji šire strah od Covid-19, kažu mnogi izvori.

 

"Čitav Covid-19 fijasko dio je UN-ove agende 2030, koja uključuje mnogo stvari, ali najvažnije je da digitalna valuta i RFID implantati budu sučelje između vlade i privatne industrije koja nadzire globalno stanovništvo", kažu izvori MI6.


 

Izvori P3 tvrde da trag vodi direktno do obitelji Rockefeller i njihovog trenutnog patrijarha Davida Rockefellera mlađeg. Dok se japanski vojni obavještajni izvori slažu, obitelj Rockefeller nije odgovarala na moje upite do trenutka objave ovog izvješća.

 

Ako ovo zvuči kao „paranoidna teorija zavjere“, imajte na umu da su David Rockefeller Jr., Warren Buffet, Michael Bloomberg, George Soros, Ted Turner, Oprah Winfrey i drugi javno rekli da žele smanjiti svjetsku populaciju.

 

https://blogs.wsj.com/wealth/2009/05/26/billionaires-try-to-shrink-worlds-population-report-says/

 

https://www.thetimes.co.uk/article/billionaire-club-in-bid-to-curb-overpopulation-d2fl22qhl02

 

Sada David Beasley, izvršni direktor UN-ovog Svjetskog programa za hranu (WFP), kaže da se zbog Covid-19 svijet suočava s „glađu biblijskih razmjera“.

 

https://www.rt.com/news/498719-global-famine-covid-un/

 

S obzirom na to da je Covid-19 lažna kriza koju je stvorio čovjek s patentiranim, laboratorijskim biološkim oružjem „poboljšane funkcionalnosti“ kao njegovom bolešću… 

cijela ta zavjera jednaka je zločinima protiv čovječanstva zbog uzrokovanja smrti s predumišljajem, patnji i ekonomskih poteškoća, u kombinaciji sa zabranjivanjem  preventivnih lijekova i prirodnog liječenja. Stoga je ubijanje ovih ljudi legitiman čin samoobrane, a ne zločin.

 

Izvori MI6 obećavaju:

 

"Covid-19 je vrlo jasno eugenički program na djelu i zločin protiv čovječanstva. ‘Država’ je očigledno postala nitkovska i okrenula se protiv naroda. Kad se to dogodi, to postaje vojna stvar i mi krećemo jer imamo mandat."

 

Američki predsjednik Donald Trump, sa svoje strane, zadao je veliki udarac farmaceutskim kompanijama prošlog tjedna kako se može vidjeti u sljedećem tvitu:

 

„Klauzula favoriziranih nacija“ protiv Big Pharma-e, koju sam potpisao prošli tjedan, znači da SAD dobivaju cijenu lijekova na recept koja odgovara cijeni zemlje koja plaća najnižu cijenu bilo gdje u svijetu. 50%, 60%, možda 70% sniženje."

 

Ovo je samo prvi udar. Izvori MI6 obećavaju:

 

"Medicinsko-industrijski kompleks treba biti niveliran na isti način na koji smo iznivelirali financijsko-industrijski kompleks ... nema ako ili ali, samo ga iznivelirajte."

 

Pentagon je također na tom slučaju, posebno u odnosu na nitkovsku kazarsku mafijašku državu Izrael (pojedinosti potražite u daljnjem tekstu).

 

Za mene, kao i za mnoge od nas, ovo je osobno. U mom slučaju, najnoviji napad došao je od čovjeka zvanog Yoichiro Ikeuchi, čiju sliku i kontaktne informacije možete vidjeti ovdje:

 

https://www.fanterview.net/interview/933/

 

Ovog ljeta, dok sam bio u Kanadi, pokušao je ubiti Japanku koja mi pomaže da objavim video zapise na japanskom jeziku. Ikeuchi je imao pristup privatnim podacima o njoj koje ona nikad nije iznosila u javnost. Rekao joj je da su dvije moje bivše djevojke ubijene. Konkretno, spomenuo je Lisa-u Tohama, koja je sa mnom radila 12 godina prije nego što je umrla od raka u dobi od 39 godina. Tohama je bila otrovana genetski modificiranim Epstein Barr virusom.

 

Čovjek koji se hvalio svom suradniku da ju je ubio, Tenzan Nakai, pobjegao je na zabačeni otok u arhipelagu Okinawa, prema izvorima iz japanskog podzemlja.

 

https://ameblo.jp/hidy0701/entry-11148703068.html

 

Nismo svjesni da je još jedna suradnica ubijena, ali još jedna bivša djevojka, za koju se ispostavilo da je sjevernokorejski operativac poslan da me špijunira, također je nestala.  Možda je i ubijena. U svakom slučaju, moja asistentica kaže da je pretrpjela neku vrstu elektromagnetskog napada i da je preživjela samo bijegom s mjesta događaja. Ikeuchi nije odgovorio na višestruke pokušaje da ga kontaktiram.

 

Nepotrebno je napomenuti da japanska policija i druga službena tijela nisu učinila ništa u slučajevima poput ovih, čak i kada su im predstavljeni snažni, djelotvorni dokazi. Na stranu osobna gunđanja, potrebno je snažno djelovati jer se zapadni svijet suočava s civilizacijskim kolapsom, posebno u Sjedinjenim Državama.

 

Pogledajte ove fotografije napuštene financijske četvrti San Francisca da biste potvrdili da je SAD usred sloma u stilu Sovjetskog Saveza.

 

 

https://www.zerohedge.com/personal-finance/haunting-photos-san-franciscos-desolate-financial-district-during-morning-rush

 

Ovdje možete vidjeti članke koji opisuju duge redove za kruh od četvrt milje, neuspješno prikupljanje smeća, nefunkcionalni javni prijevoz i depopulaciju u New Yorku.

 

https://www.zerohedge.com/personal-finance/quarter-mile-food-bank-line-spotted-queens-fiscal-cliff-underway

 

https://www.politico.com/news/2020/08/16/mta-new-york-biggest-public-transit-system-congress-395717

 

https://newyork.cbslocal.com/2020/07/29/trash-collection-nyc-sanitation-department-budget-cuts/

 

https://www.cnbc.com/2020/07/09/shark-tank-investor-herjavec-were-about-to-see-biggest-exodus-from-cities-in-50-years.html

 

Također, američki gradovi postali su ratna područja s velikom pucnjavom koja se neprestano odvija u Chicagu, New Yorku, Los Angelesu itd.

 

https://chicago.suntimes.com/crime/2020/8/23/21396881/chicago-weekend-shootings-homicide-gun-violence-august-21-24

 

https://newyork.cbslocal.com/2020/08/21/violent-night-shootings-in-new-york-city/

 

https://www.cbsnews.com/video/los-angeles-shooting-spree-leaves-at-least-4-dead/

 

Društveni kolaps također znači da su se mnoge policijske snage u SAD-u pretvorile u uniformirane kriminalce.

 

https://www.wnd.com/2020/08/girlfriend-accused-selling-pot-government-takes-boyfriends-jeep/

 

Kanadska vlada upozorila je svoje građane da ne nose gotovinu u SAD jer će im je policija ukrasti. Sada se Kanađanima govori da nikako ne idu u SAD.

 

Izvori NSA-e također kažu da postoji ogromna opasnost od velikih terorističkih incidenata tijekom sljedećih 90 dana u Sjedinjenim Državama i drugdje.

 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/florida-airport-evacuated-after-huge-live-missile-found-accidentally-shipped-amazon

 

https://www.zerohedge.com/markets/massive-fire-rips-through-texas-industrial-park

 

Srećom, sve je veći broj znakova neke vrste šokantnog vojnog poteza protiv kabale, moguće već početkom rujna, slažu se brojni izvori.

 

Posebno je interesantan totalni blackout satelita iznad velikog područja južnog Atlantika. Priča na donjem linku govori o nekoj vrsti „magnetske anomalije“ koja prisiljava operatere na gašenje satelita koji idu preko južnog Atlantika. Ako pogledate kartu, ona je usmjerena ravno na Buenos Aires, Argentina. Nacistički izvori kažu da je ovo prikrivanje raspoređivanja ogromnih vojnih snaga.

 

https://www.sciencealert.com/nasa-is-tracking-the-mysterious-evolving-anomaly-in-earth-s-magnetic-field

 

Zatim imamo vjerodostojna ruska izvješća i video zapise o NLO-ima koji lete iznad Antarktike. Može li ova anomalija biti pokriće za neku vrstu pokreta tajnih vojnih snaga protiv kabale?

 

https://www.rt.com/russia/498558-ufo-footage-cosmonaut-expert-analysis/

 

Vidjet ćemo. Kao i uvijek u ovim svemirskim stvarima, vjerujte kad to vidite, pa čak i onda je ispitajte i preispitajte, jer se priča da se lažne blue beam (plava zraka) psihopate tek zagrijavaju.

 

Čak i ako nijedna svemirska sila ne dođe da nas spasi, američka vojska mora upasti u Kaliforniju i zauzeti sjedišta velikih tehnoloških tvrtki. Tko god da trenutno upravlja američkom tiskarom Fed-a u Sjedinjenim Državama, očito je da upumpava ogromne količine novca u njih. Ako iz indeksa na burzi maknete Facebook, Apple, Amazon, Microsoft i Google, tada burza ostaje zaglavljena na najnižim postignućima nakon pada cijena u ožujku.

 

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/equal%20weighted%20S%26P.jpg?itok=1PMmHmls

 

https://www.zerohedge.com/markets/what-sp-would-look-without-5-megacap-tech-stocks

 

Ove su tvrtke ključne za masovnu kontrolu uma putem interneta. Izgleda da činjenica da se većina računalno generiranog novca središnje banke ulijeva u njih, dokaz je da su gnostički iluminati u pravu, a mi imamo posla s „nevaljalom AI“ (AI = umjetna inteligencija). Čak i ako nema nevaljale AI, ove se tvrtke ponašaju na način koji se može opisati samo kao kriminal. Ovaj pisac, zajedno s mnogim drugim izvještačima istine, već dugo je napadan, onemogućen da iznosi mišljenje, lišavan prihoda itd.

 

Evo malog primjera zlouporabe moći od strane Applea, koji se smatra jednim od manje zlih tehnoloških divova. Iz nekog razloga svaki put kad pokušavam prebaciti fotografije s iPhone-a na svoje računalo, samo otprilike pola ih uspijem prebaciti. Onda, malo kasnije, dobivam e-poštu od Applea koja mi nudi priliku da svoje fotografije stavim u njihov sustav za pohranu u oblaku. Prilično je dobra oklada da Apple namjerno sprječava ljude da postavljaju vlastite fotografije na vlastita računala kako bi se potaknuli na njihovu internetsku pohranu. Ova vrsta zlostavljanja jedan je od mnogih razloga zbog kojih tehnološki divovi u Kaliforniji moraju biti ozbiljno istraženi i prisiljeni suočiti se s kaznenom prijavom. Vrlo male novčane kazne ne čine ništa kako bi odvratile kompanije vrijedne tri milijuna dolara. Stavljanje hi-thec izvršnih direktora u zatvor na duže vrijeme bi djelovalo.

 

Čak i hi-tech tvrtke poput Tesle, koje zapravo proizvode stvari, očito dobivaju više novca nego što bi im funkcionirajuće tržište kapitala doznačilo. Prošli tjedan Teslin PE, omjer cijene i zarade prešao je jednu tisuću na jedan. To znači da bi Tesli trebalo tisuću godina da isplati bilo kakvo ulaganje u svoje dionice u ovom trenutku.

 

https://brucewilds.blogspot.com/2020/08/teslas-pe-ratio-moves-past-thousand-mark.html

 

Osim Kalifornije, čini se da je još jedno uporište kabale Južna Koreja. Korejski gangsteri koji

imaju u podzakupu kontrolu nad Japanom i Južnom Korejom za kabalu, počinju paničariti jer vide da kotači pravde melju prema njima. Znak toga je to da južnokorejski robovski režim

povećava ograničenja Covid-19 do drakonskih razina, u pokušaju da drži svoje stanovništvo pod kontrolom.

 

Djelomično su očajni jer se Sjeverna Koreja priprema da objavi da su južnokorejski vladini dužnosnici odgovorni za ubojstvo Kim Jong Un-a. Možete biti sigurni da krivci neće dugo biti na ovoj Zemlji.

 

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-23/jump-in-seoul-s-covid-19-cases-sparks-fear-of-nationwide-spread

 

https://nypost.com/2020/08/23/kim-jong-un-in-a-coma-as-his-sister-takes-control-report/amp/?utm_source=reddit.com

 

U međuvremenu u Japanu, čini se da je premijer Shinzo Abe preživio još jedan kabalin  pokušaj trovanja. Abe je nedavno napustio rezervat kabale i potkopavao je njihove pokušaje da Covid-19 iskoriste za uništavanje japanske ekonomije, kažu japanski vojni obavještajni izvori. Oni obećavaju da će uskoro započeti veliku kampanju za uhićenja kabalinih agenata u Japanu. Vjerojatno, to bi značilo zauzimanje kazarskih robovskih medija u Japanu, kao i preuzimanje kontrole nad Bank of Japan.

 

Također imamo izvješća o eksplozijama u Bill Gatesovom sustavu u Karuizawa-i, u Japanu. Priča se da je izgradnja ogromnog postrojenja blizu završetka, pa je možda došlo do nekog oblika racije. Pokušat ćemo dalje istražiti i ažurirati kad bude moguće.

 

Pogledajmo sada što američka obavještajna agencija obrane može reći o rušenju kazarske nitkovske države Izrael itd. Evo njihovog izvještaja:

 

"Nakon što se irački premijer sastao s Trumpom, američke su se trupe počele povlačiti ... prosjaci ne mogu biti birači. Dakle, Trump je prisilio BiBi-ja [Benjamina Netanyahu-a] da ne blokira prodaju aviona F35 UAE-u, a potom Saudijcima, Egiptu i drugima.

 

Uz prijetnje javnim objelodanjivanjem 9/11 (11. rujna), Bejruta, Fukušime, Balija 2002, nuklearke korištene u Jemenu i Siriji i ubojstvo Haririja 2005. godine, Izrael je na koljenima, jer Saudijska Arabija proglašava normalizaciju bez mirovnog sporazuma s Palestinom po Arapskoj mirovnoj inicijativi iz 2002. i rezoluciji UN-a.

 

Cionizam je mrtav jer specijalni sud UN-a za Libanon nije uspio osuditi čelnike Hezbollaha ili Siriju zbog smrti Rafica Haririja, jer svi znaju da ga je Izrael raketirao 2005. godine.

 

Arapski svijet se može ujediniti pod okriljem normalizacija kako bi prisilio Izrael da vrati svu ukradenu zemlju, evakuira sva ilegalna židovska naselja, ukine opsadu Gaze, vrati se na granice iz 1967. godine ili prihvati dvo-nacionalno rješenje za jednu državu s jednakim pravima za sve.

 

Izrael više nema kvalitativnu vojnu snagu jer je 2018. izgubio F35-ove nad Sirijom, a Iran dobiva napredna ruska oružja poput S-400, Su-57 i jammere koji mogu onemogućiti bilo koju platformu na zemlji, zraku i moru."

 

Konačno ovog tjedna možemo referirati da više izvora govori o nekoj vrsti skorašnjeg financijskog reseta. Izvori iz Pentagona kažu da je od cionista kontrolirani SWIFT sustav međunarodnih bankovnih transfera srušen, dok je "kvantni financijski sustav umrežen".

 

Dva različita izvora Dragon obitelji također kažu da se pripremaju ogromna sredstva za kampanju oporavka planeta. Nerado dajemo određene datume, ali mnogi izvori kažu kako bi se nešto moglo dogoditi već u rujnu. S obzirom na sve lažne uzbune koje smo vidjeli, vjerujte kad to vidite.

 

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers