CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, August 11, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 10:08:2020

 

UFO onthulling toont dat de Elite Plannen heeft om de Nep-Pandemie op te volgen met een Nep-Invasie van Buitenaardsen

10 augustus 2020

Benjamin Fulford

De Khazariaanse maffia bereidt het publiek voor op een of ander scenario voor de onthulling of invasie van buitenaardsen nu ze worstelen om aan de macht te blijven; beweren Pentagon en andere bronnen. Het meest waarschijnlijke scenario voor deze herfst is het cancelen van de V.S. Presidentsverkiezingen gevolgd door een UFO-afleiding, zeggen de bronnen. V.S. President Donald Trump zelf zegt dat de verkiezingen uitgesteld moeten worden, terwijl hij tegelijk een “ruimtemacht” blijft promoten.

MI6-bronnen van hun kant zeggen dat alle ruimte-activiteiten recentelijk verboden zijn zodat deze ‘ruimtemacht’ heel goed acteurs kunnen zijn die de “goede jongens” zullen spelen die ons beschermen tegen de “slechte buitenaardsen”. Die zullen dan ook al snel op een TV scherm in je buurt verschijnen.

Een sterkte indicatie voor deze campagne was een artikel in de New York Times waarin o.a. staat dat het V.S. leger “buitenaardse voertuigen bezit die niet op deze Aarde zijn gemaakt”.  https://www.nytimes.com/2020/07/23/us/politics/pentagon-ufo-harry-reid-navy.html

Veel sporen van UFO-bewijzen leiden naar de Rockefeller familie. Om Mathew Ehret van de Strategic Culture Foundation te citeren:

In 1993 werd  het onthullingsinitiatief gecreëerd door niemand anders dan financier Laurence Rockefeller (4e zoon van Standard Oil oprichter John D. Rockefeller). Tijdens het hoogtepunt van het Rockefeller UFO-onthullingsinitiatief verbleven de Clintons op de ranch van Laurence Rockefeller  in Wyoming en gedurende die tijd was een vroeg lid van de “onthullingsmissie” de stafchef van Clinton, John Podesta.

Tijdens de Witte Huis jaren van de Clintons trok Laurence Rockefeller een body building bioloog aan genaamd Stephen Greer om de controller van het onthullingsproject te worden, wat tot op de dag van vandaag voor zijn broodwinning heeft gezorgd. Greer heeft duizenden interviews gegeven met het verhaal dat NASA’s Apollo Lunar projecten in 1972 zijn gestopt enkel en alleen omdat de buitenaardsen die al sinds jaar en dag op de maan zijn gestationeerd niet wilden dat de waarheid over Area 51 in deze periode naar buiten zou komen. Dit verhaal was voor het grootste deel geïnspireerd op het social engineering experiment (pogingen om de houding en het sociale gedrag op grote schaal te beïnvloeden) uit H.G. Wells’ War of the Worlds emergency broadcast dat in 1938 hardop werd voorgelezen.

Deze radio-uitzending van een roman over een Martiaanse invasie op Aarde bracht een ware paniek onder de bevolking teweeg en diende als model voor een geplande nep-invasie van buitenaardsen, bedoeld om de controle over de bevolking te versterken.

Herinner je je dit beroemde citaat van Rockefellers koerier Henry Kissinger?

“Vandaag zou Amerika verontwaardigd zijn wanneer U.N. troepen Los Angeles binnen zouden gaan om de orde te herstellen (refererend aan de LA rellen van 1991). Morgen zullen ze dankbaar zijn! Dit is vooral waar als hen werd verteld dat er een dreiging zou zijn van buitenaf  (b.v. een invasie van buitenaardsen), echt of bekendgemaakt, dat hun hele bestaan  bedreigde. Op zo’n moment zullen alle mensen van de wereld smeken om van dat kwaad te worden verlost. Het enige waar iedereen bang voor is, is het onbekende. Wanneer ze dit scenario voorgeschoteld krijgen, zullen alle persoonlijke rechten gewillig worden opgegeven voor de garantie van hun welzijn die hen wordt gegeven door de Wereld Regering.” – Dr. Henry Kissinger, Bilderberg Conferentie, Evians, Frankrijk, 1991.

Bron: https://www.physicsforums.com/threads/kissingers-very-strange-remarks.8651/

De informatie-desinformatie site Sorcha Faal van de Marine Inlichtingendienst is een van de vele bronnen die nu agressief het “buitenaardse” thema promoot. Ze bevestigen wat CIA- en Pentagon-bronnen zeggen dat de presidentsverkiezing in november…

zal worden gecanceld en:

“Dat dan snel zal worden gevolgd door een nog schokkender “oktober verrassing”, waarin President Trump te zien zal zijn die het Amerikaanse volk de waarheid vertelt over wat er in 1947 gebeurde in Roswell-New Mexico. Een onthulling die president Trump zal doen waarbij hij de waarheid aan het licht zal brengen over buitenaards leven niet van onze wereld. Dit blijkt uit een GROe document (GROe is de Russische militaire inlichtingendienst) waarin staat dat President Trump en President Putin dit sinds februari 11 keer hebben besproken tijdens telefoongesprekken  (V.S. bronnen zeggen minstens 8 keer)  inclusief hun laatste gesprek van afgelopen donderdag. Dit GROe document van telefoongesprekken tussen President Trump en President Putin  laat zien dat ze slechts één onderwerp bespraken; een onderwerp dat bekend staat als de “The Kemerovo File”.

Dit is een van de allerhoogste geheime files in het bezit van het UK Ministerie van Defensie en heeft betrekking op een mysterieus UFO-achtig object dat in januari 2015 is ontdekt door Russische mijnwerkers diep onder de grond in het Belovo-Kemerovo district. Heel verbazingwekkend om te weten is dat het bijna een exacte miniatuurversie is van de UFO waarvan wordt gezegd dat die in 1947 is gecrasht in Roswell-New Mexico.

http://www.whatdoesitmean.com/index3291.htm

Een kleine greep uit de UFO- en ruimte-gerelateerde mediacampagne die nu aan de gang is, is hier te zien:

https://www.adn.com/nation-world/2017/01/31/now-you-can-read-the-cias-once-secret-stash-online/

https://spacenews.com/white-house-nominates-four-u-s-space-force-major-generals-for-promotion/

https://eurasiantimes.com/russia-china-will-develop-a-joint-moon-base-russian-space-agency/

https://www.thehour.com/news/article/NASA-seeks-to-keep-momentum-going-after-successes-15455827.php

https://www.cnbc.com/2020/08/07/spacex-and-ula-win-2022-pentagon-rocket-launch-contracts.html

https://news.yahoo.com/richard-branson-space-bound-early-2021-says-virgin-084900952.html

Uw correspondent is gebombardeerd met een soort buitenaards-achtige informatie vanaf het moment dat ik naar voren heb gebracht dat de Rockefellers en hun soortgenoten zich gedroegen als zelfzelf opwerpende goden dankzij het bezit van de verkeerd genoemde “Federal” Reserve Board. Toen ik op de zwarte lijst werd gezet door alle Westerse corporate media (voor het schrijven over de FRB, 911, enz.) en in Japan ook nog werd geconfronteerd met een boekverbod, wat voor een groot verlies van mijn inkomsten zorgde, ontving ik plotseling betaalde uitnodigingen van “buitenaardse”- en UFO-groepen om te komen spreken.

Dit gebeurde hoewel ik een financieel journalist was die nog nooit in zijn carrière had geschreven over UFO’s. Deze campagne werd opgevolgd met een systematische fluistercampagne tegen iedereen waarmee ik als professioneel journalist ooit had gewerkt dat “Benjamin Fulford aan de drugs was en sprak over idiote buitenaardse dingen zodat je maar beter niets met hem te maken kon hebben.”

Hoe dan ook, de grote UFO-buitenaardse push is duidelijk een teken van wanhoop van de elite. De reden hiervoor is een golf van criminele onderzoeken die zich rondom hen samentrekken, zeggen CIA-bronnen. Ghislaine Maxwell heeft gezongen als een kanarie over elite-pedofilie en haar bewijsmateriaal impliceert een enorme lijst van elite pedofielen. Dit zou bijvoorbeeld de reden kunnen zijn waarom de vroegere Koning van Spanje Juan Carlos plotseling is verdwenen. https://www.bbc.com/news/world-europe-53647170

De voortgaande aanhouding van elite-pedofielen leidt ook af van een serie andere criminele onderzoeken die zich richten op de elite. Bijv.: Er loopt een onderzoek naar Chabad Satanist Trumps schoonzoon Jared Kushner en Trump zelf over verdachte financiële deals met betrekking tot Deutsche Bank.

 https://www.zerohedge.com/political/deutsche-bank-launches-investigation-personal-banker-trump-kushner-over-2013-transaction

We zien ook dat farmaceutische bedrijven worden aangeklaagd voor doodslag in een geboortedefect zaak.  https://www.france24.com/en/20200803-pharma-giant-sanofi-charged-with-manslaughter-in-birth-defects-case

Als ze nu worden aangeklaagd voor geboortedefecten, wat zal er dan gebeuren wanneer de waarheid over voortgebrachte pandemieën naar buiten komt?

Onderstaande e-mail is van een klokkenluider. Als het waar is (zoals het waarschijnlijk is) maakt dit duidelijk dat de voortdurende pandemie zijn wortels heeft in de Satanische Chabad cultus en hun plannen om 90% van de mensheid te doden.

“Zoals velen van jullie gehoord zullen hebben is Moderna in de derde en beslissende fase van hun vaccin-ontwikkeling. Hier is iets dat velen van jullie niet zullen weten. Raad eens wie de eerste CEO van Moderna was?

Een Cornell afgestudeerde met de naam van Anthony Fauci, die een kamergenoot was van niemand anders dan Bill Gates. Let je op? Het was op Cornell dat Bill Gates de RFID (Radiofrequentie identificatie) ontwierp en het patenteerde onder US2006257852. Ben je al wakker? Laten we dan nu diep het konijnendoolhof ingaan. Moderna was een farmaceutisch bedrijf dat begon in Duitsland onder de naam IG Farben. 

IG Farben is berucht vanwege zijn massaproductie van Zyklon-B, het gas dat werd gebruikt om miljoenen mensen te doden tijdens de Holocaust. Nadat Duitsland was gevallen, werd IG Farben ontbonden en zijn bezittingen uitverkocht door een Nazi die Amerikaan werd met de naam, je raad het al, George Soros. Soros veranderde de naam van het bedrijf in Moderna.

En wie was de belangrijkste aandeelhouder van Moderna tot aan zijn dood? Jeffrey Epstein. Door zijn rol in Moderna maakte hij zijn fortuin en kreeg hij zijn connecties.”

Zodra het nog altijd slapende “schapen”deel van de bevolking achter dit soort elite-misdaden komt, kun je ervan verzekerd zijn dat de reactie heftig zal zijn. Daarom stimuleert de elite de buitenaardse troefkaart en andere bedriegerij.

We horen ook van de NSA over de Israëlische nucleaire aanval op Beiroet. FSB- (Russische veiligheidsdienst) en MI6-bronnen zeggen dat Israëls Crime Minister Benjamin Netanyahu opdracht gaf voor de aanval om te proberen de onderzoeken naar criminaliteit die zich rondom hem samentrekken te ontsporen.

We horen ook van Pentagon Witte Hoed-bronnen dat welke “oktober verrassing” ook van de Khazariaanse bende, beantwoord zal worden met een “november verrassing”. De aard van deze verrassing is niet bekend maar een goede veronderstelling is dat noch Trump noch Biden in 2021 de president zal zijn.

Maar ongeacht wat de verwachting is, de overall politieke impasse die wij nu deze zomer ervaren zal deze herfst op een dramatische manier eindigen. Dit zou een beperkte oorlog in het Midden-Oosten kunnen betekenen, gericht op het dwingen van Israël en de Zionististen om te stoppen met hun constante terrorisme en onruststokerij. 

Elke andere Israëlische nucleaire aanval zoals die op Lebanon (als zodanig bevestigd door zowel het Pentagon als MI6) zal worden beantwoord met iets zoals de destructie van Tel Aviv, zeggen bronnen van de gnostische Illuminati.

DIA (geheime inlichtingendienst)-bronnen namen vlak voordat dit rapport op de site gepost zou worden contact met me op om eraan toe te voegen:

Israëls aanval met atoomwapens op Beirut heeft waarschijnlijk zijn ondergang verhaast en Bibi’s lot als een serie-oorlogscrimineel bezegeld.

Het Internationaal Strafhof kan zijn gerechtelijke vervolging uitbreiden met Beirut, wat niet zo maar een oorlogsmisdaad is maar een misdaad tegen de mensheid.

Trump werd door het leger gedwongen om de waarheidsbom te laten vallen en kan in dezelfde zin het N en I (nucleaire) woord hebben uitgesproken aangezien de raketinslag is onthuld op video en gedeeld op social media.

Trumps oktober verrassing zou verschoven kunnen zijn naar augustus en onder zijn microscoop liggen: de opheffing van geheimhouding van 9/11, Zionistische en Joodse miljardairs als Adelson, Paul Singer, Haim Saban en degenen die de democraten financieren.

Onder het mom van hulp aan Libanon, kunnen wereldleiders, voorgegaan door de UN, EU, Frankrijk, Denemarken, Rusland en Engeland en de G20 Israël de onontkoombare oplossing opleggen en Trump helpen om de Zionistische vijanden, buitenlands en binnenlands te vernietigen.

Ter vergelding van de kernwapenaanval op de Christelijke sector van Beirut en om verdere kernwapenaanvallen door Zionistische psychopaten te stoppen, zou Rusland Israël als proefterrein kunnen gebruiken voor zijn wapens zoals de Poseidon kerntorpedo.

Als de Isreali’s een constructief deel van de mensheid willen blijven, zullen ze hun massamoordende Nazi leider Netanyahu en zijn Khazariaanse Zionistische bazen die zich verbergen in plaatsen als Nieuw-Zeeland, de Britse Maagden Eilanden, Zwitserland, enz. moeten verwijderen. Totdat ze dat doen, zullen elite-verdwijningen zoals die van de vroegere Spaanse Koning Carlos alleen maar doorgaan en zich uitbreiden.

Tot slot deze week zou ik willen vertellen dat de plaatselijke meubelzaak dichtbij mijn cottage in Canada zegt dat ze al wekenlang worden aangevallen door hackers. Toen ik daar was gingen de lichten steeds aan en uit en alle elektronische betaalsystemen werkten niet. Het gevolg was dat alleen cash werkte. Wij horen dat dit soort problemen zich door het hele financiële systeem voordoen en niet beperkt zijn tot mijn plaatselijke winkel. Hoe dan ook, dit incident legt belangrijke gebreken in “digitaal geld” bloot; het heeft elektriciteit nodig om te kunnen werken en is kwetsbaar voor hackers.

 Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers