FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, August 20, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 17:08:2020

 

Covid-19 campagne is teken van totale Satanische rebellie tegen de Schepper


17 augustus 2020

Benjamin Fulford 

De voortdurende “Covid-19 pandemie” campagne is een levensgrote rebellie tegen de Schepper. Want wanneer een overheid actief strijdt om de waarheid te onderdrukken, dan werkt ze de schepper van de waarheid tegen, d.w.z. de Schepper van het universum. Juist nu liegen de door Satan bestuurde corporate media en hun slavenoverheden over de pandemie en vermoorden ze daadwerkelijk degenen die dat proberen aan het licht te brengen. De geschiedenis leert dat wanneer overheden bang zijn voor de waarheid en hun onderdrukking versterken, hun dagen geteld zijn. Dit zijn de conclusies waartoe ik ben gekomen na een werkelijk verbazingwekkend bezoek aan familie en vrienden in Canada. Deze mensen leven nog altijd in de bubbel van het nepnieuws en geloven echt dat Covid-19 een gevaar is ondanks alle bewijzen van het tegendeel.

Mijn zuster die een specialist in epidemieën is en hoofd medicijnen in een van de grootste universiteitsziekenhuizen in Canada heeft vanaf het begin aan de frontlijn gestaan van deze zogenaamde pandemie. Haar conclusie is dat er een enorme overreactie is geweest op iets dat niet kan voldoen aan de definitie van een echte pandemie. Volgens haar is het overall sterftecijfer van ademhalingsziekten (longontsteking, tuberculose, griep, Covid-19 enz.) lager dan in gewone jaren. Maar het uitstel van dingen zoals kankerscreening en behandeling van andere ziekten betekent dat het “te vroeg is om te zeggen dat het overall sterftecijfer aan het dalen is”. Hoe dan ook, het is duidelijk dat we te maken hebben met iets wat geen medische kwestie is maar een politieke.

Interessant is dat pas toen ik zelf naar Canada ging en met haar sprak al gauw bleek dat mijn e-mails waarin in haar hierover vroeg, geblokkeerd waren door een derde partij. Met andere woorden, overheidsinstanties censureren privé e-mails om medische waarheid te onderdrukken.

De andere waarneming is hoe gemakkelijk het was om een stabiele democratie als die van Canada, te veranderen in een fascistische of communistische staat van informanten. Ik herinner me bijvoorbeeld hoe tijdens de koude oorlog Westerse propaganda zei dat het feit dat Russen hun ID-kaart moesten laten zien voor binnenlandse reizen een teken was van communistische onderdrukking. Raad eens wat, nu heb je een ID-kaart met foto nodig om te kunnen reizen binnen Canada. En toen ik aankwam vertelde de grenspolitie me dat ik 2 weken in zelf-quarantaine moest anders zou ik een criminele aanklacht tegemoet kunnen zien. Dat was geen probleem omdat ik toch in mijn eigen cottage bij het meer zou verblijven. Wat interessant was dat mensen als mijn schoonzuster en de mevrouw van de plaatselijke winkel klaar stonden om mij te vertellen dat als ze mij in het openbaar zouden zien, ze dat zouden melden. Ze veranderden in verklikkers omdat ze oprecht geloofden dat ze levens zouden redden van een “pandemie”. Dit ondanks het feit dat we te maken hebben met iets dat net zo dodelijk is als een gewone kou.

Nog een observatie kwam van een vriend die in de filmindustrie werkt in LA. Hij zei dat een vriend van hem in het ziekenhuis werd opgenomen met “Covid-19” en dat hij dit ziekenhuis alleen had overleefd omdat wij weigerde aan een ademhalingsapparaat te gaan. Hij zei dat iedereen die aan de beademing werd gelegd, stierf. Hiermee hebben we een getuigenverklaring, gesteund door informatie die verschillende lezers mij toestuurden, dat sommige ziekenhuizen actief bezig waren mensen te vermoorden om de aura van angst en controle vast te houden die ze nodig hadden om aan de macht te blijven.

Ook het denkpatroon van mensen die deel uitmaken van de new age Covid-19 religie laat zien hoe de meeste mensen het vermogen hebben verloren om rationeel en onafhankelijk te denken. Zelfs als we een enorme sprong in vertrouwen zouden maken en geloven dat dit milde verkoudheidachtige virus dodelijk is, is er geen medische reden om een mondkapje te dragen wanneer je alleen gaat joggen, fietsen of autorijden. En toch gaan mensen door een vorm van zelfverminking om precies dat te doen.

Natuurlijk, mijn cool-aid (merk van een limonadedrankje) drinkende vrienden die, ondanks het bewijs van hun eigen ogen, de officiële lijn geloofden zeiden: “Er is geen sprake van dat zo’n enorme samenzwering kan bestaan.”

Dus laten we eens kijken wie er in de echte wereld de macht heeft om zo’n campagne uit te voeren. Het forensische spoor van bewijs leidt naar de P3 vrijmetselaars en het nog altijd bestaande Romeinse Rijk.

De Covid-19 totalitaire campagne waarvan we nu getuige zijn kan getraceerd worden naar een militairachtige organisatie geleid door de Romeinen. De belangrijksten hiervan zijn medische organisaties. Westerse geneeskunde ontstond geleidelijk uit militaire geneeskunde. Daarom is er een directeur “generaal”. Aan de top van deze piramide staan de Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties met zijn niet-gekozen “Secretaris-generaal”. Als artsen weigeren mee te gaan met de opdrachten verliezen ze hun medische bevoegdheden en dus hun vermogen om een inkomen te genereren. En dus gaan de meeste artsen er in mee.

Iets anders wat ze onder controle hebben zijn internationale infrastructuur organen zoals luchthavens en havens. Kijk eens naar deze foto van Narita airport (een van de drukste luchthavens ter wereld) die ik heb genomen op de hoogtepunt van het zomerse reisseizoen. Het was praktisch uitgestorven. Dit is echt economische sabotage in uitvoering op basis van leugens.

image.png

Hier is een foto van een praktische uitgestorven testcentrum op Narita.

image.png

Mijn terugvlucht naar Japan was met een jumbojet en had slechts 28 passagiers aan boord waarvan er maar 3 in Japan bleven. Als dat zo doorgaat is het slechts een kwestie van tijd voordat de meeste luchtvaartmaatschappijen failliet gaan.

Toen ik in Japan aankwam werd mij verteld dat ik alleen in het land kon blijven als ik een “Covid-19 test” zou doen. Aangezien daarvoor alleen even gespuugd moest worden in een bakje (elke vorm van een inbreuk makende test zou ik hebben geweigerd) stemde ik toe en 3 uur later had ik een negatief testresultaat. Interessant aan deze hele ervaring was dat de Japanse autoriteiten (d.w.z. de mensen die het testen doen op de luchthaven) duidelijk alleen door de handelingen gingen om hun buitenlandse opperheren te bevredigen.

Hoe dan ook, de hele pandemie campagne is, ondanks zijn intensiteit, een teken van wanhoop en verslagenheid aan de kant van de controleurs. Dit is wat ze proberen te verbergen:

Economische instorting en revolutie. Bijv.: Bekijk deze twee minuten durende video waarin te zien is hoe Fifth Avenue in New York volledig was dichtgespijkerd en New York een virtuele spookstad werd in de nasleep van een gevecht in de onverklaarde burgeroorlog. New York was het toneel van massa-arrestaties van Khazariaanse maffiacontroleurs en de verlaten straatscene was de nasleep van deze strijd.  https://twitter.com/tadgermania/status/1291717913980747776

https://www.zerohedge.com/markets/nearly-third-americans-had-unpaid-housing-bills-august

Iets anders is natuurlijk de voortgaande ineenstorting van het huidige Westerse economische paradigma. Bijv.: de V.S. is zogenaamd de supermacht en een van de rijkste landen ter wereld, maar wordt nu geconfronteerd met een hongercrisis erger dan in welk derde wereldland ook. Eind juli leefde 12,1% van de volwassenen in huishoudingen die de afgelopen week soms niet genoeg te eten hadden terwijl 20% van de Amerikanen met kinderen thuis hun kinderen niet voldoende te eten konden geven.  https://www.wsj.com/articles/more-americans-go-hungry-amid-coronavirus-pandemic-census-shows-11597570200

Een ander teken was dat in augustus 32% van de Amerikanen voor de vierde achtereenvolgende maand hun huur niet betaalden. Zoals we al eerder hebben geschreven, maakt dit het mathematisch zeker dat het volledige bankwezen daar in werkelijkheid failliet is.

Deze crisis beperkt zich niet tot de V.S. maar tast de hele door de Khazariaanse maffia gecontroleerde G7 groep van landen aan. Bijv.: de Japanse economie kromp met 7,8% in april-juni ten opzichte van het voorgaande kwartaal, of op jaarbasis met 27.8%, zei het ministerie. Je zou hetzelfde of erger kunnen zeggen van de UK, Duitsland, Italië, Frankrijk enz. Natuurlijk, de G7 controleurs willen de schuld voor 40 jaar handels- en fiscale tekorten vermijden en aan een zogenaamd virus geven in plaats van economisch mismanagement.

Hier in een overduidelijk voorbeeld van waar ze de nep-pandemie de schuld geven voor hout-tekorten in Noord Amerika, een van ’s wereld grootste producenten van timmerhout.

“We moesten drie keer de prijs [voor timmerhout] betalen… De verklaring die ze voor ons hadden was dat ze door Covid-19 de fabrieken die het hout behandelen moesten sluiten en dat moest uiteindelijk weer worden ingehaald” zei Jey Wilson, de eigenaar van Wilson Construction in Galveston.  https://www.galvnews.com/news/free/article_457bb5f1-ec84-550f-8505-9a2f834163ae.html

De werkelijke reden, zeggen handelaren in bouwmaterialen die uitlegden waarom ik geen timmerhout kon kopen in Canada, een van ’s werelds leidende houtproducenten, is dat Chinese chemicaliën, die worden gebruikt om het hout te behandelen, niet beschikbaar waren.

Pogingen door het Congres om de situatie aan te pakken zijn absoluut te weinig en te laat. Bijv.: congreslid Warren Davidson (Ohio Republican Party), voorvechter van een nieuw solide geldbeleid in het Congres, zei verleden week dat hij hoopt spoedig beleidsoplossingen te kunnen bespreken om de economische vervormingen van monetaire inflatie aan te pakken zodat monetair en fiscaal beleid kan helpen de middenklasse weer op te bouwen, de Amerikaanse economie weer op te starten en ons op het pad voor duurzame groei te brengen.”

Op dit moment lijkt het enige antwoord te zijn een revolutie gevolgd door een jubelfeest, iets wat niemand in het huidige regime durft te zeggen uit angst voor de dood. Bijv.: de jongere broer van President Trump Robert werd verleden week vermoord na een tweetuitbarsting van waarheid die snel werd verwijderd, volgens NSA-bronnen.

Ook de assistent van deze schrijver in Japan ontving verleden week doodsbedreigingen in een poging om mij onder druk te zetten mijn rapportering van de waarheid over het slavenregime in Japan te beëindigen. Natuurlijk zijn we absoluut van plan om de mensen die deze bedreigingen doen op te sporen en te arresteren. We weten wie het zijn en we weten waar ze zijn.

De internetverbinding van deze schrijver ondervond onverklaarbare storingen waardoor onderstaand verslag van de militaire inlichtingendienst vertraagd aankwam:

“Trump is op oorlogspad gegaan nadat de dochter van de Joodse miljardair en filmproducent Steve Tisch, mede-eigenaar van de New York reuzen, dood werd gevonden. Dit was dus een verkapte boodschap aan Hollywood, NFL (National Football League) en La kosher nostra.

Een herhaling hiervan is de dood van de Joodse mediareus ViacomCBS eigenaar Sumner Redstone, die wellicht heeft geleid tot de dood van Trumps broer Robert, die pas 71 was.

De Verenigde Arabische Emiraten/Israël proefballon om Benjamin Netanyahu te steunen leidt wellicht niet tot een volledige normalisering aangezien annexatie niet van tafel is, de Arabieren verdeeld zijn en iedereen weet dat Israël een kernbom op Beirut heeft gedropt.

Elke wapenverkoop van de V.S. aan de Verenigde Arabische Emiraten zal worden tegengewerkt door het congres en zal niets doen om Mohammed bin Zayed te beschermen tegen aanklachten wegens oorlogsmisdaden bij het Internationale Strafhof of tegen Israëlische valse vlaggen en een woedend Iran dat bewapend wordt met meer krachtige Russische wapens.

Israël werd geblokkeerd in de V.N. Veiligheidsraad waar Frankrijk, de UK en Duitsland zich onthielden van stemming zodat Rusland en China hun veto zelfs niet hoefden uit te spreken tegen het Iraanse wapenembargo aangezien de enige ja-stem kwam van de Dominicaanse Republiek, die er misschien toe gedwongen is door de V.S. met behulp van een importverbod.”

Ze hebben ook onderstaande foto’s gestuurd van de Russische presidentskandidaat Ksenya Sobchak.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ksenia_Sobchak

image.png

Ze beschrijven Sobchak als een:

“Israëlische protegee, schandknaap en Joodse professionele provocateur, die banden heeft met de Jewish Sect of Death Chabad, en wel in het bijzonder met de belangrijkste Chabad rabbijn in Rusland Berl Lazar. Chabad rabbijn Berl Lazar vluchtte uit de V.S. toen de FBI zijn zaak onderzocht en klaar stond om hem te arresteren wegens pedofilie en financiële fraude.”

Hoe dan ook, bronnen van de P3 vrijmetselarij en Dragon Family zeggen dat de hele in verval verkerende politieke structuur in de G7 afstevende op fundamentele verandering deze herfst. Volgens hen was een herstart van het financiële systeem al in beweging en dat veel daarvan deze herfst voor iedereen zichtbaar zou worden.

De Golden Dragon vertegenwoordiger die in juli was gearresteerd in Servië is nu terug in Indonesië, zeggen bronnen van de P3 en de Dragon Family. De fondsen voor het herstarten van de wereldeconomie zullen deze herfst worden vrijgemaakt, zeggen ze. Geloof het pas wanneer je het ziet.

 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers