FREE JULIAN ASSANGE

Monday, June 22, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 22:06:2020


Ratni bubnjevi bubnjaju svijetom jer su Sjedinjene Države paralizirane borbom

22. lipnja 2020.

Benjamin Fulford


Korporacija Sjedinjenih Američkih Država, koja je sada već četiri mjeseca u bankrotu, postaje sve više nefunkcionalna i rastrgana sukobima. To je ostavilo vakuum vlasti širom svijeta i podiže spektar višestrukih regionalnih ratova. U međuvremenu, pregovori Istok-Zapad za zamjenu korporacije SAD-a u Washingtonu s nečim funkcionalnijim ostaje u fazi zastoja jer azijski predstavnici glume "zdravstvene probleme" kako bi izbjegli nove razgovore. To bi moglo rezultirati kombiniranim napadom SAD-a, Indije, Japana i Rusije na Kinu ako ostane predugo bez nadzora, upozoravaju pripadnici vojnog reda Black Sun (Crno sunce).


Međunarodne tenzije rastu jer vlada SAD-a povlači ili smanjuje svoju vojnu prisutnost u
Iraku, Afganistanu, Izraelu, Njemačkoj i drugdje. Američki predsjednik Donald Trump to radi zbog kombinacije neuspjelih kampanja, izolacionizma i nedostatka sredstava.

Najveća svađa oko američkog povlačenja i dalje je primjetna na Bliskom Istoku, gdje smanjenje američkih vojnih snaga vodi do višestrukih pokušaja da se obnovi Osmanlijsko carstvo. Turska sada faktički vodi osvajačke ratove (ponovno osvajanje?) u Iraku, Siriji, Libiji i Jemenu.



Turski vojni izvori kažu da je s Iranom postignut dogovor o podjeli Bliskog istoka. Iran će dobiti šiitske dijelove Iraka i Sirije. Međutim, Turska je angažirana u proxy ratu protiv Irana u Jemenu, sa stvarnom nagradom da ima kontrolu nad saudijskim naftnim poljima u većini šiitskih pokrajina koje graniče s Jemenom. Tako Turska sada de facto traži kontrolu nad Saudijskom Arabijom, Egiptom, Libijom i Izraelom, kažu izvori.

Može se vidjeti odvijanje ovog plana na terenu. U Iraku, turska je odmah reagirala na najavljeno američko povlačenje izvršivši veliki upad u Kurdistan. Kraj igre je preuzimanje svih sunitskih dijelova Iraka, kažu turski izvori.

Turci su također izbacili vojnog zapovjednika Halifu Haftara iz okoline glavnog grada Tripolija u Libiji i sada ciljaju na njegov domaći teren na istoku Libije, gdje se nalazi 70% naftnih rezervi u zemlji.

Budući da francuska ekonomija uvelike ovisi o libijskoj nafti (koja se plaća FIAT Eurima), prošlog tjedna francuski ratni brod pokušao je spriječiti turski brod da isporuči oružje svojim snagama u Libiji. Rezultat toga je da su turski ratni brodovi tri puta prijetili francuskom ratnom brodu raketnim napadom prije nego što su se Francuzi povukli. Činjenica da su dva navodna NATO saveznika gotovo započela pomorsku bitku pokazuje koliko de facto odsutnost SAD-a destabilizira situaciju. Francuska je zatražila pomoć NATO-a, ali nije jasno da li NATO ima interesa pomoći toj zemlji da nastavi krađu libijske nafte.


Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov i ministar obrane Sergej Shoygu željeli su poslati delegaciju vojnih i sigurnosnih dužnosnika u Tursku ali nije se očekivalo da će se postići napredak u bilo kojoj vrsti pregovora u ovoj fazi, odlučeno je da se odgodi posjeta ruskih ministara obrane i vanjskih poslova Turskoj, rekao je visoki turski dužnosnik turskim medijima. Drugim riječima, Turska je odabrala rat pretpostavljajući da će se Rusija povući.


Situacija je došla do točke gdje je Egipat jedina zemlja na Bliskom istoku s dovoljno velikom vojskom da zaustavi Tursku. Egipat je već prijetio da će intervenirati protiv Turske u Libiji. Turski državni mediji odgovorili su da je "prijetnja egipatskog predsjednika Abtela Fattaha el Sisia vojnom intervencijom neprihvatljiva i znači objavu rata.


Egipat zauzima 9. mjesto svjetske vojne sile u usporedbi s 11. mjestom Turske, tako da bi svaka bitka između tih zemalja za kontrolu Bliskog istoka bila najveći rat od Drugog svjetskog rata.

Uzgred, Izrael, prema vojnoj snazi, zauzima 18. mjesto, i sada kada više nema vojnu podršku SAD-a, morao bi se prikloniti pobjedniku ovog sukoba. Naravno, arogantni cionisti pucaju sebi u nogu (ako ne i u glavu) planirajući da anektiraju Zapadnu obalu. Bilo bi im bolje svrstati se s kripto-Židovom el Sisijem protiv Turske kad bi znali što je dobro za njih.

Stvari se za Egipat dodatno kompliciraju jer susjedna Etiopija gradi branu preko Plavog Nila, što prijeti načinu života u Egiptu. Ruski analitičari smatraju da je rat između Egipta i Etiopije (svaka zemlja s oko 100 milijuna stanovnika) neizbježan.


Bliski Istok nije jedino mjesto previranja. Sada postoji i vrlo realna mogućnost rata koji bi uključio Pakistan i Kinu protiv Indije. Najžešći sukobi na granici između Indije i Kine iz 1960-tih godina su vijesti već nekoliko tjedana. Prošlog tjedna Pakistan se pridružio sukobu bombardirajući Indiju. Izgleda da se Pakistan i Kina klade da SAD neće sudjelovati u bitci oko Kašmira i spornih himalajskih teritorija, prema analizi MI6.



Indija, sa svoje strane, mora uključiti Šri Lanku i Bangladeš kako bi se suprotstavila pakistanskom i kineskom utjecaju u regiji, kažu analitičari MI6.

Čini se da sada vojska SAD-a usredotočuje svoje napore na Kinu i Južnu Ameriku, prepuštajući Europu, Indiju i Bliski Istok Rusiji ili bilo kome tko želi ispuniti prazninu.

U Južnoj Americi, režim SAD-a nije uspio iskoristiti najveće svjetske rezerve nafte u Venezueli, jer su Kina, Rusija, Iran i Kuba ponudili zaštitu.


Budući da korporativna vlada SAD-a ne može dobiti venecuelansku naftu, utrostručila je kolumbijsku proizvodnju kokaina kako bi dobila očajnički potrebnu čvrstu valutu. Nekakva vrsta zajedničkog poteza Kolumbije i Brazila u svezi Venezuele još uvijek je moguća, ali nije baš vjerojatna.



Pravo bojište su naravno Kina i Daleki Istok. SAD je poslao tri grupe nosača aviona u Južnokinesko more dok je Kina započela ozbiljne provokacije protiv američkog saveznika Tajvana.


Međutim, izvjesna tajna američka agencija duboke države napravila je veliku stratešku grešku kada je naložila južnokorejskim agentima da koriste američko hi-tech energetsko oružje koje će učinkovito "otrovati" sjevernokorejskog moćnika Kim Jon Un-a kad je susreo s Trumpom jer bi to eliminiralo velikog potencijalnog saveznika. Kad bi Amerikanci znali što je za njih dobro, kaznili bi Kimove ubojice tako da odsjeku rep guštera i pokušali bi skovati japanski savez protiv Kine i ujedinjeni Korejski poluotok. Japanci, koji nikada nisu bili povijesni dio Kine, pozdravili bi takav potez. Korejci su također oprezni kako ne bi postali kineska provincija.

Kinezi u međuvremenu žele preuzeti Indoneziju i Australiju, navode izvori azijskog tajnog društva. To se u posljednje vrijeme može vidjeti u cyber napadu kojeg je država sponzorirala protiv australske vlade. Izvori CIA-e u jugoistočnoj Aziji kažu da se preko milijun kineskih agenata infiltriralo u Indoneziju posljednjih godina.


Naravno, i Indonezija je ključna za bilo kakvo ponovno pokretanje globalnog financijskog sustava koji je predmet tekućih tajnih pregovora Istok-Zapad. Do sada dogovorena shema  predviđa kombiniranje tradicionalnog azijskog zlata i ostalog blaga sa sadašnjim FIAT financijskim sustavom koji kontrolira Zapad.

Državni tajnik SAD-a Mike Pompeo bio je u Indoneziji prošlog tjedna na tajnoj misiji kako bi pokušao steći kontrolu nad indonezijskim zlatom, navode izvori P3 masonske lože. Međutim, vratio se praznih ruku. Izvori zapadne obavještajne agencije sa sigurnosnim odobrenjem iznad POTUS-a kažu: "Gospodina Trumpa i gospodina Pompea su zamolili da ostanu po strani jer se odvija 'diplomatska operacija'."

Prema tim izvorima:

"Mi predviđamo da buduća agencija za planiranje bude smještene u Londonu i Tokiju, s uključenjem Zapada i Istoka radi lakšeg upravljanja. Ako se stvari srede, osigurat ćemo operativni proračun i tada možemo prijeći na sitne detalje.

Upravo sada azijski novac je "nelikvidan i trebala bi se izvršiti transakcija kako bi ga oslobodili postojeće FIAT valute. FRB sada kontrolira Riznica SAD-a, tako da će se agencije SAD-a morati angažirati. Radit ćemo s njima na pet očiju kako bismo mogli pogledati u to. Možda je zbog toga gospodin Pompeo to pokrenuo."

Jednom kada se osigura financiranje buduće agencije za planiranje, nefunkcionalna vlada SAD-a će biti zamijenjena, u cijelosti, prema izvorima iz Pentagona. Američka vojska, kao jedini funkcionalni dio aparata, pomoći će 11. poglavlje reorganizacije korporacije SAD-a.
To može, a ne mora uključivati spajanje Sjedinjenih Država i Kanade, kažu izvori.

Ako se takvo spajanje dogodi, "ne za milijun godina", bio bi "iranski, jezuitski sotonistički orah tipa Castro", kanadski premijer Justinu Trudeau dobio bi ulogu, prema britanskoj obavještajnoj službi MI6.

Možda će se mladi Castro više brinuti o tome ako se ostvare glasine da će se 5.000 prosvjednika okupiti u američkom veleposlanstvu u Ottawi 1. srpnja, po službenom zahtjevu FBI-a i meksičke nacionalne policije da se istraže "zločini Justina Trudeaua i pobješnjela korupcija u Kanadi i RCMP iz odjeljka 27.5. USMCA, koji stupa na snagu tog dana."

U međuvremenu, izvori P3 masonske lože kažu da su se i klanovi Rockefeller i Rothschild složili da se predaju i pomognu u stvaranju novog sustava. Problem je što se gnostički iluminati i dalje protive bilo kojem sudjelovanju ovih oligarha krvne loze. P3 pokušava posredovati.

S takvim komplikacijama, izgleda da se pregovori neće zaključiti prije jeseni, tvrde uključeni izvori. Kad se to ipak dogodi, očekuje se da će skup poznatih ličnosti u kojem će sudjelovati glazbenici otpočeti novi sustav, dodali su izvori.

U međuvremenu vrše se pripreme za dugo vruće ljeto, posebno u SAD-u. Očekuje se da će se tamo anarhija pogoršati, ali američka vojska će se pobrinuti da se ne dogodi veće krvoproliće ili opći građanski rat. Za sve izbore u studenom bit će potrebna sveobuhvatna vojna intervencija kako bi se osiguralo da se glasanje obavi koristeći papirnate listiće posredstvom slobode tiska.

Preveo: Fredi





 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers