FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Friday, June 5, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 0:06:2020Ogromna pobjeda čovječanstva jer dugo planirana 666  revolucija kazarske mafije nije uspjela

8. lipnja 2020.Snage svjetla postigle su ogromnu pobjedu protiv kazarskih sotonista jer je njihova dugo planirana ofenziva 2020/06/06/06 naglo zaustavljena u svojim tragovima, slažu se brojni izvori. Umjesto masovnog krvoprolića u kojem su sudjelovali naoružani demonstranti (milijunska okupacija bijele kuće) i američka vojska, održan je mali, miran pohod protiv rasizma. To je zato što su naoružani saboteri i njihova financijska potpora bili uhićeni prije vrhunca planiranog kaosa, kažu izvori iz Pentagona.

Čak i oni koji nisu religiozni primijetili su da je vrlo neobična munja pogodila Washingtonski spomenik neposredno prije neuspjeha 6/6 ofenzive.


To je podsjetilo mnoge ljude na to kako je munja pogodila Vatikan 2013. godine, odmah nakon što je papa Maledict podnio ostavku.


Plan koji je zaustavljen (sa ili bez božanske intervencije) imao je za cilj korištenje masovnog krvoprolića kako bi se Republika Sjedinjene Države zamijenila drakonskom totalitarnom vladom. Kao glavni čovjek Rothschilda ,George Soros, rekao je za Bild Magazine u rujnu 2014. godine:

"Srušit ću SAD financirajući crnačke grupe mržnje. Stavit ćemo ih u mentalnu zamku i natjerati ih da krive bijelce. Crnom zajednicom je najlakše manipulirati."

Napomena: pokušaji da se ovaj citat označi lažnim pojavljuju se na vrhu internetskih pretraživanja poput "vodećih priča", ali NSA izvori kažu da je to stvarno.

Plan je zamalo uspio jer je smrt Afroamerikanca Georgea Floyda pokrenula ogromna, koordinirana djela pljačke i vandalizma širom Sjedinjenih Država. Pogledajte, primjerice, ovaj video ovdje kako biste vidjeli štetu u New Yorku.Video Player
00:00
06:53

Video Player
00:18
06:53

Američka vojna obavještajna služba kaže kako su nemiri zaustavljeni tek nakon što je pucano iznad tisuću naoružanih pljačkaša. Pored toga, američki i ruski timovi specijalnih snaga otišli su u lov i ubili financijere i kazarske agente koji su rasplamsavali plamen. Također, Bijeli šeširi američke vojske su 5. lipnja pronašli i deaktivirali tri nuklearna uređaja, pronašli bezbroj cjevastih bombi i uhitili dvojicu snajperista, prema izvorima NSA.

Za one od vas koji još uvijek misle da je američki predsjednik Donald Trump odgovoran za spašavanje Republike Sjedinjenih Američkih Država, imajte na umu da su ga kao biznismena Rothschildi spašavali svaki put kad je bankrotirao. To je stvar javnog zapisa. Također, njegov zet Jared Kushner je sotonista iz 5. Avenije 666, koji je svakoga pokušao označiti mikročipom zvijeri. Molim, sami provjerite činjenice.

U svakom slučaju, Trumpov pokušaj da upotrijebi vojsku da puca na civile uzrokovao je dugotrajni revolt Pentagona protiv njegove vladavine. "11 umirovljenih oficira s 4 zvijezdice koji su kritizirali Trumpa zbog korištenja vojske za suzbijanje protesta", osvojila su Trumpovo predsjedništvo, kažu izvori iz Pentagona. "Na čelu generala Jamesa Mattisa i Johna Kellyja s bivšim predsjedateljima zajedničkih šefova stožera Mikeom Mullenom i Martyjem Dempseyjem ovi novi kršćanski vojnici proglašavaju džihad protiv cionista i podižu svoj profil u kritičnom vremenu prije ponovnog uspostavljanja svjetske valute", dodaju izvori.

General Kelly je također netipično javno nastupio i rekao:

Postoji zabrinutost, mislim grozno velika zabrinutost, jer je partizanstvo izmaklo kontroli, plemenska stvar je izmakla kontroli… Mislim da bismo trebali pogledati ljude koji se kandidiraju za položaj i provući ih kroz filter: Kakav je njihov karakter? Kakva je njihova etika?

Prijevod: ni Trump ni Joe Biden nisu spremni biti sljedeći predsjednik. Izvori iz CIA-e, sa svoje strane, kažu da je pokretač nedavnog kaosa zaista bilo ubojstvo Georgea Floyda.

"George Floyd bio je pun pogodak. [Njegov ubojica] Derek Chauvin bio je pod nadzorom prljavog PD-a i organiziranog kriminala uključenog u trgovinu seksom. Prodavale su se mlade djevojke/tinejdžerke. Klub u kojem su radili Floyd i Chauvin bio je pokriće. Floyd se pokušao izvući. Progovorio je. Chauvin je već mrtav. Zbog toga su zapalili klub i trgovinu za policajce."

Prema tim izvorima, njegova je smrt bila stvarna i nije bila inscenirana od psihopata kao što mnogi vjeruju. U svakom slučaju, plaćeni Antifa = Al Qaeda = ISIS-ovi agenti koristili su smrt kao okidač za planiranu pobunu, kažu izvori CIA-e. Kao dio toga, počeli su puštati na ulice okorjele kriminalce i plaćati ih da izazovu kaos. "Svakog od uhićenih pljačkaša i pobunjenika u St. Louisu pustio je natrag na ulice lokalni tužitelj Kim Gardner", napominju izvori CIA-e.

Izvori NSA dodaju da su elektromagnetske valne duljine za koje se zna da uznemiruju ljude ispumpavane prošli tjedan preko televizijskih postaja, posebno onih s velikom afroameričkom publikom.

Bijeli šeširi američke vojske bili su u stanju preokrenuti ovu situaciju do 6. lipnja. Tako da su na kraju protesti "crnih života" na četiri kontinenta, Sjevernoj Americi, Europi, Aziji i Australiji možda doveli do prave policijske reforme", kažu izvori pentagona. "Sada promjene u gradskoj, županijskoj, državnoj i nacionalnoj politici zabranjuju koljeno-na-vratu izraelsko osposobljavanje lokalnih i saveznih tijela za provođenje zakona," kažu oni. Nadalje, dodaju, pentagonu je zabranjeno davati višak vojne opreme policijskim upravama.

Također, prosvjedi život Palestinaca je važan u Izraelu i Sjedinjenim Državama pripremaju tlo za ekonomske sankcije i procesuiranje ratnih zločina nad izraelskim zločincima poput ministra kriminalca Benjamina Netanyahua, kažu izvori. Izrael će biti primoran "ne samo da otkaže aneksiju [Zapadne obale] već i da prekine okupaciju i aparthejd", obećavaju izvori iz Pentagona.

Kako njegovi cionistički kontroleri implodiraju, čini se da Trump sve više gubi vezu sa stvarnošću. Prošli tjedan je tvitnuo Izgradio sam najveću ekonomiju na svijetu, najbolju koju je SAD ikad imao. Opet to radim! Wow! 96% ocjena odobravanja u Republikanskoj stranci (a vjerujem da je to bilo prije "VELIKIH" radnih mjesta jučer). Hvala vam!"

Netko bi trebao reći Trumpu da pribjegavanje lažnim ekonomskim vijestima neće promijeniti stvarnost. Ispada da su VELIKI svibanjski poslovi bili lažni.


A u ovom "najvećem svjetskom gospodarstvu" jedan od četiri Amerikanaca (26%) kaže da su oni ili netko u njihovom kućanstvu preskočili obroke ili su se oslonili na dobrotvorne ili vladine programe za hranu od veljače. Također, tri od deset odraslih osoba (31%) kaže da su zaostale u plaćanju računa ili su imale poteškoće u pokrivanju troškova kućanstva poput hrane ili zdravstvenog osiguranja. Potrebna je druga američka revolucija.


Realnost gospodina Trumpa je da je situacija izrodila do te mjere da 80% Amerikanaca osjeća kako se zemlja kreće izvan kontrole, pokazala je anketa Wall Street Journal/NBC News.


Govoreći o stvarnosti, liječnici napokon počinju govoriti istinu o takozvanom koronavirusu. Sada je jasno da nitko ne umire od ovog takozvanog virusa.


Čak i stručnjaci poput predsjednika britanske uprave za statistiku, sir David Norgrove, kažu da su vladine dnevne brojke testiranja na koronavirus "daleko od potpunih i razumljivih." Prijevod: Oni su BS i črčkarije.


Privuklo mi je pažnju da Google uklanja youtube postove (uključujući i neke od ovog pisaca), dokazujući da je cijela prevara s koronavirusom psy-op. Google kaže da će dopustiti samo informacije o koronavirusu koje je odobrio Centar za kontrolu bolesti. CDC je zločinačka organizacija. Nećemo dublje zaroniti u ovo, ali ako pretražite pojam "skandal s CDC-om", pronaći ćete preko 5 milijuna veza koje detaljno opisuju dugu, kriminalnu povijest CDC-a. Činjenica da Google vrši cenzuru u njihovo ime, čini ih i krivično odgovornim. Podsjetimo, predsjednik Trump potpisao je 28. svibnja izvršnu naredbu kojom je Google pravno odgovoran za cenzuru i dezinformacije.


Google također godinama omogućuje rašireno i sustavno piratstvo ove web stranice. Nadalje sustavno i namjerno iskrivljuju internetske pretrage vezane uz neovisne novinare, uključujući i ovog pisca. Znamo da 50 državnih odvjetnika i Ministarstvo pravosuđa istražuju Google.

EU također poduzima mjere. Šefica EU-a za borbu protiv monopola Margrethe Vestager kaže:

"Potreba u Europi za strožim pravilima o američkim internetskim gigantima postala je "hitna"... Želimo konkurenciju, ali želimo demokraciju i odbacujemo negativne posljedice nereguliranog kapitalizma."


Ako ih vlasti ne privedu pravdi, Društvo Bijelog Zmaja će uloviti i ubiti prvih deset dioničara i rukovoditelja Googlea i drugih monopola za dezinformacije.

Govoreći o dezinformacijama, razgovarajmo o Elonu Musku i njegovom takozvanom istraživanju svemira. Video ispod, uzet iz službenog izdanja SpaceX-a, pokazuje da postoji MIŠ (kao u životinje) vidljiv u svemiru tijekom lansiranja NASA-inog SpaceX Dragona. Izgleda da će Musk uskoro otići u zatvor zbog prevare. To me podsjeća na ono što mi je Paul Laine iz obrambeno-obavještajne agencije jednom rekao: "NASA ne predstavlja svemirsku agenciju."


Važno je doći do dna onoga što NASA stvarno planira jer postoje znakovi da planiraju koristiti "asteroide" kako bi pokrenuli incidente s elektromagnetskim impulsom. To bi moglo prouzročiti kaos na internetu i u telekomunikacijama širom svijeta.


U svakom slučaju, sav taj metež koji okružuje Zapad odvraća pozornost svijeta od važnih vijesti koje se događaju drugdje. Na primjer, izvori WDS-a (Društva Bijelog Zmaja) u jugoistočnoj Aziji izvještavaju:

"U Kambodži nema hrane. Zatvorena je granica između Tajlanda i Kambodže, stoga hrani nije dozvoljen prelazak granice prema Kambodži. Kambodžanska strana (Hun Sen) zaustavila je prijelaz granice kako bi izgladnjivala i ubijala ljude. Moramo zaustaviti zakon o Covid-19. Ovo je vrlo ozbiljno. Ponovo se događa genocid nad kambodžanskim narodom."

Također, Amazon se također uništava ubrzanim tempom, dok se njegovi domorodački stanovnici progone, napominje više medija. Khoi San narodi u Južnoj Africi također su pod napadom, kažu predstavnici Khoi San-a. Sa svim tim se treba pozabaviti.

Dosta je loših vijesti, sada pogledajmo nekoliko dobrih vijesti. Jedna je da je solarna energija sada najjeftiniji izvor energije na planetu jer su cijene pale za 82% od 2010. godine.


Drugo je da je Kina obustavila otplatu duga za 77 zemalja:


Na kraju, u ovom tjednu zakazan je sastanak između predstavnika istočnih i zapadnih tajnih društava čiji je cilj dovršenje reseta globalne valute. Ako sastanak prođe dobro, dostupna će biti gotovo neograničena sredstva za okončanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša i promicanje ljudske kolonizacije svemira. No, malo je vjerojatno da će se objaviti neposredno, čak i ako se postigne dogovor. To je zato što će trebati puno tehničkog rada da se sporazum u načelu pretvori u stvarnost. Zapamtite, pravi cilj nije "pridobiti" negativce, nego spasiti planet i započeti novo doba.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers