FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, June 11, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 15:06:2020


Bankrotirana Amerika bez vodstva u agoniji od kaosa i revolucije

15. lipnja 2020.

Benjamin Fulford

Kolaps korporacije Sjedinjenih Američkih Država eskalirao je prošlog tjedna u ono što su kineski propagandisti usporedili s kulturnom revolucijom s kojom se Kina suočila 1960-ih i 70-ih. Očekuje se da će kaos dodatno eskalirati tijekom ljetnih mjeseci sve dok ne dođe do stvarne revolucije, a ne ove od elite projektirane kulturne revolucije. Jedina američka institucija koja održava svoj integritet u ovim tmurnim okolnostima je vojska, koja je u stanju pripravnosti kako bi osigurala da ne dođe do masovnog krvoprolića ili patnje iz ovog političkog kaosa.


U međuvremenu, pregovori na visokoj razini između istočnih i zapadnih tajnih društava prošlog tjedna završili su u ćorsokaku nakon što su azijski čelnici zahtijevali zapadnjačku pokornost, nešto što se nikad neće dogoditi, tvrde izvori uključeni u pregovore.

To znači da će svijet proći kroz vrlo opasno i vruće ljeto, bez jasnih prognoza osim ubrzavanja kaosa, posebno u Sjedinjenim Državama. Povećavat će se i opasnost od rata u kom bi se koristilo elektromagnetsko i nuklearno oružje.

Prije nego što se vratimo na pregovore između Istoka i Zapada, pogledajmo što zapravo stoji iza kulturne revolucije u Sjedinjenim Državama. Evo što je kineski komunistički vladin propagandni list Global Times imao za reći:

"Ni prosvjednici, ni demokrati nisu pronašli praktična rješenja za rješavanje dugogodišnjih rasnih problema, ali ljutnju ljudi koriste za dobivanje političke koristi... u budućnosti će se pojaviti više domaćih problema i sukoba, a nemiri su samo početak."

Zapravo, izvori Društva Bijelog Zmaja u Kanadi kažu da veliki dio takozvanih Crni životi vrijede i Antifa protesta su kooperacija kineskih komunista i sinagoga Sotone na zapadnoj obali Sjeverne Amerike. Ovo je njihova osveta za napade organizirane u Hong Kongu, potvrđuju izvori kineske obavještajne agencije.

Ono što kineski propagandisti ne govore, jest da su kinesku kulturnu revoluciju pokrenule frakcije kineske komunističke vlade koje su željele odvratiti bijes naroda od svoje neuspjele ekonomske politike i usmjeriti ga prema svojim političkim neprijateljima.

Isto se može reći i za trenutnu kulturnu revoluciju u američkim elitama koje pokušavaju skrenuti bijes prema bankarima i megakorporacijama na Wall Streetu pokretanjem rasnih sukoba i pokušavajući okrenuti narod protiv policije.

Ako pogledamo ispod površine, nalazimo na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu svjetinu na radu koja koristi svoj vjekovima stari „Ab Chao Ordo“ (Red izvan kaosa) mehanizam za kontrolu svjetine. Ne može biti nikakva greška, tzv. Koronavirusnu krizu i rezultirajući ekonomski kolaps projektirala je svjetina Davosa. Sada oni nude rješenja za ovaj kaos koji su stvorili (u tandemu s Kinezima). Po riječima šefa i osnivača Davos WEF-a Klausa Schwaba, potreban je veliki reset da bi se oblikovalo razdoblje nakon COVID-19, prioritizirajući potrebu za redefiniranjem našeg društvenog ugovora. Nepotrebno je reći, oni žele biti glavni u redefiniranju.


Srećom, prošlog tjedna Bijeli šeširi američke vojske i njihovi patrijarsi iz obitelji Farnese poduzeli su odlučne akcije prošlog tjedna trzajući lanac američkog predsjednika Donalda Trumpa kada je pokušao pridobiti američku vojsku za angažman u projektiranom civilnom ratu s stranim plaćenicima Antifa-e i agentima Crni život je vrijedan. Umjesto toga, oni su poduzeli diskretne akcije za uklanjanje kazarskih agenata koji pokušavaju orkestrirati ovaj građanski rat.

Ti potezi su omogućeni smaknućem glavnog isusovačkog generala Adolfa Nicolasa, kažu izvori P3 masonske lože. "To nije bila slučajnost, jer su 29. aprila Fra Della Torre / Malteški vitezovi također umrli’“, rekli su izvori.

Moćne strukture P3 i Vatikana važne su jer bilo koju zapadnu piramidalnu strukturu moći poput vojne i vladine birokracije kontrolira P3. To se također odnosi i na udruge medicinara, stomatologa i arhitekata itd., koje uključuju osobe koje imaju visoke plaće zahvaljujući licencama.

U svakom slučaju, kao rezultat ovih promjena na vrhu Vatikana, Bijeli šeširi vojske ponovno su uspostavili kontrolu nad Trumpovim predsjedanjem. To se vidjelo u uvodnom govoru koji je Trump održao, kažu izvori NSA, razredu maturanata vojne akademije West Point 13. lipnja. Evo nekoliko najvažnijih isječaka:

"Nijedna zla sila na Zemlji ne može se usporediti s plemenitom snagom i pravdoljubivom slavom američkog ratnika ... udruženi zajedno u misiji zaštite naše zemlje, obrane našeg naroda i tradicije slobode, jednakosti, i za koju su mnogi dali svoje živote da osiguraju vi pokazujete moć zajedničke nacionalne svrhe da se prevladaju sve razlike i postigne istinsko jedinstvo vojska Sjedinjenih Država najveća je sila mira i pravde koju je svijet ikada poznavao. Upravo sada Americi je potrebna klasa kadeta koja živi po vašem geslu: "S vizijom, mi vodimo."


Naravno, u govoru se ne spominje da je američka vojska zavedena i pogrešno usmjerena na kriminalno ponašanje otkad je kazarska mafija izvela svoj fašistički državni udar 11. rujna 2001. Međutim, postoje znakovi da se stvarne promjene događaju jer vojska SAD-a započinje povlačenje iz Afganistana, Iraka, Izraela i drugih mjesta u koja nikad nije smjela ni otići.



Ipak, kako stvari stoje, dugoročni saveznici u Europi, uključujući Veliku Britaniju, udružuju snage s ostatkom svijeta kako bi osigurali da američka vojska održi svoju retoriku kao "najveća sila mira i pravde", dopuštajući progon američkih i izraelskih ratnih zločinaca koji su ubijali, mučili i ubijali žene, djecu i civile.

Drugo pitanje koje treba riješiti je činjenica da Trump ostaje zaglavljen u partizanskom vrtlogu (Fisagate protiv Russiagate), dok mnogo veća pitanja ostaju neriješena.

Najveći neriješeni problem je propali ekonomski sustav. Negativne kamatne stope i fiat novac oduzeli su moć stvarnim štedišama i stvarnim bankarima i koncentrirala se u rukama kabale koja posjeduje i središnje banke i Fortune 500 zemalja i sudjeluje u golemom krugu kretena. Koristili su svoj novac i kontrolu medija tako da se politički sustav degenerirao do točke disfunkcije. Kako sada stvari stoje, izvori NSA kažu da se američki birači suočavaju s izborom između lažnog Trumpa i lažnog Bidena koji se kandidiraju za vlast putem lažljivih medija i lažnog elektronskog glasanja.

Međutim, neka stvarna rješenja nude stvarni mislioci u establišmentu. Evo, na primjer, prijedlog bivšeg CIA-inog i mornaričkog obavještajca Roberta Davida Steelea:

"Wall Street je uništio preko 10 000 kompanija, hiljade inovacija i milione radnih mjesta svojim kriminalnim financijskim praksama, a sve je odobrio Odbor za bankarstvo u Senatu, Ministarstvo pravosuđa (posebno Memorandum nositelja koji skida zatvor sa stola), FBI i SEC.

Kombinirajući podatke iz NSA, iz prisilne revizije Korporacije za kliring depozitara (DTCC) koja je pljuvala po našim zakonima još od svog osnutka, i podataka iz ShareIntel-a, tvrtke zrele za nabavu od DoJ-a, u potpunosti možete zaobići sve pravnike s Wall Streeta i desetljeća odlaganja koja dolaze s odvjetnicima, i početi plijeniti zlato i srebro, umjetnosti, ljetnikovce, stanove širom svijeta, superjahte, privatne avione, privatne otoke i još mnogo toga. Bili ste zavedeni kad su vam rekli da je 17 trilijuna dolara sve što možete dobiti. Bill Binney i ja mogu vam pronaći još 100 do 200 trilijuna dolara kako bismo pomogli da Amerika ponovo postane velika.

(Za više detalja pogledajte pismo na stranici urednika).

Britanski MI6 izvori također su u revolucionarnom modusu protiv elite Davosa napominjući: "Tema ikonoklazme u sada dolazećoj svjetskoj revoluciji je važna... ako se zadrži momentum nedavnih brzih događaja, mi predviđamo potpuno uklanjanje onoga što bi se obično moglo nazvati" kao Svjetska vlada / vladajuća klasa ili kako Amerikanci kažu 'elita'."

Također, MI6 je želio da zabilježimo da se kraljica pojavila u javnosti 13. lipnja kako bi umirila glasine da je umrla ili da je zamijenjena. Napominju da kraljica u potpunosti podržava pozitivne promjene u svijetu u onoj mjeri u kojoj je to potrebno.


U potrazi za pozitivnim promjenama bio je sastanak zapadnog i azijskog tajnog društva koji se održao prošlog tjedna. Evo nekoliko detalja o sastanku sudionika:

"Predstavnik azijskog tajnog društva rekao je da su oni imali da stave na stol imovinu vrijednu desetine trilijuna dolara u zlatu. Trebao im je dogovor s kontrolorom odbora Federalnih rezervi kako bi ga unovčili. Azijci su željeli podjelu 60/40 u svoju korist. Međutim, zapadni predstavnik inzistirao je na podjeli 50/50. Azijci žele 60% jer kontroliraju većinu svjetskog zlata i industrijskih kapaciteta.

Međutim, zapadna strana ističe da iako su imali tehničku sposobnost da ubiju ili porobe veći dio Azije još od 19. stoljeća, umjesto toga prebacivali su novac, tehnologiju i industrijske kapacitete kako bi pomogli Azijatima da poboljšaju svoje društvo. Nadalje, zapad može na stol donijeti futurističku tehnologiju daleko prije bilo čega što Azija ima.

Konačno, Zapad mora u potpunosti ukloniti svoju sotonističku infekciju prije nego što se bilo kakva predaja vlasti Aziji može razmatrati. Ako bi Azija preuzela Zapad kako stvari stoje, među njih bi se infiltrirali sotonisti i doveli do truljenja iznutra, baš kao što se dogodilo i sa Sjedinjenim Državama. Zapad se mora sam izliječiti od bolesti prije nego što ikakva primopredaja bude moguća."

Datum sljedećeg sastanka još nije određen, ali Azijci su rekli da trebaju prikupiti određenu dokumentaciju prije nego što bilo koja sredstva budu puštena. Rekli su da bi se to moglo dogoditi već u srpnju.

Konačno, ovaj bismo tjedan željeli zaključiti s izvješćem čitatelja koji se nalazi unutar takozvane "slobodne zone" u Seattle-u:

„Ovog tjedna policiji iz Seattlea naređeno je da evakuira istočni predio na Capitol Hillu. Malo povijesti, to je bilo isto ono područje koje je 2000. godine bilo dio WTO pobune. Bio sam na terenu za WTO. Iste su skupine prosvjedovale iz potpuno istih razloga - odgovornosti i transparentnosti u svim oblicima vlasti.

Ta vijest je ušutkana osim u alternativnim medijima. I sam sam vidio da je relativno mirno i da nema pljačke ili raširenog vandalizma. Iako je popis zahtjeva došao od Antifa / anarhističke skupine koja ne govori u ime ostatka zajednice. Većina ljudi koji rade na kontrolnim točkama ne želi nasilje ili uništavanje, već samo dijalog sa SPD-om i gradonačelnikom. Do sada se to nije dogodilo.

U početku (obavještajne podatke sam čuo od policije) grupa koja je preuzela kontrolu pripremala je pozornicu za oružani sukob s policijom i nacionalnom gardom. Te skupine su od tada otišle s tog područja. Sada stranci koriste situaciju da poboljšaju svoj plan, i počinju se događati zločini. Neke skupine su uzdrmale vlasnike tvrtki zbog novca i zaštite. Ostali su samo ukrali robu koristeći oružje.

Koliko god bih volio da se ovo raskrinka, to se mora odigrati tako da ostatak svijeta vidi što se događa kad policija štrajka. Ovo je nesumnjivo način da lavovi na lijevoj strani demoraliziraju policiju i zamijene činove i popune se lopovima koji će izvršiti njihov plan. Vidio sam ovo iz prve ruke s Rumsfeldom i Obamom tijekom njihovih mandata.

Ovo se neće završiti mirno. Nasilje će rezultirati kada jedna ili druga grupa pokuša preuzeti kontrolu. Bilo kako bilo, ovo je scenarij za javnu potrošnju ... vidjet ćemo kako će se to završiti."

Nema sumnje u to ljudi, bilo bolje ili gore, mi živimo u događajima koji su biblijski ili najmanje povijesnih razmjera.

Preveo: Fredi





 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers