APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Wednesday, October 25, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 23:10:2017


Vorige Presidenten van het failliete VS bestuur gaan naar “bedelmarathon”voor Godvader Bush

23 oktober 2017
Het sleepnet sluit zich langzaam maar onverbiddelijk om de Bush/Clinton(Scherf/Rockefeller)Khazariaanse maffia clan en hun Federale Reserve Raad drukpers. Meerdere wettelijke onderzoeken, massa arrestaties van junior Khazariaanse gangsters en publieke onthullingen maken nu deel uit van de vaste publieke dialoog en niet alleen in blogs die voorheen werden afgedaan als “complot” sites.
Een interessant teken van de Khazariaanse wanhoop was het spektakel van George Bush Senior die poseerde met vier andere voormalige presidenten (minus Donald Trump) uit de organisatie van de Verenigde Staten als onderdeel van een “bedelmarathon.”


Eerst moeten we opmerken dat het moeilijk is vanwege computer graphics en lichaam dubbels om te weten of de gebeurtenis werkelijk heeft plaatsgevonden. Bijvoorbeeld, meerdere bronnen hebben deze schrijver verteld dat Bill Clinton (Rockefeller) gestorven was aan AIDS aan het begin van dit jaar.
Niettemin, aannemend dat deze gebeurtenis werkelijk heeft plaatsgevonden, dit is wat een senior CIA bron in Texas er over te zeggen had:
“De “bedelmarathon” in Texas is pure BS. Merk op dat het geld via de George H.W. Bush (Scherf) Foundation gaat. Ze zwendelen geld bij elkaar op elke manier dat ze het te pakken kunnen krijgen. De Khazariaanse maffia cabal moet werkelijk erg wanhopig zijn.”
De oorzaken van hun wanhoop heeft in de afgelopen weken een sneeuwbaleffect gehad. Misschien het meest dodelijk zijn de voorgaande onthullingen over Khazariaanse volkerenmoord geweest. Dit is begonnen met de vrijgave van documenten die laten zien dat de regering van de VS betrokken was bij de moord op meer dan 500.000 Indonesiërs halverwege de jaren zestig.
De in Texas gevestigde CIA bron geeft toe, “We verwijderden [de Indonesische President] Soekarno uit de macht en we brachten Soeharto aan de macht.” Hij betreurt het dat hij toen deel uitmaakte van de operatie. Zijn excuus: hij deed gewoon wat hem bevolen werd te doen door zijn baas in Langley.
President Donald Trump beloofde meer onthullingen in onderstaande tweet waarin hij zegt: “Onderwerp voor de ontvangst van verdere informatie, ik zal als President toestemming geven dat de lang tegengehouden en geheime JFK dossiers geopend zullen worden.”
Drie afzonderlijke bronnen—een NSA, een Pentagon en een CIA— zeggen allemaal dat ze niet geloofden dat Trump de werkelijke waarheid zou vrijgeven over de Kennedy moordaanslag.
Echter, een senior Pentagon bron die in het verleden consequent betrouwbaar is geweest zei dat “De Trump vrijgave van JFK dossiers misschien ook Bush Senior, Mossad, de CIA en de diepe staat dossiers impliceren en dat dit misschien een voorspel is voor een geheime informatie dump over 9/11, achtergehouden technologie, het geheime ruimte programma en andere onthullingen die vooraf gaan aan massa arrestaties.”
Lange termijn lezers van deze blog weten al dat JFK werd vermoord omdat hij probeerde om goud dat gegeven werd door Soekarno te gebruiken om de controle over de uitgaven van VS dollars te krijgen weg van de private Federale Reserve Raad (FRB).
Pentagon bronnen zeggen dat in ieder geval, “Khazariaanse controle over de FRB naar zijn mallemoer is, terwijl Gouverneur Jerome (Jay) Powell misschien gekozen wordt als de volgende FRB, waarbij de drie Joden Gary Cohn, Janet Yellen en Kevin Warsh, wie de schoonzoon is van miljonair en 9/11 samenzweerder en Israëlisch bezit Ron Laud worden verslagen…. Stanford PhD econoom John Taylor wordt misschien ook benoemd als Vice Voorzitter of Gouverneur van de FRB.”
De bron gaat verder met op te merken: “Wanneer de globale valuta herstart plaatsvindt, zal de FRB misschien opgenomen worden in [het VS][Departement] van Financiën en zal het door goud ondersteunde Verenigde Staten biljetten uitgeven (USN).
De CIA bron uit Texas, die beweert Bush Senior te haten blijkt nauw aan hem verbonden te zijn, en zegt dat de Khazariaanse maffia klaar stond om wraak te nemen met drastische acties, hiermee waarschuwend dat “In het totale Internet een achterdeur geïnstalleerd is en dat de Khazariaanse maffia de plug er kan en wil uittrekken als een laatste actie. Bingo; alle computer globale financiële ingangen zijn verdwenen. Oops, sorry, het moeten de Moslims geweest zijn, Noord Koreanen, Russen, Iran of misschien deed de boeman het….wat voor smaak van de maand ook maar past in hun plannen.”
Een CIA bron in Azië is het er over eens en merkt op: “Ze zijn van plan om het systeem te laten instorten. Het zal hoogstwaarschijnlijk worden teweeggebracht door dat de VS aandelenmarkten instorten, gevolgd door de aandelen markt van Tokyo. Waarom denk je dat ze nu beiden bijna dagelijks nieuwe hoogtes bereiken? Een correctie van 50% in de Dow zou op zijn minst $ 10-12 biljoen wegvagen. Voeg daarbij Tokyo en je kunt nog eens $5-7 biljoen toevoegen. Dit zou genoeg zijn om het financiële systeem in te laten storten want deze twee markten zijn aan elkaar verbonden als Siamese tweelingen, dit zal een domino effect doen starten welke alle aandelenmarkten in de wereld beïnvloed. Europa zal bijna onmiddellijk volgen.”
Deze bron had ook de volgende waarschuwing over crypto-valuta:
“Zoals we beiden weten, hebben de werkelijke scheppers van Bitcoin (niet zoals wordt beweerd de Satoshi Nakamoto, de Japanse computerwetenschap uitvinder) vanaf het begin een achterdeur ingebouwd in het systeem. Wanneer de tijd rijp is, zullen ze om te beginnen ALLE Bitcoin portefeuilles legen en weg lopen met meer dan $ 100 miljard, wat de waarde van Bitcoin nu is. Waarschijnlijk zal het veel meer zijn, vooral als ze de rest van de blockchains hacken. Wie achter het gordijn zit trekt aan de touwtjes—de echte Tovenaar van Oz? De zelfde groep (andere alfabetsoep figuren) die het Internet creëerden zo dat gevoelige data “verstuurd konden worden in cyberspace onzichtbaar vanaf basis naar basis, vlug en geruisloos.”
Deze dreigingen om chaos te veroorzaken op het Internet zijn definitief verbonden aan het feit dat Trump anti trust advocaat Joseph Simons benoemd in de Federale Trade Commission. Dit heeft geleid tot speculaties dat Khazariaanse bolwerken als Google en Facebook misschien genationaliseerd worden en/of worden opgeheven.
Een duidelijk teken dat het Khazariaans gecontroleerde financiële systeem vals is kwam met de vrijgave van een regeringtekort van “$ 666 miljard” van de gezamenlijke regering van de VS, in het fiscale jaar 2017. Het werkelijke tekort voor dat jaar is dichter bij $ 1 biljoen, maar zeggen dat het een satanische $ 666 miljard was, was hun manier om de middelvinger op te steken naar de wereld. Ze zijn failliet, wat voor cijfers ze naar buiten brengen is niet belangrijk.
Dit verklaart waarschijnlijk waarom zo velen van de ultra rijken in de wereld fysieke dingen hebben gekocht als goud, kunst, kostbare edelstenen, en al het andere dat tastbaar, waardevol, en draagbaar is zo dat ze het af kunnen voeren naar verstopplaatsen die ze gebouwd hebben op afgelegen plaatsen. Als ze denken dat er ergens op deze planeet een plaats is waar ze zich kunnen verstoppen, hoewel ze zijn naïef. Hun beste optie is zich over te geven en hopen op vrede en verzoening.
In ieder geval, de Chinezen, Russen en anderen hebben zich al voorbereid op een scenario waarbij het Westerse financiële systeem met hun CIPS internationale betalingssysteem instort. Dit betekent dat ze de financiële storm tamelijk makkelijk zullen doorstaan.
In het westen zal er behoefte zijn aan contant geld, papieren grootboeken, en logistiek voor kruidenierartikelen, gas, en andere noodzakelijkheden totdat het financiële systeem zonder de Khazarianen opnieuw opgestart kan worden. Geschreven documenten en eigendomsrechten voor land, fysieke aandelen certificaten, en ander financieel papierwerk zal dan ingevoerd worden in de nieuwe op werkelijkheid gebaseerde vervanging. Schulden zullen niet in het nieuwe systeem worden ingebracht.
Deze dreigingen om het financiële systeem stil te leggen hebben een luchtje van wanhoop over zich en reflecteren de stabiele en niet te stoppen ontmanteling van de Khazariaanse maffia op zo vele fronten, vooral in de VS.
Het onderzoek over waarom de Clintons 20% van de VS uranium voorraden aan Rusland verkochten in wat lijkt een uitwisseling te zijn voor donaties is een front waaraan de Khazarianen ernstig verliezen. De gecompliceerdheid van voormalig FBI hoofd James Comey bij het beschermen van Hillary Clinton is een andere.
Het leger van de VS zit ook steeds meer de lui op de hielen die de massamoord in Las Vegas uitvoerden. Bronnen verbonden aan het leger van de VS in Japan zeggen dat G4S, een in VK gevestigd veiligheidsbedrijf met 600.000 werknemers, “overal in Las Vegas aanwezig was” en dat deze jongens erbij betrokken waren:
Dit onderzoek zal leiden naar de Chicago tak van de Khazariaanse maffia en vanuit daar naar Italië.
Het Harvey Weinstein (HW) onderzoek is ook een belangrijk bruggenhoofd geworden bij de beëindiging van de Khazariaanse maffia controle in Hollywood. Hier is wat een Pentagon bron er over te zeggen had:
“Het Hollywood drama ‘wraak van de Goj (niet Jood)’ is een bom, HW werd als lid van de stam verbannen niet alleen van de Motion Picture Academy maar ook van de TV Academy, de Producers Guild of America en de Directors Guild of America. De Universiteit van Harvard werd gedwongen om hem zijn medaille af te nemen.”
Ook zijn vele duizenden pedofielen in de hele wereld gearresteerd en de gearresteerde mensen wijzen nog meer senior pedofielen en satanisten aan. In Hollywood, arresteerde de FBI 120 handelaren en redde 84 seksueel geëxploiteerde jongeren. In Brazilië werden ondertussen 108 mensen gearresteerd in Latijns Amerika’s grootste actie voor het onschadelijk maken van pedofielen.
De Pentagon bronnen zeggen dat de FBI HW onderzoekt wegens banden met pedofilie en eveneens de Mossad agent Jeff Epstein. Het Epstein onderzoek gaat onverbiddelijk richting mensen als Bill Clinton en voormalig Eerste Minister van het VK Tony Blair, nu kinderslachtoffers zich veilig genoeg voelen om de namen van hun folteraren te noemen.
Ondertussen, onderging de door de Khazariaanse bende geregeerde staat Israël een belangrijke terugslag toen Russen en Iraniërs de olievelden overnamen in Koerdistan welke een van de belangrijkste inkomstenbronnen waren voor deze staat. Meer zal nog volgen.
In Europa, werd de Tsjechische Republiek de laatste natie (het VK, Hongarije, Polen en anderen opvolgend) die afstand neemt van de EU fascisten door de nationalist Trumpian miljardair, Andrej Babis, te kiezen als eerste minister.
In Japan, echter, creëerden Khazariaanse bende strijdkrachten, geleid door de neef van Barbara Bush, Richard Armitage, dat wat de Japanse Independence Partij en anderen een valse verkiezing noemen om hun marionet Shinzo Abe aan de macht te houden.
Dit is wat een in Azië gevestigde CIA bron over hem te zeggen had: “Richard Armitage is onbetwistbaar de rechter hand man voor Bush senior. Deze kerel gaat ver terug naar de Vietnam tijd. Zijn specialiteit: drugs en wapensmokkel, met een kleine hoeveelheid mensenhandel voor de verandering er bij gegooid. Hij was ook ooit Assistent Secretaris van Defensie. Een hoop off-ledger goud werd verplaatst tijdens zijn ambtstermijn in het Pentagon.” Anderen hebben deze schrijver in het verleden verteld dat hoogverraad door Armitage een van de belangrijkste redenen is dat de VS de Vietnam oorlog verloor.
Dus als de omverwerping van Armitage baas Bush Senior volledig is, zullen Armitage en zijn netwerk van makkers ook justitie onder ogen moeten zien.
Ondertussen terwijl het Westen in beslag genomen wordt door de opruiming van gangsters die geïnfiltreerd waren op het top niveau van de macht, gaat China van hoogte naar nieuwe hoogte. In hun huidige eens in de vijf jaar plaatsvindende Partij Congres werken ze precies uit hoe ze hun dromen voor de toekomst van hun land kunnen realiseren. Ze kijken niet slechts vijf jaar in de toekomst maar ook naar 10,20 en 30 jaar in de toekomst.
Als het Westen niet achter gelaten wil worden, moet het de opruiming van corruptie afmaken en opschieten met het opstarten van het financiële en politieke systeem.


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers