APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Wednesday, October 25, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 23:10:2017


23. listopada 2017.


Mreža se polako ali neumoljivo zatvara oko kazarskog mafijaškog klana Bush/Clinton (Scherf/Rockefeller) i njihove tiskare Federal Reserve Boarda. Više istražnih postupaka, masovna uhićenja nižih članova organizirane kazarske bande i javno razotkrivanje sada su dio regularnih javnih rasprava, a ne samo na blogovima koji su ranije bili ocrnjivani kao mjesta "zavjere".

Zanimljiv znak očaja desetorice bio je spektakl Georgea Busha mlađeg koji se predstavio s još četvoricom bivših predsjednika (minus Donald Trump) iz Sjedinjenih Američkih Država kao dio skupljanja milostinje".Prvo, moramo napomenuti da je s računalnom grafikom i dvojnicima teško znati je li doista došlo do ovog događaja. Na primjer, mnogi su izvori rekli piscu da je Bill Clinton (Rockefeller) umro od AIDS-a početkom ove godine.

Bez obzira na to, pretpostavljajući da se taj događaj doista dogodio, ovo je ono što je o tome rekao jedan visoki izvor CIA-e u Teksasu:

" "Skupljanje milostinje" u Teksasu je čisto sranje. Primijetite da novac prolazi kroz zakladu George H.W. Busha (Scherf). Oni prevarama skupljaju novac koristeći sve načine na koje ga mogu dobiti. Mora da je kazarska mafijaška kabala stvarno očajna."

Uzroci njihovog očaja posljednjih tjedana postaju sve veća grudva snijega. Možda je najsmrtonosnije bilo tekuće razotkrivanje kazarskih genocida. Ovo je započelo s objavljivanjem dokumenata koji pokazuju da je američka vlada bila umiješana u ubojstvo više od 500.000 Indonežana sredinom šezdesetih godina prošlog stoljeća.Izvor CIA-e iz Teksasa priznaje: "Uklonili smo [Indonezijskog predsjednika] Soekarna (Sukarna) s vlasti i postavili Soeharta (Suharta) na vlast". Žali što je on bio dio operacije. Njegov izgovor: samo radi ono što mu naredi njegov šef u Langleyju.

Predsjednik Donald Trump obećao je više objava u sljedećem postu na Twitteru, rekavši: "Uz primitak dodatnih informacija, dopuštam, kao predsjednik, da budu otvorene dugo blokirane i klasificirane JFK ( John F. Kennedy) datoteke".

Tri odvojena izvora - jedan iz NSA, jedan iz Pentagona i jedan iz CIA-e, rekli su da ne vjeruju da bi Trump objavio pravu istinu o ubojstvu Kennedyja.

Međutim, jedan od glavnih izvora iz Pentagona koji je u prošlosti bio dosljedno pouzdan rekao je da "Trumpovo objavljivanje dokumenata o JFK-u može implicirati Busha starijeg, Mossad, CIA-u i duboku državu, a može biti uvod u odbačene obavještajne podatke o 9/11, o potisnutoj tehnologiji, o tajnom svemirskom programu i ostale objave prije masovnih uhićenja."

Stalni čitatelji ovog bloga već znaju da je JFK ubijen zato što je pokušavao, koristeći zlato koje je osigurao Soekarno, oduzeti kontrolu izdavanja američkih dolara privatnom Federal Reserve Boardu (FRB).

Izvori iz Pentagona govore da je u svakom slučaju "kazarska kontrola FRB-a kaput, jer federalni guverner Jerome (Jay) Powell može biti izabran kao sljedeći FRB, s pobjedom nad trojicom Židova, a to su: Gary Cohn, Janet Yellen i Kevin Ward, koji je zet milijardera konspiratora 9/11 i izraelski trgovac nekretninama Ron Lauder .... doktor znanosti ekonomist sa Stanforda John Taylor također može biti nominiran kao potpredsjednik ili guverner FRB-a."

Izvor nastavlja napomenuvši: "Kada se dogodi reset globalnih valuta, FRB može biti pripojen [američkoj] riznici [ministarstvu] i izdavati novčanice Sjedinjenih Američkih Država (USN) sa zlatnom podlogom.

Izvor CIA-e iz Teksasa, koji tvrdi da mrzi Busha starijeg, ali se čini da je usko povezan s njim, kaže da je kazarska mafija bila spremna uzvratiti drastičnim akcijama, upozoravajući kako "cijeli Internet ima ugrađena stražnja vrata i kazarska mafija može i hoće povući utičnicu kao završni čin. Bingo; svi unosi u globalna računala nestaju. Ups, ispričavam se, morali su to biti muslimani, Sjevernokorejci, Rusi, Iranci, ili je to možda učinio boogeyman ... bez obzira na mjesec koji odgovara njihovom planu. "

Izvor CIA-e u Aziji se slaže, napominjući: "Oni namjeravaju srušiti sustav. To će najvjerojatnije biti potaknuto amortiziranjem američkog tržišta dionica, nakon čega slijedi Tokijsko tržište dionica. Zašto misliš da oboje dostižu nove visine gotovo svakodnevno? 50% korekcija u Dowu obrisat će najmanje 10 do 12 trilijuna dolara. Donešeni u Tokijo, i može se dodati još 5-7 trilijuna dolara. To bi bilo dovoljno da se sruši financijski sustav, jer ova dva tržišta, povezana zajedno poput sijamskih blizanaca, započet će domino efekt koji utječe na svjetska tržišta dionica. Europa će gotovo odmah slijediti."

Ovaj izvor je upozorio i na kripto valute:

"Kao što znamo, stvarni kreatori Bitcoina (ne navodni Satoshi Nakamoto, japanski izumitelj računalne znanosti) ugradili su stražnja vrata u sustav još od početka. Kada bude pravi trenutak, oni će isprazniti sve Bitcoinove novčanike kao početak i otići s više od 100 milijardi dolara, što je vrijednost Bitcoina sada. Vjerojatno će to biti puno više, pogotovo ako napadnu sve ostale blokove. Tko stoji iza zavjese, koji povlači poluge - pravi Čarobnjak iz Oza? Ista grupa (razna slova abecede iz juhe) koja je stvorila internet kako bi osjetljivi podaci mogli biti poslani preko cyberspacea neopaženo, od baze do baze, brzo i tiho."

Te prijetnje da se stvori kaos na internetu također su svakako povezane s činjenicom da Trump imenuje antitrust odvjetnika Josepha Simonsa za Federalnu trgovinsku komisiju. To je dovelo do špekulacije da kazarska uporišta poput Googlea i Facebooka također mogu biti nacionalizirana i / ili razbijena.


Jasni znak da je financijski sustav kontroliran od strane Kazara lažan došao je u objavi deficita korporativne vlade SAD-a od „666 milijardi dolara“ u fiskalnoj 2017. godini. Stvarni deficit za tu godinu bio je bliži 1 bilijardi, ali se govori da je sotonskih 666 milijardi dolara bio njihov način zavaravanja svijeta. Oni su bankrotirali, pa bilo koje brojeve izdaju, oni su besmisleni.To vjerojatno objašnjava zašto toliko svjetskih ultra-bogataša kupuje fizičko zlato, umjetnička djela, dragocjene dragulje i sve drugo što je opipljivo, vrijedno i prenosivo kako bi to mogli odvući na skrivena mjesta koja grade u udaljenim mjestima. Ako misle da se bilo gdje na ovom planetu mogu sakriti, onda su naivni. Njihova najbolja opcija je predati se i nadati se miru i pomirenju.

U svakom slučaju, Kinezi, Rusi i drugi već su se pripremili za zapadni scenarij urušavanja financijskog sustava svojim CIPS međunarodnim platnim sustavom. To znači da će oni financijski prebroditi financijsku oluju prilično glatko.

Na Zapadu će postojati potreba za gotovinom, knjigama za veresiju i logistikom za namirnice, plin i ostale bitne stvari sve dok se financijski sustav ne bude mogao ponovno uspostaviti, bez Kazara. Pisani poslovi i vlasništvo nad zemljom, fizička podjela dionica i drugi financijski papiri tada će biti uloženi u novu stvarnost koja se temelji na razmjeni. Dugovi neće biti ulog u novi sustav.

Te prijetnje za zatvaranje financijskog sustava imaju ozračje njihovog očaja i odražavaju postojano i nezaustavljivo uklanjanje kazarske mafije na mnogim frontovima, posebno u SAD-u.

Istraga o tome zašto su Clintoni prodali 20% američkih zaliha urana Rusiji u onome što se čini da je razmjena za donacije, jedan je front na kojem Kazari jako gube. Saučesništvo bivšeg šefa FBI-a Jamesa Comeya u zaštiti Hillary Clinton je još jedna.

Američka vojska približava se ljudima koji su proveli masakr u Las Vegasu. Izvori u Japanu povezani s američkom vojskom tvrde da je G4S, britanska sigurnosna tvrtka s 600.000 zaposlenika" sva bila u Las Vegasu" i da su ti momci bili uključeni:


Ova istraga će dovesti do ogranka kazarske mafije u Chicagu, a odande do Italije.

Istraga Harvey Weinsteina (HW) također postaje glavna prijetnja da postane glavni mostobran za okončanje kazarske kontrole nad Hollywoodom. Evo što je Pentagonov izvor rekao o tome:

"Hollywoodska drama "osveta goyima" je velika bomba, jer je pripadnik plemena HW bio protjeran ne samo iz Motion Picture Academy, već i iz TV Academy, Producers Guild of America, Directors Guild of America i Sveučilišta Harvard te su bili prisiljeni oduzeti mu medalju."

Također, na tisuće pedofila je uhićeno u cijelom svijetu, a uhićeni ljudi ukazuju na još više pedofile i sotoniste. U Hollywoodu, FBI je uhitio 120 trgovaca ljudima i spasio 84 seksualno iskorištavanih maloljetnika. U međuvremenu, u Brazilu, uhićeno je 108 osoba u Latinskoj Americi u najvećem uklanjanju pedofila.

Izvori iz Pentagona kažu kako FBI istražuje HW za veze s pedofilom i Mossadovim agentom Jeffom Epsteinom. Istraga Epsteina kreće se neumoljivo prema ljudima poput Billa Clintona i bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira, jer se djeca žrtve sada osjećaju dovoljno sigurno da imenuju svoje mučitelje.

U međuvremenu, kazarska mafija koja vlada narodom Izraela upravo je pretrpjela veliko nazadovanje kada su Rusi i Iranci preuzeli naftna polja u Kurdistanu koja su bila jedan od glavnih izvora prihoda ove države. Još više toga će slijediti.

U Europi, Češka Republika postala je posljednja nacija (nakon Velike Britanije, Mađarske, Poljske i drugih koja se distancirala od EU fašista izborom nacionalističkog Trumpijskog milijardera Andreja Babisa kao premijera.

U Japanu, međutim, snage kazarske mafije, predvođene rođakom Barbare Bush, Richardom Armitageom, planirao je ono što japanska neovisna stranka i druge zovu lažni izbori da zadrže svoju marionetu Shinzo Abea na vlasti.

Ovo je ono što je jedan izvor CIA-e sa sjedištem u Aziji rekao o njemu: „Richard Armitage je definitivno desna ruka Busha starijeg. Ovaj čovjek seže do Vijetnamskih dana. Njegova specijalnost: krijumčarenje droge i oružja, s malo trgovine ljudima ubačenoj za promjenu tempa. Također je bio pomoćnik ministra obrane u jednom trenutku. Mnogo vanknjižnog zlata prebačeno je za vrijeme njegovog mandata u Pentagonu. Drugi izvori su rekli ovom piscu u prošlosti da je Armitageova izdaja jedan od glavnih razloga zbog kojih je SAD izgubio Vijetnamski rat.

Dakle, kada uklanjanje Armitageovog šefa Busha starijeg bude završeno, Armitage i njegova mreža prisnih prijatelja suočit će se i s pravdom.

U međuvremenu, dok Zapad ostaje zaokupljen čišćenjem gangstera koji su infiltrirali najvišu razinu vlasti, Kina ide od jedne visine do nove visine. Na njihovom tekućem kongresu stranke koji se održava svakih pet godina, oni razrađuju točno kako ostvariti svoje snove za budućnost svoje zemlje. Oni ne gledaju samo pet godina naprijed, već 10, 20 i 30 godina u budućnost.

Ako Zapad ne želi zaostati, mora završiti čišćenje korupcije i požuriti i ponovno pokrenuti svoje financijske i političke sustave.
Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers