FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 19, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 16:10:2017


Na sastanku Donald Trump i Kim Jong Un su pregovarali dok pokušaji kazarske mafije da izazove ratne uspijevaju 



16. listopada 2017.



Vladavina kazarske mafije putem ubojstava, ucjena, podmićivanja i propagandom sustavno se razbija na način da se više ne može negirati. Ti fanatici, koji žele natjerati povijest čovječanstva na put prema uništenju temeljenom na drevnim knjigama, još jednom nisu uspjeli s najnovijim naporima da započnu 3. svjetski rat. To je viđeno u Sjevernoj Koreji, u Kurdistanu i Iranu, jer njihovi očajnički potezi se kontroliraju u svakom kutku.

U slučaju Irana, američki predsjednik Donald Trump je dobivao prijetnje i ucjene da odustane od nuklearnog sporazuma s Iranom, ali suočen s oporbom u vojsci i glavnim saveznicima, sve što je Trump mogao učiniti jest da se vojnicima ublaži ratoborna retorika. Čak se i Trumpova retorika susrela s izjavama lidera glavnih američkih saveznika Velike Britanije, Njemačke i Francuske koje se protive Trumpovim tvrdnjama da Iran razbija nuklearni sporazum.

Izjava je djelomično pročitana da je sporazum bio jednoglasno odobren od strane Vijeća sigurnosti UN-a u rezoluciji 2231. Međunarodna agencija za atomsku energiju je u više navrata potvrdila da Iran poštuje JCPoA kroz dugoročni program provjere i praćenja. "



Drugim riječima, oni govore Trumpu da ne započne rat na temelju laži. To je nešto što nikad slično nisam vidio tijekom mnogo godina prateći izjave diplomata.

Zapravo, jedina zemlja koja je podupirala Trumpovu ratobornu retoriku bila je nitkovska kazarska robovska država Saudijska Arabija. U svakom slučaju, sotonski vladari Saudijske Arabije izgubit će svog glavnog zaštitnika, jer se izraelska policija približava sotonskom pseudo-židovskom izraelskom lideru Benyaminu Netanyahuu.

Pokušaji Kazara da koriste Sjevernu Koreju za početak 3. svjetskog rata također ne uspijevaju. Prošlog su tjedna dva visoka japanska političara u tajnosti posjetila Sjevernu Koreju kako bi pregovarali o sastanku na vrhu između Donalda Trumpa i sjevernokorejskog diktatora Kim Jonga Una kada Trump posjeti Aziju u studenom, prema izvoru bliskom japanskoj carskoj obitelji.

Ovaj sastanak, ako se dogodi (konačna odluka je u tijeku), vjerojatno bi otvorila put za mirovni sporazum, kao i ponovno ujedinjenje Korejskog poluotoka. Međutim, još jedna veća objava od ove može biti i u djelovanju. Prema visokim izvorima Pentagona i Azijskog tajnog društva, odluka o uspostavi de facto svjetske vlade također se pregovara na najvišim razinama. Ovo ne bi bio kazarski plan za totalitarni Novi svjetski poredak pod kontrolom kazarskih gangstera. Umjesto toga, to bi uključivalo demokratski preustroj postojeće međunarodne arhitekture kako bi po prvi put u ljudskoj povijesti bio moguć mir i prosperitet u stvarnom svijetu.

Henry Kissinger je definitivno uključen u ove pregovore, potajno krivudajući tamo amo između Kine, SAD-a i drugdje na neku vrstu zadatka na visokoj razini, slaže se više izvora. Prošlog tjedna Bijela kuća je objavila priopćenje nakon što je on postao predsjednik. Pročitajmo jedan dio (u uobičajenoj Kissingerovoj turgidnoj prozi) kako slijedi:

Ovdje sam u trenutku kada je prilika za izgradnju konstruktivnog, mirnog svjetskog poretka vrlo velika. I predsjednik odlazi na putovanje u Aziju, za koje mislim da će dati veliki doprinos napretku, miru i prosperitetu ".


Izvori azijskih tajnih društava potvrđuju da kineska vlada također u srijedu raspravlja o novom svjetskom sustavu na njihovom velikom kongresu koji se održava jednom u pet godina

Razlog zašto se takve rasprave održavaju u velikoj žurbi, naravno, jest de facto bankrot režima, kontroliranog od strane Kazara, u Washingtonu koji se prostire na deset tisuća četvornih milja , (ne smije se miješati s Republikom Sjedinjenih Država Amerike).

Društvo Bijelog Zmaja savjetovalo je Azijate da ne dopuste Kazarima da koriste prijetnje sveopćim nuklearnim ratom kako bi iznudili novac potreban za nastavak zločinačkog poduhvata. Objašnjeno im je da američka vojska neće nikad dopustiti Kazarima da unište planet kad je alternativa bio plan da očiste Sad i uklone kriminalce koji su tamo ukrali vlast.

U svakom slučaju, uklanjanje kazarskih mafijaša sa svih razina vlasti u SAD-u nastavlja se neporecivim ritmom. Najnoviji cilj je Hollywood. Evo kako su izvori Pentagona saželi tu akciju:

"Hollywood je pod globalnim napadom, budući da je Akademija filmske umjetnosti i znanosti većinom glasovala za protjerivanje Harveya Weinsteina (HW) u potezu bez presedana, a možda će mučak i odsuzeti Oscara", kažu izvori. Osim toga, britanska premijerka Theresa May "može biti prisiljena opozvati zapovjednika Reda britanskog carstva (CBE) HW-a, a [francuski predsjednik Emmanuel] Macron skida njegovu Legiju Časti, jer se FBI i New York, London i francuska policija približavaju", napominju izvori.

Javne optužbe protiv HW-a "otvorile su vrata ne samo ženama da istupe, nego i muškarci i djeca koji su bili pipkani, silovani ili zlostavljani", nastavljaju. Drugim riječima, čišćenje Hollywooda tek je počelo.

"Židovska privilegija je sada povijest, jer je HW spriječen da pobjegne iz SAD-a, a njegovo istoimeno društvo uskoro bi se moglo zatvoriti, gdje ga glavni studiji, TV mreže, agencije za talente, Apple, Amazon, Goldman i hedge fondovi smatraju toksičnim", istaknuo je izvor.

"Židovska mafija je završila, jer se kulturni rat proteže od lažnih vijesti, do NFL-a, Hollywooda, Ivy League-a, i do svake razine židovske moći kao uvod u masovna uhićenja i globalni reset valuta," kažu izvori.

Svjetski gospodarski sustav ionako će se morati na neki način resetirati, bez obzira da li se svjetskim liderima sviđalo to ili ne. Kao što su istaknuli mnogi vrhunski stručnjaci, zapadna financijska tržišta prestala su funkcionirati kao racionalni razdjelnici ulaganja, a umjesto toga postali su propagandna tijela za tiskanje novca središnje banke. Bez obzira na to koliko su središnje banke u privatnom vlasništvu koje kontroliraju Kazari pokušale negirati stvarnost, stvarnost se stalno približava i neka vrsta stravičnog tržišnog događaja je neizbježna, čak i ako se točno vrijeme ne može predvidjeti.

Kina također doživljava napuhavanje nekretnina što je mnogo gore od japanskog balona koji je rastao početkom 1990-ih. Na vrhuncu japanskog mjehura, cijene kuća bile su 20 puta zarada od godišnje stanarine. U najvišim kineskim gradovima cijene su sada na 50 do 100 puta godišnje stanarine, što znači da bi u nekim slučajevima bilo potrebno 200 godina da se isplati zajam čak i ako je 50% prihoda potrošeno na hipoteke. U Japanu, komercijalne cijene nekretnina pale su na dvadesetinu svog vrha mjehurića. Kina, sa stagnirajućim rastom stanovništva i ogromnim povećanjem novih stambenih zaliha, morat će se nositi s lošijom situacijom, voljeli oni to ili ne.


Drugim riječima, biti će potreban totalni reset gospodarskog sustava, popraćen jubilejom jednokratnim otpisom dugova i preraspodjelom imovine – da bi se riješila ova situacija.

Da bi to bilo moguće, ipak će vjerojatno zahtijevati da ljudi s oružjem uklone slojeve samog vrha kontrole kazarske mafije u P2 masonskoj loži u Italiji i u središtu cionista u Zugu u Švicarskoj. Dobro mjesto za početak bilo bi s najvidljivijim P2 liderom - papom Franjom.

NSA ima snimke bivšeg vrhovnog isusovca Petra Hansa Kolvenbacha koji ima zasluge za 11. ožujak 2011. u slučaju nuklearnog i tsunami masovnog ubojstva u Fukushimi i tvrdnje da je Sotona. Ako Papa ovo ne da u javnost i zatraži oprost za svoju Crkvu, on će biti suučesnik u masovnim ubojstvima. Kao takav, dat će se nagrada za njegovu glavu kako bi se osiguralo da bude uhapšen i suočen s pravdom. Ispovijedi se, Franjo.

Govoreći o Fukushimi, prošlog tjedna ovaj pisac je posjetio Hirokatsu Kinoshita, dr. sc., koji je radio u klinici 20 kilometara udaljenoj od nuklearke Fukushima. Kinoshita, specijalista za rak, kupio je sofisticiranu opremu za otkrivanje zračenja i sustavno testirao radnike postrojenja u Fukushimi nakon tsunamija i nuklearnog događaja. Kaže da u dvije godine testiranja nije pronašao nikakvo zračenje niti jednu osobu koja pati od radioaktivnog trovanja. To se savršeno uklapa u dokaze koje smo dali odgovarajućim vlastima, pokazujući da je Fukushima bila uzrokovana nuklearnim bombama smještene u bušotinama na morskom dnu u blizini obale.

To također znači da se 190 milijardi dolara koje je japanska vlada potrošila za "čišćenje zračenja" zapravo koristi kao dio masovnog mita pod pokroviteljstvom kazarske mafije kako bi zadržala marionete na vlasti u Japanu. To se ne može nastaviti bez posljedica.

Uljudni podsjetnik da snage koje se zalažu za kraj sotonske kazarske vladavine imaju pristup ogromnoj moći koju je dobila prošlog tjedna u obliku serije potresa na otoku La Palma u Atlantskom oceanu. Ako potresi prouzroče odron stijena u ocean u La Palmi, 100-metarski tsunami će pogoditi istočnu obalu SAD-a i južnu obalu Europe.


Iste snage također su pokazale da imaju moć da preusmjere nebeske objekte na Zemlju s unaprijed najavljenim Chelyabinsk meteorom u 2013. NSA ima relevantan snimak upozorenja danog gnostičkim iluminatima prije ovog događaja.


Kao posljednja opomena, pripadnici ruskih specijalnih snaga kontaktirali su Društvo Bijelog Zmaja kako bi ih obavijestili da su koristili taktičko nuklearno oružje kako bi uništili nedopušteni laboratorij za razvoj nuklearnog oružja u Accra-i, Ghana. Taj je događaj zabilježen u svjetskim medijima kao "benzinska stanica dignuta u zrak.





Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers