FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 5, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 02:10:2017



2 oktober 2017

Auteur: Benjamin Fulford

As a reminder, we are currently in the 3rd week of a four-week subscription drive to restore the income that Benjamin Fulford depends upon for his work and his livelihood. All previous PayPal subscribers are urged to support Benjamin by re-subscribing at their earliest convenience. New subscribers are also most welcome to sign up and join the Internet’s premiere deep geo-political news and discussion website. The precise steps to (re)subscribe are listed below. Please share the link to this article on social media. Your support is greatly appreciated.
1.     If you already have a user account, please Log In first. If not, skip this step. If you have an account but are unable to log in, please follow the steps to Reset Your Password.
2.     Visit the Registration Page and fill in the necessary details, if any, including the “I’m not a robot” checkbox.
3.     Click the “Submit Payment” button.
4.     A popup box will appear where you can enter your credit card details and click the green button to pay. Visa, MasterCard, and American Express are accepted.
5.     Please note that you may need to complete the “I’m not a robot” procedure one more time, or perform other verification for confirmation and fraud prevention.
6.     You will receive an email and be directed to a page confirming your successful subscription.

Volgens bronnen bij de NSA gooide vorige week de VS Luchtmacht een atoomwapen op een bergtop dicht bij het Noord Koreaanse nucleaire testgebied als een waarschuwing aan dat land om te stoppen met zijn recente raket provocaties. Dit werd in de media van de wereld slechts gemeld als VS bommenwerpers die zo veel mogelijke noordelijk van de in de in de 21ste eeuw gedemilitariseerde zone vlogen

Deze vlucht werd gevolgd door verslagen over een aardbeving met een grootte van 3.5, dicht bij de plek waar Noord Korea recentelijk een waterstofbom testte. Tegenstrijdige mediaverslagen beschreven deze aardbeving als ofwel natuurlijk of als het resultaat van een nucleaire explosie. In ieder geval heeft Noord Korea na deze gebeurtenis niet meer opgeschept over een nieuwe nucleaire test.

De president van de VS Donald Trump bleek te verwijzen naar deze aanval door middel van de volgende Tweets:


“Ik vertelde dat Rex Tillerson, onze geweldige Staatssecretaris, zijn tijd verdoet met te proberen te onderhandelen met Little Rocket Man….Spaar je energie, Rex; we doen wat moet worden gedaan! Aardig zijn tegen Rocket Man heeft in 25 jaar nog niet gewerkt; waarom zou dit nu wel werken? Clinton faalde, Bush faalde en Obama faalde. Ik zal niet falen.”

De nucleaire aanval op Noord Korea werd gevolgd door een besluit van een Aziatisch geheim genootschap, in samenwerking met de Khazariaanse maffioos Henry Kissinger, om de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe te dumpen, beweren bronnen bij het Aziatische geheime genootschap. Dat is waarom Abe een algemene verkiezing aankondigde op 22 oktober, zeggen de bronnen. De volgende die tot eerste minister van Japan wordt benoemd zal de eerste vrouwelijke eerste minister van Japan zijn, de Gouverneur van Tokyo Yuriko Koike, voegen ze toe.

De Japanse gezamenlijke propaganda media bereidt nu de weg voor een “overwinning door omverwerping” door Koike’s nieuwe partij, met verhoogde berichtgeving over de Abe schandalen en enthousiaste verslagen over Koike. Ook hebben de oppositie partijen, die orders opvolgen, plotseling besloten om unaniem achter Koike te staan.

Koike wordt ook ondersteund door de Japanse veteraan en politicus Ozawa, die zowel in brede kring gezien wordt als een Noord Koreaanse agent (zijn moeder is Noord Koreaanse) als een Rockefeller stroman (Jay Rockefeller schreef het voorwoord van zijn Engelse autobiografie). Rockefeller vertegenwoordiger Henry Kissinger activeert al zijn vazallen zoals Ozawa, in Japan om er zeker van te zijn dat Koike de impopulaire Abe vervangt, stemmen verschillende bronnen mee in.

Er is ook een Saudi Arabische en Koreaanse connectie met deze campagne, in de vorm van de etnisch Koreaanse zakenman Masayoshi Son. Son bezit nu de Fortress Investment Group, welke op zijn beurt in het bezit is van Musashi Engineering, het bedrijf dat de machines maakt die de Japanse verkiezingen stal. Herinner je dat het Son was die recentelijk $100miljard  werd gegeven door Saudi Arabië en die vervolgens $50 miljard hiervan aan Donald Trump aanbood.

Koike spreekt vloeiend Arabisch en is algemeen bekend in Japan als vriendschappelijk met het Midden Oosten, vooral met de olie producerende landen. Het is waarschijnlijk geen toeval dat Koike zegt dat ze tegen nucleaire energie is, het stilleggen van de Japanse nucleaire centrales betekent dat Japan meer olie van Saudi Arabië zal moeten kopen om zijn machtsstructuur draaiende te houden.

Koike belooft ook plechtig om de Japanse militaire alliantie met de VS te versterken. Ze doet dit omdat het totale Japanse Slaven etablissement ongerust is over wie Admiraal Harry Harris gaat vervangen als Top bevelhebber van het leger van de VS in de Pacific. Het werd verondersteld Admiraal Scott Swift te worden maar plotseling kondigde hij vorige week zijn pensioen aan nadat werd verteld dat hij het niet van Harris zou overnemen.

Het slaven politieke etablissement in Japan is doodsbang dat de volgende top bevelhebber de aanbevelingen van de Japanse veiligheidspolitie zal opvolgen en 700 Khazariaanse slaven zoals voormalige eerste ministers en voormalige gouverneurs van de bank van Japan zal arresteren.

Of de arrestaties wel of niet zullen plaatsvinden, zal afhangen van wat Koike doet, aannemend dat ze de macht accepteert zoals is beloofd. In het bijzonder, moeten zij en het marionetten, politieke etablissement stoppen met te proberen de Derde Wereldoorlog te beginnen voor hun Rothschild bazen. In plaats daarvan zal hen worden gevraagd om plaats te maken voor vrede en het bereiken van een overeenkomst om het Koreaanse Schiereiland te verenigen, zeggen CIA bronnen in Azië.

“Met[Steven] Bannon als schaduwpresident buiten het Witte Huis, en flippende Kissinger om China in toom te houden, zijn de nationalisten klaar om de globalisten en etablissement lakeien te verslaan,” is wat de Pentagon bronnen cryptisch zeiden over de situatie.

De andere etablissement lakei behalve Abe waarvan gezegd wordt dat hem orders zijn gegeven, is volgens CIA bronnen de Eerste Minister van de Labour Partij van het VK, Theresa May. Er wordt gezegd dat May vervangen zal worden door de leider van de Labour Partij  (een 9/11waarheidsverteller) Jeremy Corbyn, zeggen de bronnen. “Er is een overeenkomst gemaakt aan de hoogste top om Corbyn toe te staan door te gaan. Zo niet, dan zouden zijn mensen het ware verhaal vrijgeven over Grenfell Towers,” zeggen de bronnen. Meer dan 400 mensen stierven in die opzettelijk veroorzaakte vlammenzee, wat bedoeld was als een offer aan de satanische entiteit Moloch, leggen de bronnen uit.

Het bolwerk van de Khazariaanse bende in Israël is “omver geworpen, terwijl de VS weigert het illegale Koerdenreferendum te erkennen,” zeggen Pentagon bronnen. Verder, “Rusland en China dwongen Interpol om Palestina te erkennen zo dat Israëlische criminelen en Mossad terroristen wereldwijd gearresteerd kunnen worden,” voegden ze toe.

De Khazarianen zien ook meerdere nederlagen tegemoet in hun voormalige VS bolwerk. In Hollywood onderzoekt de politie de dood van de grondlegger van Playboy Hugh Hefner als een moord omdat hij bezig was met een pleidooi om pedofilie, marteling, mensenoffers en andere verschrikkingen uitgevoerd door de Hollywood elite te onthullen, volgens bronnen bij het Pentagon en LA politie departement.

Ook, in het zuiden van de VS, “werd Cabal onderpand en Senator van Alabama Luther Strange, wie ondersteund werd door [de Meerderheidsleider van de Senaat Mitch] McConnel en de GOP machine, verslagen door de Christelijke conservatieve rechter Roy Moore, die ondersteund werd door Bannon en de Trump basis,” zeggen de Pentagon bronnen.

“Trump was niet erg enthousiast over Luther en heeft misschien geen andere keus dan zijn schoonzoon Jared Kushner te ontslaan vanwege het feit dat hij hem onderdruk zette om op het verkeerde paard te wedden, [net als voor] het gebruiken van privé e-mails, registreren om te stemmen als vrouw en het liegen over zijn veiligheidsvergunningen, financiële onthullingen en niet te vergeten het optreden als een agent voor Israël,” voegen ze toe. Krushners’s toegang tot Trump wordt al beperkt door de Chieff of Staff, Generaal John Kelly van het Witte Huis.
http://www.thegatewaypundit.com/2017/09/report-general-kelly-trying-restrict-jared-kushners-access-potus/

Verder, “Met een militaire junta die het Witte Huis regeert, werd [top VS Generaal Joseph] Dunford anoniem goedgekeurd door de Senaat voor een tweede tweejaarlijkse termijn als voorzitter van de Joint Chiefs of Staff,” merken de Pentagon bronnen op.

Een Khazariaanse poging om de Nationale Football League (NFL) te gebruiken voor een tegenaanval op het leger door spelers op te dragen niet te gaan staan wanneer het nationale volkslied werd gespeeld, faalde ook ernstig.

Dit was hoe een Pentagonbron de situatie beschreef: “De NFL, bewapend door het Joodse Hollywood om oorlog te voeren tegen niet alleen de vlag maar ook het leger van de VS, is nu onder boycot van patriotten, niet alleen tegen de liga en teams maar ook tegen gezamenlijke sponsors als Nike, Ford, Pepsi, Visa, FedEx, Hyundai,  Anheuser Busch, Microsoft, Dannon, McDonalds en Procter & Gamble.” Het resultaat was dat “nadat Trump zijn nationalistische basis verzamelde en vlug de Joodse maffia NFL zwarte protesten oprakelde, de Joodse Nationale Basketball Association (NBA) de boodschap begreep en hun grotendeels zwarte spelers de boodschap gaf om te gaan staan voor het nationale volkslied,” gaan de bronnen verder.

In een andere nederlaag voor de Khazarianen en hun drugsbazen, werd de Chef Chuck Rosenberg van het VS Drug Enforcement Agency (DEA), een protegé van de te schande gebrachte voormalige FBI baas James Comey, ontslagen nadat het leger van de VS zijn plannen om de DEA met de FBI samen te laten gaan om zeep hielp, zeggen ze.

De Khazariaanse campagne om een gegenereerde storm te gebruiken voor Peurt Ricoh om het Trump regiem omlaag te halen, heeft ook ernstig gefaald. De Khazarianen voerden een zware campagne door het gebruik van valse Twitter accounts en propaganda media om Puerto Rico neer te zetten als een ramp en Trump als een racist omdat hij niet hielp. De werkelijkheid is dat het leger van de VS al de noodzakelijke logistiek verschafte om Puerto Rico in een erg korte tijd weer op de been te krijgen. Het enige blijvende probleem is dat de Khazarianen hun controle over het financiële systeem gebruiken om ATM op het eiland te sluiten. Als je naar de plaatjes kijkt van relatief geringe schade in Puerto Rico op de Spaanstalige media uitlaatkleppen, kun je zien dat de Engelstalige gezamenlijke media verslaglegging grotendeels vals is.

Wat is er natuurlijk werkelijk aan de hand is, is dat Puerto Rico niet werkelijk zijn aandeelhouders heeft afbetaald zodat het werd afgesneden van het bankensysteem van de Khazariaanse maffia. Het leger van de VS greep in bij de logistiek en met contant geld om de situatie te herstellen.

Echter, de militaire junta van het VS leger heeft, gebruikmakend van Trump als boegbeeld, nog steeds geen volledige controle over deze president vooral wanneer het aan komt op economische politiek. Dat is waarom Trump vorige week in staat was om een belastingplan te onthullen dat overweldigend in het voordeel is van de rijkste 1% van de VS samenleving.

Ter toevoeging, er is iets raars aan de gang met Trumps’s relaties met Canada en het VK. Vorige week liet Prins Harry lange tijd een onmiskenbaar satanisch handteken zien toen hij in Canada poseerde met Melania Trump.

CIA bronnen zeggen dat dit een teken was van Prins Harry dat de Melania Trump die hij ontmoette niet de echte Melania was, maar een dubbelgangster. MI5 bronnen zeggen dat hij Melania bestempelde als een satanist. Wat ook het geval is, Trump reageerde na Melania’s bezoek met het opleggen van een 220% tarief op import van Canadese passagiersvliegtuigen, uit Canada.

Het bombarderen van Noord Korea, de problemen in Puerto Rico en de de facto verklaring van handelsoorlog met VS Nummer 1 handelspartner Canada zijn allemaal waarschijnlijk drukdoenerij. Het is verbonden aan het feit dat de collectieve regering die Trump vertegenwoordigt op 30 september de facto failliet ging en nu leeft in geleende tijd.

Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers