FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, August 9, 2017

Nederlands -- BENJAMN FULFORD: 07:08:20177 augustus 2017


Opmerking voor lezers omdat ik op vakantie ben werd dit verslag van tevoren geschreven.

De verkiezing van Donald Trump als President van de Verenigde Staten was wereldwijd een belangrijke stap richting het verslaan van de Khazariaanse maffia.

Echter, het Trump presidentschap vertegenwoordigt nog steeds eerder een poging om het oude systeem te veranderen dan een ware revolutie. Trump heeft de Corporatie de Verenigde Staten van Amerika voornamelijk op gang gehouden met geld dat werd afgeperst van Saudi Arabië, Katar en andere olie sjeikdoms in het midden oosten en met fondsen die gestolen werden van Japan en Zuid Korea. De Chinezen spelen ook hun rol in het draaiende houden van het oude regiem omdat hun enorme structurele handelsoverschot met de VS hen meer dan genoeg dollars oplevert om te gebruiken om vrienden en invloedrijke mensen te kopen in de hele wereld. De Rothschilds en andere bloedlijnen families die de planeet succesvol hebben geleid lijfden de Chinezen in met omkoopsommen en vleirijen. Het meer dan $ 1 biljoen Chinezen, een gordel een weg initiatief is hun beloning voor het helpen om het systeem drijvend te houden.


De Parijse akkoorden gesteund door 19 van de 20 G20 landen, was op zijn beurt een poging om de door de bloedlijnen gecontroleerde IMF, Wereld Bank, VN en andere internationale instituten draaiende te houden door de Chinezen een groter stemrechten te geven ten koste van de VS, zelfs wanneer zij deze instituten stevig onder hun controle hielden. Het probleem is dat deze hervorming is gebaseerd op de frauduleuze claim dat koolstof de globale opwarming veroorzaakt. Dit is feitelijk niet waar.


Het laat de oude families stevig aan de macht. Herinner je dat de mensen van de planeet aarde niet het hoofd van de VN, het IMF, de Wereld Bank, de BIS enz. hebben gekozen. Het werd allemaal achter de schermen gedaan door de regerende families.

Het is zeker dat de facties achter het Parijse akkoord de gematigde, niet genocidale groep binnen de bloedlijn regeringsstructuur vertegenwoordigen, inclusief de Koninklijke families van Europa. Ze waren in staat dit akkoord te beveiligen met de hulp van de Aziatische Koninklijke bloedlijnen. Over het algemeen bedoelen ze het goed maar ze kunnen simpelweg niet omgaan met de huidige systematische instorting van hun economische systeem.

De huidige heersende klasse in het Westen heeft de leiding over de grootste massale vernietigingsgebeurtenis sinds 65 miljoen jaar geleden de dinosaurussen werden uitgeroeid door een meteoriet

Mensen uit Europa en Oost Azië, de meest productieve op aarde, ervaren demografische instorting. De ongelijkheid van inkomen in het Westen is nu hoger dan het niveau dat leidde tot de instorting van het Romeinse rijk.

Om nog meer belediging aan geleden letsel toe te voegen, moeten de criminelen achter 911, de vernietiging van landen als Irak, Libië en Syrië, Fukushima, de verspreiding van biowapens als SARS, Ebola, AIDS enz. nog steeds worden gearresteerd of gestraft.

Verder, zien we nog geen jubelfeest of een eenmalige kwijtschelding van schulden. We zien ook geen teruggave van frauduleus in beslag genomen goederen. Dit is vooral duidelijk in het geval van de Lehman shock waar gedocumenteerd bewijs het bewijs levert dat de bloedlijnen families de $ 23 biljard door fraude creëerden en het geld gebruikten om tegoeden op te kopen in de hele wereld welke in koopjes waren veranderd door de financiële instorting die ze hadden geconstrueerd. Waarom is dat geld niet in beslag genomen?

Sinds de Lehman crisis hebben de centrale banken een zogenaamde kwantitatieve monetaire verlichting uitgevoerd. Echter, de enorme sommen die werden gecreëerd als gevolg van deze handelwijze worden weggesluisd naar financiële bedrijven die werden gecontroleerd door Khazariaanse maffia bazen. Ze hebben geen dingen gedaan als geld direct op persoonlijke rekeningen van gewone mensen gezet. Dat is waarom de kwantitatieve verlichting het effect heeft gehad van toenemende ongelijkheid van welstand. Forensische analyses laten zien dat het meeste geld naar ongeveer 700 individuen is gevloeid, dus dat betekent dat het niet de 1% is maar eerder 0,0000001% die hebben geprofiteerd van het geld printen.

De reden hiervoor is dat de bloedlijnen families nog steeds de banken in privé bezit controleren voor hun eigen persoonlijke voordeel, niet voor het voordeel van de planeet en zijn levende wezens. Donald Trump, die aan de macht is gebracht door de oppositie van de bloedlijnen families, de gnostische illuminati, heeft dit niet veranderd omdat hij als president van het land met de meeste schulden in de wereldgeschiedenis, hij niet het nodig krediet heeft.

Hoewel eigenlijk doet hij dat. Herinner je het gezegde “als je de bank $10.000 verschuldigd bent, is het jouw probleem maar, als je de bank $1 miljoen verschuldigd bent is het een probleem van de bank.” Het is een feit dat de Gezamenlijke regering van de VS in gebreke bleef op 3 mei van dit jaar toen de volledig bezeten Puerto Rico dochtermaatschappij in gebreke bleef. En toch gaat de show in Washington DC nog steeds door.

Dat is waarom, zoals hierboven vermeld, de crediteuren van de VS corporatie net als de Chinezen, de Japanners, de Zuid Koreanen en de olie producerende bedrijven in het Midden Oosten de $700 biljoen verlies per jaar subsidiëren (de grootte van het VS handelstekort in 2016).

Dus, hoe kunnen we de situatie veranderen? De eerste gelegenheid komt op 30 september, de fiscale schulden deadline van de VS Corporatie. Elk jaar rond de tijd wanneer de betalingsdeadline nadert, zien we allerlei soorten manoeuvres. Het zal dit jaar niet anders zijn en de Gezamenlijke regering van de VS streeft ernaar om over deze betalingsdeadline heen te komen. Dit zal oorlogsdreigingen betekenen, chantage, afpersing, smeken, bluffen enz. In het nieuws zal het er uit zien als dreiging van oorlog met Rusland, China, Noord Korea, Iran en iedereen die geen bescherminggeld ophoest. Als deze pogingen slagen dan gaan de gebeurtenissen door met dingen vooruitschuiven. Dit zal een voorzetting betekenen van de langzame val van de levensstandaard in het Westen die in de late zestiger jaren begonnen.

Het alternatief is wereldrevolutie. Dit betekent fysieke bezetting van de BIS, de Europese Centrale Bank, De Federale Reserve Raad, de Bank van Japan en andere banken in het bezit van de bloedlijnen.

Dit zou het theoretisch mogelijk maken om quadriljoenen dollars uit te geven die gebruikt kunnen worden voor de financiering van een niet eerder vertoonde campagne om een einde te maken aan armoede, de vernietiging van het milieu te stoppen en te expanderen in het universum. Natuurlijk hebben de families die de private centrale banken bezitten jaren besteed aan het belasteren van zulke ideeën met codewoorden als “aanmunten van schulden,” daarmee zeggend dat dit zal leiden naar inflatie en onverantwoordelijke uitgaven van de regering. Dat was misschien waar in het verleden toen zekere decadente koningen of corrupte regeringen dit probeerden.

Echter, stop en denk eens even na. Wat betekent “aanmunten van schulden”?
Het betekent schulden veranderen in geld. Met andere woorden het betekent het beëindigen van de schuldenslavernij. Herinner je dat de schulden verschuldigd aan de centrale bankiers niet legitiem zijn. De bankiers hebben het geld niet verdiend ze leenden dit aan mensen en regeringen in de echte wereld die hiervoor dingen deden, ze stoppen alleen getallen in computers. Dus aanmunten van hun schulden betekent afstand doen van schuldenslavernij.

Natuurlijk als je gewoon grote hoeveelheden geld print, laten we zeggen door een miljoen dollars te deponeren op elke afzonderlijke bankrekening in een land, zou het resultaat zijn een inflatie orgie gevolgd door een enorme hoofdpijn.

Echter, er zijn voorbeelden van centrale banken in het bezit van regeringen die enorme winsten hebben gecreëerd.

Canada van 1938 tot 1973 gebruikte zijn door de regering bezeten centrale bank om: te betalen voor de Tweede Wereldoorlog
Om het systeem van kanalen te financieren dat de grote meren verbindt met de Atlantische Oceaan
Om de TransCanada Highway te bouwen, de langste van de wereld,
De kosten van onderwijs te betalen
Om te betalen voor ziektekosten verzekering
Om publieke werken te financieren
Om te betalen voor het leger
Enz.

Dit werd allemaal gedaan zonder belasting of schulden.

Het Japanse regeringsleger betaalde voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog ook voor zijn enorme oorlogsinspanning grotendeels door het gebruik van geld gecreëerd door een genationaliseerde centrale bank. Terwijl ik geen fan ben van de acties in China en elders door de Japanse militaire regiems, is het punt dat ik maak dat een enorme onderneming als de poging om Azië te veroveren voornamelijk werd gefinancierd door een bank in het bezit van de regering.

Als de Federale Reserve Raad, de EU Centrale Bank en de Bank van Japan toen werden genationaliseerd zou het mogelijk zijn om een campagne van quadriljoen dollar te financieren om een einde te maken aan armoede, vernietiging van het milieu te stoppen, onderzoek naar onsterfelijkheid te financieren, het universum te exploreren enz. Dit is volledig realistisch en uitvoerbaar.

Deze herfst zal onze volgende kans zijn om dit mogelijk te maken. De tijd voor praatjes is voorbij, het is tijd voor actie.

Source: Antimatrix.org


Vertaling: Lia.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers