CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, August 24, 2017

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD. 21:08:2017Het leger van de VS treedt hard op tegen ingehuurde hooligans in de VS

21 augustus 2017

De recente in scene gezette demonstraties en agressieve incidenten, uitgevoerd door betaalde hooligans in plaatsen als Charlottesville, hebben een strafcampagne veroorzaakt tegen de Khazariaanse maffia agenten die voor deze incidenten betalen, zeggen Pentagon bronnen. De VS wordt nu zonder enige twijfel geleidt door een tijdelijk militair regiem welke de bedoeling heeft om de Khazariaanse gangster corruptie welke de Verenigde Staten heeft vernietigd op te ruimen. Wanneer dit eenmaal klaar is zal het leger terugkeren naar hun barakken, zeggen de bronnen.
Een erg duidelijke aanwijzing van hoe gedegenereerd de politieke wereld van de VS is geworden werd gezien in de gebeurtenissen die plaatsvonden in Charlottesville, Virginia, eerder deze maand. Een lid van de White Dragon Society was daar om getuige te zijn van wat er werkelijk gebeurde tegenover de leugens die de gezamenlijke mediapropaganda verspreide. Volgens de gezamenlijke media verslagen, “reed een blanke verspreider van racistische haat in een bestelwagen in op vreedzame protestanten van de linker vleugel, doodde een onschuldige jonge vrouw en verwondde vele anderen”. Dit werd gevolgd door een goed geoliede gezamenlijke media campagne om President Donald Trump te dwingen om de ”blanke racisten en haatzaaiers van de KKK” van wie ze beweren dat ze gewelddadige demonstraties opvoerden in Charlottesville, te beschuldigen.

Echter, in werkelijkheid was de WDS bron die daar was getuige van een heel ander verhaal. De rechter vleugel groepen (deze schrijver ondersteunt hun standpunten niet maar steunt hun grondwettelijke recht om zich vreedzaam uit te drukken) vroegen om en ontvingen een vergunning om te demonstreren tegen de geplande verwijdering van een standbeeld van Federatie Burgeroorlog Generaal Robert E. Lee. Toen de demonstranten eenmaal arriveerden, werden ze door de politie richting een groep “linker vleugel”protestanten geleid die hen onder andere bekogelden met gebruikte tampons, gebruikte condooms, vlammenwerpers, feces en zuur. Een van de rechter vleugel sprekers werd permanent verblind met zuur dat naar hem werd gegooid, iets wat de gezamenlijke media faalden te noemen, volgens deze bron.
Na de aanvallen, werd een noodtoestand uitgeroepen en de leden van de rechter vleugel vertrokken vreedzaam uit Charlotteville. Dit liet de middag open voor gebeurtenissen die in scene werden gezet door professionele agenten en provocateurs, inclusief het inrijden van een bestelwagen op een menigte protestanten. De meeste van de protestanten waren professionals, (vele werken onder het communistische Antifa banier) en werden betaald met $25 per uur om deel te nemen aan deze gebeurtenissen, volgens NSA bronnen.
De WDS getuige merkte ook op dat de “Black Lives Matter” protestanten in Charlotteville allemaal blank waren en dat de locale Afrikaanse Amerikanen beledigingen naar hen schreeuwden.
Deze schaamteloze promotie van burgeronrust heeft ervoor gezorgd dat het leger van de VS en geheime dienst agentschappen onmiddellijk actie hebben ondernomen. De door “[George] Soros opgerichte Antifa mag misschien na FBI infiltratie een binnenlandse terreur organisatie worden genoemd,” beweren de Pentagon bronnen.
De Khazariaanse maffia probeert nog steeds net te doen alsof George Soros (wie verdwenen is) al deze activiteiten financiert maar dat is alleen omdat ze de echte financiers van deze activiteiten, zoals de Rothschilds, willen verbloemen. Deze schrijver herinnert zich George Soros gevraagd te hebben in de Buitenlandse Correspondenten Club van Japan naar de eigenaren van de Federale Reserve Raad en zag een uitdrukking van zuivere verschrikking op zijn gezicht toen hij de vraag hoorde waarop hij geen antwoord kon geven.
In ieder geval is de strafcampagne begonnen met de arrestatie van 27 betaalde extremisten in Boston om zo het in elkaar zetten van een gelijksoortig incident daar te voorkomen, zeggen de bronnen. Lezers hebben er ook op gewezen dat advertenties werden gezet om betaalde crisisacteurs in te huren om gebeurtenissen op te voeren in Las Vegas na 26 augustus. Er zal een uitgebreid bekeken bokswedstrijd worden opgevoerd tussen de Kaukasier Conor McGregor en de Afrikaans Amerikaanse Floyd Mayweather. Het is een erg makkelijke gok dat er pogingen zullen zijn om deze wedstrijd te gebruiken om rassenrellen op te voeren. Echter, het leger van de VS zegt dat ze zulke onzin niet langer accepteren en zich er van willen verzekeren dat alle betaalde protesten en nog belangrijker hun betaalmeesters zullen worden opgejaagd en aangeklaagd voor misdaden.
De pogingen om binnenlandse beroering binnen de VS te verspreiden zijn natuurlijk verbonden met de huidige financiële moeilijkheden bij de CORPORATIE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA. Hier zijn de laatste tekenen dat de 30 september betalingen deadline een moeilijke zal zijn om af te sluiten. Een WDS lid wiens moeder voor de regering van de VS werkt zegt dat ze beroofd is van haar regeringspensioenfonds met de bedoeling om de gezamenlijke regering van de VS draaiende te houden. Er zijn verslagen op plaatsen als De Washington Post dat zelfs dit geld op is in september.
Het leger van de VS en agentschappen, plannen samen met hun bondgenoten in China, Rusland, het VK en elders om het financiële system van de wereld opnieuw op te starten met de bedoeling om te kunnen gaan met deze opkomende gebeurtenis, zijn meerdere bronnen het over eens.
Ter voorbereiding hierop, zeggen Pentagon bronnen: “Trump liet het moeras leeglopen door de ontbinding van de Manufacturing Council (Productie Raad) en het Strategic & Policy Forum om zo effectief Khazariaanse aasgieren en CEO’s als JP Morgan’s Jamie Dimon, Blacktone’s Steve Schwarzman, Blackrock’s Larry Fink, Carl Icahn en anderen te dumpen.” Deze groepen zijn fronten voor families als de Rockefellers, die de bezitters zijn van de Fed.
De Nationale Veiligheidsraad hield ook recent een ontmoeting in Camp David waar globalististen als Jared Kushner, Gary Cohn, Dina Powell en anderen werden verbannen “als het leger het Witte Huis overneemt,” zeggen Pentagon bronnen.
De bronnen zeggen ook dat Nationalist Steve Bannon “ontsnapte uit het Witte Huis zodat hij meer schade kon aanrichten van buitenaf tegen globalist Jared Kushner en Goldmanite Gary Cohn en zo beter de Trump basis en agenda kon dienen.”
“Bannon zal Trump van buitenaf helpen als [Newt] Gingrich waar hij niet omlaag wordt gehaald door invechten en hij wordt misschien financieel ondersteund door miljardair Bob Mercer om een conservatief netwerk tegen de rechter vleugel van Fox netwerk op te zetten om zo de valse nieuwe Khazariaanse media te vernietigen,” zei een Pentagon bron
De Pentagon bronnen voegen toe dat “Jared Kushner aan een kort lijntje wordt gehouden waar alle ontmoetingen met Trump gezuiverd moeten worden door[Witte Huis Chief of Staff van de Marine Generaal John] Kelly, en JK kan niet alleen zijn met Trump….JK is klaar met het promoten van Khazariaanse belangen en zijn ontslag is misschien de volgende.
De Khazariaanse maffia, heeft natuurlijk geen plannen om in stilte in de nacht te verdwijnen en dreigt met “Moslim”terreur aanvallen in Europa en zal proberen om nieuwe provocaties op te voeren ook in de VS.
Er is ook meer grootse merkwaardigheid aan de gang met de VS Marine met de USS John McCain die geraakt werd door een tanker vlakbij Singapore. Dit volgt het rammen van de USS Fitzgerald die geraakt werd bij Tokyo en eerder de USS Donald Cook (Donald Duck=sitting duck (makkelijk doelwit)) onbruikbaar gemaakt in de Baltische Zee. Met andere woorden, de Khazarianen adverteren weer opnieuw dat ze de technische mogelijkheden hebben om de elektronica van het leger van de VS, te ontwrichten
In een laatste aantekening, de WDS heeft erg lang en gedetailleerd bewijs gekregen van een klokkenluider bij een Senior Bank van Japan over wie precies nu de mogelijkheid heeft om Japanse Yen te maken en te distribueren. De WDS en hun bondgenoten geloven dat BOJ de zwakke schakel zal zijn in het door de Khazarianen gecontroleerde financiële netwerk en nu hebben we gedetailleerde geheime informatie over de verborgen acteurs achter de BOJ. Dit zal in de herfst leiden naar concrete actie, in samenwerking met witte hoeden in het leger van de VS en agentschap.
Er is ook een hoop top geheime diplomatie gaande tussen Noord Korea en Canada die optreden als proxies voor Oosterse en Westerse geheime genootschappen, om de mogelijkheden te bespreken van het overnemen van de functies van de failliete VERENIGDE STATEN CORPORATIE door Canada. Natuurlijk zullen senior Khazariaanse maffioso in Canada als bijvoorbeeld de Bronfman familie gevraagd worden zich er niet mee te bemoeien of er bij betrokken te raken.
Geniet alsjeblieft van de rest van de Noordelijke hemisfeer zomer en verzeker je ervan dat je klaar bent voor wat een drukkere dan normale herfst zal worden. De belangrijkste slagvelden zullen Japan en Washington DC zijn. De schurken natie Israël wordt ook geadviseerd om zijn Satan aanbiddende leiderschap te verwijderen. Wanneer dat eenmaal gedaan is zal het Joodse volk bevrijd worden uit duizenden jaren van Babylonische slavernij.
Bron: Antimatrix.org

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers