FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, August 30, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 28:08:201728 august 2017Mensen die bewust zijn merken op dat er erg raar gedoe gaande is met het informatie raster van de wereld - vooral binnen de Angel Saxische wereld – zoals tegenstrijdigheden en bizarre gebeurtenissen die zich vermenigvuldigen. Dit zijn allemaal tekenen van een instortende machtmatrix; het soort van ding dat gezien werd in de tijd van de val van de USSR.

Het eerste ding om vooral op te merken over de afgelopen week is dat de VS voor het eerst sinds 2005 werd geraakt door een storm. VS President Donald Trump tweette de code zin voor weer oorlogsvoering “eens in de 500 jaar” om Storm Harvey te beschrijven. Het feit dat het het Bush clan thuisland, Texas raakte, vooral de stad Houston, met verwoestende overstromingen, maakt het waarschijnlijk dat dit het soort van wraak voor de door Bush geconstrueerde Storm Katrina aanval op New Orleans is.

Het is misschien ook gerelateerd aan het feit dat 16 VS en Canadese diplomaten in Cuba leden aan verwondingen aan hun brein ten gevolge van een soort van “Sonische aanval.” Ze zijn misschien wel geraakt vanwege hun betrokkenheid bij het afkappen van de Bush drugs gelden die werden witgewassen via Cuba. Het is ook interessant dat “Sonische aanvallen” nu worden gemeld door de wereldmedia in plaats van afgedaan te worden als waanideeën van mensen die hoeden van “aluminiumfolie dragen.”

In ieder geval, dit wijst er allemaal op dat een esoterische machtsstrijd op hoog niveau verder gaat.


Deze machtsstrijd wordt ook onthuld in vreemde en tegenstrijdig nieuws aankondigingen betreffende VS Senator John “Daesh” McCain. Herinner je dat we recentelijk media verslagen ontvingen dat McCain de diagnose van een kwaadaardige hersenkanker had gekregen. Deze werden onmiddellijk gevolgd met verslagen dat McCain de Senaat verzameld en op een lijn gekregen had om de plannen van Trump om Obamacare te herroepen, te stoppen. Dan daarna werd de USS “John McCain”geramd door een vrachtschip, waarbij vele VS soldaten werden gedood. Nu wordt ons verteld dat McCain het Witte Huis heeft afgeluisterd en alle plannen van de Trump administratie heeft gelekt naar vijandige media.

Zoals de vaak gebruikte toepasselijke zin het uitdrukt; “je kunt dit niet verzinnen,” maar dan weer lijkt het net alsof tegengestelde krachten dit gedoe inderdaad verzinnen.


Er zijn vele andere tekenen anderen dan tegengestelde verslagen over  dwaas McCain om er op te wijzen dat een machtsstrijd op hoog niveau door  Washington DC raast.


Binnen de Trump administratie werd de verwijdering van Steve Bannon nu gevolgd door de afzetting van de adviseur Sebastian Gorka. Dit zijn de luitjes die aandrongen op een harde lijn tegen de “radicale Islam” (= Khazariaanse agenten) en China.Nu vecht de “maak Amerika opnieuw groot “ alternatieve rechtse factie in de regering terug. Pentagon bronnen zeggen dat de Chief of Staff van Trump, Generaal John Kelly “misschien gedwongen zal worden om de globalistische democraten Gary Cohn, Jared Kushner en Dina Powell te ontslaan om met gelijke munt terug te betalen en de Trump basis te verzoenen.”


“Jared staat onder vuur voor zijn falen als vredestichter, met de geen twee staten oplossing gebaseerd op gedragsregels uit 1967, terwijl hij geen liefde krijgt van Egypte, Palestina of zelfs Israël,” merken de bronnen op. Ondertussen “ staat Goldmanite Gary Cohn al onder enorme druk om af te treden, hij zet zijn groep op de eerste plaats, verzet zich tegen tarieven, ondersteunt anti fascisten en de Joodse valse nieuws media in zijn interview met de Financial Times dat deed Trump exploderen,” voegden ze toe.

Er is ook ongelofelijke druk welke uitgeoefend wordt op de schurkenstaat Israël. Satan aanbiddende Israëlisch leider Benyamin Netanyahu ging voor een bezoek naar Rusland om te waarschuwen voor Israëlische “rode lijnen,” die overschreden werden door Rusland dat toestond dat Iranese invloed toeneemt in Syrië. Dit werd gevolgd door een enorm offensief door het Israëlisch/Saudische Arabische Daesh proxy leger binnen Syrië. Het antwoord van Rusland was om Iranese en Hezbollah troepen pal aan de Israëlische grens te plaatsen.

Russische strijdkrachten vernietigden in de afgelopen week ook volgens het officiële nieuwsbureau Tass” meer dan 1000 faciliteiten die toebehoorden aan de internationale terroristengroepen in Syrië,” aldus het Israëlisch/Saudische offensief brekend.


De olie- en gasrijke natie Katar heeft zout gewreven in de wonden van de Israëlisch/Saudische alliantie door diplomatieke relaties met Iran te herstellen en zo zijn geld uit Khazariaanse maffiazakken houdend.


Anders dan in het verleden, kunnen de Israëliërs niet langer huilen om VS bescherming omdat de de facto Trump militaire regering ziek en moe is van die schurkenstaten problemenmakerij. De Pentagon bronnen zeggen dat het leger van de VS hierover en over andere zaken samenwerkt met de Russen opmerkend dat “Rusland de militaire junta van de VS steunt door voormalig vice minister van defensie Anatoly Antonov als VS ambassadeur te benoemen, zo de relaties tussen de twee supermachten militariserend.”

De Pentagon bronnen probeerden ook om de recente speech van Trump goed te praten waarin hij een voortzetting met een open einde van de oorlog in Afghanistan aankondigde op de volgende manier: “De Trump Afghaanse speech is vermomde multilaterale exit strategie in samenwerking met regionale machten terwijl India wordt ondersteund bij zijn Bhutan schermutseling met China.” Echter, in dit geval, het oude liedje: “volg het geld,” is een meer realistische verklaring van wat er gaande is. Het is een feit dat de Afghaanse heroïne handel is alsof je de VS Afghaanse heroïne productie cijfers vermenigvuldigd met de door de VN berekende VS straatprijzen, met een waarde van ongeveer $1,6 biljoen per jaar of meer dan het dubbele het officiële budget van het leger van de VS.


Nieuwe klokkenluiders komen nu naar voren met gedetailleerde, concrete beschrijvingen van hoe de internationale drugshandel onontbeerlijk werd voor het militaire industriële complex van de VS in het naoorlogse tijdperk. CIA klokkenluider Kevin Shipp en onderzoek journalist Paul Williams verschaffen een erg gedetailleerd verslag hiervan in de podcast via de onderstaande link.
Wat interessant is over wat deze klokkenluiders uit de echte wereld zeggen is dat het precies overeenkomt met wat deze schrijver gehoord heeft van zijn eigen CIA en Aziatische geheime dienst contacten. Echte wereld onderzoeken laten zonder twijfel zien dat er een multi biljoen dollar drugsgeld nexus is verbonden met de CIA, de Vaticaanse P2 fascistische lodge, Noord Korea en Aziatische gangsters.Verschillende Aziatische en andere bronnen betrokken in deze nexus zeggen dat ze en soort van belangrijke verschuiving verwachten in deze herfst. Dit is wat een bron op hoog niveau in Thailand, bijvoorbeeld, te zeggen had over gerelateerde ontwikkelingen in dat land:


“[Voormalig Eerste Minister Yingluck] Shinawatra verliet Thailand op woensdag  de 23e met de assistentie van Erg Hoge Ambtenaren, buiten de Junta, in een privé jet. Ze is samen met haar broer in Dubai.”

Als achtergrondinformatie merkt deze bron op:
“De Koning MOEST toestemming geven lang voordat de coup[tegen de broer van Yingluck, Thaksin] plaatsvond in 2006. Dat gaf zekere mensen tijd om vliegtuigen vol te laden met ‘persoonlijke’ zaken als koffers vol met grote coupures geld, het briefje van $1000 van Singapore en Brunei, het favoriete briefje van de elite net als een paar kilo’s diamanten, geslepen en ongeslepen (het helpt om een partner geweest te zijn in een diamantmijn in Angola). Een paar ton goud werden toegevoegd voor ballast. De vlucht van Thaksins werd vrijgegeven vanaf start tot finish. Dat hij een diplomatiek paspoort heeft maakte dat het zelfs nog sneller verliep.”

Ook, ging de bron verder:
“De huidige Koning is maar twee keer gezien in het openbaar. Er wordt gezegd dat de binnencirkel van het Paleis dat hij bezit AIDS  heeft. Hij vliegt twee keer per maand naar Duitsland voor een bloedtransfusie….Er lijkt meer te zijn voor zover het zijn medische behandelingen betreft dan dat wat is vrijgegeven door zijn meest dichtbije vertrouwelingen. Het AIDS verhaal kan ook een rookgordijn zijn?”
Ter conclusie merkt deze bron op:
“De toekomst van Thailand en momenteel meer dat van de Junta, zal binnen 60 dagen bekend zijn. Wat neer gaat in DC, zal een direct effect hebben op Thailand, op meer dan één manier.”

Vertegenwoordigers van verschillende groepen die kortgeleden onmiddellijk alle contacten hebben afgesneden na de nucleaire en tsunami massa moord aanval op Japan, op 11 maart 2011, hebben recent contact opgenomen met De White Dragon Society. Dit is inclusief een senior lid van de Britse tak van de Rothschild familie, de top huurmoordenaar van het Yamaguchi gumi syndikaat en senior M16 ambtenaren. Ze zijn het er allemaal over eens dat er iets groots staat te gebeuren.

Dit is deels, maar niet exclusief, gerelateerd aan de opkomende fiscaal jaar en betalingen deadline op 30 september, van de VS regering. Als we deze keer de juiste actie ondernemen, kunnen we eindelijk een einde maken aan de criminele Khazariaanse factie in Washington DC die de zaken weer uitstelt. De WDS weet wie de geheime spelers die nog overeind staan zijn en vraagt ze om hun volledige medewerking zo dat we eindelijk verder kunnen gaan met het redden van de planeet.

Geniet alsjeblieft van de laatste week van deze zomer en zorg dat je klaar bent voor wat waarschijnlijk een erg belangrijke gebeurtenis zal zijn deze herfst.Vertaling: Lia.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers