FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, August 8, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 07:08:2017
7. kolovoza 2017.


Obavijest čitateljima: Budući da sam na godišnjem odmoru, ovo izvješće je unaprijed napisano.

Izbor Donalda Trumpa kao predsjednika Sjedinjenih Država bio je veliki korak ka porazu kazarske mafije u cijelom svijetu. Ipak, Trumpovo predsjedništvo još uvijek predstavlja pokušaj reforme starog sustava, a ne pravu revoluciju. Trump drži korporaciju Sjedinjenih Američkih Država pretežito s novcem koji je iznuđenog od Saudijske Arabije, Katara i drugih bliskoistočnih naftnih šeikata, zajedno s novcem ukradenim od Japana i Južne Koreje. Kinezi također igraju svoju ulogu u održavanju starog režima, jer im njihov veliki strukturni višak trgovine s SAD-om donosi dosta dolara da kupnju prijatelje i utjecajne ljude širom svijeta. Rothschild i druge obiteljske loze koje su vodile planet uspješno su preuzele Kineze s mitom i laskanjem. Za više od milijardu Kineza, inicijativa jedan pojas jedna cesta je nagrada za pomoć pri održavanju starog sustava.


Pariški sporazum, kojeg podržava 19 od 20 zemalja G20, sa svoje strane, bio je pokušaj da se zadrže pod kontrolom krvne loze MMF, Svjetska banka, UNa i druge međunarodne institucije, dajući Kini veća prava glasa na štetu SAD-a, čak i ako oni drže te institucije čvrsto pod svojom kontrolom. Problem je u tome što se ova reforma temelji na lažnoj tvrdnji da ugljik uzrokuje globalno zagrijavanje. To nije činjenično istinito.


Također ostavlja stare obitelji čvrsto na vlasti. Zapamtite, ljudi planeta Zemlje nisu odabrali voditelje UN-a, MMF-a, Svjetske banke, BIS-a itd. Sve su to iza kulisa učinile vladajuće obitelji.

Sigurno, frakcije iza Pariškog sporazuma predstavljaju umjerenu, ne genocidnu skupinu unutar strukture krvne loze, uključujući i kraljevske obitelji Europe. Bili su u mogućnosti osigurati taj sporazum uz pomoć azijskih kraljevskih krvnih loza. Ukupno uzeto, oni imaju dobre namjere, ali jednostavno nisu kompetentni za rješavanje sustavnog kolapsa njihovog gospodarskog sustava.

Sadašnja vladajuća klasa na Zapadu predsjeda najvećim događajem masovnog uništenja još od kad je meteor izbrisao dinosaure prije 65 milijuna godina. narodi Europe i Istočne Azije, najproduktivniji na zemlji, suočeni su s demografskim kolapsom. Disparitet dohotka na Zapadu sada je viša od razine koja je dovela do propasti Rimskog carstva.

Da bi dodali papra na ranu, zločince koji stoje iza 9/11, uništenja zemalja kao što su Irak, Libija i Sirija, Fukushime, širenje biološkog oružja kao što su SARS, Ebola, AIDS itd. tek treba uhititi ili kazniti..

Nadalje, ne vidimo nikakav jubilej ili jednokratni otpis dugova. Niti smo vidjeli preraspodjelu imovine stečene prijevarom. To je osobito jasno u slučaju Lehmanovog šoka gdje dokumentirani dokazi dokazuju da su obiteljske krvne loze stvorile 23 trilijuna dolara kroz prijevare i iskoristile taj novac za kupnju imovine diljem svijeta koja je bila pretvorena u bagatelu financijskim kolapsom koji su stvorili. Zašto taj novac nije zaplijenjen?

Još od Lehmanove krize središnje banke provode tzv. kvantitativno monetarno ublažavanje. Međutim, ogromne sume stvorene kao rezultat ove politike usmjeravaju se samo u financijske tvrtke koje kontroliraju honchosi kazarske mafije. Oni isu napravili stvari poput stavljanja novca izravno na osobne bankovne račune ljudi. Zato je kvantitativno ublažavanje imalo učinak povećanja razlike u bogatstvu. Forenzička analiza pokazuje da je većina novca tekla kroz oko 700 pojedinaca tako da to znači da nije 1%, već 0,0000001% onih koji su imali koristi od tiskanja novca.

Razlog tome je zato što obitelji krvne linije još uvijek kontroliraju središnje banke u privatnom vlasništvu za vlastitu osobnu korist, a ne za dobrobit planeta i njegovih živih bića. Donald Trump, koji je bio postavljen na vlast od strane krvne loze koja se protivila gnostičkim iluminatima, nije ovo promijenio jer kao predsjednik najozbiljnije zemlje u povijesti svijeta, on nema potrebni utjecaj.

Zapravo ipak, on to radi. Sjetite se riječi "ako dugujete banci $ 10,000, to je vaš problem, ali ako dugujete banci milijun dolara, to je problem banaka." Činjenica je da se vlada SAD-a oglušila 3. svibnja ove godine kada je podružnica Puerto Rico, koja je u njezinom potpunom vlasništvu, išla u stečaj. Ipak, show u Washingtonu i dalje se događa.

To je zato što, kao što je gore spomenuto, vjerovnici američkih korporacija kao što kineski, japanski, južnokorejski i bliskoistočni proizvođači nafte subvencioniraju gubitke od 700 milijardi dolara godišnje (veličina američkog trgovinskog deficita 2016.).

Dakle, kako možemo promijeniti situaciju? Prva prilika dolazi na rok fiskalnog plaćanja američke korporacije 30. rujna. Svake godine u to vrijeme, kako se približava rok plaćanja, vidimo sve vrste manevara. Ove godine neće biti drugačije, a američka korporativna vlada nastoji prebaciti svoje isplate preko roka. To će značiti prijetnje ratom, ucjene, iznude, prosjačenja, blefiranja i sl. U vijestima će se pojaviti kao prijetnja rata s Rusijom, Kinom, Sjevernom Korejom, Iranom i svima koji ne iskašlju novac za zaštitu. Ako ti napori uspiju onda će se događaji nastaviti uz njihovo kotrljanje limenke niz cestu. To će značiti nastavak sporog pada životnog standarda na Zapadu koji je započeo krajem 1960-ih.

Alternativa je svjetska revolucija. To znači fizičko zauzimanje BIS-a, Europske središnje banke, Federal Reserve Boarda, Bank of Japan i drugih središnjih banaka u vlasništvu obitelji krvne loze.

To bi teoretski omogućilo izdavanje kvadrilijuna dolara koji bi se koristili za financiranje kampanje bez presedana za suzbijanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša i širenje u svemir. Naravno, obitelji koje su vlasnici privatnih središnjih banaka već su utrošili godine omalovažavajući takve ideje s kodnim riječima poput "unovčavanja duga", govoreći kako će to dovesti do inflacije i neodgovornog državnog trošenja. To je moglo biti istina u prošlosti kada su neki dekadentni kraljevi ili korumpirane vlasti pokušale staviti svoju ruku na takve stvari.

Međutim, zaustavite se i razmislite na minutu. Što znači "unovčavanje duga"? To znači pretvaranje duga u novac. Drugim riječima to znači prestanak dužničkog ropstva. Upamtite da dug koji dugujete središnjim bankarima nije legitiman. Bankari nisu zaradili novac koji posuđuju ljudima i vladama u stvarnom svijetu radeći prave stvari, oni samo stavljaju brojeve u računala. Zato unovčavanje njihovog duga jednostavno znači odricanje od dužničkog ropstva.

Naravno, ako ste samo tiskali ogromne količine novca, recimo položili milijun dolara na svaki pojedini bankovni račun u nekoj zemlji, rezultat bi bio inflacijska orgija nakon koje bi uslijedila velika glavobolja.

Međutim, postoje primjeri središnjih banaka u državnom vlasništvu koje su stvorile ogromne pogodnosti.
Kanada, od 1938. do 1973. godine, koristila je središnju banku u državnom vlasništvu da:
Plati za Drugi svjetski rat
Izgradi sustav kanala koji povezuje velika jezera s Atlantikom
Izgradi TransCanada autocestu, najdužu na svijetu,
Plati troškove obrazovanja
Plati troškove zdravstvenog osiguranja
Financira javne radove
Plati vojsku
Itd.

Sve je to učinjeno bez poreza ili duga.

Japanska vojna vlada prije i za vrijeme Drugog svjetskog rata također je platila svoje ogromne ratne napore uglavnom korištenjem novca kojeg je stvorila nacionaliziranjem središnje banke. Iako ne odobravam radnje japanskog vojnog režima u Kini i drugdje, poanta na koju mislim jest da je veliki pothvat poput pokušaja osvajanja Azije financirala uglavnom središnja banka u državnom vlasništvu.

Ako bi se Federalne rezerve, Središnja banka EU-a i Banka Japana nacionalizirale, moglo bi se financirati kvadrilijunsku kampanju za suzbijanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša, financirati istraživanje besmrtnosti, istraživanje svemira itd. Ovo je posve realno i izvedivo.

Ovog će jeseni biti sljedeća prilika da to učinimo mogućim. Vrijeme za razgovor je završilo, vrijeme je za djelovanje.

Izvor: Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers