CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, March 5, 2019

RO -- Cui Îi Serveste Acum Noul NATO Arab? de Margherita Furlan
Resultado de imagem para PICTURES OF Margherita Furlan
de Margherita Furlan

1 Martie 2019


"Iranul este principala amenințare în Orientul Mijlociu, și a confrunta Republica Islamică, este cheia pentru realizarea păcii în întreaga regiune". În timp ce Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, pronunța aceste cuvinte în Polonia, cu aceeași ocazie, pe 13 februarie, Iranul a fost lovit de un atac kamikaze: 42 de militari ai Garzii Revoluționare, au fost uciși în provincia de sud-est din Sistan și din Baluchistan. Revendicarea a provenit de la grupul jihadist sunnit Jaish al-Adl, care a decis să atace, în timp ce țara sărbătorea cea de-a 40-a aniversare a Revoluției Islamice. În tăcerea aproape totală a comunicării noastre mediatice.

„Nu este o simpla coincidență faptul ca Iranul sa fie lovit de teroare, în ziua în care circul din Varșovia începe - a scris într-un tweet, Ministrul Afacerilor Externe iranian, Mohammad Javad Zarif – mai ales atunci când suporterii chiar ai acestor teroriști, aplauda pe străzile Varșoviei. Zarif nu trece neobservat în prezența fostului primar al New York-ului, Rudolph Giuliani, în protestele Mujahedinilor si Khalq de-a lungul străzilor capitalei poloneze, în timp ce se desfasura Conferința pentru Stabilizarea Orientului Mijlociu, promovata și organizata de Statele Unite. Scopul acesteia: a crea un front unit împotriva Iranului. Erau prezenți Vice-Președintele Mike Pence, Secretarul de Stat, Mike Pompeo, și Consilierul pentru Afacerile din Orientul Mijlociu, precum și ginerele locatarului Casei Albe, Jared Kushner. În Varșovia se afla de asemenea, în calitate de Ministru al Apărării și al Afacerilor Externe, interimar, Primul Ministrul al Israelului, Benjamin Netanyahu.

La summitul care a reunit peste 50 de țări, au participat delegații conduse de Miniștrii Arabiei Saudite, Emiratelor Arabe Unite, Bahrain-ului, Maroc-ului, Oman-ului, Yemen-ului, Iordaniei. Cu toate ca, Egiptul și Tunisia au trimis Vice-Miniștrii. Socotind absentele, Teheranul poate conta cu sprijinul sau neutralitatea Algeriei, Libiei, Sudan-ului, Liban-ului, Siriei, Irak-ului, Kuweit-ului, Qatar-ului și Turciei, puterea sunita ne-araba.

În sincronie cu summit-ul polonez, Președintele turc Recep Tayyip Erdogan, se afla la Soci cu omologii săi din Iran și Rusia, Hassan Rohani și Vladimir Putin, reuniti pentru o nouă reuniune a trio-ului Astana, privind Siria. Pe de altă parte, după înfrângerea Daesh-ului în Siria, Statele Unite și Israel-ul nu s-au resemnat în fata influenței semilunei roșii șiite și a Rusiei, care se extinde acum din inima Mesopotamiei, pîna la Marea Mediterană. Nu înseamna atunci că, Summit-ul de la Varșovia a fost îndreptat nu numai împotriva Iranului, ci și împotriva Rusiei lui Putin și împotriva Chinei?

Să mergem cu ordine, și să ne întoarcem pentru o clipă, la Varșovia. Nu este la întîmplare faptul că, Statele Unite au ales un loc atât de departe, în nord, și în același timp, atît la est, pentru a vorbi despre Orientul Mijlociu. De fapt, Washingtonul i-a promis Varșoviei, să marească numărul de trupe "Fort Trump" contra anunțului (de fapt, doar prin puternica forța de comunicare a NATO) de pericol de invazie rusească. Cu o condiție: ca guvernul polonez să anuleze contractele deja semnate, cu compania chineză Huawei pentru dezvoltarea rețelei de-a 5-a generație. Washingtonul este conștient de faptul că, cine va cuceri războiul comunicațiilor, va controla lumea. Astfel, la Varșovia, în timp ce satisface dorințele conflictuoase ale lui Bibi, întărește pe NATO la granița cu Rusia, acum înconjurata, și protejează hegemonia acum în declin, împotriva Imperiului Ceresc, care avanseaza și împarte, din nou, Europa .

Asia de Est este acum principala amenințare la adresa Washingtonului, însa investițiile care gravitează în jurul noului Drum al Mătăsii, creaza invidie la Bruxelles, care, în plina criza economica și instituționala, nici măcar nu este dispusa să întrerupă tranzactiile comerciale cu Iranul. A fost semnificativa, la Varsovia, absența Înaltei Reprezentante a Politicii Externe a UE, Federica Mogherini, care lucrează la un nou mecanism financiar, care ocoleste sancțiunile SUA, împotriva Teheranului. Cu toate acestea, Italia, scutita de sancțiuni din partea SUA, a înghețat deja achiziționarea de petrol iranian (poate încă cu speranța în zacamintele de petrol din Libia?), si a răspuns, în mod neașteptat și imediat, la apelul SUA, trimițând la Varsovia, pe Ministrul Afacerilor Externe, Enzo Moavero Milanesi.

Printre țările europene, pe lângă Italia, a fost prezent, împreună cu Ministrul Afacerilor Externe, Jeremy Hunt, printre altii, doar Marea-Britanie, pe calea mirosului "Brexit-ului dur". Alte țări europene au decis să fie acolo, dar cu delegații cu profil redus. Pe de altă parte, aceleași servicii secrete militare ale Israel-ului, - arată Washington Post, care de asemenea subliniază, o noua lacuna de abordare, în cadrul lui ‘establishment’ american – si dezvăluie, ca exact pe 13 Februarie, Iranul "nu a încălcat acordul asupra energiei nucleare ", confirmând ceea ce a fost declarat de serviciile secrete americane, cu câteva zile mai devreme.Se pare deci, că de această dată, super-eficientele servicii secrete israeliene, au întîrziat sa-i furnizeze informații lui Netanyahu, care într-un impuls, a twitat: Ceea ce este important la acest summit - si nu este un secret, pentru că există multe - este că aceasta este un reuniune deschisă cu reprezentanții principalelor țări arabe, care stau reunite împreună cu Israelul pentru a promova interesul comun : “războiul contra Iranului”. Însa atunci cineva a intervenit pentru a calma frenezia spasmodică a lui Bibi; și tweet-ul, cu aceeași viteză cu care a fost a publicat, a dispărut în sub-lumea întunecată a world wide web-ului. Primul-Ministru israelian, în discursul său de la Varșovia, sa limitat sa vorbeasca despre necesitatea de a lupta împotriva Iranului, menționând, printre altele, viitoarea deschidere a relațiilor diplomatice din partea mai multor țări arabe, între care: Yemen, Oman, Bahrein. Planul Tcefoah, a lui Jared Kushner, asteptat în urmă cu doi ani, a trecut aproape neobservat: problema palestiniană, care mai înainte era divizionară, a devenit aproape irelevantă.

Din Varsovia, cunoscuta odata pentru alianta militara între tarile din fostul Bloc sovietic, acum par a fi dati primii pasi ai noului NATO arab, impotriva Iranului. Planul, cunoscut sub numele de Alianta Strategica a Orientului Mijlociu (MESA), va concentra partile grele ale Golf-ului, Arabiei Saudite și a Emiratelor Arabe Unite. Crearea unui scut antirachetă de apărare regională, pe care Statele Unite și țările Golf-ului l-au discutat de ani de zile fără rezultate, ar fi acum un obiectiv realizabil. Israelul este responsabil pentru orientarea planului. La ce ne putem aștepta? La cel mai rău.

Margherita Furlan, jurnalistă independentă, co-fundatoarea lui pandoratv.it. Direcționată în expunerea minciunilor și propagandei principalelor știri ale comunicării mediatice, abordeaza în special problemele Orientului Mijlociu și ale NATO. Pentru mai multe informații și probleme de comunicare media, vă rugăm să mergeți la: http://margheritafurlan.com 

INVITAȚIE LA
CONVENȚIA INTERNAȚIONALĂ PENTRU
  A 70-a ANIVERSARE A NATO

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers