CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, March 7, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 04:03:2019
4 maart 2019

De wereld gaat nu richting een aantal fundamentele veranderingen, dankzij een voortgaande coup d’état tegen de geheime regering van het Westen, volgens zowel Oosters als Westerse geheime genootschapsbronnen. De grootste verandering is dat veroordeeld pedofiel Kardinaal George Pell ontheven is van de controle over het Instituut per le Opere di Religione (Instituut voor Religieuze werken) — dat wil zeggen, de Vaticaanse Bank. Dit betekent dat de omkooprekeningen voor de meer dan 6000 zogenaamde wereldleiders uit de controle van de satanische P2 Vrijmetselarij zijn gevallen, volgens de bronnen.

Als geheugensteuntje om te onthouden, wanneer een persoon eerste minister, president, gouverneur van een centrale bank enz. wordt, krijgt deze persoon een bezoek van de Vaticaanse Bank en krijgen ze een bankboek met een astronomische som geld erop, volgens P2 Vrijmetselarij en andere bronnen. Dit varieert van $100miljoen voor het hoofd van een klein land of meer dan $1miljard voor de leider van een groot land, zeggen de bronnen. De persoon wordt dan verteld: “Welkom in de club van rijke mannen,” maar hij wordt ook gewaarschuwd dat als hij/zij het geld weigert hij zal worden vermoord. Dit is de beroemde keus tussen zilver of lood dat de geheime regering heeft gebruikt voor controle sinds mensenheugenis.
De persoon die nu de leiding heeft, een koninklijke wiens identiteit ik wegens veiligheidsredenen geheim zal houden, is overeengekomen een einde te maken aan armoede, de vernietiging van het milieu te stoppen en zal een exponentiële expansie van de aarde in het universum toestaan. Er is ook een overeenkomst dat dit proces van gestart zal gaan met een soort van jubelfeest, of eenmalige vrijstelling van schulden en teruggave van tegoeden.
Echter, voordat dit werk kan beginnen, zal de de facto burgeroorlog in het Westen beëindigd moeten zijn. Deze oorlog zet strijdkrachten van bloedlijn aristocraten tegenover meritocratische Gnostische Illuminatie (militaire industriële complex) strijdkrachten. Aan de oppervlakte zien we bloedlijnen marionet regeerders als Theresa May van het VK, Emmanuel Macron van Frankrijk, Angela Merkel van Duitsland en Justin Trudeau van Canada die onder ernstige aanval liggen. Tegelijkertijd, gaan de bloedlijnen verder met hun meedogenloze aanval op Illuminati frontman V.S. President Donald Trump.
Laten we beginnen met te kijken naar hoe de strijd tegen Trump verloopt. Trump wordt gechanteerd door de bloedlijnen met meerdere misdaden die hij heeft gepleegd. Het verhaal hieronder van Gordon Duff heeft enkele details, waarvan we velen onafhankelijk bevestigd hebben gekregen. We realiseren ons dat Duff voor de Clinton/Rockefeller groep werkt, maar niettemin, zou hij dit niet publiceren als hij zou denken dat dit niet stand zou houden voor het gerecht als Trump hem zou aanklagen
Hoog niveau bronnen bij de militaire inlichtingendienst van de V.S., geloven dat alleen iemand die gechanteerd kan worden door de bloedlijnen ooit toegestaan zou worden om president te worden. Dat is waarom de bloedlijnen Trump toestonden om te regeren. Echter, het militaire-industriële complex (Illuminati) zag hem als de beste van twee slechte keuzes en besloten hem te gebruiken als hun frontman omdat ze hem konden gebruiken om hun handen te krijgen op de zo belangrijke “presidentiële handtekening.” Verder zeggen ze “houden we hem strak aangelijnd.”
Laten we met dit in gedachten kijken naar de werkelijke reden waarom de bijeenkomst van vorige week, tussen Trump en de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong-un mislukte. In wezen vroeg de Zionistische neocon factie van het militaire-industriële complex van de V.S. om blijvende controle van de Corporatie de Verenigde Staten van Amerika in ruil voor een aanbod om de V.S.- troepen terug te trekken uit alle overzeese locaties. Deze factie wilde ook de V.S. uitkopen met de bedoeling om de enorme minerale rijkdom in handen te krijgen welke Noord-Korea bezit. De Chinezen hielden van het idee maar het leger van de V.S., de Britse Koninklijke familie, de Japanse Keizer en vele anderen zaten op een lijn wat neerkwam op een eenzijdig overgaveaanbod aan China, zeggen bronnen betrokken bij de onderhandelingen.
Misschien is dit een goed moment om mensen eraan te herinneren waarom het leger van de V.S. in de eerste plaats de Koreaanse Oorlog voerde. Destijds dachten vele Amerikanen “Waarom zouden we ons druk maken over wat er gebeurd in Korea?” Echter, slimmere denkers legden uit dat als de V.S. niet een verdedigingslijn zou trekken in Japan en Korea, er niets in de toekomst zou zijn om te voorkomen dat een leger van 200 miljoen Chinezen de V.S. binnen zouden vallen via Alaska. Deze logica gaat vandaag de dag nog steeds op.
Oké, dus wat is het volgende? Ten eerste zoals aan de top werd genoemd, moet het Westen een einde maken aan zijn burgeroorlog voor het kan gaan onderhandelen over een nieuwe deal met het Oosten. Dit betekent onderhandelen over een wapenstilstand tussen de bloedlijnen en de Illuminati. Het betekent ook dat we het proces van het verwijderen van de Khazariaanse gangsters en satanisten uit machtsposities moeten afmaken.
Aan dit front, hebben de Israëlische autoriteiten eindelijk besloten om crimineel minister Benjamin Netanyahu aan te klagen. Israëlisch President Reuven Rivlin stond achter het besluit om achter Netanyahu aan te gaan voor financiële misdaden omdat, “het de beste manier is om iemand als dat uit te schakelen en vervolgens naar een vervanger te manoeuvreren,” leggen bronnen bij de Mossad uit. Netanyahu voor het gerecht dagen wegens oorlogsmisdaden als Fukushima en 9/11 zal later komen, zeggen ze.
De verwijdering van Kardinaal Pell zal het ook makkelijker gaan maken om vele van de andere mensen betrokken bij Fukushima te verwijderen, volgens bronnen bij de Europese koninklijke familie. “Kardinaal Pell was de schatbewaarder van het Vaticaan voor de APSA- en IOR- rekeningen welke de geld witwas centrums waren voor de Nith Circle Satanic Cult (De Negende Cirkel Satanische Cultus), wereldwijde mensenhandel en pedofiele netwerken. Door het sluiten van de 6000 rekeningen door SIS (MI6) te gebruiken, verlamden we het totale Vaticaan en hebben we de Katholieke Kerk gedwongen in een gefaseerd programma van het alleen accepteren van elektronische donaties (kerkcollectes) om zich zo te houden aan internationale regelgeving voor het witwassen van geld. Dit ontkoppelt het Vaticaan van de Italiaanse Maffia,” zeggen de bronnen.
Nummer Drie binnen de hiërarchie uitschakelen was een preventieve slag en als dingen niet snel verbeteren met de Katholieke Kerk, zullen we de Paus ook uitschakelen, en zullen misschien wel de hele operatie in elkaar laten storten,” voegde de bronnen toe.
De verwijdering van Pell zal ook in Australië de dingen opschudden. Herinner je dat Australische inlichtingenbronnen ons eerder vertelden dat Eerste Minister Kevin Rudd werd “ontslagen door de Federale Reserve Raad” toen hij probeerde om de geplande massa moord gebeurtenis in Fukushima te voorkomen. Wel, nu zijn Rudd zijn vervangers als eerste minister plotseling uit de kast gekomen en begonnen de veroordeelde pedofiel Pell te steunen. Dit is een duidelijk teken dat ze gechanteerde pedofielen zijn, zeggen Australische bronnen.
https://kangaroocourtofaustralia.com/2019/03/02/australian-paedophile-support-ring-which-includes-to-former-pms-out-themselves-in-their-support-of-george-pell/
Bronnen bij de Europese koninklijke familie zeggen ook dat bij de verwijdering van Pell ook de Italiaanse witte adel Farnese familie heeft geholpen, welke een hoop invloed heeft over het Trump presidentschap.
https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Farnese
Deze Pentagon strijdkrachten achter Trump zeggen nu dat “de Ides van Maart 85.000 verzegelde aanklachten zou moeten brengen” en vele arrestaties in de V.S. De bronnen zeggen ook, “wanneer cabal agenten Bibi [Netanyahu], Trudeau, May, Macron en Merkel vallen, dan zal een handelsovereenkomst met China leiden naar resoluties van Venezuela, Noord-Korea en de schermutselingen tussen India en Pakistan stoppen.”
Deze bron lijkt toe te geven dat het huidige V.S.- regiem achter de recente poging om een nucleaire oorlog te beginnen tussen India en Pakistan, zat. Zoals we dit terughalen, fleurden de vijandigheden tussen India en Pakistan op rond de tijd dat V.S.- marionet, Kroonprins Mohammed bin Salman (MbS) een bezoek bracht aan Pakistan en India. Het is een goede gok dat omkoopsommen werden betaald aan beide kanten met de bedoeling om deze opleving in scene te zetten, waarschijnlijk als een demonstratie aan de Chinezen.
De wereld verdient beter dan dat. Een recente Gallup opiniepeiling, afgenomen in 133 landen, laat zien dat slechts 31% van de mensen het V.S.- leiderschap steunen, terwijl 40% tegen zijn. Dat is ruw geschat net zo veel als de 30% steun van Rusland en lager dan China’s niet al te-stellaire ondersteuning van 34%, of 39% steun van Duitsland.
https://news.gallup.com/poll/247037/image-leadership-poorer-china.aspx
Wat dit meer dan ooit laat zien is dat de wereld niet het leiderschap van de V.S. wil ruilen voor een Chinees leiderschap, het wil iets nieuws, dat er misschien binnenkort iets nieuws zal verschijnen. Bedenk dat de mensen die voorheen de planeet leidden niet langer de controle hebben over omkooprekeningen voor de zogenaamde wereldleiders die we in het openbaar zien. Dat betekent dat ze op het punt staan om nieuwe opdrachten krijgen. Bevrijding van de planeet is dichtbij. 
Vertaling: Lia
 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers