FREE JULIAN ASSANGE

Friday, March 15, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 11:03:2019



 Papa Franjo je otpušten iz službe dok 13 krvnih loza i gnostički Iluminati pregovaraju o završetku zapadnog građanskog rata

11. ožujka 2019.



Papa Franjo razriješen je vlasti kao dio dogovora između gnostičkih Iluminata i 13 vladajućih krvnih loza, kažu dva izvora, jedan iz europske kraljevske obitelji, a drugi šef Pentagona. Dva zapadna centra moći, od kojih se jedan temelji na meritokraciji, a drugi na povijesnom pravilu, dogovorili su se o jubileju i masovnoj kampanji za spas planeta, kažu izvori.

Gnostička Iluminati, najjači u vojno-industrijskom kompleksu, te krvne loze, koje kontroliraju financije i medije, pristale su na kompromis, jer oni moraju predstavljati ujedinjeni zapadni front kako bi postigli dogovor s buntovnom Azijom, rekli su.


Franjo, koji može ostati kao figura, otpušten je iz službe zbog fijaska o osuđenom pedofilu kardinalu Pellu koji je vodio Vatikansku banku, kažu izvori. Vatikanom i Vatikanskom bankom s njenim 6000 računa za podmićivanje takozvanih svjetskih vođa sada upravlja trojka kardinala, kaže izvor iz Pentagona.

U javnosti, ova temeljna promjena može se vidjeti u činjenici da je deset kardinala nedavno raspopljeno. Posljednji je bio francuski kardinal Philippe Barbarin, koji je osuđen prošlog tjedna za prikrivanja pedofilije.

   
Evo što je predstavnik 13 krvnih loza rekao o situaciji: „Kardinal Pell je bio pristup i prihvaćanje sotonističke prakse po našim nalozima. On je dodao da su ostali kardinali uklonjeni kao dio procesa njihovog odvikavanja od sotonističke prakse. Papa Franjo je otpušten jer je bio previsoki profil u Nacionalnom centru za cyber sigurnost. Njegov prošli život u Argentini vratio se da ga progoni. Nikome, nikome u vanjskom svijetu nije dopušteno da stupi na dužnost ako oni ne mogu biti kontrolirani njihovom nagodbom, rekao je izvor.

Nadalje, danas (11 ožujak 2019) je osma godišnjica napada masovnog ubojstva u Fukushimi, u Japanu, a dogovor je djelomično postignut jer su krvne loze prijetile odmazdom za ovaj napad, osim ako ne postignu dogovor, kažu izvori azijskog tajnog društva.

Osim toga, izvori azijskog tajnog društva kažu da Zapad treba završiti čišćenje samog sebe prije postizanja konačnog dogovora o spašavanju planeta.

Na tom planu, kontinuirani napad protiv cionizma, glavni izvor zapadnog zla, dobar je znak. „Riječima predstavnika Ilhan Omara koje odgovaraju istini o cionističkom utjecaju na Kongres SAD-a (ne na temelju glasova - postoji samo devet milijuna židovskih birača - nego zbog primanja mita i ucjena i laži) bacile su Demokratsku stranku u krizu koja bi mogla dovesti do njene smrti. Izvori CIA-e i Pentagona kažu da će Jared Kushner i John Bolton biti otpušteni iz Bijele kuće uskoro, a predsjednik Trump će otkriti istinu o 9/11 na takav način da se prekine cionistički utjecaj na gospodarstvo SAD-a, vladu i društvo, bilo je kako je bivši časnik CIA-inih operacija Robert David Steele opisao situaciju.


Izvor Pentagona se složio, rekavši: Cionizam je mrtav. Njihov lobi je kastriran jer je Dom usvojio rezoluciju 407 do 23 da neće ukoriti Ilhana Omara, nego će razvodniti antisemitizam, a glasnogovornik Doma Nancy Pelosi otpustila je svog židovskog načelnika Glavnog stožera Dannyja Weissa."

Sirija je sada službeno upozorila Izrael da se povuče iz Golanske visoravni, ili će se suočiti s ratom.


Sirija je to učinila zato što ima potporu Turske, Rusije i Irana da prisili Izrael da poštuje međunarodno pravo, dok je vojska SAD-a jasno obznanila da se neće boriti za Izrael, prema izvorima iz Pentagona i drugim izvorima.

Izvori kraljevske obitelji i Pentagona su potvrdili da je Izraelov nuklearni arsenal - njegova „opcija Samson” –neutraliziran, pa se zato ta nitkovska država sada može prisiliti da prekine mesijansko anti-socijalno ponašanje. Ako oni misle da je Bog htio da ubiju preko 100 milijuna ljudi kako bi mogli obnoviti drevni hram, oni očito ne razumiju Boga.

U međuvremenu u SAD-u, ciljana ubojstva ključnih pojedinaca se odvijaju ubrzanim tempom kako bi se vratila demokracija i vladavina prava, kažu izvora CIA-e. Čekić će uskoro pasti, jer je odvjetnik Bill Barr susreo Johna Hubera prije FISA deklasifikacije i masovnih uhićenja, istaknuo je izvor Pentagona. Izvor se pozvao na činjenicu da je Huber prisiljen da konačno poduzme akciju protiv Hillary Clinton, Obame, itd. zbog urana, itd.


I farmaceutska industrija je također pod napadom jer je Eli Lilly bio prisiljen uvesti generični inzulin u pola cijene, dok je direktor FDA i Big Pharme iskusni Scott Gottlieb, otpušten zbog poticanja država da ukinu izuzeće cjepiva, napominje izvor iz Pentagona. Ovaj potez da cijepljenje bude obavezno bio je očajni posljednji pokušaj kazarske mafije da koristiti otrovno cjepivo da se ubije veliki postotak stanovništva u pokušaju da se spase od pravde, napominju izvori CIA-e.

Kazarska mafija također vodi veliki rat kako bi zgrabila kontrolu nad resursima Afrike u očajničkom pokušaju da izbjegne stečaj njihovog Washingtona, sjedišta korporacije Sjedinjenih Država, kažu izvorti Mossada i CIA-e. Afrika je gotovo dvostruko veća od Rusije i veća od Kanade, i veća od Kine i SAD-a zajedno. Posljednja stvar koju kazarska mafija želi je da Afrikanci ponovno preuzmu kontrolu nad svojim vlastitim resursima.

Nedavna najvidljiviji potez u tom tajnom ratu bilo je obaranje etiopskog aviona Boeing 737. Izvori iz Mossada kažu da je avion bio daljinski otet i njegovi putnici, uključujući 19 službenika UN-a, su ubijeni u sklopu pokušaja ometanja konferencije UN-a čiji je cilj okončanje siromaštva i uništavanja okoliša u Africi.



Međutim, otmica daljinskom kontrolom ovog aviona izgleda da je bila stvarno glup potez od strane Kazara i vjerojatno će dovesti do stečaja Boeing Corporation. To je zato što je to drugi put u četiri mjeseca da je Boeingov avion oboren daljinskom kontrolom od strane kazarske mafije. Kina, etiopska aviokompanija (najveća afrička aviokompanija), i Cayman Islands  su prizemljili sve Boeinge 737, i sigurno će to slijediti i druge aviokompanije i zemlje sve dok otmičari ne budu onemogućeni da daljinski kontroliraju Boeing.


To sigurno nije slučajno da je nakon što su svi vojni časnici napustili Trumpov režim, predsjednik Boeinga Patrick Shanahan postavljen za ministra obrane SAD-a. Shanahan nema nikakvu stvarnu vlast nad vojskom SAD-a, jer ona više ne sluša korporativnu vladu Washingtona koja je u stečaju, kažu izvora iz Pentagona. Evo što je jedan izvor x-dosjea imao za reći o situaciji: Mnogi od obitelji gmazova imaju udjele u Boeingu, a Boeing je vezan s Lockheed Martian [sic].

U svakom slučaju, tajna bitka za Afriku se nastavlja na drugim bojištima, posebno za kontrolu nad mineralnim resursima. Znakovi ovog rata se može vidjeti u raznim najnovijim vijestima. Najbizarnija je priča o dijamantskom milijarderu Ehuda Lanaidoa koji umire za vrijeme operacije proširenja penisa.”


U stvari „on je odveden u specijalnu privatnu kliniku na Avenue des Champs-Elysées u Parizu kasno u noć, dugo nakon što je klinika bila zatvorena, rekao je izvor Mossada. On je bio izravni konkurent Bennyju Steinmetzu, koji je do prije nekoliko mjeseci bio u bijegu od nekoliko vlada, uključujući Belgiju i Afriku, zbog milijardi dolara koje navodno duguje za porez od ilegalne kupovine i prodaje sirovih i poliranih dijamanata krijumčarenih iz Angole i Sierra Leonea već dugi niz godina, nastavio je izvor.

„Ova dva trgovca dijamanata, među najvećima u svijetu u trgovini dijamantima, bili su na meti onih iz samog vrha. Jedan je uklonjen, a jedan je vraćen na svoje postolje kao Kralj biznisa. Obratite pažnju na to koliko je blizu vrijeme uspona i pada ova dva Titana“, istaknuo je izvor.

Ovdje je drugi naslov koji on spominje: „Rudarski Milijarder završava gorki Gvineja spor nakon više mjeseci tajnih pregovora”.


Ako čitate članak, možete vidjeti da je Steinmetzu pomogao tko je tko u cionističkoj kazarskoj mafiji, uključujući Georgea Sorosa (tj njegov izrezak), Tonyja Blaira, i Nicholasa Sarkozyja.


Tajkođer vezano s tim bila je vijest da će indijski dijamantski moćnik Nirov Modi biti izručen. Modi je navodno pobjegao s više od 2 milijarde dolara iz indijskih banaka. „Rekao sam da će biti pokupljen i da će postati 'poster dijete' pravnog sustava da pokaže svijetu da se ne može izbjeći duga ruka pravde, rekao je Mossadov izvor. Ne zaboravite, on nije jedan od unutarnjih 'momaka' - krivih krvnih loza, a time i potrošan u ovoj igri prijestolja s kazarskim cionistima”, dodao je.


Daljnji razvoj u vezi s grabežom afričkih resursa može se vidjeti u pismu uredniku poslanom od strane Khoi-San naroda (letter to the editor sent by the Khoi-San peoples), koji je upozorio na korištenje lažnog kralja u pokušaju da im se ukrade njihova zemlja i resursi.

Kazarska mafija također pokušava sličan grabež resursa u Južnoj Americi. Tamo je najnoviji potez bio korištenje cyber oružja i energije za sabotiranje venezuelanske energetske mreže.

Ostatak svijeta je pristao nastaviti financirati vojsku SAD-a i pretvoriti je u dobronamjernu planetarnu silu zaštite. Ona može početi zarađivati svoj novac loveći ove kriminalce tako da ih stavi u zatvor ili ih ubije.


Preveo: Fredi


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers