FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, March 13, 2019

NEDERLANDS: BENJAMIN FULFORD: 11:03:201911 maart 2019

Paus Francis is ontheven van zijn macht als onderdeel van een overeenkomst waarover wordt onderhandeld tussen de Gnostische Illuminati en de 13 bloedlijnen, zeggen twee bronnen, de ene een Europese koninklijke, de andere een Pentagon baas. De twee Westerse machtscentra, de een gebaseerd op meritocratie, de ander op historische regels, hebben ingestemd met een jubelfeest en een enorme campagne om “de planeet te redden,” zeggen de bronnen.
De Gnostische Illuminati, op zijn sterkst in het militaire-industriële complex en de bloedlijnen die het geld en de media controleren, hebben ingestemd met een compromis omdat ze een verenigd Westers front moeten laten zien met als doel een overeenkomst bereiken met een herlevend Azië, zeggen ze.

Francis, die misschien mag aanblijven als een schegbeeld werd van de macht ontheven vanwege het fiasco van de veroordeelde pedofiele Kardinaal Pell die de Vaticaanse Bank leidde, zeggen de bronnen. Het Vaticaan en de Vaticaanse Bank met zijn 6.000 omkooprekeningen van zogenaamde “wereldleiders” wordt nu geleid door “een trojka van kardinalen,” zeggen de Pentagon bronnen.
In het openbaar kan deze fundamentele verandering gezien worden in het feit dat tien kardinalen recent zijn uitgetreden. De meest recente was de Franse Kardinaal Philippe Barbarin, die vorige week werd veroordeeld voor het bedekken van pedofilie. 

Hier is wat de vertegenwoordiger van de 13 bloedlijnen te zeggen had over de situatie: “Kardinaal Pell was een bekentenis en acceptatie van de Satanische Praktijken binnen onze ordes.” Hij voegde toe dat de andere kardinalen werden verwijderd als onderdeel van een proces om hen te doen ophouden met Satanische praktijken. “Paus Francis werd ontslagen omdat hij te hoog in rang was binnen het Nationale Cyber Security Center. Zijn voorgaande leven in Argentinië kwam terug om hem te achtervolgen. Niemand — niemand in de buitenwereld—wordt toegestaan om in functie te blijven wanneer ze niet gecontroleerd kunnen worden door hun overeenkomst,” vertelde de bron.
Verder, vandaag (11 maart 2019) is de achttiende verjaardag van de massa-moordaanval op Fukushima, Japan en de overeenkomst wordt voor een deel bereikt omdat de bloedlijnen werden bedreigd met vergelding voor deze aanval tenzij ze een overeenkomst zouden bereiken, zeggen bronnen bij het Aziatische geheime genootschap.
Ter aanvulling, bronnen bij het Aziatische geheime genootschap zeggen dat het Westen het zuiveren van henzelf zouden moeten afmaken voordat een uiteindelijke overeenkomst over het redden van de planeet bereikt kan worden.
Aan dit front is een ononderbroken aanval tegen het Zionisme, de belangrijkste bron van het Westerse kwaad, een goed teken. “De ware woorden van Vertegenwoordiger Ilhan Omar over Zionistische invloed over het congres van de V.S. (niet gebaseerd op stemmen —er zijn maar negen miljoen Joodse stemmers —maar eerder door omkoperij en chantage en leugens) heeft de Democratische Partij in een crisis gestort welke kan leiden naar zijn einde. CIA en Pentagon bronnen zeggen dat Jared Kushner en John Bolton spoedig ontslagen zullen worden uit het Witte Huis en President Trump zal de waarheid over 9/11 onthullen op een manier die Zionistische invloed over de economie van de V.S., de regering en maatschappij, zal beëindigen,” dit was hoe voormalig officier van CIA operaties, Robert David Steele de situatie beschreef.

Een bron bij het Pentagon was het hiermee eens, door te zeggen “Zionisme is dood. Hun Lobby werd gecastreerd terwijl het Huis een resolutie met 407 tegen 23 liet passeren die Ilhan Omar niet bestrafte maar het antisemitisme verwierp en Witte Huis Spreker Nancy Pelosi ontsloeg haar Joodse chief of staff, Danny Weiss.”
Nu heeft Syrië Israël formeel gewaarschuwd om zich terug te trekken uit de Golan Hoogte, of ze zien oorlog tegemoet.

Syrië deed dit omdat het de steun heeft van Turkije, Rusland en Iran om Israël te dwingen het internationale gerecht te respecteren, terwijl het leger van de V.S. het duidelijk heeft gemaakt dat het niet zal vechten voor Israël, volgens Pentagon en andere bronnen.
De koninklijke familie en Pentagon bronnen hebben beiden bevestigd dat het nucleaire arsenaal van Israël —hun “Samson optie”—is geneutraliseerd, wat de reden is waarom die schurkenstaat nu gedwongen kan worden om op te houden met hun messiaanse en antisociale gedrag. Als ze denken dat God wil dat ze meer dan 100 miljoen mensen vermoorden zodat ze hun oude tempel weer kunnen herbouwen, dan hebben ze God duidelijk niet begrepen.
Ondertussen hebben er in een versneld tempo gerichte moordaanslagen plaatsgevonden op sleutelfiguren in de V.S. met de bedoeling de democratie te herstellen en de uitvoering van de wet, zeggen CIA-bronnen. “De hamer staat op het punt te vallen, merkte een Pentagon bron op toen Procureur-Generaal, Bill Barr een ontmoeting had met John Huber voorafgaand aan FISA-classificatie en massa arrestaties.” De bron refereerde aan het feit dat Huber gedwongen wordt om eindelijk actie te ondernemen tegen Hillary Clinton, Obama enz. wegens hoogwaardig Uranium, enz.

De farmaceutische industrie ligt ook “onder de aanval omdat Eli Lilly gedwongen werd om generieke insuline te introduceren voor de helft van de prijs terwijl FDA-directeur en Big Pharma handlanger Scott Gottlieb ontslagen werden vanwege het bestraffen van staten die vaccin vrijstellingen tenietdeden,” merken de Pentagon bronnen op. Deze actie om vaccins verplicht te stellen was een wanhopige laatste poging van de Khazariaanse maffia om toxische vaccins te gebruiken om een groot percentage van de bevolking te vermoorden in een poging om te voorkomen dat ze voor het gerecht werden gedaagd, merken CIA-bronnen op.
Een enorme geheime oorlog werd ook gevoerd door de Khazariaanse maffia om zo de controle te grijpen over de hulpbronnen van Afrika in een wanhopige poging om faillissement te vermijden van hun in Washington, D.C. gevestigde United States Corporation, zeggen Mossad- en CIA-bronnen. Afrika is bijna twee keer zo groot als Rusland en groter dan Canada, en groter dan China plus de V.S. samen. Het laatste ding dat de Khazariaanse maffia wil is dat de Afrikanen de controle terugnemen over hun eigen hulpbronnen.
De meest zichtbare recente actie in deze geheime oorlog was het neerstorten op zondag van een Ethiopische Boeing 737 vliegtuig. Mossad bronnen zeggen dat het vliegtuig op afstand werd gekaapt en dat zijn passagiers, inclusief 19VN ambtenaren, werden gedood als deel van een poging om een conferentie van de VN te verstoren welke gericht is op het beëindigen van armoede en vernietiging van het milieu in Afrika.


Echter, de kaping op afstand van dit vliegtuig lijkt een hele domme actie te zijn geweest van de Khazarianen en zal waarschijnlijk leiden naar het faillissement van Boeing. Dat is waarom het de tweede keer in vier maanden is dat een Boeing vliegtuig is neergestort door middel van bediening op afstand door de Khazariaanse maffia. China, Ethiopië Air (de grootste Afrikaanse vliegmaatschappij) en de Kaaiman Eilanden hebben alle Boeing 737 vliegtuigen en aan de grond gezet en andere maatschappijen en landen zullen zeker volgen tenzij de ‘kapers op afstand’ worden verwijderd uit de controle over Boeing.
Het is zeker geen toeval dat nadat alle militaire officieren het Trump regiem hebben verlaten, Boeingdirecteur Patrick Shanahan, werd aangesteld als Acterend V.S. Secretaris voor Defensie. Shanahan heeft geen werkelijke macht over het leger van de V.S. omdat ze niet langer de gezamenlijke regering in het failliete Washington, D.C. gehoorzamen, zeggen Pentagon bronnen. Hier is wat een X-files bron te zeggen had over de situatie: “Vele van de reptielen families hebben aandelen in Boeing en Boeing is ook verbonden met Marsbewoner [sic] Lockheed.”
In ieder geval gaat de geheime strijd om Afrika verder aan andere fronten, vooral over de controle over minerale bronnen. Hints van deze oorlog kunnen gezien worden in verschillende recente krantenkoppen. De meest bizarre was het verhaal over diamant miljardair Ehud Lanaido die stierf tijdens “een operatie om zijn penis te laten vergroten.”

In feite, “werd hij ’s avonds laat meegenomen naar een speciale kliniek aan de Avenue des Champs-Elysees in Parijs, lang nadat de kliniek was gesloten,” vertelde een bron bij de Mossad. “Hij was een directe concurrent van Benny Steinmetz die tot een paar maanden geleden in strijd was met verschillende regeringen, inclusief België en Afrika, naar verluidt ging het om miljarden dollars die hij verschuldigd was door achterstallige belastingen van illegale aankopen van ruwe en geslepen diamanten die gedurende vele jaren uit Afrika en Sierra Leone werden gesmokkeld,” vervolgde de bron.
“Deze twee maken deel uit van de belangrijkste diamanthandelaren in de wereld en waren het doelwit van degenen hoog aan de top. De een werd verwijderd en de ander werd teruggezet op zijn voetstuk als Koning van de handel. Merk op hoe nauw de timing is bij de rijzing en val van de twee titanen,” merkte de bron op.
Hier is de tweede krantenkop waar hij naar verwees: “Mijnhoudende miljardair maakt een einde aan Bitter Guinea Geschil Na Maanden van Geheime Onderhandelingen.”

Als je dit artikel leest, kun je zien dat Steinmetz werd geholpen door een wie is wie in de Zionistische Khazariaanse maffia, inclusief George Soros (d.w.z. zijn uitgeknipte versie), Tony Blair en Nicholas Sarkozy.

Ook, hieraan gerelateerd was het nieuws dat Indische diamant mogul, Nirov Modi zal worden uitgeleverd. Modi werd verondersteld te zijn gevlucht met meer dan 2 miljard dollars van Indiase banken. “Er werd me verteld dat hij opgepakt zal worden en dat hij als voorbeeld wordt gesteld voor het wetssysteem om zo de wereld te laten zien dat je niet kunt ontsnappen aan de lange arm van de wet,” vertelde de Mossad bron. “Vergeet niet dat hij niet een van de insider ‘jongens’ is—de verkeerde bloedlijn, en dus vervangbaar in dit Game of Thrones met de Khazariaanse Zionisten,” voegde hij toe

Verdere ontwikkelingen gerelateerd aan de voortgaande roof van bronnen kan gezien worden in een brief aan deze schrijver gestuurd door de Khoi-San mensen die waarschuwden voor het gebruik van een valse koning bij een poging om hun land en hulpbronnen te stelen.
De Khazariaanse maffia doet ook een soortgelijke poging van het grijpen van grondstoffen in Zuid-Amerika, Daar was de laatste actie het gebruik van cyber en energiewapens om het energienetwerk van Venezuela te saboteren.
De rest van de wereld is overeengekomen het leger van de V.S. te financieren en hen te veranderen in een strijdkracht voor welwillende planetaire bescherming. Ze kunnen beginnen met hun geld te verdienen door het oppakken van al deze criminelen en ze ofwel in de gevangenis te stoppen ofwel te vermoorden. 
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers