FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, March 20, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 18: 03:2019


Strijd om de bevrijding van de mensheid uit cabal controle bereikt belangrijk keerpunt
18 maart 2019
De strijd om de mensheid te bevrijden van een cult van mensen offerende Satan aanbidders (Baál, Molech enz.) bereikt een cruciaal punt terwijl intense strijd verder raast aan meerdere fronten. In essentie gaat de strijd tussen de massa’s, geallieerd aan het leger van de meeste landen, tegen een diep ingewortelde elite op topniveau.

Mensen die zich afvragen waarom er geen massa arrestaties plaatsvinden moeten begrijpen dat we te maken hebben met een millennia oud controlesysteem dat niet van plan is om rustig te verdwijnen in de nacht. Om te begrijpen hoe diep het konijnenhol is, kijk alsjeblieft eens naar het onderstaande diagram.
Deze tabel gaat niet alleen over oude geschiedenis maar eerder over de vertegenwoordiging van een systeem dat vandaag de dag nog steeds de meeste wereldleiders controleert.
Vorige week bijvoorbeeld, verschafte de Russische inlichtingendienst ons bewijs dat niet alleen de Duitse Eerste Minister Angela Merkel, maar ook de Britse Eerste Minister Theresa May en de Litouwse President Dalia Grybauskaite alle drie de biologische dochters van Hitler Rothschild en de Kasners zijn.” Salamon Rothschild Hitler bedreef toen de liefde met Clara Polzl Hitler en baby’s sprongen eruit in Braunau am Inn waar Paus Benedict van dezelfde bloedlijn werd geboren,” zeggen de bronnen. Als bewijs verschaften ze ons deze foto waarop, wordt verondersteld, de drie leiders staan terwijl ze worden getraind in het Tavistock mind controle-instituut: 
Ze merkten ook op dat May, die haar uiterste best doet om Brexit te blokkeren, hetzelfde satanische “oog van de piramide” teken met haar hand maakt als Merkel
Dan in Canada hebben we Eerste Minister Justin Castro-Sinclair die misschien zijn halfbroer Michel Trudeau (wiens lichaam nooit werd gevonden) heeft vermoord. Castro-Sinclair’s moeder, Margaret Sinclair, is de dochter van James Sinclair van de bloedlijn die de Schotse Rite Vrijmetselarij oprichtte. Castro-Sinclair heeft zijn ware kleuren laten zien door tientallen jaren van Canadese buitenlandse politiek te verraden met blinde steun aan Nazi regiems in de Oekraïne en Israël en door te weigeren om de Bank van Canada uit de controle van de cabal te halen.
https://kioo17journal.blogspot.com/2018/02/cuba-claims-canadian-prime-minister-is.html?fbclid=IwAR0axEnbvOkw8EEUETowQAQ333jUisoJbIROEuhtViCPbgRNzgmhwEitmLI
Het is ook goed gedocumenteerd dat de Franse President Emmanuel Macron een Rothschildslaaf is. In feite zijn de meeste zogenaamde wereldleiders slaven, zoals we al eerder hebben beschreven.
Dus aan wie brengen al deze mensen uiteindelijk verslag uit? Het antwoord is niet valse Joden als de Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu. Netanyahu is alleen maar een onderbaas die verslag uitbrengt aan de Zwarte Zonaanbidders in Italië en Zwitserland. Dit werd bewezen door zijn goed gedocumenteerde betrokkenheid bij de Fukushima massa moordaanval tegen Japan. Deze aanval werd gericht door voormalig top Jezuïet Peter Hans Kolvenbach, die direct daarna tijdens een telefoongesprek claimde dat hij Satan was, dit telefoongesprek werd opgenomen door de NSA, Japanse militaire inlichtingenbronnen bevestigen dit.
Dus, als we de mensheid gaan bevrijden moeten we begrijpen met wie we precies te maken hebben en dat betekent dat we in diepe konijnenholen moeten duiken en kijken naar een van de geheime regerende families” De Farnese. De foto’s hieronder laten hun familiefort zien, het originele Pentagon, het Pentagon in Washington—wiens creatie zij hebben uitgedacht—en een kaart uit de 16e eeuw laat zien dat ze lang geleden al plannen maakten voor Washington D.C. dat het centrum zou worden van een Romaans fascistische, Babylonische wereldregering.
Oké, op dit punt moeten we lezers laten zien hoe relevant dit allemaal is voor de huidige gebeurtenissen. Laten we beginnen met de slachting in de moskee in Nieuw-Zeeland, vorige week. De schutter heeft een Zwarte Zon embleem op zijn rugzak.
We zullen niet diep ingaan op de ware aard van deze aanval (omdat dit al goed elders is beschreven) maar alleen een commentaar geven, het was een offer aan Satan dat bedoeld was om macht voor de cabal op te roepen.
Laten we nu eens kijken naar de betrokkenheid van de Italiaanse Maffia, die bevelen aanneem van de Zwarte Zonaanbidders, tijdens de recente gebeurtenissen waarbij Noord-Korea en de V.S. President Trump betrokken waren.
Merk op dat nadat de topontmoeting tussen Trump en de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong Un faalde, de Chinese President Xi Jinping zijn geplande bezoek in maart aan de V.S. om Trump te ontmoeten uitstelde. In plaats daarvan vloog hij deze week naar Italië, voor een ontmoeting met de werkelijke bazen.
https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/chinas-xi-jinping-to-visit-italy-france-as-rome-joins-belt-and-road
Gerelateerd hieraan was de moord, vorige week op de baas van de Maffia Gambino familie, Frank Cali. Een bron bij de P2 Vrijmetselarij zegt dat Cali werd vermoord omdat “De Italiaans-Amerikaanse Maffia succes beloofde bij de ontmoeting tussen Trump en Kim Jong Un omdat ze een geld- witwas-operatie hadden uitgevoerd ten behoeve van Noord-Korea.” Echter, ging de bron verder, “De ontmoeting mislukte omdat de ideologische geopolitiek van de machtsblokken sterker was dan het geld.” Als een gevolg hiervan werd de Gambino familie gedwongen te betalen voor de enorme opgelopen verliezen, terwijl ze zichzelf zagen opgescheept met stapels waardeloze Noord-Koreaanse valuta, zei hij.
Ook verbonden hiermee was de inval in de Noord-Koreaanse ambassade in Spanje die plaatsvond net voor de Kim/Trump ontmoeting. De inval werd uitgevoerd door “Noord Koreaanse dissidenten,” volgens de pers in de V.S. en “door de CIA,” volgens de Spaanse kranten. Waarover niet werd gesproken is dat computers en mobiele telefoons in beslag werden genomen tijdens de inval en de Japanse militaire inlichtingendienst zegt dat deze informatie bevatten over Maffia/Noord Koreaanse geld witwasoperaties.
In ieder geval, zeggen bronnen bij de P2 Vrijmetselarij en bij de Zwarte Zonaanbidders dat ze nu proberen te onderhandelen over de oprichting van een “wereldfederatie regering” met Aziatische geheime genootschappen.
Ondertussen raast de oorlog van de mensheid tegen de cabal verder. De meest schadelijke van deze aanvallen waren gericht tegen cabal gecontroleerde hightechbedrijven. Criminele antitrust aanklachten worden nu voorbereid tegen Google, Facebook en vele andere hightechbedrijven, waarover wereldwijd verslag is uitgebracht. Deze bedrijven worden allemaal opgebroken en vele van hun leidinggevenden zullen naar de gevangenis gaan, zeggen Pentagon bronnen. Kijk eens naar het plaatje hieronder voor een hint over wie werkelijk deze bedrijven controleert:
http://alcuinbramerton.blogspot.com/
Deze hightechbedrijven gaan, net als de rest van de cabal, het niet opgeven zonder een gevecht. Vorige week kwamen twee klokkenluiders naar voren om ons te waarschuwen voor het feit dat ze van plan waren om G5 technologie te gebruiken om hun controle te behouden, of om mogelijk zelfs het grootste deel van de mensheid te vermoorden.
Een klokkenluider, een bestuurslid van een belangrijk technologiebedrijf dat G5 materieel produceert, zegt dat het extreem gevaarlijke technologie is. Niet zoals toen 3G en 4G werden ingevoerd, deze bron zegt dat het topmanagement hard aanstuurt op de implementatie van 5G zonder enige fatsoenlijke veiligheidstesten. De “5G golflengte lijkt erg veel op die van het menselijke brein zodat het gebruikt kan worden voor mind control,” zei hij. Hij zei ook dat terwijl 3G signalen mensen raken als een basketbal en 4G als een golfbal, 5G meer als een naald was en hersenschade kan veroorzaken. Ook waarschuwde hij ervoor dat 5G zendmasten zou vereisen op elke 100 meter en erg opdringerig en intensief zou zijn voor het milieu met gevaarlijke elektromagnetische golven. Hij zei dat geen levend wezen, zelfs bacteriën konden overleven tijdens testen met 5G in zijn laboratorium.
Dit bestuurslid adviseerde me ook om mijn 4G smartphone niet op mijn lichaam te dragen en het in de vliegtuigstand te zetten als ik ging slapen. Ik heb zijn advies opgevolgd kan zeggen dat ik langer en dieper slaap hierdoor.
Er werd ook contact met ons opgenomen door een voormalige Zuid-Afrikaanse inlichtingenofficier die zei dat het Zuid-Amerikaanse apartheid regiem elektromagnetische carrier frequenties had gebruikt om het gedrag van zwarte Afrikanen te manipuleren. Op een punt werden ze gebruikt om elkaar aan te vallen, zei hij. Een discussie over een deel hiervan kan gezien worden rondom het 45:31 merkteken in de video via de onderstaande link:
https://www.youtube.com/watch?v=Aw5yuOgqayI
Britse geheime dienst bronnen zeggen dat de Angelsaksische Five Eyes (Vijf Ogen) groep zich bewust is van deze gevaren en dat is waarom ze de rem zetten op 5G en ook waarom ze de Chinezen vragen om dit ook te doen.
Een ander nieuws ging over een serie branden vorige week die Olieraffinaderijen in de V.S. raakten. Dit was bijna zeker de wraak van Venezuela voor de door de kabel geleide aanvallen tegen hun land. Het is een goede gok dat er nog veel meer wraakaanvallen zullen volgen op de kwetsbare infrastructuur van de V.S. Misschien moet iemand de regerende klasse van de V.S. herinneren aan het oude gezegde: “Mensen die in glazen huizen wonen moeten geen stenen gooien.”
https://www.zerohedge.com/news/2019-03-17/shelter-place-order-given-large-petrochemical-fire-rages-houston-area
De inlichtingendienst van het V.S. Agentschap noemde ook de enorme slag die werd toegebracht aan de door de cabal gecontroleerde Boeing Corporatie, vorige week. “De 346 [slachtoffers van de Lion Air en Ethiopische vliegtuigrampen] stierven niet tevergeefs,” zeggen de Pentagon bronnen. Hun dood “zette het opgeblazen, verkwistende militaire industriële complex onder de aanval toen Trump werd gedwongen om de 737 vliegtuigen aan de grond te zetten ondanks het lobbyen van Boeing door zijn CEO en corrupte Federal Aviation Authority (Federale Luchtmacht Autoriteit).”
“De FAA was zo in het bezit van Boeing dat Trump de 737 zelf aan de grond moest zetten met een bevel en Ethiopië liet Frankrijk de vluchtdata onderzoeken en de cockpit recorders omdat niemand de V.S. vertrouwt,” ging de bron verder. “De FAA is ernstig in diskrediet gebracht en de gouden standaard van vliegveiligheid ligt nu in de EU en in China,” merkte hij op. De Pentagon bronnen zeggen dat er nu “acties zijn om de 737 veiligheidscertificaten in te trekken en het Boeing, BHUAP-gijzeling-op-afstand-apparaat, dat Mossad en de CIA toestaat om gebeurtenissen als 9/11, Lion Air of Maleisische Air Flight 370/17 uit te voeren, te verwijderen.
 “De andere steunpilaar van het militaire-industriële complex, Lockheed verliest verkoop van de krakkemikkige F35 aan bondgenoten als Turkije, Taiwan en Duitsland,” merkt de bron op. De Pentagon bronnen voegen toe dat “Rusland betere en goedkopere wapens bouwt,” wat een andere reden was waarom Trump door moet gaan met het draineren van het moeras.
De Pentagonbron merkte ook op dat de beëindiging van het Robert Mueller onderzoek, net als “FISA- declassering om de Deep State omver te halen, de buitenlandse agent registratie van Zionistische organisaties, onthulling over 9/11,” en andere acties om “Amerika weer groot te maken,” verder gaan.
Source: Antimatrix.org
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers