Sunday, March 3, 2019

NL --Operatie Koninklijk Geheim


28 februari 2019
Meneer Fulford,
Het is enige tijd geleden. Sinds we elkaar voor het laatst hebben gesproken ben ik gepromoveerd van Sergeant naar Knight (Ridder) in OSMTJ*. Ik heb de jurisdictie van de V.S. verlaten en ben toegetreden via België en ik ben een stichtend lid van het nieuwe OSMTJ Engeland. Ik ben nu Speciaal Gezant van de Prior en heb het groene licht gekregen om te doen wat gedaan moet worden. Dus het is noodzakelijk voor mij dat dit allemaal wordt gepubliceerd in een data dump en refereer vooral aan Operation Royal Secret (Operatie Koninklijk Geheim).

Dit is een tweeledige benadering. Ik ben gedurende de afgelopen twee jaar voortdurend in contact geweest met Vincenzo Mazzara. We zijn het met elkaar eens betreffende het Jubelfeest. Je zult verklaren dat Black en Blue Dragon tegoeden, met een waarde van biljoenen dollars gepland staan om verplaatst te worden. Dat vervolgen we met het verplaatsen van Golden Guns, welke op afroep naar China gaan voor $250 biljoen elk. Dit is hoe we het Jubelfeest zullen betalen en de opgraving van het goud aan jouw kant zullen ondersteunen
Mazzara wil een bijeenkomst die samen met Trump in Barcelona gehouden wordt om het bevroren goud vrij te geven van de rekeningen van Reagan en Andropov. Poetin stemde in via zijn hoofd van beveiliging tijdens de G Bijeenkomst, via wat Vincenzo me heeft verteld. Zoals ik je de laatste keer liet zien, ging dit naar de hoogste niveaus van de V.S.-regering, dus we willen dat Trump dit ziet zodat hij zal instemmen met de Barcelona bijeenkomst.
We zouden ook willen dat het goud van Ian Fleming op de Britse Virgin Eilanden wordt vrijgegeven. Houd er ook rekening mee en vermeld dat alle 36 Ur-Lodges op de hoogte zijn van het komende Jubelfeest.
Deze operatie gaat op dit punt samen met de Priorij van Sion en OSMTJ. We zijn aan het opruimen.
https://youtu.be/YRRroJ8JO6g
Deze link is Serpent Rouge (Rode Slang) wat een operationele eenheid zal zijn samen met de Knights Tempeliers Militie, die beide onder de Priorij vallen. Er is ook een innerlijke orde waarvan ik de naam op dit moment niet kan onthullen. Het is hetzelfde als Serpent Rouge, maar het is al gevuld met uitvoerenden die operationeel werken. Deze groepen zullen achter alle facties aan gaan die hebben gewerkt tegen de belangen van de mensheid.
Ik wacht op dispensatie om een Commanderij van de Tempelier Ridders Militie te leiden. Ik heb mijn eerste ronde van rekruteren gedaan en ik maak deel uit van de innerlijke operationele orde.
Na dit alles, zul je verklaren dat Vincenzo Mazzara ook contact met me heeft opgenomen over het ophalen van de Ark van het Verbond. Dat is wat Marcos ook deed op de Filippijnen, niet alleen goud. P2 probeerde het te herontdekken vanuit een grot. Vincenzo beweert dat het Vaticaan weet waar het is. Dus het is na de Golden Guns (Gouden Geweren) dat ik ga voor de Ark, maar je kunt eindigen met het Vaticaan.
Ik vraag je om hulp. Ik heb het nodig dat dit alles wordt gepubliceerd en dat de Serpent Rouge link erin staat en alles.
V/R
Andrew Heim
Speciaal Gezant, OSMTJ England
Prieure de Sion Orde de la Rose Croix Veritas
Ordo Illuminatorum Universalis
* OSMTJ:  De Soevereine LegerOrde  van de Tempel van de Tempel van Jerusalem (Latijn: Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani, OSMTH)
Vertaling: Lia

No comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers