CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, December 19, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 17:12:2018


17 december 2018

Vorige week werd Kardinaal George Pell door een Australische rechtbank schuldig bevonden aan het seksueel misbruiken van kinderen en hierop volgend werd hij ontslagen door Paus Francis omdat hij” te oud was.

Dit is groot nieuws in de geheime financiële wereld omdat Pell de persoon was die de leiding had over financiële zaken binnen het Vaticaan en dus een geheime controleur was van de meeste wereldleiders, beweren P2 Vrijmetselarij en CIA-bronnen. Dit is zo omdat de meeste wereld regeerders wanneer ze aan de macht komen, een bezoek krijgen van een ambtenaar van de Vaticaanse Bank die hem een bankboekje overhandigd met een astronomisch bedrag (een miljard dollar of meer voor grote landen; minder voor kleinere landen). Dan wordt hen verteld: “Welkom in de wereld van de rijken,” en ze worden er vriendelijk aan herinnerd dat wanneer ze weigeren om het geld te accepteren ze “verwijderd” zullen worden.

Dit is de keuze voor zilver in plaats van lood die de Vaticaanse P2 Vrijmetselaars Lodge, geleid door afstammelingen van de Caesars, heeft toegestaan om in het geheim het grootste deel van de wereldregeringen te leiden. De 200 leiders die vorige week de frauduleuze “door koolstof veroorzaakte globale opwarmingsovereenkomst” hebben bevestigd zijn allemaal slaven van dit systeem, zijn P2 Vrijmetselaars en CIA bronnen het over eens.

Dus, de verwijdering van het hoofd van dit geheime controlesysteem zal enorme gevolgen hebben voor de wereldfinanciën en politiek, afhankelijk van wie er wordt gekozen om hem te vervangen en ook afhankelijk van of er wordt toegestaan dat dit geheime systeem blijft bestaan.
Aan dat front is een ander groot nieuwsitem (nog niet volledig bevestigd omdat het maar van één koninklijke familiebron komt) dat een nieuw hoofd van de Commissie van 300, de geheime regering van de 13 regerende bloedlijnen families, volgend jaar de macht zal nemen. Dit betekent dat Koningin Elizabeth de leiding van de commissie zal overhandigen aan een jonger persoon (hint: niet Charles en niet William).
Met dit in gedachte (d.w.z., slechts een bron) volgen hier wat fragmenten uit een verklaring van het nieuwe commissiehoofd dat binnenkort wordt aangesteld: “De 13 regerende bloedlijnen en ik hebben genoeg van deze wereld gehad en de slaafse volgelingen die belast werden met de organisatie hiervan. Alle Soevereine Hoofden van Staten en alle respectabele regeringen ontslagen. Ordo ab Chao.”
De bron zei ook: “Sir Alexander Younger, van MI6 is al ingelicht over deze ontwikkelingen, samen met de Koningin in Londen en de Keizer in Tokyo.”
De verklaring gaat verder met: “De Habsburg dynastie en bijproducten—meestal crimineel psychopathisch—hebben een hoop te verantwoorden over de vele honderden jaren van genocide tegen elke prijs. Omnicide is een misdaad tegen zowel de mensheid als alle andere levende ecosystemen.”
De Habsburgers beweren, tussen twee haakjes, dat ze afstammen van de Caesars en maken dus deel uit van de familiedynastie die de P2 Vrijmetselaars, het Vaticaan en vele zogenaamde wereldleiders, controleert, zeggen P2 bronnen.
De verklaring gaat verder dat: “De dertien regerende bloedlijnen moeten overstappen op een grotere legerdiplomatie om de rot te verwijderen—een bullebak is een bullebak, groot of klein—zodat we allemaal in rust en vrede kunnen leven en het verleden, het nu en nog belangrijker de toekomst, kunnen terugpakken welke aan ons allemaal toebehoort.”
De bron zei ook dat het de Commissie van 300 was dat het nieuwe Kwantum Financiële Systeem ondersteunde, waarvan Pentagon bronnen ons onafhankelijk al lang hebben verteld dat het klaar is om het huidige systeem te vervangen.
Hier is de beschrijving van de bron van het nieuwe systeem:
“Het kwantumsysteem —recursief complex-gebaseerde centrale banken—om het stochastisch evenwicht ofwel de handmatige koersbepaling te vervangen—de verborgen heimelijke staat te vatten—is een complex onderwerp maar noodzakelijkerwijs vereist het kwantum gegevensverwerking om de staat en uitkomst te analyseren van elke afzonderlijke economie en dit in symfonie te brengen met elkaar en om dan bevoorrading en vraag van valuta te verminderen, wat allemaal elektronisch zal plaatsvinden.”
De bron zegt ook dat dit systeem in staat zou zijn om te helpen bij de financiering en planning van een enorme campagne om de vernietiging van het milieu te stoppen en een einde te maken aan armoede. Echter, totdat we werkelijk zo een systeem zien dat publiekelijk wordt aangekondigd en totdat we een enorme campagne zien om de aarde te redden, moeten we de druk op de globale elite blijven verhogen.
Het is interessant om op te merken, binnen deze context, dat de Zwarte Zon aanbiddende P2 Vrijmetselarij manieren zoekt om aan de macht te blijven door het verzilveren van een “500 dodecallion” aandeel in V.S.-dollars. Een foto hiervan kan hier worden gezien: 

Ze willen het verzilveren met de bedoeling om een ontsnapping van deze planeet die ze hebben vernietigd te financieren. In plaats daarvan zullen ze een lang uitgestelde rechtsvervolging onder ogen zien, volgens Pentagon bronnen.
De Pentagon bron zegt dat: “Ter voorbereiding op de militaire tribunalen in januari 2019, vertrekt de Chief of Staff van het Witte Huis, Generaal John Kelly, om zich te concentreren op de pijnfase, terwijl hij nog steeds senior-adviseur blijft van [V.S. President Donald] Trump.”
Degenen die nog steeds denken dat dit allemaal woorden en geen daden zijn hebben geen aandacht voor de gebeurtenissen die al plaatsvinden in de wereld. De begrafenis van George Bush Sr., bijvoorbeeld, verschafte iemand een kans om senior leden van de Bush/Clinton factie te dienen, wat gezien kan worden in de video’s die te zien zijn via de onderstaande links.

CIA-bronnen zeggen dat deze wettelijke mededelingen verband houden met 9/11 en andere misdaden begaan door deze cabal factie. Ook, in het geval dat je dit hebt gemist, is de Advocaat Generaal voor het zuidelijk district van New York in de  V.S., overeen gekomen om een grand jury bijeen te roepen om te kijken naar de criminele vernietiging van de gebouwen van het World Trade Center op 11 september 2001.

We zagen vorige week ook verklaringen tijdens het Oversight en Government Reform Comittee van het Congres van de V.S., welke het overvloedig duidelijk maakten dat de Clinton Foundation een enorme criminele onderneming was dat omkoopsommen betaalde voor gunsten van de regering. Terwijl het bewuste deel van het publiek dit al lange tijd weet, wanneer het formele verklaringen worden aan het Congres, kun je er zeker van zijn dat gerechtelijke acties niet lang meer achterwege blijven.

Pentagon bronnen zeggen nu ook dat: “de arrestatie van de Chief Financial Officer van Huawei een waarschuwing is dat leidinggevenden van Westerse bedrijven als Goldman Sachs en Deutsche Bank die fraude plegen of misdaden, misschien ook rode aantekeningen door Interpol en gevangenisstraf tegemoet zullen zien.”
Dan is er een voortgaande actie tegen handelaren in Israëlische wapens, drugs en sekshandel in Latijns-Amerika, Afrika en elders.

Khazariaanse maffialeiders die zich nog steeds vastklampen aan macht blijven onder intense aanval. Rothschild slavenpresident Emmanuel Macron’s belegerde regering resulteerde vorig weekend in het sluiten van het Parijse metronetwerk en schiep hierdoor een enorme handicap voor anti-regeringsprotesten. Echter, protestleiders zworen dat ze terug zouden komen in januari na de Kerstvakantie. Pentagon bronnen voegen toe dat “de dagen van Macron geteld zijn, omdat Franse generaals hem beschuldigen van verraad voor het ondertekenen van het V.N. verdrag over migratie.”

Ook, zien we nu verslagen dat Fethullah Gülen, het waarschijnlijke hoofd van de Sabbatteaanse maffia, zal worden uitgeleverd aan Turkije. Gülen voor het gerecht brengen zal allerlei smerige geheimen onthullen, inclusief een waarschijnlijke getuigenis over de Zionistische samenzwering om een Derde Wereldoorlog te beginnen. 

Het criminele regiem in Saudi-Arabië ligt ook onder zware aanval. De Senaat van de V.S. passeerde een resolutie welke de Saudische leider Mohammed bin Salman schuldig verklaarde aan moord op de journalist Jamal Khashoggi. Vervolgens werden de fondsen voor de Saudi Arabische oorlog tegen Jemen afgesneden. Tenslotte, dwongen de V.S. en Iran, door middel van proxies, Saudi Arabië om een staakt het vuren te accepteren in Jemen en dus om zo de facto de controle over dat land te overhandigen aan Iranese proxies.

Rusland heeft ook het schurkenregiem in Israël gedwongen om zijn aanvallen op Syrië te stoppen door te dreigen met vergelding.  

Dit betekent dat de schurkenstaat Saudi Israëlië uiteindelijk gedwongen wordt om te stoppen met zijn steeds weer nieuwe pogingen om oorlog te ontketenen.
Wanneer we spreken over het veroorzaken van oorlog, de Chinezen zijn begonnen met onderhandelingen met Pakistan en Afghanistan om een einde te maken aan de steeds verdergaande oorlog in die regio, terwijl de V.S. daar alle geloofwaardigheid heeft verloren.
https://www.thenews.com.pk/latest/406258-pakistan-china-afghanistan-trilateral-talks-underway-in-kabul
Een andere serieuze zaak voor de Khazariaanse bende is dat hun gewoonte om lijnvliegtuigen op afstand te bedienen en te laten crashen, zich tegen hen keert. Een CIA-bron in Indonesië zei dat de recente Lion Air luchtvaartcrash daar “zal gaan veranderen in iets groots….De eigenaar van Lion Air, Mr Rusdi Kirana weet wat er werkelijk gebeurde. Hij is erg voorzichtig met zijn woorden. Boeing Company weet zeker dat Vlucht JT610 op afstand werd gekaapt. Het vrijgeven van de waarheid zal de luchtvaartindustrie op zijn knieën brengen. De Zionistische cabal kan niet toestaan dat de waarheid naar buiten komt. Het goede nieuws is dat de waarheid zal worden vrijgegeven en dat de Zionistische cabal en hun agenten opgepakt zullen worden.”

Tenslotte ervaarde Ierland vorige week wat misschien het eerste schot is geweest dat werd afgevuurd in een bewapende rebellie tegen de banken. Een bende viel bewapende bankbewakers aan die een familie uit een huis zette waar ze al gedurende drie generaties in woonden. Acht voertuigen werden in brand gestoken en de bankbewakers die werden aangevallen met baseball knuppels, werd verteld om nooit meer terug te komen.
https://www.thejournal.ie/child-dies-in-childcare-facility-in-cork-4398447-Dec2018/

Bron: Antimatrix.org
Vertaler: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers