FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, December 4, 2018

HR -- BENJAMIN FULFORD: 03:12/20183. prosinca 2018.Ono na što će se budući povjesničari osvrtati kao na događaj ogromnog preokreta je da P2 Slobodni zidari obožavatelji Crnog Sunca i kreatori i fašizma i komunizma mole za mir, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja (WDS). Ovo što dolazi s uklanjanjem obitelji Rothschild iz kontrole središnjih banaka, znači da svijet ulazi u neistražene povijesne vode.

P2 Slobodni zidari predlažu da svijet bude vođen triumviratom sinova Crnog Sunca, sinova velikog Horusa i sinova Zmaja, prema prijedlogu koji je predao Vincenzo Mazzara, kavalir Teutonskih vitezova i najviši član P2 koji će kontaktirati WDS.


„Sinovi Crnog Sunca“ odnosi se na P2 Slobodne zidare koji izdaju naređenja papi i oko 1,5 milijunu katolika. Sinovi velikog Horusa odnosi se na oko na vrhu piramide na američkoj novčanici od 1 dolara, a vjerojatno se odnosi na ne-P2 Slobodne zidare kao što su Scotch Rite i Grand Orient koji kontroliraju veći dio svijeta engleskog i francuskog govornog područja. Sinovi Zmaja odnosi se na azijska tajna društva koja kontroliraju veći dio istočne Azije.

U ovom trenutku većina čitatelja je vjerojatno, i to s pravom, zaprepaštena idejom da se spajaju tri tajna društva kako bi nastavila vladati u tajnosti. WDS, naravno, želi da sve bude otvoreno i s punim sudjelovanjem javnosti. Ipak, P2 su moćni; oni su nam unaprijed rekli da će otpustiti papu Maledicta (Benedict XVI) i to su učinili. P2 se također hvalio WDS-u da su oni odgovorni za teroristički incident s tsunamijem i nuklearnim masovnim ubojstvom na dan 11. ožujka 2011. u Fukushimi. Dakle, činjenica da oni sada mole za mir znači da znaju da se mreža oko njih zatvara.

Ovaj potez je također blisko povezan s obaviješću da je Führer nacističkog četvrtog rajha, George H.W. Scherff (Bush) mrtav. Evo kako izvori iz Pentagona to tumače: Dok je G20 pripremao svijet za globalni reset valuta, 41. predsjednik Bush stariji umro je 30.11. jer je 30+11=41.“ U stvari, Bush stariji umro je u lipnju, ali objava je bila odgađana sve dok se ne provedu sve pripreme za uhićenje viših podčinjenih nacionista (kazarska mafija) poput Hillary Clinton i Baracka Obame, kažu izvori.

To je razlog zašto  je američki predsjednik Donald Trump ponovno objavio na Tweeteru ovu famoznu sliku 27. studenog s etiketom: Sada kada je dosluh s Rusijom dokazan kao lažan, kad će početi suđenja za izdaju?


Kao odgovor na to pitanje izvori iz Pentagona kažu da masovna uhićenja se mogu dogoditi nakon Bushovog pogreba budući da je Gitmo pretrpan osobljem i da Trump može pokrenuti vojne tribunale prije zasjedanja novog Kongresa 3. siječnja 2019.

Službena objava smrti Busha starijeg je važna, jer za razliku drugih članova njegove grupe kao što su Hillary Clinton ili Bush mlađi, Bush stariji je imao veliki utjecaj i respekt u vrhu američkog vojno-industrijskog kompleksa. S njim je to otišlo, a oni su izgubili njihovu posljednju liniju zaštite.

Također, što se tiče pohvalnog govora (na pogrebu), budući da čitatelji mogu sami saznati o njegovoj uključenosti u stvari poput ubojstva Kennedyja, spomenut ću samo nekoliko komadića iz izvornih obavještajnih dokumenata koje imam u svojim vlastitim izvorima o tom čovjeku.

Prvi, od MI6, kad je otišao pecati u Maine u srpnju 2007. s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, Bush je predložio da započnu novi hladni rat, s Rusijom koja se pretvara da je saveznik Kineza. Koristeći ovaj hladni rat kao kamuflažu, G7, Rusija i Japan povećavali bi svoj vojni proračun sve dok se svi oni ne okrenu da napadnu Kinu i podijele je u šest zemalja. Svakako, sve do nedavno, to je bila urota koju je slijedila sva lažna anti-Ruska histerija u korporativnim medijima.

Također, P2 Slobodni zidari su mi rekli da 2009. godine, kada je Bush bio vođa frakcije koja je htjela ubiti 90% čovječanstva (tzv. Beskorisne izjelice), ostale porobiti, i stvoriti nacistički eko-raj.

Moj x-dosje, u međuvremenu, kaže mi da je Bush ,koji je umro, zapravo klon broj 34. Kao dokaz dao mi je link za videozapis koji pokazuje starca Busha dok navodno jede sushi a zapravo umire jer njegova supruga Barbara s njim je završila s otrovnom krpom. To je bilo 8. siječnja 1992. godine. Brzo je zamijenjen s novim klonom koji je već čekao u sporednoj sobi. Brzo prebacivanje klonova/dvojnika. To je bilo unaprijed pripremljeno.


Ovaj pisac je godinama molio kontakte u japanskoj javnoj televiziji NHK kako bi dobio kopiju izvorne vrpce ovog incidenta, ali očito se drži pod ključem.

Kao završni komentar, kad se ovaj pisac približio Bushu starijem za jedan intervju, rečeno mi je da se on umirovio i da ne daje intervjue, ali da „on zna i podržava ono što pokušavam učiniti. Drugim riječima, čini se da je promijenio svoje mišljenje o genocidu i složio se s alternativnim planom velike kampanje za obnovu planeta, nakon čega bi slijedila ljudska ekspanzija u svemir.

To nas vodi natrag do miroljubivih ambicija P2 slobodnih zidara gore spomenutih. P2 sada kažu da će njihov predloženi triumvirat voditi nas u Novu eru s novom Yaltom koja već postoji. Yalta, sjetite se, bila je konferencija iz 1945. godine između Winstona Churchilla, Franclina Roosvelta i Josipa Staljina koja je odlučila o obliku poslijeratnog svijeta.

Nova Yalta, prema P2, je sporazum o projektu vrijednom nekoliko stotina trilijuna dolara za izgradnju svemirskog broda koji bi nas prebacio na druge planete kao dio projekta koji je već razvila NASA. Naravno, američka obavještajna agencija obrane već nam je rekla da NASA predstavlja „ne-svemirsku agenciju“, tako da te tvrdnje treba uzeti s ekstremnim skepticizmom.

Druga stvar koju je P2 trebao reći je da je svjetski financijski sustav bio u stanju stvoriti financijske dugove od 1,4 kvadrilijuna dolara nasuprot svjetskog BDP-a od 100 trilijuna. Ovo je čudovište koje ni jedan algoritam središnje banke ne može kontrolirati; oni to dobro znaju, i FRB i ECB, ali i Kinezi. To je rezultat devastirajućeg financijskog rata između Azije i Zapada koji vodi do kontinuiranog stvaranja novog novca tako da je osmišljen samo da eksplodira financijski sustav.“

Kao mirovnu ponudu, P2 nudi ovu obveznicu poduprtu s 46.000 tona zlata.


Unatoč ovoj ponudi za mir, činjenica je da su P2 i njihova druga tajna društva bila izuzetno nesposobna vladati ovim planetom i predvodili su ljudsku bijedu, beskrajni rat i uništavanje velikog dijela prirodnog svijeta. Zato, umjesto da prihvatimo njihov triumvirat“, moramo se boriti protiv njih sve do potpune, bezuvjetne predaje.

Na toj fronti, veliki pokušaj kazarske kabale da započne Treći svjetski rat spriječen je prošlog tjedna. Ove godine nema Hanukinog čuda, nakon Izraelskog lažnog napada na američku mornaricu za koji je trebao biti optužen Iran, to je zaustavljeno, kažu izvori iz Pentagona. Vjerojatno to ima veze s vijestima da je vice admiral Scott Stearney, koji je nadgledao američke pomorske snage na Bliskom istoku pronađen mrtav u subotu u očitom samoubojstvu.

Ovaj incident, u kombinaciji s „Mossadovim“ laserskim pokazivačem koji ga je ciljao prošlog tjedna, znači da Trump može sada biti spreman da deklasificira ne samo FISA, nego i JFK i 9/11 datoteke da završi s Izraelom i Bushovom kabalom“, kažću izvori.

„Izrael je nasuprot konopaca, jer su njegovo zrakoplovstvo, rakete, papirne kupole i lobiji beskorisni, budući da Generalna skupština UN-a zahtijeva povratak Golana, nastavljaju izvori.

Očekuje se promjena režima i u Izraelu i u njegovoj klijentskoj državi Saudijskoj Arabiji, jer patrioti u obje zemlje traže pomoć svijeta da uklone Benjamina Netanyahua i njegovog ljubimca, tzv. Mohammeda bin Salmana, kažu oni. Znak toga se vidio kad je Trump odbio sastati se s Mohammedom bin Salmanom odmah nakon završenog sastanka G20. Također, izraelska policija je preporučila podizanje optužnice za Netanyahua zbog višestrukih zločina, a njegov pad je samo pitanje vremena.

Izvori iz Pentagona kažu da se Međunarodni kazneni sud pridružio argentinskim tužiteljima jer ispituju tužbe za ratne zločine protiv Mohammeda bin Salmana, EU i UN-a, a to može umiješati Izrael jer je koristio nuklearno oružje u Jemenu.

Drugi razbojnik kazarske mafije koji se suočava s uklanjanjem je francuski Rothschildov rob-predsjednik Emmanuel Macron. Masovni prosvjedi za svrgavanje Macrona i dalje bjesne diljem Francuske, s 84% javnosti koja podržava prosvjednike. Razbojnici Macronovog režima koriste agente provokatore da stvore incidente nasilja kao izgovor da se proglasi izvanredno stanje. Međutim, francuski prosvjednici objavili su videozapise koji dokazuju da nasilni prosvjednici zapravo rade za policiju.


„Kad Macron proglasi izvanredno stanje, francuska vojska može stati na stranu žutih prsluka (prosvjednika) kako bi svrgnuli ovu Rothschildovu lutku, kažu izvori iz Pentagona. Izvori francuske oporbe, sa svoje strane, kažu da je Macron angažirao preko 10.000 stranih plaćenika kako bi se zaštitio, te da će francuska vojska iskoristiti ovaj upad stranaca kao izgovor za pokret protiv njega.

Još jedna zločinačka lutka Rothschilda koja će biti uklonjena je japanski ministar financija Taro Aso, kažu japanski desničarski izvori. Aso je razbjesnio desničare obečavši da će prodati sve japanske resurse vode kako bi pogodovao svom zetu Alexandru de Rothschildu. Asoova smrt već je naručena i ako još nije mrtav, bit će uskoro.“, rekao je desničarski izvor blizak carskoj obitelji.

Uhićenje predsjednika Nissana Carlosa Ghosna dio je kampanje da se ukloni utjecaj francuskih Rothschilda iz te zemlje, kažu izvori. Trump je rekao japanskom premijeru Shinzo Abeu na G20 sastanku da „favorizira jaki Japan u rebalansu saveza Nissan-Renault“, kažu izvori iz Pentagona. Budući da je BDP Japana gotovo dvostruko veći od francuskog i budući da je Nissanova tržišna kapitalizacija dvostruko veća od Renaultove, Francuska će biti prisiljena prodati ili smanjiti svoj udio“, dodaju izvori.

I na kraju, postoji neka vrste ezoterične Kalifornijske borbe koja uključuje oružje usmjerene energije (Directed Energy Weapons) koja se odvija u Australiji. Australska obavještajna služba poslala je sljedeće slike onoga što se čini da je masovni DEW napad koji je potaknuo požare u Queenslandu.


Stvari se definitivno zagrijavaju i možemo očekivati mnogo više jer bitka za oslobođenje čovječanstva bijesni i vodi prema pobjedi i oslobođenju od babilonskog dužničkog ropstva i prema novom zlatnom dobu.


Preveo: Fredi 


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers