CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, December 19, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD:10 + 17:12:2018



17. prosinca 2018.



Prošlog tjedna, australski sud je proglasio kardinala George Pella krivim za seksualno zlostavljanje djece, a nakon toga papa Franjo ga je otpustio jer je bio „postariji“.



Ovo je ogromna vijest u tajnom svijetu financija, jer je Pell bio osoba zadužena za financijske poslove u Vatikanu i na taj način je bio tajni kontrolor većine svjetskih čelnika vlade, kažu izvori P2 masonske lože i CIA-e. To je zato što, kad većina svjetskih vladara preuzme vlast, njih posjeti dužnosnik Vatikanske banke koji im predaje bankovnu knjižicu s astronomskim ciframa zapisanim u njoj (milijardu dolara ili više za velike zemlje, manje za male zemlje). Onda im se kaže: Dobro došli u svijet bogatih, i uljudno ih se podsjeti da, ako odbiju prihvatiti novac, da će biti uklonjeni.

To je izbor srebra ili olova koji je omogućio Vatikanskoj P2 masonskoj loži, koju vode potomci Cezara, da tajno vladaju nad većinom svjetskih vlada. 200 vođa koji su prošlog tjedna potvrdili lažni ugljik uzrokuje globalno zatopljenje“ sporazum, su svi oni robovi ovog sustava, slažu se izvori P2 masona i CIA-e.


Dakle, uklanjanjem čelnika ovog sustava tajne kontrole imat će ogromne posljedice za svjetsku financijsku politiku, ovisno o tome tko će biti izabran da ga zamijeni, a također ovisno o tome hoće li tom tajnom sustavu biti dopušteno da i dalje postoji.

Na toj fronti, još jedna ogromna vijest (još uvijek nedovoljno potvrđena jer dolazi od jednog izvora kraljevske obitelji) je da će novi šef Komiteta 300, tajne vlade 13 vladajućih obitelji krvne loze, preuzeti vlast sljedeće godine. To znači da će kraljica Elizabeta predati uzde komiteta mlađoj osobi (sugestija: ne Charles i ne William). S ovim upozorenjem na umu (tj. Samo jedan izvor), ovdje su izvaci iz izjave od strane novog šefa odbora koji će uskoro biti postavljen: 13 vladajućih obitelji krvne loze i meni previše dosta ovog svijeta i podanika odgovornih za brigu o njemu. Svi suvereni čelnici države i sve odgovarajuće vlade su otpisane. Ordo ab Chao.” (Prijevod s latinskog: Red iz Kaosa)

Izvor je također rekao: Sir Alexander mlađi u MI6 već je obaviješten, isto tako i kraljica u Londonu i car u Tokiju o ovom razvoju situacije.

Izjava dalje kaže da je Dinastija Habsburgovaca i upletenih većinom kriminalne psihopate - ima puno toga za odgovor o mnogim stotinama godina genocida i smanjenju populacije dolazi do pakla ili visoke vode. Omnicid je zločin protiv samog čovječanstva i svih drugih živih ekosustava."
Habsburgovci, usput, tvrde da su potomci Cezara i stoga su dio obiteljske dinastije koja kontrolira P2 masonsku ložu, Vatikan i mnoge takozvane svjetske vođe, kažu izvori P2.

Izjava nadalje govori da se „trinaest vladajućih krvnih loza treba prebaciti na veću vojsku diplomacije kako bi se očistio trulež - nasilnik je nasilnik, velik ili mali - tako da svi možemo živjeti u miru i tišini i preuzeti prošlost, sadašnjost, i još važnije, budućnost koja pripada svima nama.

Izvor je također rekao da je Komitet 300 podupirao novi Kvantni financijski sustav, o kojem su nam izvori iz Pentagona neovisno već dugo govorili, a uspostavljen je da zamjeni postojeći sustav.

Ovako je izvor opisao novi sustav:

"Kvantni sustav – rekurzivni središnji bankarski sustav temeljen na složenosti za zamjenu
stohastičke ravnoteže ili ručno određivane stope prikriveno hvatanje nevidljive države – je kompleksna tema, ali u suštini zahtijeva kvantno računanje za analizu svake ekonomije domaćinstva odvojeno i u simfoniji, a zatim da ublaži ponudu i potražnju valuta, koje će biti elektroničke.

Izvor također kaže da bi ovaj sustav mogao pomoći u financiranju i planiranju masovne kampanje za zaustavljanje uništavanja okoliša i okončanja siromaštva. Međutim, dok ne vidimo da je takav sustav javno objavljen i dok ne vidimo ogromnu kampanju za spašavanje zemlje, moramo nastaviti pritisak na globalnu elitu.

Zanimljivo je napomenuti, u tom kontekstu, da P2 masoni, obožavatelji Crnog Sunca, traže da ostanu na vlasti keširanjem 500 dodekaliona (1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000) obveznica u američkim dolarima. Fotografija se može vidjeti ovdje:


Oni ga žele isplatiti kako bi financirali bijeg s ovog planeta kojeg uništavaju. Umjesto toga, suočavaju se s dugo odgađanom pravdom, prema izvorima Pentagona.

Izvori iz Pentagona kažu da, "U pripremi za vojne tribunale u siječnju 2019. godine, glavni general stožera Bijele kuće John Kelly propušta da se fokusira na bolnu fazu, a još uvijek ima uho [američkog predsjednika Donalda] Trumpa kao viši savjetnik."

Oni koji još uvijek misle da je ovo sve govori i nema akcije ne obraćajući pozornost na događaje koji se već događaju u stvarnom svijetu. Na primjer, pogreb Georgea Busha starijeg pružio je nekome priliku da služi starijim članovima Bush/Clinton frakcije s pravnim obavijestima, što se može vidjeti na videozapisima na niže navedenim linkovima:



Izvori CIA-e kažu da su te legalne obavijesti bile povezane s 9/11 i drugim zločinima ove frakcije kabale. Također, u slučaju da ste to propustili, američki odvjetnik za Južni distrikt u New Yorku složio se sazvati porotu da pogleda u zločinačko rušenje zgrada Svjetskog trgovačkog centra 11. rujna 2001. godine.


Također smo prošlog tjedna vidjeli svjedočenje na Odboru za nadzor i reformu vlade američkog Kongresa koji je jasno pokazao da je Zaklada Clinton divovski zločinački pothvat koji je razmijenio vladinu blagonaklonost za mito. Iako svjesni dio javnosti to već dugo zna, kada postane formalno svjedočanstvo o zapisima Kongresa, možete biti sigurni da zakonska akcija nije daleko iza toga.


Izvori iz Pentagona također govore kako je "uhićenje glavnog Huaweijevog financijskog direktora znak upozorenja da rukovoditelji zapadnih korporacija kao što su Goldman Sachs i Deutsche Bank koji počinjuju prijevaru ili zločine mogu se susresti s Interpolovim crvenim obavijestima i zatvorom".

Zatim, u tijeku je hvatanje trgovaca izraelskim oružjem, drogom i seksom u Latinskoj Americi, Africi i drugdje.




Vođe kazarske mafije koji se još uvijek drže na vlasti i dalje su pod intenzivnim napadom. Opkoljena vlada Rothschildovog roba predsjednika Emmanuela Macrona pribjegla je prošlog tjedna zatvaranju mreže podzemne željeznice u Parizu i projektirala jake kiše kako bi hendikepirala protudržavne prosvjede. Međutim, čelnici prosvjednika su obećali da će se vratiti u siječnju nakon božićne pauze. Izvori iz Pentagona dodaju da su "Macronovi dani odbrojani, jer su ga francuski generali optužili za izdaju zbog potpisivanja UN-ovog sporazuma o migraciji".


Također, sada vidimo izvješća da će Fethullah Gülen, vjerojatni čelnik sabateanske mafije, biti izručen Turskoj. Suđenje Gülenu moglo bi otkriti sve vrste prljavih tajni, uključujući i vjerodostojno svjedočenje o cionističkom planu da započnu Treći svjetski rat.



Kriminalni režim u Saudijskoj Arabiji također je pod teškim napadom. Američki senat donio je rezoluciju kojom je presudilo saudijskom vođi Mohammedu bin Salmanu da je kriv za ubojstvo novinara Jamala Khashoggija. Zatim, financiranje rata Saudijske Arabije protiv Jemena je prekinuto. Konačno, SAD i Iran, putem proxyja, prisilili su Saudijsku Arabiju na prihvaćanje prekida vatre u Jemenu i tako predali de facto kontrolu te zemlje iranskim punomoćnicima.





Također, Rusija je prisilila nitkovski režim u Izraelu da zaustavi napade na Siriju prijeteći odmazdom.


To znači da je nitkovska država Saudijska Izraelija konačno prisiljena zaustaviti svoje trajno huškanje na rat.

Također, govoreći o huškanju na rat, Kinezi su započeli pregovore s Pakistanom i Afganistanom kako bi okončali trajni rat u toj regiji, budući da je SAD izgubio svu vjerodostojnost.


Još jedno ozbiljno pitanje za kazarsku mafiju je da njihov običaj da daljinski kontrolira i ruši zrakoplove puše u njihova lica. Izvor CIA-e u Indoneziji rekao je da će se nedavni pad Lion Air pretvoriti u nešto veliko .... Vlasnik Lion Air-a, g. Rusdi Kirana, zna što se stvarno dogodilo. Vrlo je oprezan sa svojim riječima. Tvrtka Boeing sigurno zna da je let JT610 otet na daljinu. Puštanje istine bacit će zrakoplovnu industriju na koljena. Cionistička kabala ne može dopustiti da istina izađe vani. Dobra vijest je da će istina biti objavljena, a cionistička kabala i njihovi agenti bit će uhvaćeni."


Konačno, prošlog tjedna Irska je doživjela ono štpo je možda bio prvi hitac ispaljen protiv banaka. Mafija je napala naoružane stražare banake koji su deložirali  obitelj iz kuće u kojoj su živjeli tri generacije. Osam vozila je bilo zapaljeno, a bankarskim stražarima, napadnutim bejzbol palicama je rečeno da se nikad više ne vrate.

https://www.thejournal.ie/child-dies-in-childcare-facility-in-cork-4398447-Dec2018/



10. prosinca 2018.



Od smrti nacističkog Führera četvrtog Rajha, Georgea Busha starijeg, bitka za kontrolu svjetskog financijskog sustava, a time i procesa odlučivanja o budućnosti čovječanstva, sada se usredotočuje na kontrolu elektronskog transfera međunarodnog bankovnog sustava SWIFT.

U tijeku je završna bitka između krvnih loza koje su tradicionalno kontrolirale planet, i meritokratskih gnostičkih iluminata koji kontroliraju američki vojno-industrijski kompleks, slaže se više izvora. Bitka dostiže vrhunac sada kada je George Bush stariji pogubljen, što potvrđuju izvori iz Pentagona i CIA-e.


Evo što je izvor CIA-e rekao:

„Dva izvora su mi rekla da je G.H.W. Scherff (Bush) zapravo optužen 10. rujna 2018. za zločine protiv čovječnosti, trgovinu djecom, pobune i izdaje. On je navodno pregovarao s vojnim tribunalom o priznanju krivnje, na saslušanju o njegovom slučaju, tako da bude pogubljen ili da izvrši samoubojstvo kako bi njegova ostavština ostala netaknuta za njegovu obitelj i njegove ovčice. Trump je potpisao smrtnu presudu. Tako je to bio klon koji je pogubljen, budući da imamo obavještajne podatke da je on umro u lipnju (još jedan klon). Mislim da je Bush/Scherff zapravo umro u siječnju 1992. godine; ugušio se jedući sushi, a zatim ga je dokrajčila Barbara Bush s otrovnim ubrusom (što se vidi na videozapisu objavljenom prošlog tjedna). Vojni tribunali trebaju početi s radom 2. siječnja 2019.

Izvori iz Pentagona, sa svoje strane, rekli su da je predsjednik Donald „Trump bio oprezan da ne da Bushu 41 državni sprovod, jer ovom pogubljenom kriminalcu nisu dani konj i kola kao Reganu.

„Pobjedniku pripada plijen, jer je Trump odabrao bivšeg državnog odvjetnika Billa Parra kao svog sljedećeg AG i izabrao je dan koji će živjeti u sramoti, 7. prosinac (godišnjica Pearl Harbora) da to učini, dodao je izvor iz Pentagona.

Izvor CIA-e također se pitao hoće li Barr napraviti dogovor da zaobiđe vojni tribunale i onda bude McCaineovan? (pojam koji se u posljednje vrijeme koristi za pogubljenje/samoubojstvo). Možda se okrenuo kao senator Lindsey Graham?

Smrt Busha, bivšeg američkog veleposlanika u Kini čiji je brat predao američke vojne tajne zemlji (kao što su to učinili Hillary i Bill Clinton), znači da su SAD i Kina također na putu obračuna jer krvne loze traže zaštitu Kine, prema izvorima tajnih društava.

Izvori iz Pentagona kažu kako je uhićenje glavnog financijskog dužnosnika kineskog konglomerata Huawei, Meng Wanzhou, usmjereno na rušenje Clintona i njihovih izdajničkih veza s Kinom iz 1990-tih. Kineski masoni prethodno su priznali ovom piscu da su mnogo uložili kako bi Hillary Clinton bila izabrana kao predsjednik SAD-a jer su im obećane Sjedinjene Kineske Države, uključujući ASEAN, korejski poluotok i Japan.

Američka vojna obavještajna služba također nam je potvrdila da je George Bush mlađi snabdio Kinu s tehnologijom potrebnom za precizno vođenje njihovih nuklearnih raketa. Svrha Clinton/Bush transfera vojne tehnologije Kini bila je da bi Kina bila približno vojno izjednačena s G7 tako da njihov planirani Gog protiv Magoga rat kraja vremena bude dovoljno destruktivan da rezultira njihovim planiranim umjetnim krajem vremena.

Umjesto toga, religiozni fanatici iza tih planova suočit će se s vojnim tribunalom „počevši od siječnja 2019, potvrđuju izvori iz Pentagona i CIA-e.

Kako bi se pripremili za ove tribunale, izvori iz Pentagona kažu: Glavni general vojske Mark Milley imenovan je kao sljedeći predsjednik Združenog stožera kako bi osigurao kontinuitet i štitio Trumpa u njegovom drugom mandatu.“

„S ovom objavom se neuobičajeno uranilo kako bi se poslala poruka dubokoj državi, jer prethodni JCS predsjednik je bila vojska, a vojska je ponovno odabrana preko zrakoplovstva i mornarice, nastavio je izvor. Visoki časnici zrakoplovstva i mornarice bili su duboko uključeni u planirani Treći svjetski rat, zbog čega su izgubili svoj red da upravljaju cijelim JCS-om, napominju izvori obavještajne agencije obrane.

Da bi shvatili kojim svjetskim promjenama se nada američka vojska, pogledajmo što je državni tajnik SAD-a Mike Pompeo rekao u govoru održanom na njemačkom Marshallovom fondu 4. prosinca 2018.


U ovom govoru, Pompeo je rekao da trebamo “pitati da li sadašnji međunarodni poredak služi dobrobiti svojih ljudi onako kako bi to mogao. Ako ne, moramo se zapitati kako to možemo ispraviti. Kasnije u svom govoru on je pojasnio da sadašnje međunarodne institucije kao što su Svjetska banka, IMF, EU, UN, Afrička Unija, i organizacija Američkih država propadaju i trebaju radikalne promjene.

Ovdje su neki isječci iz njegovog govora:

Svjetska banka i Međunarodni monetarni fond bili su uspostavljeni kako bi pomogli obnoviti ratom opustošena područja i da promoviraju privatna ulaganja i rast. Danas, te institucije često brane zemlje koje su loše upravljale svojim ekonomijama da bi nametnule mjere štednje koje sprječavaju rast i privlače aktere privatnog sektora Danas u Ujedinjenim narodima, mirovne misije povlače se desetljećima, nisu nimalo blizu mira UN je osnovan kao organizacija koja pozdravlja narode koji vole mir. Ja pitam: Danas, nastavlja li vjerno služiti svojoj misiji?... Jamči li EU da su interesi zemalja i njihovih građana stavljeni ispred onih od birokrata ovdje u Bruxellesu?

Međutim, Pompeova predložena rješenja imitirajući ono što Trump radi u SAD-u i ponovno reafirmira moć nacije-države i američkog vodstva pala je daleko od cilja kad je riječ o rješavanju problema s kojima se suočava zapadni svijet i planet u cjelini.

On nije, na primjer, spomenuo da je sadašnji financijski sustav, kontroliran od strane nekoliko križanih obitelji, razorio srednju klasu u G7 i stvorio ogromne praznine između bogatih i ostalih, čak i u mjestima kao što je Kina. Situacija je sada takva da 0,1% populacije kontrolira više bogatstva nego 90% populacije na dnu, ali Pompeo nije predložio ni reset valuta niti jubilej da se popravi situacija.

Niti je Pompeo spomenuo činjenicu da je čovječanstvo izbrisalo 60% životinjskog svijeta od 1970. godine ili ponudio bilo kakvo rješenje.


Ustvari, Trump je objavio tweet 8. prosinca da,

„Pariški sporazum ne funkcionira tako dobro za Pariz. Prosvjedi i pobune u cijeloj Francuskoj. Ljudi ne žele platiti velike sume novca, mnogo novca zemljama trećeg svijeta (koje su vođene na diskutabilan način), kako bi možda zaštitili okoliš.

Zasigurno, Pariški sporazum se temelji na lažnoj znanosti o tome da ugljik uzrokuje globalno zatopljenje. Ovdje nećemo ići u detalje, ali pogledajte ovaj link za jedan izuzetan primjer:


Međutim, barem su pokušali. Društvo Bijelog Zmaja predlaže alternativu koja je da se osnuje buduća agencija za planiranje kako bi predvodila kampanju vrijednu više trilijuna dolara za okončanje uništavanja okoliša i siromaštva. To bi također moglo osigurati poslove beskorisnim izjelicama predviđenih za masovno ubojstvo od strane nacističke frakcije koju Trump savlađuje. Voljeli bismo vidjeti američku vojnu vladu koja predlaže nešto slično i privuče Kinu, Indiju i ostatak svijeta k sebi.

U svakom slučaju, frakcija globalnog zatopljenja čini se da gubi bitku za Zapad, posebno u Francuskoj, sjedištu globalne Rothschildove frakcije globalnog zatopljenja. Ovdje, izvori iz Pentagona kažu: Bivši francuski šef štaba obrane kojega je francuski predsjednik Emmanuel Macron otpustio, general bojnik Pierre de Villiers, izbor su naroda za Jelisejsku palaču. Oni dodaju da Marine Le Pen je močnija od mača, i ako ona ne bude predsjednik, bila bi dobar ministar ili ministar vanjskih poslova.

Ali, borba američke vojne vlade protiv krvnih loza je daleko od završetka. Vraćajući se na Pompeov govor i na vrh ovog članka, napominjemo da je rekao:

„Amerika namjerava voditi – sada i uvijek. Na primjer, ovdje u Belgiji u 1973. godini, banke iz 15 zemalja osnovale su SWIFT da razviju zajedničke standarde za prekogranična plaćanja, i sada su sastavni dio naše globalne financijske infrastrukture. SWIFT je nedavno isključio sankcionirane iranske banke iz svoje platforme zbog neprihvatljivog rizika koji predstavljaju sustavu – sustavu kao cjelini.“

Ono na što se ovdje aludira je da europski (krvne loze) i kineski napori da se zaobiđu američke SWIFT sankcije postavljanjem alternativnog platnog sustava. To se još uvijek događa, a zemlje poput Indije, Rusije, i Kine provode damping SWIFT-a kako bi okončali američku kontrolu međunarodne financijske infrastrukture.

SAD uzvraća udarac prisiljavajući promjene režima u europskim zemljama koje pokušavaju izaći iz SWIFT-a, otuda (djelomično) su nevolje u Francuskoj.

Drugo veliko bojno polje je Japan. Ovdje je 6. prosinca Softbank Corp. doživio četiri sata zatvaranja svoje mobilne i linijske telekomunikacijske mreže. Softbank surađuje s Huawei (ime 華為 znači za Kinu) da prodaje svoje telefone i koristi njegov platni sustav. Također postoji sumnja da Softbank koristi svoje IPO telekomunikacijske jedinice, postavljene za 19. prosinac, kao prikriveni način prodaje jedinice Kini, točnije Huawei-u, kaži izvori CIA-e.

Imajte na umu da je Softbank kupila upravljanje Fortress Asset-om, čiji je vlasnik Musashi K.K., kompanija čiji strojevi broje više od 80% japanskih glasova. Richard Koshimizu iz Nezavisne stranke Japana osigurao je detaljne dokaze pokazujući da se tvrtka koju su osnovali djed premijera Shinzo Abea i bivši premijer Nobosuke Kishi, koristi za namještanje japanskih izbora. 

Također valja napomenuti da je prošlog tjedna Abeova vlada donijela zakon da se privatiziraju japanski resursi pitke vode i vjerojatno prodaju s popustom Veoliji, kompaniji koju kontrolira francuski ogranak obitelji Rothschild.

Isto tako imajte na umu da je izvršnom direktoru Softbanka Masayoshi Sonu ponuđeno najmanje 45 milijuna dolara od strane izraelske (Rothschild) marionete, krunskog princa Mohammeda bin Salmana. Želi li se netko kladiti na Salmana?




Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers