CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Saturday, December 15, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 10:12:2018

Geheime oorlog centreert zich op SWIFT nadat George Bush Sr. werd geëxecuteerd
10 december 2018


Sinds de dood van Vierde Reich Führer en Nazi George Bush Sr., centreert de strijd om de controle over het financiële systeem van de wereld en dus over het proces van beslissen over de toekomst van de mensheid, zich op het SWIFT internationale internetbank elektronisch transfersysteem.
Een laatste strijd vindt plaats tussen de 13 bloedlijnen welke traditioneel de planeet hebben gecontroleerd en de meritocratische Gnostische Illuminatie die het Militaire-industriële complex van de V.S. controleren, zijn meerdere bronnen het over eens. De strijd gaat richting een soort climax nu dat George Bush Senior “geëxecuteerd” is wat werd bevestigd door bronnen bij zowel het Pentagon als de CIA.
Hier is wat een CIA-bron te zeggen had:
“Er werd me verteld door twee bronnen dat G.H.W. Scherff (Bush) eigenlijk op 10 september werd aangeklaagd voor misdaden tegen de mensheid, kinderhandel, opruiing en verraad. Er wordt verondersteld dat hij een deal sloot met het militaire tribunaal tijdens het verhoor over zijn zaak om te worden geëxecuteerd/zelfmoord, om zijn nalatenschap intact te houden voor zijn familie en goedgelovige volgers. Trump ondertekende het doodsbevel. Dus was het een kloon die werd geëxecuteerd, omdat we informatie hebben dat hij in juni is gestorven (weer een andere kloon)? Ik denk dat Bush/Scherff eigenlijk in januari 1992 stierf, door verstikking door sushi en door Barbara Bush die hem met een vergiftigde doek doodde (zoals gezien kon worden in de video die vorige week werd gepost). Militaire tribunalen worden gepland op 2 januari 2019.”
Pentagon bronnen zeggen op hun beurt dat V.S. President Donald “Trump voorzichtig was door Bush 41 geen staatsbegrafenis te geven, want deze geëxecuteerde crimineel werd een paard en caisson zoals Reagan die kreeg geweigerd.”
“Aan de overwinnaar behoort de buit, want Trump koos voormalig Bush Secretaris Generaal Bill Parr als zijn volgende Secretaris Generaal en hij koos ‘als dag dat zijn schanddaden zullen worden herdacht,’ 7 december [de Pearl Harbor herdenkingsdag] om dit te doen,” voegen de Pentagonbronnen toe.
De bron bij de CIA vroeg zich ook af of Barr “een overeenkomst sloot om militaire tribunalen te vermijden en dan te worden ‘McCained? (een term die de laatste tijd wordt gebruikt voor executie/zelfmoord). Misschien is hij omgeturnd net als Senator Lindsey Graham?”
De dood van Bush, de voormalige V.S. Ambassadeur voor China wiens broer militaire geheimen van de V.S. overhandigde aan dat land (net als Hillary en Bill Clinton dit deden), betekent dat de V.S. en China ook richting een confrontatie gaan terwijl bloedlijnen families bescherming zoeken bij de Chinezen, volgens geheime genootschappen.
Pentagon bronnen zeggen dat de arrestatie van de Financiële Chef en Financieel Officier, Meng Wanzhou van het Chinese Huawei conglomeraat “is gericht op het omverwerpen van de Clintons en hun verraderlijke banden met China in 1990.” Chinese Vrijmetselaars gaven eerder toe aan deze schrijver dat ze zwaar hadden geïnvesteerd in het voor elkaar krijgen dat Hillary Clinton zou worden gekozen als president van de V.S. omdat hen een “Verenigde Staten van China” werd beloofd, inclusief ASEAN, het Koreaanse Schiereiland en Japan.

De geheime dienst van het leger heeft ook eerder aan ons bevestigd dat George Bush Sr. aan China technologie verschafte die nodig is om hun nucleaire geleide raketten accuraat te laten werken. Het doel van de Clinton/Bush transfer van militaire technologie geven aan China was om China militair gelijkwaardiger te maken met de G7 zo dat hun geplande “Gog versus Magog” einde der tijden oorlog doelmatig destructief zou zijn zodat het resultaat was hun geplande kunstmatige einde der tijden.
In plaats daarvan zien religieuze fanatici achter dit plan militaire tribunalen tegemoet “beginnend in januari 2019,” bevestigen Pentagon en bronnen bij de CIA.

Ter voorbereiding op deze tribunalen, zeggen Pentagon bronnen dat “Leger Chief Generaal Mark Milley werd genoemd als de volgende Voorzitter van de Joint Chiefs of Staff om zo continuïteit te verschaffen en om Trump te beschermen richting zijn tweede termijn.”

“Deze aankondiging werd ongebruikelijk vroeg gedaan om zo een boodschap te sturen aan de Deep State, want de voormalige JCS Voorzitter was het Leger en het Leger werd opnieuw gekozen boven de Luchtmacht en Marine,” gaat de bron verder. Luchtmacht en Marineleiding waren zwaar betrokken bij de geplande Derde Wereldoorlog, wat de reden is dat ze geen beurt krijgen om de totale JCS te leiden, merken geheime dienstleden bij Defensie op.

Om te begrijpen op wat voor soort wereldveranderingen de leiding van het leger van de V.S. hoopt, kunnen we eens kijken naar wat de Staatssecretaris van de V.S., Mike Pompeo zei tijdens zijn toespraak gegeven voor het Duitse Marshall Fund op 4 december 2018.
https://ua.usembassy.gov/remarks-by-secretary-pompeo-at-the-german-marshall-fund/

In deze toespraak, zei Pompeo moeten we “vragen of de huidige internationale orde zijn bevolking zo veel mogelijke ten goede komt. En als dit niet zo is moeten we ons afvragen hoe we het goed kunnen maken.” Later in zijn toespraak maakte hij het duidelijk dat huidige internationale instituten als de Wereldbank, het IMF, de EU, de VN, de Afrikaanse Unie en de Organisatie van Amerikaanse Staten allemaal faalden en met wortel en tak veranderd zouden moeten worden.

Hier zijn wat samenvattingen uit deze toespraak:

“De Wereldbank en het Internationale Monetaire Fonds werden gecharterd om te helpen door oorlog verscheurde gebieden op te bouwen en privé investeringen en groei te promoten. Vandaag, counselen deze instituten vaak landen die hun economische zaken slecht hebben geregeld door het opleggen van strenge maatregelen die groei verhinderen en acteurs uit de private sector verdringen … Vandaag de dag slepen vredesmissies bij de Verenigde Naties zich voort gedurende tientallen jaren, zonder dichter bij vrede te komen…. De VN werd opgericht als een organisatie die vredelievende naties verwelkomden. Ik vraag” Gaat het Vandaag de dag nog trouw verder met het dienen van zijn missie?... Verzekeren de EU-landen zich er van dat de belangen van landen en hun inwoners geplaatst worden boven de belangen van bureaucraten in Brussel?”

Echter, de door Pompeo voorgestelde situaties—om te imiteren wat Trump deed in de V.S. en de macht in lidstaten en het V.S.-leiderschap weer opnieuw in te voeren—viel zwaar onder de maat toen het aan kwam op oplossingen bieden voor problemen die de Westerse wereld en de planeet in zijn geheel tegemoet zien.

Hij noemde bijvoorbeeld niet dat het huidige financiële systeem, gecontroleerd door een paar inteelt families, de middenklasse in de G7 heeft verwoest en enorme leegtes heeft geschapen tussen de rijken en de rest, zelfs in plaatsen als China. De situatie is nu zo dat 0,1% van de bevolking meer rijkdom bezit dan de onderste 90% van de bevolking en nog stelde Pompeo geen reset of jubelfeest voor om de situatie te corrigeren.

Noch benoemde Pompeo het feit dat de mensheid 60% van het dierenleven heeft uitgeroeid sinds 1970 of bood hij enige soort van oplossing.
https://www.wwf.org.uk/updates/living-planet-report-2018

In feite tweette Trump op 8 december dat:

“De Parijse Overeenkomst niet zo goed werkt voor Parijs. Protesten en rellen overal in Frankrijk. Mensen willen geen enorme sommen geld betalen, meer aan derdewereldlanden (die twijfelachtig worden bestuurd) met de bedoeling om misschien het milieu te beschermen.”

Zeer zeker, was de Parijse Overeenkomst gebaseerd op wetenschap dat “koolstof de globale opwarming veroorzaakt.” We zullen niet in details treden hier maar kijk naar deze link voor een flagrant voorbeeld:
https://wattsupwiththat.com/2018/07/06/friday-funny-scottish-record-high-temperature-caused-by-ice-cream-truck/

Echter, ze probeerden het op zijn minst. De White Dragon Society stelt een alternatief voor welke is het oprichten van een meritocratisch bemand bureau voor toekomstplanning dat een multi-biljoen dollar campagne leidt om de vernietiging van het milieu te stoppen en een einde te maken aan armoede. Dit kan ook banen verschaffen voor de “nutteloze opvreters” waarvan de Nazi factie, welke Trump heeft overgenomen, van plan was om ze af te slachten. We zouden graag zien dat de leiding van het leger van de V.S. iets soortgelijks voorstelt en dat ze China, India en de rest van de wereld ook aan boord halen.

In ieder geval, lijkt het erop dat de globale opwarmingsfactie de strijd voor het Westen verliest, vooral in Frankrijk, hoofdkwartier van de globale opwarming Rothschild factie. Hier, zeggen Pentagon bronnen: “Het voormalig Franse Hoofd van Defensie dat werd ontslagen door de Franse President Emmanuel Macron, Leger Generaal Pierre de Villiers, is de keuze van het volk voor het Élysée Paleis.” Ze voegen toe dat Marine “Le Pen machtiger is dan het zwaard, en als ze faalt om president te worden, zou ze een goede Eerste Minister zijn of Minister van Buitenlandse Zaken.”

Hoewel, het gevecht van de leiding van het leger van de V.S. tegen de bloedlijnen, is verre van voorbij. Terugkerend naar de toespraak van Pompeo en de top van zijn artikel, merken we op dat hij zei:

“Amerika is van plan te leiden—nu en altijd. Bijvoorbeeld, hier in België in 1973 vormden banken uit 15 landen SWIFT om een algemene standaard te ontwikkelen voor grensoverschrijdende betalingen, en het is nu een integraal deel van onze globale financiële infrastructuur. SWIFT verbrak recentelijk de verbinding met gesanctioneerde Iranese banken vanwege het niet accepteerbare risico die ze op het systeem leggen—op het systeem als een geheel.”

Waar hij op zinspeelde is een Europese (bloedlijn) en Chinese poging om langs V.S. SWIFT-sancties te opereren door het opzetten van een alternatief internationaal betalingssysteem. Dat gebeurt nog met landen als India, Rusland en China die SWIFT dumpen met de bedoeling een einde te maken aan V.S.-controle over de internationale financiële infrastructuur.

De V.S. heeft teruggevochten door het afdwingen van een verandering van regiem in Europese landen die proberen uit de SWIFT te stappen, (deels) zinspelend op de problemen in Frankrijk.

Het andere grote strijdperk is Japan. Hier ervaarde de Softbank Corp. Op 6 december een vier uur durende stillegging van zijn mobiele en op lijnen gebaseerde telecommunicatienetwerk. Softbank heeft samengewerkt met Huawei (de naam華為betekent tussen twee haakjes “voor China”) om zijn telefoons te verkopen en om hun betalingssysteem te gebruiken. Er bestaat ook de verdenking dat Softbank de IPO gebruikt van zijn telecom-unit, ingesteld op 19 december, als een vermomde manier om de unit aan China te verkopen, maar vooral Huawei, zeggen bronnen bij de CIA.

Hou alsjeblieft in gedachten dat Softbank Fortress Assetmanagement kocht, wat Musashi K.K. in bezit heeft, het bedrijf wiens machines meer dan 80% van de Japanse stemmen tellen. Richard Koshimizu van de Onafhankelijke Partij van Japan heeft gedetailleerd bewijs verschaft dat laat zien dat het bedrijf, opgericht door de grootvader van Eerste Minister Shinzo Abe, voormalig Eerste Minister Nobosuke Kishi, gebruikt is om de Japanse verkiezingen te stelen.

Het betekent ook niet veel dat de Abe regering vorige week een wet liet passeren die toestaat dat de waterbronnen van Japan geprivatiseerd worden en vermoedelijk worden verkocht met een korting aan Veolia, een bedrijf dat wordt gecontroleerd door de Franse tak van de Rotschild familie.

Hou ook in gedachten dat Softbank CEO Masayoshi Son op zijn minst $45miljard is geboden door de Israëlische (Rothschild) assistent en Kroon Prins Mohammed bin Salman. Wil er iemand op Son wedden?


Vertaling: Lia.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers