CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, December 25, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 24:12:2018



24. prosinca 2018.


Mnogi znakovi i potvrde iz visoko pozicioniranih izvora upućuju na to da je ponovno pokretanje zapadne civilizacije planirano za 2019. Prekid rada američke vlade tijekom praznika, na primjer, nema nikakve veze s izgradnjom zida, a sve to ima veze s ponovnim pokretanjem financijskog sustava i skorašnjim početkom rada vojnih sudova.

Međutim, ono što dolazi je mnogo više od kupljenja kriminalaca koji su preoteli i doveli u stečaj američku vladu - radi se o rješavanju problema koji muče monoteizmom.

Budući da je danas 24. prosinac, Badnjak, pravo je vrijeme da se podsjete ljudi na povijesnu istinu koja stoji iza ovog praznika. Činjenica je da nitko ne zna kada je rođen Isus Krist, tako da je ranokršćanska crkva otela stari solarni novogodišnji praznik i zamijenila sunce s Isusom. Evo o čemu se radi: sunce zalazi na najsjevernijoj točki 21. prosinca, na zimski solsticij. Tri dana nakon toga, čini se da stoji na istom mjestu, a zatim 25. prosinca počinje se premiještati na jug, obilježavajući rođenje solarne Nove godine. Stoga, kršćanska crkva treba priznati i reći ljudima istinu o Božiću bez da na bilo koji način porekne divna učenja Isusa Krista i kršćanstva.


Židovi, sa svoje strane, trebaju prestati slaviti ksenofobičnu Hanuku i shvatiti da je savršeni košer da se slavi solarna Nova godina (osim ako oni na neki način misle da Stvoritelj nije napravio sunce). U svakom slučaju, Sretan Božić kršćanima i muslimanima, i Sretan Sunmas svima ostalima.

Ta pitanja, zajedno s raspravama o ažuriranju kalendara kako bi ih se vratilo u red s kretanjima neba na kojima se temelje, bit će dio širokih javnih rasprava u Novoj godini. To je zato što je na najvišim razinama svjetske sile donesena odluka da se nastavi s obnovom hrama u Jeruzalemu i da se taj grad pretvori u međunarodnu slobodnu zonu. Zbog toga će 2019. vjerojatno biti godina za povijesne knjige.

U pripremi za predstojeće povijesne promjene, američke trupe se povlače iz raznih zona sukoba kako bi se utro put svjetskom miru, kažu izvori CIA-e. Izvori iz Pentagona se slažu s tim, dodajući da "Predsjednik SAD-a  Donald Trump povlači se iz Sirije, Afganistana, Jemena i Ukrajine kako bi raskinuo s dubokom državom i cionistima, budući da globalni reset valuta zahtijeva mir i prestanak neprijateljstava."

Izvori europske kraljevske obitelji slažu se kako su u tijeku pripreme za ponovno pokretanje globalnog financijskog sustava. Postojeći američki dolar, euro i sustav temeljen na japanskim jenima je bankrotiran i nefunkcionalan, slažu se ti i drugi izvori. To se posebno odnosi na Sjedinjene Države, koje su već neko vrijeme u stečaju, kažu izvori. Zbog toga će ova trenutna obustava rada američke vlade dovesti do neke vrste reorganizacije u 11. poglavlju o američkoj vladi. Europske kraljevske obitelji, na primjer, priznaju da se povijesne obveznice, potraživanja poljoprivrednih gospodarstava i druga potraživanja prema američkoj vladi moraju platiti, ali se ne mogu platiti bez stečaja sustava.

Međutim, razgovori s europskim kraljevskim obiteljima i P2 masonima koji kontroliraju Vatikan jasno pokazuju da nisu donesene temeljne odluke o tome kako će izgledati ponovno podizanje sustava.

Jasno je, međutim, da se trenutni sustav gasi. To se može vidjeti ne samo u prekidu rada američke vlade, nego i u činjenici da u prosincu nisu izdane nikakve korporativne bezvrijedne obveznice i da su američke burze pale na najnižu razinu od Lehman šoka iz 2008. godine.



Jedna stvar o kojoj se slažu jest da će buduća agencija za planiranje biti uspostavljena s proračunom vrijednim više bilijuna dolara. Pravni i financijski okviri za ovu organizaciju pregovaraju se iza kulisa, prema izvorima kraljevske obitelji i P2 masona.

Još jedna stvar koja je dogovorena na najvišoj razini, uključujući i azijska tajna društva, jest da će kriminal biti iskorijenjen iz sustava, posebno u SAD-u.

Na tom planu, izvori iz Pentagona kažu da je broj zapečaćenih optužnica u SAD-u dostigao brojku od 70.000. Dvije ogromne zatvorske barkase šalju se u zaljev Guantanamo iz New Yorka i Kalifornije kako bi prihvatile sve kriminalce koji su zarobljeni.


Još jedan znak onoga što dolazi može se vidjeti u činjenici da je Trump uputio obavijest predsjedniku Doma Paulu Ryanu da je "nacionalni hitni izvršni nalog 13818 od 20. prosinca 2017. produžen za još jednu godinu, blokiranje imovine i zapljena imovine osoba uključenih u ozbiljno kršenje ljudskih prava ili korupciju, napominju izvori.

Kriminalci na vlasti u Izraelu i Saudijskoj Arabiji također će se suočiti s pravdom, obećavaju izvori ruskog FSB-a. U tom cilju, ruska vlada je pružila detaljne i opsežne dokaze da su takozvane Bijele kacige bile kriminalna organizacija koja je krala organe, priređivala lažne napade Sarin plinom i pljačkala povijesna blaga. To znači da će sudionik George Clooney biti jedan od mnogih "slavnih" koji idu u zaljev Guantanamo.


Masovne ubojice, premijer Benjamin Netanyahu i Mohammed bin "oderi ih žive" Salman, su još jedni od kriminalca koje će stići pravda, kažu izvori CIA-e, Pentagona i FSB-a. Također, pravda će stići i kriminalne članove Biden, Pence, Clinton, Bush, Rockefeller, Rothschild, Du Pont, Iwasaki, i drugih obitelji koje su mislile da su previše bogate da bi ikada završile u zatvoru, kažu izvori.

Također, izvori u Pentagonu kažu da je izricanje presude bivšem ravnatelju obavještajne agencije obrane Mikeu Flynnu odgođeno do 13. ožujka 2019. godine, "za koje vrijeme će FISA deklasifikacija, vojni sudovi i druge istinske bombe biti bačene."

Kako bi se osiguralo da se uklanjanje kriminalaca na visokoj razini odvija bez problema, izvori u Pentagonu kažu da Trump može imenovati drugog sudca Vrhovnog suda kako bi učvrstio pravu konzervativnu većinu jer liberalna vještica koja mrzi [američkog predsjednika Donalda] Trumpa, Ruth Bader Ginsburg, podliježe raku. To je još mnogo važnije od [suca Bretta] Kavanaugha, jer je vrhovni sudac John Roberts ucijenjen da se okrene liberalima, a i on bi također mogao biti istjeran."

Poruka sucu Ginsburgu: Vaši ciljevi, kao što su jednaka prava za žene i manjine, sada su dio društvenog tkiva, pa vas molimo da graciozno odete.

Druga stvar koju treba napomenuti je da su u prosincu, generali marinaca John Kelly i James Mattis najavili svoje ostavke kao načelnik Glavnog stožera i ministar obrane u Bijeloj kući. Vidjeli smo i najavu da je načelnik vojske general Mark Milley imenovan za sljedećeg predsjednika Zajedničkog stožera da naslijedi generala marinaca Josepha Dunforda.

Zamjena sva tri marinca na vrhu američke hijerarhije jednostavno je zato što su postigli svoj cilj da budu vrh koplja, kažu izvori Pentagona. Sada kada je u Washingtonu osnovan mostobran, mornarica i vojska SAD-a pobrinut će se o većim organizacijskim pitanjima i pitanjima obnove koja će se sada pojaviti, kažu izvori.

Također, jedan izvor Pentagona rekao je da Mattis i Kelly žele napustiti administraciju prije nego što američka vlada formalno bankrotira. Umjesto toga, oni će se koncentrirati na nadzor vojnih sudova. Nakon što establišment u Washingtonu bude očišćen i kriminalace dostigne pravda, oboje razmišljaju o kandidiranju za državnu službu 2020., kaže izvor.

Također, dobro je čuti da je Robert David Steele promaknut za razmatranje kao novi ministar obrane od strane Gordona Duffa, glavnog urednika Veterans Today - čovjeka koji zna bolje od većine da se gotovo svi veterani gnušaju rata i preziru one koji žele rat zbog profita.


Zanimljivo je da se i Duff, unatoč tome što se instinktivno protivi Trumpu, a Steele je Trumpov pristaša, Duff i dalje želi da Steele dobije posao ministra obrane Trumpove administracije.

Postoje ozbiljne rasprave o provedbi Steeleovih ideja "otvorenog izvora svega" u nekoj eksperimentalnoj zoni (možda u Mandžuriji) kao jedan od načina da se opća populacija opskrbi s tajnom vojnom tehnologijom.

Na pitanje o svojoj kandidaturi, Steele je obećao da će, ako bude izabran, ne samo dopustiti objavljivanje vojne tajne tehnologije, već će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi proveo dugo očekivano i mnogo raspravljano otkrivanje "tajnog svemirskog programa".

Još uvijek ne znamo točan trenutak kada će se sve te promjene dogoditi. Obećali su nam vojne sudove u siječnju, ali za globalni reset valuta još uvijek je nepoznat.

Međutim, postoje dvije naznake koje bi mogle biti taj trenutak. Prvo, tada će novi japanski car preuzeti prijestolje. Kao najstarija kraljevska obitelj na zemlji, druge kraljevske obitelji kažu da će oni biti ti koji će staviti službeni pečat koji će inaugurirati novi financijski sustav. Drugo, mnogo manji nagovještaj je da, nakon što je premijer Belgije podnio ostavku prošlog tjedna, kralj Belgije ga je zamolio da ostane do svibnja.



Preveo: Fredi 


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers