bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Monday, February 15, 2016

Romîna -- Benjamin Fulford: 08.02.2016


Prima întîlnire între Papa si Patriarhul Rus dupa aproape 1000 de ani, al carui obiectiv erau Satanistii Khazari

8 Februarie, 2016

Prima întîlnire între conducatorul Bisericii Ortodoxe Ruse, si Papa, dupa aproape 1000 de ani, este destinata sa cimenteze o alianta împotriva Mafiei Khazar, adoratoarea lui Satan, potrivit unor surse rusesti si ale Pentagonului. Acest lucru este important deoarece cercetarile mele legale, arata ca Pentagonul este în cele din urma supravegheat de catre Imperiul Roman (oficial condus de Papa), si ca puterea care se afla în spatele Presedintelui rus, Vladimir Putin, este Biserica Ortodoxa. « Patriarhul Kiril 1-lea al Bisericii Ortodoxe ruse, este de acord sa se întîlneasca cu Papa, în Cuba, pe 12 Februarie, în timp ce Estul si Occidentul se unesc pentru a lupta împotriva (Mafiei khazar) », este modul în care un oficial al Pentagonului, a descris întîlnirea planificata. Servitorul Rockefellerilor, Henry Kissinger, a fost « obligat sa accepte o lume multipolara, si sa declare ca Rusia nu este o amenintare, ci un partener esential », a continuat oficialul.

Un alt indiciu al reapropierii ruso-americane, este faptul ca vechiul sef al Defense Intelligence Agency (DIA – Serviciul de Informatii al armatei americane), Generalul-Locotenent Mike Flynn recomanda pe candidatul la presedentia americana, Donald Trump. Potrivit unei surse de la Pentagon, Flynn a jucat un rol crucial în « Întelegerea cordiala între Putin si Donald ». Sprijinul militarilor este motivul pentru care Trump si altii, pot acuza acum deschis candidatii Mafiei khazar la presedentie, ca« Hillary Clinton » si Ted Cruz, de fraude ale alegerilor.
În orice caz, alianta ruso-americana împotriva Mafiei khazarilor, produce numeroase rezultate, în special în Orientul Mijlociu. Mafioasa de pe culme a Khazarilor, cancelarul german ( si fiica lui Hitller) Angela Merkel, zboara astazi (8 februarie) pentru a vizita pe Satanistul khazar , Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care se afla sub presiune în urma unor importante obstacole ale armatelor sale mercenare, din Siria. Cei doi lideri se gasesc în prezent în curs de a fi înlaturati din posturile lor, potrivit unor surse de la Pentagon. Cineva ar trebui sa le spuna ca Führerul Bush, nu mai este responsabil, si ca ei nu au nici o alegere decît aceea de a se preda.
În plus, Arabia Saudita, ca un semn de supunere fata de Rusia ca o noua putere de influenta în Orientul Mijlociu, a arestat 33 de oameni cheie ai Statului Islamic, inclusiv, 9 agenti americani ai CIA, bazîndu-se pe indicatiile serviciului de inteligenta rus, potrivit mai multor surse. Prin urmare, deci este probabil ca Sauditii vor urma în curînd pasii Iranului si ai Rusiei, pentru a opri vînzarea petrolului pe presupusii dolari americani, controlati de Khazari.
Exista zvonuri conform carora Arabia Saudita ar fi început sa se debaraseze de cele $ 8000 miliarde de active în Obligatiuni de Trezorerie ale Statelor Unite. Numerosi Sauditi, au interpretat caderile de zapada peste Meca, ca un semn al lui Allah, ca ei se aflau pe drum gresit, ceea ce ar putea explica schimbarea lor brusca de ton.
Oficialii Pentagonului au confirmat faptul ca legaturile serviciului de informatii rus cu Orientul Mijlociu, se întind în prezent la Emiratele Arabe Unite, Iordania si Egipt. Avînd în vedere riscul unui boicot global si al sanctiunilor Natiunilor Unite, Israelul se gaseste în curs de a se plia în fata Rusilor. Acest lucru înseamna ca, daca Arabia Saudita basculeaza de asemenea, as acum se pare ca o face, Turcia se va afla singura în fata unui dezastru, si unei diviziuni, ca o consecinta a ofensivei militare prostesti a lui Erdogan, de a re-crea Imperiul Otoman. Deja 1300 hotele turcesti au dat faliment, ca urmare a nemultumirii turistilor, si lupte intense au început în interiorul Turciei.
Exclusiv pentru acest buletin, ofitcialii indonezieni, ne-au informat ca 4000 de teroristi înarmati, finantati de mafiosul khazar George Soros, erau detinuti în partea indoneziana a Insulei Borneu. Acest grup, a fost condus de catre un individ care a petrecut 5 ani într-o închisoare din Indonezia, dupa care fusese trimis în Statele Unite pentru o « pregatire speciala », au declarat oficialii. La întoarcerea sa, « el a folosit fondurile de la un ONG, create de George Soros », pentru a constitui si înarma o militie « musulmana fundamentalista » numita Gothatar. « Ei s-au dus la locul celui mai bogat de zacamînt de mineral de uraniu al planatei, si au instalat un lagar enorm în jurul acestui sat », a spus  un oficial local indonezian. « Uraniul, era transportat de fortele speciale franceze », a adaugat acesta. potrivit unor documente îngropate, descoperite de ofcialii indonezieni, grupul trebuia sa creeze haos în Indonezia, o tara cu o populatie de 250 de milioane de locuitori, în majoritate musulmani.
Ca urmare a altor fapte, guvernul indonezian a refuzat în mod oficial, sa reînnoiasca licenta de explorare a minei de aur al gigantului minier Freeport-McMoRan în Indonezia. Potrivit unui oficial al CIA în Indonezia, aceasta decizie se datoreaza unei vizite din luna Octombrie a Presedintelui Indonezian, Joko Widodo la Washington, în cursul careia purtatorul de cuvînt american, Barack Obama, a cerut reînnoirea licentei de explorare a minei. În consecinta, Widodo, sau Jokowi, asa cum este numit, a prescurtat vizita sa de cîteva ore pentru a reveni în Indonezia.
Recuperarea site-ului minei de catre Indonezia, are repercusiuni care merg mai departe de pierderea extractiei aurului, avînd în vedere baza submarina secreta care se afla acolo, potrivit unor oficiali CIA si ai Pentagonului. Aurul va acum la finantarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii, condusa de catre chinezi.
Cu toate acestea, pentru a încerca sa evite o confruntare militara cu Statele Unite, Indonezienii au propus Americanilor o sansa de a dezvolta unul din cele mai bogate zacaminte de paltina si de aur, din lume, situat în Nord-Estul lui Kalimantan, partea lui Borneu, controlata de Indonezieni. Depozitul este atît de bogat, ca Platina nu se gaseste « în grame pe tona, însa în procente pe tona », potrivi unui oficial CIA. Minele de platina, sunt de neatins, deoarece ea este folosita pentru proiectele extraterestre » a spus el. Ei au oferit Americanilor o oportunitate de a dezvolta un nou port, si o noua baza submarina acolo, a spus el. Americanii sunt interesati, si vor trimite în scurt timp o delegatie pentru a confirma natura acestor zacaminte minerale, a spus el.
În orice caz, pierderea minei de aur a lui Freeport-McMoRan, este o noua lovitura puternica, dusa împotriva bancilor Mafiei khazar, si a fondurilor lor speculative.
Bancile si fondurile speculative khazar, sunt deja în curs de a se prabusi ca urmare a pierderilor de revenituri din petrol si droguri. Faptul ca marihuana folosita medical, este în prezent legala în toate cele 50 de state americane, este o indicatie a pierderilor enorme suferite de traficul de droguri.
Fondurile speculative khazare, au suferit de asemenea pierderi grele atunci cînd ei sau unit pentru a face un raid monetar asupra yuanului chinez, în prezent în crestere. Ei pariasera pe o încetinire a economiei chineze, pentru a forta China sa se supuna, organizînd o fuga de capitaluri. În schimb, se dovedeste ca scaderea preturilor materiilor prime si a altor importuri chineze, a compensat mai mult decît scaderea exportarilor de gadget-uri în Statele Unite si Europa, si prin urmare, excedentul balantei comerciale chineze, a crescut.
Fondurile speculative ale Mafiei khazar ca Vanguard, Carlyle, Blackstone si altele au avut o reuniune de criza saptamîna trecuta pentru a discuta pierderile lor grele. Aceasta reuniune a fost urmata de o declaratie a lui Goldaman Sachs, « ...... vampir », ca « subiecte mai fundamentale  cu privitre la eficacitatea capialismului » ar trebui sa fie abordate. Cu alte cuvinte, ei spuneau ca sistemul întreg se destrãma.
Rockefeller si Citibank sub controlul saudit, la rîndul lor, au declarat ca « economia mondiala se scufunda într-o o spirala de moarte ».
Cu toate acestea, ar fi mai corect de spus ca, este Citibank si institutiile confratilor Mafiei khazar care se scufunda într-o o spirala de moarte. Faptul ca un numar tot mai mare de obligatiuni ale bancilor centrale Khazare cum ar fi Japonia si UE, propun dobînzi negative, înseamna ca capitalurile dezerteaza economiilor lor. Nici un investitor întelept îsi va pastra fonduri cu obligtiuni care îsi pierd valoarea. Argumentul ca acest lucru va favoriza investitiile, nu mai pacaleste pe nimeni. Acest lucru este pur si simplu, o spirala a mortii.
Acum ca Anul Nou chinezesc al Maimutei de foc a început în mod oficial, ne putem astepta la multiple proiecte de dezvoltare, în provenienta din China.
Este poate în aceasta perspectiva ca Nord-Coreenii au lansat o racheta, saptamîna trecuta. Aceasta a fost urmata de anunturi din partea Coreei de Sud, a Statelor Unite si a Japoniei, asupra unui nou sistem de aparare anti-racheta destinat sa-i « apere împotriva Coreei de Nord ». Nimeni în lume apartinînd serviciului de informatii la nivel global, se va lasa pacalit de acest circ. Acest lucru înseamna în realitate, ca Japonia foloseste pe intermediarul sau nord-corean, pentru a aduce la cunostinta ca el dispune acum de rachete balistice intercontinentale echipate cu focoase termonucleare. În plus, anuntînd ca este echipata cu o aparare anti-racheta împotriva acestor «rachete nord-coreene », ea trimite un mesaj Rusiei si Chinei, ca ea este capabila sa intercepteze rachetele lor.
Chinezii, sunt în curs de a raspîndi zvonul ca trupele americane cu sediul în Japonia, nu ar lua serios niciodata o atitudine împotriva Chinei, pentru a apara Japonia. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevarat, pentru ca americanii stiu ca daca ei nu apara Japonia si Coreea împotriva Chinei, nu va trece mult timp înainte ca ei sa nu fie fortati sa apere Alaska, si apoi teritoriul principal al Statelor Unite, împotriva Chinei.
Din fericire, Chinezii nu au nici cea mai mica intentie de a ataca Coreea, Japonia, Statele Unite, sau oricare altul. Dimpotriva, ei lucreaza la constructia uzinelor, scolilor, spitalelor si porturilor, etc. în lumea întreaga. În paralel, ei îsi garanteaza moneda lor prin aur si alte active corporale din lumea reala. Ei stiu ca timpul joaca în favoarea lor, si ca razboiul este optiunea cea mai stupida care exista.
În concluzie, doi oficiali ai armatei americane, unul bazat în japonia, si celãlalt în Statele Unite, au contactat Societatea Dragonului Alb (WDS), saptamîna trecuta. Discutiile au fost axate pe modul de a pune în aplicare un jubileu, în Japonia si Statele Unite. WDS, a recomandat sa fie profite de toate fondurile furate de mafiosii khazari, pentru a fi rstituiti oamenilor. Acest lucru ar reprezenta aproximativ 100 000 $ pentru fiecare barbat, femeie si copil în Japonia, si aproximativ 400 000 $ pentru fiecare American (Americanii au suferit de jefuirea Khazarilor, cu mult timp înainte decît Japonezii, ceea ce face sa li se datoreze mai mult). De asemenea au recomandat o anulare a datoriilor, si o redistribuire a proprietatii terenurilor urbane si rurale.


Translator: Light Journalist

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA