bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Monday, February 22, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 15:02:2016


15 Φεβρουαρίου 2016Τα γεγονότα εξακολουθούν να εξελίσσονται με καταιγιστικό ρυθμό, καθώς η μεταπολεμική παγκόσμια τάξη συνεχίζει την κατάρρευσή της, ενώ μαίνεται η μάχη για το τι θα την αντικαταστήσει. Το μεγαλύτερο συμβάν ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ ενός Πάπα και ενός Ρώσου Ορθόδοξου Πατριάρχη μετά από εννιακόσια εξήντα δύο χρόνια. Το πιο περίεργο πράγμα σχετικά με αυτό το γεγονός μπορεί να το δει κανείς σε αυτή τη φωτογραφία της συνάντησης, που δημοσιεύτηκε από το Βατικανό, η οποία δείχνει ένα κρανίο με οστά ακριβώς στο κέντρο μεταξύ των δύο θρησκευτικών ηγετών.

Πηγές της Στοάς Ελευθεροτεκτόνων P2, οι άνθρωποι που δίνουν εντολές στο Βατικανό, λένε ότι το κρανίο και τα οστά είναι απλά ένα σύμβολο αναγέννησης. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Πατριάρχης όσο και ο Πάπας πιστεύουν, ότι ο Μεσσίας έχει επιστρέψει, λένε οι πηγές. Ωστόσο, πηγές της CIA λένε, ότι ο πραγματικός λόγος που ο Πάπας αδημονούσε να συναντήσει τον Πατριάρχη είναι, ότι το Βατικανό θέλει ρωσική στρατιωτική προστασία, για να εξασφαλίσει την επιβίωσή του. Ρωσικές πηγές, εν τω μεταξύ, λένε, ότι οι δύο άνδρες υπέγραψαν ένα «Μυστικό Διεθνές Μνημόνιο για τη δημιουργία της νέας πλανητικής θρησκείας και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη», και ότι αυτό θα τεθεί σε ισχύ την 1η Μαΐου 2016.

Το Βατικανό μπορεί να έχει την αίσθηση μιας επείγουσας ανάγκης να ανακοινώσει κάτι νέο, επειδή το βασισμένο στο χρέος χρηματοπιστωτικό σύστημα, του οποίου υπήρξε ο μυστικός ελεγκτής, είναι εμφανώς υπό κατάρρευση. Τρεις ξεχωριστές πηγές των ΗΠΑ, μία από το Πεντάγωνο και δύο από τη CIA, λένε, ότι ο εκπρόσωπος της Εταιρικής Κυβέρνησης των ΗΠΑ Barack Obama την περασμένη εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος των ΗΠΑ, συναντήθηκε στην Καλιφόρνια με εκπροσώπους της οικογένειας Rothschild και με Κινέζους πρεσβυτέρους, για να ζητήσει την άδεια να υποτιμήσει το δολάριο ΗΠΑ. Του είπαν όχι, επειδή τα περισσότερα δολάρια ΗΠΑ δεν ανήκουν σε Αμερικανούς και ο υπόλοιπος κόσμος δεν θέλει να δει τα κερδισμένα με μόχθο χρήματά του να χάνουν την αξία τους. Στον Obama απαγορεύτηκε επίσης η πρόσβαση σε οποιαδήποτε νέα χρηματοδότηση για την εταιρική κυβέρνησή του.
Αυτή η άρνηση προξένησε σοβαρή φαγωμάρα στο εσωτερικό της δομής εξουσίας των ΗΠΑ, ανάμεσα σε μια φατρία που θέλει να αποκαταστήσει τη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και μία που θέλει να διατηρήσει το υπάρχον κατεστημένο. Ως μέρος αυτής της διαπάλης, ο Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Antonin Scalia δολοφονήθηκε με βέλος που επιφέρει καρδιακή προσβολή, λένε πηγές της CIA. Επίσημα δελτία ειδήσεων επιβεβαιώνουν, ότι καμία αυτοψία δεν πραγματοποιήθηκε και ότι το σώμα του έχει ήδη αποτεφρωθεί. [σ.τ.μ.: Στην ιστοσελίδα http://goldenageofgaia.com/2016/02/15/scalia-murdered-by-heart-attack-dart/  υπάρχει η εξής πληροφορία σχετικά με το γεγονός: «Στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί βελάκια πάγου για την πρόκληση καρδιακών προσβολών. Ο πάγος στη συνέχεια λιώνει και δεν υπάρχει ανεύρεση ή υπόνοια φονικού όπλου». Επίσης στην ιστοσελίδα http://www.globalresearch.ca/cia-targeted-assassinations-by-induced-heart-attack-and-cancer/5326382 αναφέρονται τα εξής: «Το 1975, κατά τη διάρκεια των ακροάσεων της Εκκλησιαστικής Επιτροπής , ήρθε στο φως η ύπαρξη ενός μυστικού όπλου δολοφονίας. Η CIA είχε αναπτύξει ένα δηλητήριο, που προκαλούσε στο θύμα άμεση καρδιακή προσβολή. Αυτό το δηλητήριο μπορούσε να παγώσει στο σχήμα ενός βέλους και κατόπιν να εκτοξευθεί με υψηλή ταχύτητα από ένα πιστόλι . Το όπλο ήταν ικανό να πετάξει το βλήμα πάγου με αρκετή ταχύτητα, ώστε το βέλος να διαπεράσει τα ρούχα του στόχου και να αφήσει μόνο ένα μικρό κόκκινο σημάδι. Μόλις έμπαινε στο σώμα, το δηλητήριο έλιωνε και περνούσε στο αίμα, προκαλώντας καρδιακή προσβολή! Το δηλητήριο σχεδιάστηκε ώστε να είναι μη ανιχνεύσιμο από τις σύγχρονες διαδικασίες αυτοψίας.»]
Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι ο Scalia σκοτώθηκε επειδή αντιτάχθηκε στον φόρο άνθρακα της συμφωνίας του Παρισιού για την «υπερθέρμανση του πλανήτη» και επειδή υποστήριξε μια επιστροφή στη Δημοκρατία και στην πίστη στο Σύνταγμα των ΗΠΑ. Η αντικατάσταση του Scalia με έναν πιο εύκαμπτο δικαστή θα διαμορφώσει το Ανώτατο Δικαστήριο με πλειοψηφία 5 προς 4 για να υποστηρίξει τον φόρο άνθρακα και τέτοια πράγματα, όπως η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, ο έλεγχος των όπλων κ.λπ.
Ο Καθολικός, ιταλικής εθνικότητας, Scalia πέθανε στο Τέξας, στα πάτρια εδάφη της συμμορίας των Bush, ακριβώς όταν ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν στο Μεξικό, προσπαθώντας να εξασφαλίσει μια αποκοπή του χρήματος των ναρκωτικών προς την χαζαρική ναζιστική παράταξη των Bush. Διάφορες πηγές ισχυρίζονται επίσης, ότι ο Κορυφαίος Δικαστής John Roberts, επίσης καθολικός και αυτός, παρά τρίχα απέφυγε μια απόπειρα δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα.
Σε αντίποινα προς αυτό, λένε πηγές της CIA, στο αφεντικό του όχλου των Bush/Clinton Hillary Clinton έχουν ήδη κρυφά απαγγελθεί κατηγορίες  και ότι στον Bill Clinton «έχει δοθεί ζωή μόνο λίγων μηνών, λόγω μιας εγκεφαλικής διαταραχής».
Υπήρξε επίσης μια επίθεση στο ελεγχόμενο από την χαζαρική μαφία Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας την περασμένη εβδομάδα, όταν ιδιωτικές λεπτομέρειες δέκα χιλιάδων υπαλλήλων του υπέστησαν ηλεκτρονική πειρατεία [hacking] και δόθηκαν στο Πεντάγωνο και στα Λευκά Καπέλα της υπηρεσίας. Αυτή η ηλεκτρονική πειρατεία ήρθε ως μέρος της προετοιμασίας για έναν εμφύλιο πόλεμο, που θα μπορούσε να ακολουθήσει την κήρυξη πτώχευσης της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ, λένε πηγές του Πενταγώνου.
Ως μέρος αυτού, η Τράπεζα Wells Fargo έχει εκπαιδεύσει το προσωπικό της για ένα «σενάριο έκτακτης ανάγκης», σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να κλείσουν τα υποκαταστήματα και μόνο σε τρία άτομα κάθε φορά θα επιτρέπουν να εισέρχονται, υπό την παρακολούθηση ένοπλων φρουρών, λένε οι πηγές. Η FEMA εν τω μεταξύ «διεξάγει δοκιμές λογισμικού για τραπεζική αργία στις 18 και 19 Φεβρουαρίου» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, λένε.
Η χαζαρική μαφία έχει διαδώσει ιστορίες τρόμου σχετικά με άδεια ράφια στα σούπερ-μάρκετ και ελλείψεις τροφίμων, σε μια προσπάθεια να εκβιάσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ σε υποταγή.
Ωστόσο, οι υποστηρικτές της αποκατάστασης της Δημοκρατίας έχουν ένα εναλλακτικό σχέδιο, που περιλαμβάνει την ακύρωση του χρέους, την επιστροφή κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων στους ανθρώπους και την έκδοση ενός νέου νομίσματος στις ΗΠΑ, για να αντικαταστήσει το χαζαρικό όργανο της δουλείας του χρέους, το χαρακτηρισμένο κακώς ως «δολάριο ΗΠΑ». Σε ένα τέτοιο σενάριο, οι ΗΠΑ θα διακηρύξουν, ότι δεν υποχρεούνται να πληρώσουν το μη δυνάμενο να πληρωθεί βάρος του διεθνούς χρέους της πτωχευμένης εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ, την οποία αντικαθιστούν.
Η χαζαρική φατρία στις ΗΠΑ, από την πλευρά της, θέλει να απαγορεύσει τα μετρητά και να εισαγάγει τα αρνητικά επιτόκια. Η πεποίθηση ότι τα αρνητικά επιτόκια  θα τονώσουν την πραγματική οικονομία προέρχεται από την εσφαλμένη υπόθεση, ότι το χαρτί και οι αριθμοί σε υπολογιστές που ονομάζονται «χρήμα» είναι ένα υποκατάστατο για την πραγματικότητα. Κατά την άποψη αυτή, τα αρνητικά επιτόκια θα αναγκάσουν τους ανθρώπους να ξοδεύουν τα χρήματά τους, για να αποτρέψουν την εξαφάνισή τους και έτσι να τονώσουν την οικονομία. Στον πραγματικό κόσμο όμως, οι άνθρωποι γνωρίζουν, ότι εάν τοποθετήσουν τα χρήματά τους στην τράπεζα θα εξαφανιστούν, έτσι τα παίρνουν και τα διατηρούν σε μετρητά, χρυσό, ασήμι ή οτιδήποτε άλλο που πραγματικά υπάρχει στον πραγματικό κόσμο και, ως εκ τούτου, δεν θα εξαφανιστούν μέσω της πονηριάς των υπολογιστών.
Στην Ευρώπη, τα αρνητικά επιτόκια έχουν αποτύχει να τονώσουν την πραγματική οικονομία και, αντί αυτού, έχουν προκαλέσει ένα σπιράλ θανάτου του τραπεζικού συστήματος. Αντί να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα, οι άνθρωποι, φοβισμένοι για το μέλλον, αποταμιεύουν περισσότερα και αφαιρούν χρήματα από το τραπεζικό σύστημα. Σήμερα στο Λονδίνο υπάρχουν ουρές από ανθρώπους που επιδιώκουν να αγοράσουν χρυσό. Ρίξτε μια ματιά στο διάγραμμα σε αυτόν τον σύνδεσμο, για να δείτε πώς οι τραπεζικές μετοχές βυθίζονται, ακόμη και όταν η τιμή του χρυσού ανεβαίνει.

http://stockcharts.com/freecharts/perf.php?$GOLD,UBS,C,SCGLY,BCS,CS,DB,SCBFF

Οι άνθρωποι, επίσης, αποθησαυρίζουν μετρητά, διότι είναι απρόσβλητα από τα αρνητικά επιτόκια. Ακόμη και αν οι Χαζάροι τραπεζίτες επιτύχουν την εξαφάνιση των μετρητών, όπως θέλουν, δεν μπορούν να εξαφανίσουν τον χρυσό, το ασήμι, τα διαμάντια και άλλα πραγματικά πράγματα.
Αυτό το πράγμα έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Στην περιοχή πώλησης βιβλίων στην Κάντα του Τόκιο, για παράδειγμα, μπορείς να αγοράσεις ιαπωνικά κρατικά ομόλογα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που παλιά θεωρούνταν ακλόνητη επένδυση, σαν αξιοπερίεργα αντικείμενα. Το ίδιο ισχύει και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή με βιβλία-αντίκες στον κόσμο. Το χαρτί είναι μόνο χαρτί, όταν η ψευδαίσθηση του χρήματος εξαφανίζεται.
Η ψευδαίσθηση γρήγορα εξαφανίζεται, παρά τις αγορές από την κεντρική τράπεζα περιουσιακών στοιχείων 12.3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς τώρα κρατικά ομόλογα αξίας 8.3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων διακινούνται με αρνητικά επιτόκια, που σημαίνει ότι το «χρήμα» εξατμίζεται.
Αυτό που λέγεται στις αγορές είναι, ότι η Deutschebank σύντομα θα βυθιστεί και θα θέσει σε κίνηση μια κατάρρευση πολύ μεγαλύτερη από το σοκ της Lehman το 2008. Η τιμή της μετοχής της Deutschebank μειώθηκε σχεδόν κατά 50% τον περασμένο μήνα, καθώς οι επενδυτές φεύγουν, φοβούμενοι την κατάρρευση των παραγώγων της, αξίας εβδομηνταπέντε τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που υποστηρίζονται στον πραγματικό κόσμο από πράγματα σαν το μη δυνάμενο να εξοφληθεί ελληνικό χρέος.
Αν η Deutschebank φύγει, τότε είναι απλά θέμα χρόνου πριν το ευρώ γίνει ένα διακοσμητικό στολίδι από χαρτί. «Όταν η Deutschebank φύγει, το γεγονός αυτό θα πρέπει να ρίξει την [Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα] Μέρκελ, τους Bush και τις μεγάλες τράπεζες, οι οποίοι είναι όλοι δεμένοι μαζί», λένε πηγές του Πενταγώνου.
Οι Βρετανοί σαφώς έχουν ήδη βαρεθεί το φασιστικό πρόγραμμα του Ευρώ. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση σε περισσότερους από εκατό χιλιάδες αναγνώστες του Express έδειξε, ότι το 92% υποστηρίζει την έξοδο από την ευρωζώνη.

http://www.express.co.uk/news/politics/643026/No-EU-Poll-proves-Britain-wants-out-eurozone

Εν τω μεταξύ, στη Μέση Ανατολή, τα γεγονότα έρχονται σε μια κορύφωση. Το κράτος παρίας του Ισραήλ έχει πληγεί από μια πτώση στον τουρισμό κατά 65%, ενώ οι εγκεφαλοπλυμένοι, παρανοϊκοί πολίτες του κρύβονται στο σπίτι, από κυρίως φανταστικούς «τρομοκράτες».
Εν τω μεταξύ, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία, άλλες δύο ελεγχόμενες από την χαζαρική μαφία χώρες, μπλόφαραν προς τον κόσμο ότι ήταν έτοιμες να στείλουν έναν πυρηνικά εξοπλισμένο στρατό τριακοσίων πενήντα χιλιάδων ανδρών στη Συρία. Αντί αυτού, όταν η Τουρκία ξεκίνησε μια επίθεση πυροβολικού στη Συρία, η Συρία πήγε στα Ηνωμένα Έθνη. Χωρίς καμία χώρα με δικαίωμα αρνησικυρίας πρόθυμη να υποστηρίξει την τουρκική επιθετικότητα, ο ΟΗΕ, υποστηριζόμενος από τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, μπορούσε να προβεί σε κινήσεις για να συντρίψει την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Τουρκία γρήγορα έκανε πίσω.
Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι, μαζί με το Πεντάγωνο, κατανοούν, ότι μια μακροπρόθεσμη λύση στα προβλήματα της Μέσης Ανατολής θα προέλθει από την οικονομική ευημερία. Ξέρουν επίσης ότι η διάσπαση Σουνιτών-Σιιτών, η οποία ουσιαστικά ξεκίνησε ως μια κληρονομική διαμάχη μεταξύ εξαδέλφων, πρέπει να τελειώσει. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω διαπραγματεύσεων, όχι με πόλεμο.
Εν τω μεταξύ στην Ασία, ο χαζαρικός όχλος δέχεται σημαντικά χτυπήματα. Το πιο αξιοσημείωτο, και κάτι που τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης των Χαζάρων προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το γεγονός, ότι ο πιλότος της Πτήσης 370 της Malaysian Air, που χάθηκε πριν από δύο χρόνια, εμφανίστηκε πρόσφατα στην Ταϊβάν.

http://worldnewsdailyreport.com/taiwan-mh370-pilot-mysteriously-resurfaces-almost-2-years-after-his-flight-vanished-over-china-sea/comment-page-8/#comments

Note of the Poster -- Related:

Ώπα!
Στην Ιαπωνία εν τω μεταξύ, το υπόδουλο στους Χαζάρους καθεστώς του Shinzo Abe πνέει τα λοίσθια. Η κίνηση προς τα αρνητικά επιτόκια, που διατάχθηκε στο Νταβός προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ιαπωνίας Haruhiko Kuroda, έχει μετατραπεί σε μια καταστροφή. Αντί για την αποδυνάμωση του γεν και την ενίσχυση της χρηματιστηριακής αγοράς, όπως προβλεπόταν, έκανε το ακριβώς αντίθετο. Επί πλέον, οι αριθμοί του ΑΕΠ που μόλις δημοσιεύτηκαν για το τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου, παρουσίασαν την οικονομία να συρρικνώνεται με ετήσιο ρυθμό 1,4%. Αυτό σημαίνει, ότι η απάτη που είναι γνωστή ως Abenomics, έχει αποκαλυφθεί.
Ο αμερικανικός στρατός που εδρεύει στην Ιαπωνία, καθώς και η υπηρεσία πληροφοριών του ιαπωνικού στρατού, επικοινώνησαν με έναν εκπρόσωπο της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου την περασμένη εβδομάδα, για να ζητήσουν λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να πραγματοποιήσουν ένα ιωβηλαίο εδώ.
Οι κυβερνήσεις της Ινδονησίας, της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης έχουν, επίσης, όλες αρχίσει να συνεργάζονται με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, λένε πολλές πηγές. Οι Ταϊλανδοί, επίσης, συνεργάζονται τώρα με τους Ρώσους στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και της τρομοκρατίας.
Η Κίνα, εν τω μεταξύ, είναι σε ένα παγκόσμιο αγοραστικό ξεφάντωμα. Οι κινεζικές επιχειρήσεις έχουν αυξήσει στο εξωτερικό τον όγκο των συγχωνεύσεων και εξαγορών τους σχεδόν στο δεκαπλάσιο από την αρχή του τρέχοντος έτους, σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο του προηγούμενου έτους.

http://www.businessinsider.com/china-is-buying-a-lot-of-foreign-companies-2016-2

Τέλος, εκπρόσωποι των Γνωστικών Ιλλουμινάτων τόσο στην Ιαπωνία όσο και στην Ανατολική Ευρώπη έχουν ανανεώσει πρόσφατα την επαφή με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου.Πηγή: Antimatrix.org
Translator: Nikos


PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA