bf pic
Pigeon's comment: I'm very lucky to have the chance to meet my leader
 ...


índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Wednesday, February 3, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 01:02:2016

Het imperium haalt uit terwijl Khazariaanse maffiazika virus vervalsen en negatieve rentetarieven offensieven falen


1 februari 2016

De Khazariaanse maffia wordt duidelijk bang en raakt zonder ammunitie. Het feit dat de door de Khazariaanse bende gecontroleerde Bank van Japan vorige week werd gedwongen zijn toevlucht te zoeken bij negatieve rentetarieven bewijst dat hun nep geld nu minder waard is dan niets. De Federale Reserve Raad zal spoedig gedwongen worden om hetzelfde te doen. Hoe meer geld je op hun banken zet, des te meer er verdwijnt. Meer hierover later.

Het andere ding dat duidelijk faalt, is hun talent om massale paniek, angst en afschuw, te veroorzaken, hun traditionele gereedschappen. Hun laatste poging, het vergroten van een relatief onbelangrijke ziekte bekend als het Zika virus naar een babyhoofd verkleinende pandemie is zo totaal nep, met niets als computertekeningen van baby’s met kleine hoofden als bewijs, zodat maar weinig echte dokters of ziekenhuizen dit serieus nemen. Het wordt tijd om de criminele leugenaars bijeen te jagen bij de Wereld Gezondheid Raad.

De laatste poging om paniek vanwege ziekte te veroorzaken zijn misschien gerelateerd aan pogingen om de Bill en Melinda Gates Foundation te dwingen om hun controle over hun vaccinatie en andere medische (eugenetische) activiteiten af te staan voor een meritocratisch management.


Bill Gates is nu ook de aangewezen man voor computerfraude om er zeker van te zijn dat een Khazariaanse gangster de opkomende presidentiële “verkiezingen” in de VS wint. Dit wordt gepresenteerd alsof Microsoft vrijwillig het gebruik van zijn “app” toestaat om de stemmen in Iowa te tellen.


Natuurlijk zal het de Khazariaanse bende niet worden toegestaan om weer een andere VS verkiezing te stelen, zeggen bronnen bij de geheime dienst van de VS.

In plaats daarvan, wordt het onderzoek naar Hillary Clinton verder “uitgebreid naar afdelingen van de geheime dienst om haar mollen en de verborgen Bush/Israëlische agenten te verwijderen,” zegt een bron bij het Pentagon. Een bron bij de CIA zet zijn hoofd op het spel door te voorspellen dat Hillary “rond 28 februari zal worden aangeklaagd.”

Als het Pentagon en geheime dienst serieus zijn over het onderuit halen van Hillary, zouden ze zoals de Russische Vladimir Poetin het zo elegant uitdrukt, “achter de hondeneigenaar aan moeten gaan.” Hier beschrijft Hillary haar eigen meester in haar eigen woorden gesproken op 15 juli 2009, in de door Rockefeller gecontroleerde Council on Foreign Relations(Raad voor buitenlandse relaties) Washington DC kantoren:

 “Ik ben verrukt om hier te zijn in dit nieuwe hoofdkwartier. Ik ben ook vaak geweest in, ik veronderstel het moederschip in New York City, maar het is goed om een buitenpost te hebben hier vlak om de hoek van het Departement van Staten We krijgen een hoop advies van de Raad, dus dit zal betekenen dat ik niet zo ver hoef te gaan om te horen wat we zouden moeten doen en wat we zouden moeten denken over de toekomst.”


Vele duidelijke signalen werden al uitgezonden naar de Wall Street gangsters in New York. Een voorbeeld hiervan is dat hun gezamenlijke media controlenetwerk is gehackt. Volgens bronnen bij het Pentagon, “ is Rupert Murdoch’s Fox Netwerk opgedragen om het x-files programma opnieuw te starten om zo de waarheid over de buitenaardse technologie, gratis energie, anti zwaartekracht, 911, NSA, ontvolking enz. volledig te openbaren.” Bronnen bij de geheime dienst zeggen: “Bush heeft de show in 2002 afgelast om te voorkomen dat 911 werd onthuld.” Ondertussen heeft de CIA zijn UFO dossiers vrijgegeven.
Andere algemene media uitlaatkleppen zijn ook meegegaan met deze plotselinge terugkeer naar echte verslaglegging met zulke uitlatingen als de New York Times en Time Life die de waarheid over 911 rapporteerden.

http://www.veteranstoday.com/2016/01/25/nytimes911

De VS, Russische en Chinese alliantie tegen de Khazariaanse maffia vordert ook goed met het neerhalen van het Khazariaanse bende regiem dat op dit moment het gehersenspoelde volk van Israël tot slavernij brengt met angst en paranoia.

Het Israëlische machtsnetwerk werd gehackt en stil gelegd op 25 januari, waarna op 27 januari de VS top generaal Joseph Dunford en Secretaris van Defensie Ashton Carter een bezoek brachten aan het VS cyber commando “om cyber troepen aan te moedigen de strijd tegen ISIS en hun sponsors op te voeren.”
In een duidelijk teken dat verstandige Israëliërs de tekenen aan de wand lezen probeerde Israëlisch minister van defensie Moshe Ya’alon Turkije de schuld te geven voor het aanvoeren van ISIS.

http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/349951

De VS heeft zich nu ook aangesloten bij de EU in de eis voor het labelen en boycotten van alle goederen die geproduceerd worden in de illegaal bezette West Bank.

VS, Russische militaire samenwerking tegen Israël heeft ook betekend dat bij Iran aangesloten troepen nu gearriveerd zijn aan de Israëlische grens terwijl de Israëlische luchtmacht aan de grond blijft en niet in staat is hier iets aan te doen. Zoals de aan de Mossad gelinkte nieuws site het zegt: “leiders kiezen er voor actie te vermijden aan drie bedreigde fronten.”

http://www.debka.com/article/25201/Israel%E2%80%99s-leaders-opt-to-avoid-action-on-three-menacing-fronts-

Russische en VS militaire samenwerking is nu uitgebreid met het delen van informatie over China evenals over vijanden als ISIS, “de slechteriken in Israël,”Turkije, drugs, Saudi Arabië en “Cabal doelen.”

Bijvoorbeeld, de Russische Insider nieuwssite zegt het volgende over de crimineel Victoria Nuland van het VS Departement van Staten, de hoofd agitator en problemenmaakster in de Oekraïne: “Ze is een doelwit.”

http://russia-insider.com/en/lavrovs-nuland-signal-slap-surkov/ri12398

Militairen uit de VS en Cuba werken ook nu volledig samen om de stroom drugsgelden naar de Bush Cabal en hun ISIS huurlingen proxies af te snijden, zijn Pentagon en Vaticaan ambtenaren het over eens. Dat is waarom Cuba werd bevoorraad met Hellfire raketten om ze in staat te stellen om drugsvliegtuigen neer te schieten, zeggen bronnen bij het Pentagon.

Er is ook een samenwerking tussen de geheime dienst en het Pentagon die erop gericht is te voorkomen dat Cabal provocateurs een burgeroorlog beginnen binnen de Verenigde Staten. Dit is het geval met het geschil dat gaande is in Oregon waar een grote groep van gewapende burgermannen een nationaal toevluchtsoord voor wild bezet hebben. Het geschil begon met wat een legitieme grief was over een buitensporige vervolging van twee fokkers door Federale Agenten
http://www.theaustralian.com.au/news/world/oregon-occupation-one-dead-as-fbi-arrests-in-public-lands-dispute/news-story/c9a172347d2320ee81d3a923533cb7a7

Echter, deze klacht gaat nu richting het gerechtshof waar hopelijk justitie de overhand zal hebben. Ondertussen, is er bewijs opgedoken dat Khazariaanse crisis acteurs gearriveerd zijn op de plek in een poging de burgerstrijd uit te lokken.

http://henrymakow.com/2016/01/crisis-actors-used-to-discredit.html

Het is begrijpelijk dat Amerikaanse patriotten boos zijn op de Federale Regering. Echter, ze pakken de verkeerde strijd op tegen de verkeerde vijand wat alleen maar tot een nederlaag zal leiden. De vijand is niet Oregon, hij zit in Washington DC en New York dus, als je werkelijk het gevoel hebt te moeten vechten voor vrijheid, ga dan daarheen en val de Khazariaanse bende bazen als de Bush/Clinton misdaadfamilie aan en leef het niet uit op een arme hardwerkende FBI ambtenaar of plaatselijke sheriff.
In ieder geval, de echte oorlog zal gewonnen worden in de economie en op financiële en economische gebieden en hier gaan de dingen erg slecht voor de Khazarianen. Een ding vorige week, de hoofden van de Afrikaanse Unie schijnen samen te gaan met Iran, Rusland, West Europa en vele anderen met het zich afkeren van door Khazarianen gecontroleerde schuldeninstrumenten verkeerd gelabelde “VS dollars,” en zijn overeen gekomen om in plaats daarvan de door goud ondersteunde Yuan te gebruiken.

http://news.xinhuanet.com/english/photo/2016-02/01/c_135062206.htm

De Khazarianen verliezen steeds meer werkelijke ondersteuning voor hun zogenaamde dollars. Bijvoorbeeld er zijn nu 500 keer meer contracten voor het kopen van goud bij de Chicago Mercantile Exchange dan dat er fysiek goud is om deze contracten te ondersteunen. Werkelijk, in tegenstelling met papier, is de goudhandel nu verhuisd naar de beurs van Shanghai.

Nu, de Londense Bullion Market Association lijkt de controle verloren te hebben over de mogelijkheid om de prijs van zilver vast te stellen toen vorige week hun prijs 6% lager bleek te zijn dan de fysieke juiste prijs.

http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/silver-market-disarray-after-benchmark-price-fix-manipulation
Nadat de Japanse Keizerlijke familie faalden om goud te vinden voor de ondersteuning van de yen toen ze vorige week naar de Filippijnen gingen, werd de door de Khazarianen gecontroleerde Bank van Japan gedwongen om samen te gaan met de Europese Centrale Bank en om negatieve rentetarieven uit te geven. Dit betekent dat echt Japans geld zal vlieden naar contanten en naar werkelijke goederen als goud en zilver.

De Khazariaanse slavenbankiers verkeren in de illusie dat negatieve rentetarieven de echte economie zullen opkrikken door bedrijven en mensen te dwingen te investeren en hun geld uit te geven. Echter met Japan en de EU die leiden onder een krimpende bevolking en economieën, zal het stelen van de spaargelden van het volk de productie niet opkrikken.

Het Khazariaanse slavenregiem in Japan loopt toch al op zijn laatste benen. Vorige week werd de Japanse Minister van Economische zaken Akira Amari, die de supervisie over de TPP onderhandelingen had, gedwongen ontslag te nemen vanwege aanklachten voor omkoping. Anderen zullen volgen.

In Maleisië is nu ook gebleken dat de Goldmans Sachs en de Saudi Arabische Eerste Minister Najib, Razak hebben omgekocht.
https://www.rt.com/business/330665-goldman-leissner-malaysia-corruption

Je kunt er zeker van zijn dat het spoor van dit onderzoek naar omkoping uiteindelijk zal leiden naar de waarheid over de verdwijning van de Maleisische vlucht 370.

De Khazarianen verliezen nu ook de elektronische controle over het financiële systeem, terwijl banken wereldwijd gedwongen worden om CIPS te installeren, wat het huidige Khazariaanse SWIFT systeem zal vervangen. Dit zal even duren, wat misschien de reden is waarom de Chinese delegatie van de White Dragon, die betrokken is bij computer banksystemen, zei dat 2018 het jaar zal zijn dat internationaal verhandelde VS dollars een Chinees merkteken zullen hebben.

De Khazariaanse gangster hedgefondsen als Soros, Carlyle, Nexus enz. hebben allemaal gezegd dat ze een groep gaan vormen en gokken op devaluatie van de Chinese Yuan. Echter, wat deze mensen niet snappen is dat de Chinezen druk bezig zijn met het bewust afstoten van hun dollarholdings omdat ze nu deze dollars zullen gaan vervangen.

In ieder geval, het maakt niet uit hoeveel dollars de Khazarianen in hun bankcomputers stoppen, de werkelijkheid is een ander ding. Zelfs wanneer een groeiend koor van bankiers roept om een verbanning van cashgeld, zodat mensen gedwongen worden om negatieve rentes te accepteren, kunnen ze de werkelijkheid niet verbannen.

Aan dit front, de wereldwijde handelsbeperking tegen mensen die weigeren te betalen voor verscheping in Yuan begint pijn te doen, Pentagon bronnen zeggen dat een lamleggen van de havens van New York door dokwerkers “een boodschap aan Wall Street en de Khazariaanse maffia is.” Nu Zuid Korea een val van 18,5% heeft gemeld in de handel in januari.

Als laatste, de officiële Chinese Xinhua News Site heeft een recent verslag van deze nieuwsbrief bevestigd dat de Chinese Communistische Partij richting het delen van macht met andere politieke partijen gaat.

http://news.xinhuanet.com/english/2016-01/30/c_135059965.htm

Er kan geen twijfel over bestaan dat de goeie jongens aan de winnende hand zijn.

Webpage: Antimatrix.org

Vertaling: Lia

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA