Wednesday, February 10, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 01/02/2016
1 Φεβρουαρίου 2016Είναι σαφές ότι η χαζαρική μαφία τρέχει φοβισμένη και ξεμένει από πυρομαχικά. Το γεγονός ότι η ελεγχόμενη από τον χαζαρικό όχλο Τράπεζα Της Ιαπωνίας αναγκάστηκε την περασμένη εβδομάδα να καταφύγει σε αρνητικά επιτόκια αποδεικνύει, ότι το ψεύτικο χρήμα τους αξίζει τώρα λιγότερο από τίποτα. Η Fed σύντομα θα αναγκαστεί να κάνει το ίδιο. Όσο περισσότερα χρήματα βάζετε στις τράπεζές τους, τόσο περισσότερα χρήματα εξαφανίζονται. Περισσότερα περί αυτού αργότερα.

Το άλλο πράγμα που σαφώς αποτυγχάνει, είναι η ικανότητά τους να δημιουργήσουν πανικό, φόβο και απέχθεια, τα παραδοσιακά τους εργαλεία ελέγχου. Η τελευταία προσπάθειά τους, να αναβαθμίσουν μια σχετικά ελάσσονα ασθένεια, γνωστή ως ιός Ζίκα, σε πανδημία συρρίκνωσης βρεφικών κεφαλιών, είναι τόσο εντελώς απατηλή, με κανένα αποδεικτικό στοιχείο εκτός από γραφικά ηλεκτρονικών υπολογιστών μικροκέφαλων βρεφών, ώστε πολύ λίγοι πραγματικοί γιατροί ή νοσοκομεία την παίρνουν στα σοβαρά. Ώρα να ασκηθεί δίωξη στους εγκληματίες ψεύτες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Η τελευταία απόπειρα πρόκλησης πανικού ασθένειας μπορεί να σχετίζεται με τις προσπάθειες εξαναγκασμού του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates να παραχωρήσει τον έλεγχο των εμβολιασμών του και άλλων "ιατρικών" (ευγονικών) δραστηριοτήτων σε αξιοκρατική διοίκηση.

Ο Bill Gates είναι επίσης τώρα το κομβικό πρόσωπο για την απάτη μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, ώστε να διασφαλιστεί, ότι ένας Χαζάρος μαφιόζος θα κερδίσει τις επερχόμενες προεδρικές "εκλογές" στις ΗΠΑ. Αυτό παρουσιάζεται ως εθελοντική προσφορά της Microsoft για χρήση της «εφαρμογής» της για την καταμέτρηση των ψήφων στην Αϊόβα.


Φυσικά, δεν πρόκειται να επιτραπεί στον χαζαρικό όχλο να κλέψει άλλη μια εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ, λένε πηγές υπηρεσίας των ΗΠΑ. Αντί αυτού, η παρέμβαση του FBI προς την Hillary Clinton "επεκτείνεται σε υπηρεσίες πληροφοριών, ώστε να εξαλειφθούν οι χαφιέδες της και οι ενσωματωμένοι πράκτορες των Ισραηλινών και των Bush", λέει μια πηγή του Πενταγώνου. Μια πηγή της CIA, εν τω μεταξύ, πήρε το ρίσκο να προβλέψει, ότι στην  Hillary θα "απαγγελθεί κατηγορία στις 28 Φεβρουαρίου".
Αν το Πεντάγωνο και οι υπηρεσίες εννοούν σοβαρά να ρίξουν τη Hillary, θα πρέπει, όπως τόσο εύγλωττα το έθεσε ο Vladimir Putin της Ρωσίας, «να βρουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου". Εδώ η Hillary περιγράφει τον κύριό της με δικά της λόγια, που εκφώνησε στις 15 Ιουλίου 2009 στα γραφεία της Ουάσιγκτον του ελεγχόμενου από τους Rockefeller Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων:
«Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ, σε αυτά τα νέα κεντρικά γραφεία. Έχω βρεθεί συχνά στην, υποθέτω, ναυαρχίδα, στη Νέα Υόρκη, αλλά είναι καλό να έχουμε ένα φυλάκιο του Συμβουλίου ακριβώς εδώ, κοντά στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Παίρνουμε πολλές συμβουλές από το Συμβούλιο, οπότε αυτό θα σημαίνει, ότι δεν θα χρειάζεται να πάω μακριά για να ακούσω αυτό που θα πρέπει να κάνουμε και πώς θα πρέπει να σκεφτούμε για το μέλλον».
Πολλά σαφή μηνύματα στέλνονται ήδη στους μαφιόζους της Wall Street στη Νέα Υόρκη. Ένα απ' αυτά, το δίκτυο ελέγχου των εταιρικών τους μέσων ενημέρωσης βρίσκεται υπό ηλεκτρονική πειρατεία. Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, «Το Δίκτυο Fox του Rupert Murdoch έχει διαταχθεί να ξαναδείξει το πρόγραμμα X-Files, για να αποκαλύψει σε κοινή θέα την αλήθεια για την εξωγήινη τεχνολογία, την ελεύθερη ενέργεια, την αντιβαρύτητα, την 11η Σεπτεμβρίου, την NSA, την μείωση πληθυσμού κλπ». Υπηρεσιακές πηγές λένε, ότι «ο Bush κατάργησε τη σειρά το 2002, για να αποτρέψει τις αποκαλύψεις περί 11ης Σεπτεμβρίου». Εν τω μεταξύ, η CIA έχει αποχαρακτηρίσει τα αρχεία της περί UFO.
Άλλα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν, επίσης, ενταχθεί σε αυτήν την ξαφνική επιστροφή στην πραγματική δημοσιογραφία, με τέτοια μέσα, όπως οι New York Times και το Time Life να δημοσιεύουν την αλήθεια για την 11η Σεπτεμβρίου.


Η συμμαχία ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας κατά της χαζαρικής μαφίας προχωρεί επίσης καλά στην κατάρριψη του καθεστώτος του χαζαρικού όχλου, που τώρα κρατά υπόδουλο τον εγκεφαλοπλυμένο λαό του Ισραήλ με τον φόβο και την παράνοια.
Το ισραηλινό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας υπέστη ηλεκτρονική πειρατεία  και διακοπή στις 25 Ιανουαρίου, μετά την οποία, στις 27 Ιανουαρίου, ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford και ο υπουργός Άμυνας Ashton Carter επισκέφθηκαν την διοίκηση κυβερνοχώρου των ΗΠΑ "για να ενθαρρύνουν τον στρατό του κυβερνοχώρου να εντείνει τον πόλεμο κατά του ISIS και των χορηγών του".
Σε μια σαφή ένδειξη ότι λογικοί Ισραηλινοί διαβάζουν τη γραφή στον τοίχο, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Moshe Ya'alon προσπάθησε να κατηγορήσει την Τουρκία ως υπεύθυνη για τον ISIS.


Οι ΗΠΑ έχουν επίσης τώρα ενωθεί με την ΕΕ σε ένα αίτημα για επισήμανση και αποκλεισμό όλων των προϊόντων που παράγονται στην παράνομα κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Η στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας εναντίον του Ισραήλ είχε, επίσης, τη σημασία, ότι τα προσκείμενα στο Ιράν στρατεύματα έχουν πλέον φτάσει στα σύνορα με το Ισραήλ, ενώ η ισραηλινή αεροπορία παραμένει καθηλωμένη στο έδαφος και ανίκανη να κάνει οτιδήποτε γι' αυτό. Όπως το θέτει ο συνδεδεμένος με τη Μοσάντ ειδησεογραφικός ιστότοπος DEBKA "οι ηγέτες επιλέγουν να αποφύγουν τη δράση σε τρία απειλητικά μέτωπα".


Η στρατιωτική συνεργασία Ρωσίας και ΗΠΑ επεκτείνεται τώρα στην ανταλλαγή πληροφοριών για την Κίνα, καθώς και για τους εχθρούς, όπως ο ISIS, «οι κακοί στο Ισραήλ", η Τουρκία, τα ναρκωτικά, η Σαουδική Αραβία και "οι στόχοι της συμμορίας".
Για παράδειγμα, ο ρωσικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Insider είπε τα εξής σχετικά με την εγκληματία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Victoria Nuland, κύριο παράγοντα προστριβών και ταραχοποιό στην Ουκρανία: "Αυτή είναι ένας στόχος".


Οι στρατοί των ΗΠΑ και της Κούβας είναι επίσης τώρα σε κατάσταση πλήρους συνεργασίας για την ανακοπή της ροής του χρήματος των ναρκωτικών στην συμμορία των Bush και τους αντιπροσώπους της μισθοφόρους του ISIS, συμφωνούν αξιωματούχοι του Πενταγώνου και του Βατικανού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Κούβα εφοδιάστηκε με πυραύλους Hellfire, που θα της επιτρέψουν να καταρρίπτει αεροπλάνα που μεταφέρουν ναρκωτικά, λένε πηγές του Πενταγώνου .
Υπήρξε επίσης συνεργασία των υπηρεσιών και του Πενταγώνου, που στοχεύει στην αποτροπη των προβοκατορων της συμμορίας από την έναρξη ενός εμφυλίου πολέμου στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή είναι η περίπτωση με τη διένεξη που συμβαίνει στο Όρεγκον, όπου μια μεγάλη ομάδα ενόπλων πολιτοφυλάκων κατέλαβαν ένα εθνικό καταφύγιο άγριας ζωής. Η διένεξη άρχισε με αυτό που φαίνεται να είναι ένα νόμιμο παράπονο σχετικά με την υπερβολική δίωξη δύο κτηνοτρόφων από ομοσπονδιακούς πράκτορες.


Ωστόσο, αυτό το παράπονο ανατιθεται τώρα στα δικαστήρια, όπου ελπίζουμε ότι η δικαιοσύνη θα επικρατήσει. Εν τω μεταξύ, έχουν προκύψει στοιχεία, ότι έχουν εμφανιστεί επί σκηνής πράκτορες των Χαζάρων για πρόκληση κρίσης, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν εμφύλια διαμάχη.


Είναι κατανοητό να αισθάνονται οι πατριώτες Αμερικάνοι θυμωμένοι με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Ωστόσο, η επιλογή της λάθος μάχη κατά του λάθος εχθρού θα οδηγήσει μόνο σε ήττα. Ο εχθρός δεν είναι στο Όρεγκον, είναι στην Ουάσιγκτον και στη Νέα Υόρκη, έτσι, αν πραγματικά να αισθάνεστε ότι θέλετε να αγωνιστειτε για την ελευθερία, πηγαίνετε εκεί και επιτεθειτε στα αφεντικά του χαζαρικού όχλου, όπως οι οικογένειες του εγκλήματος Bush/Clinton και μη ξεσπάτε πάνω σε μερικούς φτωχούς εργαζόμενους του FBI ή στον τοπικό σερίφη.
Σε κάθε περίπτωση, ο πραγματικός πόλεμος θα κερδηθεί στις οικονομικές και χρηματοπιστωτικές σφαίρες και εδώ τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα για τους Χαζάρους. Ένα παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα οι επί κεφαλής της Αφρικανικής Ένωσης φάνηκαν να έχουν ενωθεί με το Ιράν, τη Ρωσία, τη Δυτική Ευρώπη και πολλούς άλλους, απομακρυνομενοι από τα ελεγχόμενα από τους Χαζάρους εργαλεία του χρέους, που κακώς ονομάζονται "δολάρια ΗΠΑ", και συμφώνησαν να ακολουθησουν το Yuan, που υποστηριζεται από χρυσό.


Οι Χαζάροι εξακολουθούν να χάνουν κάθε πραγματική υποστήριξη για τα λεγόμενα δολάρια τους. Για παράδειγμα, σήμερα υπάρχουν πεντακόσιες φορές περισσότερα συμβόλαια για αγορά χρυσού στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων του Σικάγου από την υπάρχουσα ποσότητα φυσικού χρυσού για την υποστήριξη αυτών των συμβασεων. Το εμπόριο με βάση τον πραγματικό χρυσό, σε αντίθεση με τον χάρτινο, έχει τώρα μεταναστευσει στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης.
Τώρα ο Σύνδεσμος London Bullion Market φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο της δυνατότητας καθορισμού της τιμής του αργύρου, όταν την περασμένη εβδομάδα η τιμή τους αποδείχθηκε ότι ήταν 6% χαμηλότερη από τη φυσική τρέχουσα τιμή [spot price].


Αφότου η ιαπωνική αυτοκρατορική οικογένεια απέτυχε να βρει χρυσό για να στηρίξει το γεν, όταν πήγαν στις Φιλιππίνες την περασμένη εβδομάδα, η ελεγχόμενη από τους Χαζάρους Τράπεζα της Ιαπωνίας αναγκάστηκε να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και να εκδώσει αρνητικά επιτόκια. Αυτό σημαίνει, ότι πραγματικά ιαπωνικά χρήματα θα φεύγουν σε μετρητά και σε πραγματικά περιουσιακά στοιχεία, όπως ο χρυσός και το ασήμι.
Οι σκλάβοι των Χαζάρων τραπεζίτες βρίσκονται κάτω από την ψευδαίσθηση, ότι τα αρνητικά επιτόκια θα ενισχύσουν την πραγματική οικονομία, υποχρεώνοντας τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους να επενδύουν και να ξοδεύουν τα χρήματά τους. Ωστόσο, με την Ιαπωνία και την ΕΕ να πάσχουν από συρρίκνωση του πληθυσμού και των οικονομιών, η κλοπή των αποταμιεύσεων του λαού δεν πρόκειται να αυξήσει την παραγωγή.
Το υπόδουλο στους Χαζάρους καθεστώς της Ιαπωνίας πνέει τα λοίσθια έτσι κι αλλιώς. Την περασμένη εβδομάδα ο Akira Amari, ο Ιάπωνας Υπουργός Οικονομίας, ο οποίος παρακολούθησε τις διαπραγματεύσεις της TPP, αναγκάστηκε να παραιτηθεί κατηγορούμενος για δωροδοκία. Άλλοι θα ακολουθήσουν.
Στη Μαλαισία, επίσης, τώρα, αποδεικνύεται, ότι η Goldman Sachs και οι Σαουδάραβες δωροδοκούσαν τον Πρωθυπουργό Najib Razak.


Μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι τα ίχνη αυτής της έρευνας δωροδοκίας θα οδηγήσουν τελικά στην αλήθεια σχετικά με την εξαφάνιση της μαλαισιανής αεροπορικής πτήσης 370.
Οι Χαζάροι χάνουν τώρα τον ηλεκτρονικό έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, επίσης, καθώς οι τράπεζες σε όλον τον κόσμο αναγκάζονται να εγκαταστήσουν το CIPS, το οποίο θα αντικαταστήσει το σημερινό χαζαρικό σύστημα SWIFT. Αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο, πράγμα που ίσως είναι ο λόγος, για τον οποίο ο Κινέζος εκπροσώπους στον Λευκό  Δράκο, ο οποίος εμπλέκεται σε τραπεζικά συστήματα υπολογιστών, είπε πως το 2018 θα είναι το έτος, κατά το  οποίο τα διεθνώς διακινούμενα δολάρια ΗΠΑ θα έχουν επάνω τους μια κινεζική υπογραφή.
Οι μαφιόζοι των χαζαρικών κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου [hedge funds], όπως ο Σόρος, η Carlyle, η Nexus κλπ, έχουν όλοι πει, ότι πρόκειται να συνασπιστούν και να στοιχηματίσουν σε μια υποτίμηση του κινεζικού γουάν. Ωστόσο, αυτό που δεν αντιλαμβάνονται αυτοί οι άνθρωποι είναι, ότι οι Κινέζοι είναι εντατικά απασχολημένοι με το να ρίχνουν σκόπιμα τις μετοχές τους σε δολάρια, επειδή γνωρίζουν, ότι θα αντικαταστήσουν αυτά τα δολάρια.
Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως από το πόσα δολάρια έβαλαν οι Χαζάροι στους τραπεζικούς υπολογιστές τους, η πραγματικότητα είναι ένα διαφορετικό πράγμα. Ακόμα κι αν ένας αυξανόμενος χορός τραπεζιτών ζητά την απαγόρευση των μετρητών, ώστε οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να δεχθούν τα αρνητικά επιτόκια, δεν μπορούν να απαγορεύσουν την πραγματικότητα.
Σε αυτό το μέτωπο, η συμπίεση του παγκόσμιου εμπορίου εναντίον ανθρώπων που αρνούνται να πληρώσουν για τη ναυτιλιακή διακίνηση αγαθών σε Yuan έχει αρχίσει να πονάει. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι ένα κλείσιμο των λιμανιών της Νέας Υόρκης από λιμενεργάτες "είναι ένα μήνυμα για την Wall Street και τη μαφία των Χαζάρων". Τώρα η Νότια Κορέα έχει αναφέρει μια πτώση κατά 18,5% στο εμπόριο τον Ιανουάριο.
Τέλος, ο επίσημος κινεζικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Xinhua επιβεβαίωσε μια πρόσφατη αναφορά αυτού του ενημερωτικού δελτίου, ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα κινείται προς το μείρασμα της εξουσίας με άλλα πολιτικά κόμματα.


Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία γι' αυτό, οι καλοί νικούν.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers

Google+ Followers