bf pic
Pigeon's comment: I'm very lucky to have the chance to meet my leader
 ...


índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Saturday, February 13, 2016

Hrvastski -- Benjamin Fulford: 08:02:2016


Prvi susret pape i ruskog patrijarha u 1000 godina usmjeren je na kazarske sotoniste


8. veljače 2016Prvi susret poglavara ruske pravoslavne crkve i pape u 1000 godina usmjeren je na učvršćivanje saveza protiv kazarske mafije - štovatelja sotone, kažu ruski i Pentagonovi izvori. To je važno, jer su forenzična istraživanja ovog pisca pokazala da u konačnici Pentagon izvješćuje Rimsko carstvo (koje za javnost predvodi papa) a vlast koja stoji iza ruskog predsjednika Vladimira Putina je ruska pravoslavna crkva. "Patrijarh ruske pravoslavne crkve Kirill pristao se sresti s papom na Kubi 12. veljače, dok se Istok i Zapad ujedinjuju u borbi protiv kazarske mafije. Rockefellerova marioneta henry Kissinger bio je prisiljen prihvatiti multipolarni svijet i proglasiti da Rusija nije prijetnja, nego bitan partner, nastavio je dužnosnik.

Još jedan znak rusko-američkog približavanja je činjenica da bivši šef obavještajne agencije obrane, general Mike Flynn, je savjetnik američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa. Prema izvoru Pentagona, Flynn je bio "ključan za posredovanje između Putina i Donalda". Podrška vojske je razlog zašto Trump i drugi sada mogu sigurno i otvoreno optužiti kandidata kazarske mafije poput Hillary Clinton i Fe Cruza za krađu izbora.


U svakom slučaju, rusko-američki savez protiv kazarske mafije daje mnogo rezultata, posebno na Bliskom istoku. Visoko rangirani kazarski mafijaš, njemačka kancelarka (i Hitlerova kćer) Angela Merkel danas leti (8. veljače) da posjeti borbenog kazarskog sotonistu, turskog predsjednika Recepa Erdogana nakon velikih poraza njegovih proxy vojski u Siriji. Obje vođe su označene za uklanjanje, prema izvorima Pentagona. Netko bi im trebao reći da njihov Führer Bush više nema kontrolu i da je predaja njihova jedina opcija.

Nadalje, Saudijska Arabija, na koljenima pred Rusima kao novi posrednik na Bliskom istoku, uhitila je 33 pristaša ISIS-a, uključujući 9 američkih agenata CIA-e, na temelju ruskih obavještajnih podataka, slažu se mnogi izvori. Stoga je vjerojatno da će Saudijci uskoro slijediti Iran i Rusiju u pokretu za zaustavljanje prodaje njihove nafte u takozvanim US dolarima koji su pod kontrolom kazarske mafije. 

Također postoje izvješća da je Saudijska Arabija počela damping sa svojim 8.000000000000 dolara u obveznicama riznice SAD-a. Mnogi Saudijci su protumačili padanje snijega u Meki kao znak od Allaha da su bili na krivom putu, što može objasniti njihovu iznenadnu promjenu tona.

Dužnosnici Pentagona potvrđuju da veze ruske obavještajne službe na Bliskom istoku sada uključuju Ujedinjene Arapske Emirate, Jordan i Egipat. Izrael, suočen s globalnim bojkotom i sankcijama UN-a, sada se također priklanja Rusima. To znači, ako ih Saudijska Arabija također napusti, što se čini da hoće , Turska će biti sama i suočit će se  s katastrofom i podjelom kao rezultat Erdoganovog glupog pokušaja da koristi vojnu silu za ponovno stvaranje Osmanskog carstva. Već je 1300 turskih hotela otišlo u stečajnu prodaju zbog pada broja turista i ozbiljnih borbi koje su izbile unutar Turske.

Također, ekskluzivno za ovaj bilten, indonezijski dužnosnici izvješćuju da je 4000 naoružanih terorista financiranih od strane kazarskog mafijaša George Sorosa bilo zatočeno u indonezijskom dijelu otoka Bornea. Na čelu grupe bio je jedan koji je proveo 5 godina u indonezijskom zatvoru, nakon čega je poslan u SAD na "posebnu obuku", rekli su dužnosnici. Kad se vratio, "koristio je sredstva od NGO koji financira George Soros" da uspostavi i naoruža "muslimansku fundamentalističku" miliciju zvanu Gothatar. "Oni su došli do tamo gdje su nalazišta obogaćenog urana na planetu i postavili veliki tabor oko tog sela", rekao je lokalni indonezijski dužnosnik. "Uranijum su prebacivale francuske specijalne snage", dodao je on. Prema zakopanim dokumentima koje su pronašli indonezijski službenici, grupa je trebala stvoriti kaos u Indoneziji, zemlji s 250 milijuna uglavnom muslimana.

U daljnjem razvoju situacije, indonezijska vlada službeno je odbila obnoviti licencu gigantu Freeport-McMoRan zlatnom rudniku u Indoneziji. Prema dužnosniku CIA-e u Indoneziji, ova odluka proizlazi iz posjeta Washingtonu u listopadu predsjednika Joko Widodo-a gdje je američki predsjednički glasnogovornik Barack Obama zatražio da obnovi licencu rudniku. Kao rezultat, Widodo, ili Jokowi kako ga znaju, prekinuo je svoj posjet samo nekoliko sati kasnije i odletio natrag u Indoneziju.


Povratak rudnika Indoneziji ima posljedice, osim gubitaka zlata, zbog tajne podmorničke baze smještene tamo, kažu dužnosnici CIA-e i Pentagona. Zlato će se sada koristiti za financiranje od Kine vođenih projekata razvoja infrastrukture. 

Međutim, u pokušaju da se spriječi vojni sukob sa SAD-om, Indonežani su ponudili Amerikancima šansu da razviju jedno od najbogatijih nalazišta platine i zlata na planetu, smještenog sjevernoistočno od Kalimantana, dijela Bornea pod indonezijskom kontrolom. Nalazište je toliko bogato da se platina nalazi "ne u gramima po toni nego u postocima po toni", rekao je dužnosnik CIA-e. "Platinska industrija je nedodirljiva jer se platina koristi za izvan-svjetske projekte", rekao je. Amerikancima se također nudi prilika da razviju novu luku i podmorničku bazu tamo, rekao je on. Amerikanci su zainteresirani, te će uskoro poslati delegaciju da potvrde prirodu tih naslaga minerala, rekao je on. 

U svakom slučaju, gubitak Freeport-McMoRan rudnika zlata je još jedan veliki udarac za kazarske mafijaške banke i njihove hedge fondove.

Kazarske banke i hedge fondovi već se urušavaju zbog gubitka novca od nafte i droge. Činjenica da je medicinska marihuana sada legalna u svih 50 američkih država je znak koliko novca od droge oni gube.

Kazarski hedge fondovi nedavno su se suočili s ogromnim gubicima kada su pokušali koalirati i prisiliti na devalvaciju sada rastućeg juana. Oni su se kladili na hlađenje Kine i nadali se da će prisiliti Kinu na predaju putem kompenzacije kroz bijeg bijeg kapitala. Umjesto toga, ispalo je da je pad cijena kineskih sirovina i drugih uvoznih roba više nego kompenzirao bilo koji pad izvoza sitnih drangulija u SAD i Europu i tako je kineski trgovinski višak u porastu.

Hedge fondovi kazarske mafije poput Vanguard, Carlyle, Blackstone i drugi održali su hitan satanak prošlog tjedna kako bi razgovarali o njihovim ogromnim gubicima. Ovom sastanku je uslijedilo priznanje Goldmana Sachsa, "vampirske lignje", da se trebaju postaviti "šira pitanja o efikasnosti kapitalizma". Drugim riječima, oni su govorili da bi se sustav mogao raspasti.

Rockefeller i Saudijci koji kontroliraju Citibank, sa svoje strane, rekli su: "Svjetska ekonomija je uhvaćena u spiralu smrti."

Međutim, možda je mnogo točnije reći da su Citibank i njima bliske institucije kazarske mafije uhvaćene u spiralu smrti. Činjenica da sve veći broj obveznica u financijskim sustavima koje kontroliraju Kazari, poput Japana i EU, nude negativne kamatne stope znači bijeg kapitala iz tih gospodarstava. Nerazuman investitor će držati sredstva u obveznicama koje gube vrijednost. Izgovor da će to potaknuti ulaganja ne zavarava nikoga. To je spirala smrti, čista i jednostavna.

Sada kada je Kineska Nova Godina vatrenog majmuna službeno počela, možemo očekivati mnogo novih zbivanja koja dolaze iz Kine.

Možda u očekivanju toga, Sjeverna Koreja je lansirala raketu prošlog tjedna. Tome su uslijedile objave Južne Koreje, SAD-a i Japana o super novoj raketi obrambenog sustava da se "zaštite od Sjeverne Koreje". Nitko u svijetu obavještajnih zajednica se ne zavarava ovom šaradom. Ono što ovo zapravo znači je da Japan koristi svoju proxy Sjevernu Koreju da objavi da ona ima inter-kontinentalne balističke rakete opremljene s vodikovim spojevima. Nadalje, najavljujući da imaju anti-raketnu obranu protiv tih "sjevernokorejskih raketa", oni šalju poruku Rusiji i Kini da mogu zaustaviti njihove rakete.

Kinezi šire glasine da američke trupe stacionirane u Japanu neće se nikad ozbiljno zakačiti s Kinom da bi branile Japan. Međutim, to nije istina, jer Amerikanci znaju da ako ne brane Japan i Koreju od Kine, neće proći dugo prije nego što se nađu u situaciji da brane Aljasku a onda američko kopno od Kine.

Na sreću, Kinezi nemaju ni najmanju namjeru napasti Koreju, Japan i SAD ili bilo koga drugog. Umjesto toga, oni se bave izgradnjom tvornica, škola, cesta, bolnica, luka itd. po cijelom svijetu. U isto vrijeme, oni podupiru svoju valutu sa zlatom i drugim stvarima koje postoje u stvarnom svijetu. Oni znaju da je vrijeme na njihovoj strani i da je rat najgluplja opcija koju imaju.

I za kraj, dva američka vojna dužnosnika, jedan stacioniran u Japanu a drugi u SAD-u, kontaktirali su Društvo Bijelog Zmaja prošlog tjedna. Rasprave su se vodile o tome kako provesti jubilej u Japanu i SAD-u. Društvo Bijelog Zmaja poručuje konfiskaciju svih sredstava ukradenih od strane kazarskih mafijaša i njihovo vraćanje narodu. To bi značilo oko 100.000 dolara svakom muškarcu, ženi i djetetu u Japanu i oko 400.000 dolara svakom Amerikancu (Amerikance su Kazari pljačkali mnogo duže od Japanaca zbog čega su više dužni njima). Također bi se preporučio oprost duga i preraspodjela ruralnih i urbanih nekretnina. 

Izvor:Preveo: Fredi


PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA