bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Monday, February 15, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 08:02:2016Πρώτησυνάντηση μεταξύ του Πάπα και του Ρώσου Πατριάρχη μετά από χίλια χρόνια, με στόχο τους Χαζάρους σατανιστές


8 Φεβρουαρίου 2016

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ του επί κεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Πάπα μετά από χίλια χρόνια, με στόχο την παγίωση μιας συμμαχίας ενάντια στους σατανιστές του χαζαρικού όχλου, λένε πηγές της Ρωσίας και του Πενταγώνου. Αυτό είναι σημαντικό, διότι δικονομική έρευνα από τον γράφοντα έχει δείξει, ότι το Πεντάγωνο αναφέρει τελικά στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (της οποίας δημοσίως ηγείται ο Πάπας) και η εξουσία πίσω από τον Ρώσο Πρόεδρο Vladimir Putin είναι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. «Ο Πατριάρχης Κύριλλος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας συμφωνεί να συναντήσει τον Πάπα στην Κούβα στις 12 Φεβρουαρίου, καθώς Ανατολή και Δύση ενώνονται για να καταπολεμήσουν [την μαφία των Χαζάρων]," ήταν το πώς ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου περιέγραψε την προγραμματισμένη συνάντηση. Το ανδρείκελο των Rockefeller  Henry Kissinger "αναγκάστηκε να δεχτεί ένα πολυπολικό κόσμο και να διακηρύξει, πως η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή, αλλά ουσιαστικό εταίρο", συνέχισε ο αξιωματούχος.

Ένα άλλο σημάδι της αμερικανορωσικής προσέγγισης είναι το γεγονός, ότι ο πρώην Αρχηγός της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας Αντιστράτηγος Mike Flynn συμβουλεύει τον προεδρικό υποψήφιο των ΗΠΑ Donald Trump. Σύμφωνα με την πηγή του Πενταγώνου, ο Flynn ήταν "το κλειδί για μια δυνατή φιλία μεταξύ Putin και Donald". Η στρατιωτική υποστήριξη είναι ο λόγος που ο Trump και άλλοι μπορούν τώρα με ασφάλεια και ανοιχτά να κατηγορούν τους υποψήφιους του χαζαρικού όχλου, όπως η Hitlery Clinton και ο Ted Cruz για κλοπή των εκλογών.Σε κάθε περίπτωση, η συμμαχία Ρωσίας / ΗΠΑ κατά της χαζαρικής μαφίας παράγει πολλά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή. Η κορυφαίου επιπέδου Χαζάρα μαφιόζα Γερμανίδα Καγκελάριος (και κόρη του Χίτλερ) Angela Merkel πετά σήμερα (8 Φεβρουαρίου) για να επισκεφθεί τον πολιορκούμενο Χαζάρο σατανιστή, Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Erdogan, μετά από μεγάλες ήττες των πληρεξουσίων στρατευμάτων τους στη Συρία. Και οι δύο ηγέτες είναι στοχευμένοι για απομάκρυνση, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Κάποιος θα πρέπει να τους πει, ότι ο Φύρερ τους Bush δεν έχει πλέον τον έλεγχο και ότι η παράδοση είναι η μόνη επιλογή τους.
Επί πλέον, η Σαουδική Αραβία, σε ένα τόξο με τη Ρωσία, ως νέο μεσίτη ισχύος στη Μέση Ανατολή, συνέλαβε τριαντατρείς υποστηρικτές του ISIS, συμπεριλαμβανομένων εννέα Αμερικανών πρακτόρων της CIA, βασισμένη σε συμβουλές ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών, συμφωνούν πολλές πηγές. Αυτό καθιστά πιθανό να ακολουθήσουν σύντομα οι Σαουδάραβες το Ιράν και τη Ρωσία σε μια κίνηση διακοπής της πώλησης του πετρελαίου τους σε ελεγχόμενα από τους Χαζάρους, δήθεν δολάρια ΗΠΑ.
Υπάρχουν επίσης αναφορές, ότι η Σαουδική Αραβία έχει αρχίσει να ξεφορτώνεται τα οκτώ τρισεκατομύριά της σε κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ. Πολλοί Σαουδάραβες ερμήνευσαν τη χιονόπτωση πάνω από τη Μέκκα, ως σημάδι από τον Αλλάχ, ότι βρίσκονταν σε λάθος δρόμο, πράγμα που μπορεί να εξηγήσει την ξαφνική αλλαγή του τόνου τους.


Αξιωματούχοι του Πενταγώνου επιβεβαιώνουν, ότι οι σχέσεις των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών στη Μέση Ανατολή περιλαμβάνουν τώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία και την Αίγυπτο. Το Ισραήλ, που αντιμετωπίζει ένα παγκόσμιο μποϊκοτάζ και κυρώσεις των Ηνωμένων Εθνών, επίσης υποκύπτει τώρα στους Ρώσους. Αυτό σημαίνει ότι, εάν η Σαουδική Αραβία φύγει επίσης, όπως φαίνεται να κάνει, η Τουρκία θα είναι μόνη της και θα αντιμετωπίσει την καταστροφή και τη διχοτόμηση, ως αποτέλεσμα της βλακώδους προσπάθειας του Ερντογάν να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για να αναδημιουργήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ήδη, χίλια τριακόσια τουρκικά ξενοδοχεία έχουν τεθεί σε πώληση πτώχευσης από την πτώση των τουριστών και σοβαρές συγκρούσεις έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Επίσης, κατ' αποκλειστικότητα προς αυτό το ενημερωτικό δελτίο, Ινδονήσιοι αξιωματούχοι αναφέρουν, ότι τέσσερις χιλιάδες ένοπλοι τρομοκράτες χρηματοδοτούμενοι από τον Χαζάρο μαφιόζο George Soros, συνελήφθησαν στο ινδονησιακό τμήμα της νήσου Βόρνεο. Της ομάδας ηγείτο ένα άτομο που πέρασε πέντε χρόνια σε μια ινδονησιακή φυλακή, μετά από την οποία είχε σταλεί στις ΗΠΑ για "ειδική εκπαίδευση", δήλωσαν οι επίσημοι. Όταν επέστρεψε, «χρησιμοποίησε κεφάλαια από μια ΜΚΟ, που χρηματοδοτείται από τον George Soros" για να δημιουργήσει και να οπλίσει μια «μουσουλμανική φονταμενταλιστική" πολιτοφυλακή, που ονομάζεται Gothatar. "Πήγαν στο σημείο όπου βρίσκεται το πλουσιότερο κοίτασμα ουρανίου στον πλανήτη και έστησαν ένα τεράστιο στρατόπεδο γύρω από εκείνο το χωριό», είπε ένας τοπικός Ινδονησίος επίσημος. «Το ουράνιο πέταξε έξω από τις γαλλικές ειδικές δυνάμεις", πρόσθεσε. Σύμφωνα με θαμμένα έγγραφα, που αποκαλύφθηκαν από Ινδονήσιους αξιωματούχους, η ομάδα θα δημιουργούσε χάος στην Ινδονησία, μια χώρα με πληθυσμό διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων κατοίκων, κυρίως μουσουλμάνους.Σε μια περαιτέρω εξέλιξη, η κυβέρνηση της Ινδονησίας έχει αρνηθεί επίσημα να ανανεώσει την άδεια του γιγάντιου χρυσωρυχείου Freeport-McMoRan, στην Ινδονησία. Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της CIA στην Ινδονησία, η απόφαση αυτή πηγάζει από μια επίσκεψη στην Ουάσινγκτον τον Οκτώβριο του προέδρου της Ινδονησίας Joko Widodo, όπου ο Αμερικανός προεδρικός εκπρόσωπος Barack Obama του απαίτησε να ανανεώσει την άδεια του ορυχείου. Ως αποτέλεσμα, ο Widodo, ή Jokowi όπως είναι γνωστός, περιόρισε την επίσκεψή του σε λίγες ώρες και πέταξε πίσω στην Ινδονησία.

http://www.theinsiderstories.com/freeports-export-permit-expires-without-extension

Η επιστροφή του ορυχείου στην Ινδονησία έχει επιπτώσεις πέρα από την απώλεια του χρυσού, λόγω της μυστικής βάσης υποβρυχίων, που βρίσκεται εκεί, σύμφωνα με αξιωματούχους της CIA και του Πενταγώνου. Ο χρυσός πρόκειται τώρα να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση κινεζικής ηγεσίας έργων ανάπτυξης υποδομών.
Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να εξορκίσουν μια στρατιωτική αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ, οι Ινδονήσιοι έχουν προσφέρει στους Αμερικανούς την ευκαιρία να αναπτύξουν ένα από τα πλουσιότερα κοιτάσματα πλατίνας και χρυσού στον πλανήτη, που βρίσκεται στο Βορειοανατολικό άκρο του Καλιμαντάν, το ελεγχόμενο από την Ινδονησία μέρος της Βόρνεο. Το κοίτασμα είναι τόσο πλούσιο, που η πλατίνα βρίσκεται "όχι σε γραμμάρια ανά τόνο, αλλά σε ποσοστό ανά τόνο", είπε ο αξιωματούχος της CIA. «Η βιομηχανία πλατίνας είναι απαράβατη, επειδή η πλατίνα χρησιμοποιείται για εκτός κόσμου έργα», είπε. Στους Αμερικανούς προσφέρεται, επίσης, η ευκαιρία να αναπτύξουν ένα νέο λιμάνι και βάση υποβρυχίων εκεί, είπε. Οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται και θα στείλουν σύντομα μια αντιπροσωπεία, για να επιβεβαιώσει τη φύση αυτών των ορυκτών κοιτασμάτων, είπε.
Σε κάθε περίπτωση, η απώλεια του χρυσωρυχείου Freeport-McMoRan είναι ένα άλλο τεράστιο πλήγμα για τις τράπεζες της χαζαρικής μαφίας και τα hedge funds τους.
Οι χαζαρικές τράπεζες και τα hedge funds ήδη καταρρέουν, λόγω της απώλειας των χρημάτων από το πετρέλαιο και των χρημάτων από τα ναρκωτικά. Το γεγονός ότι η ιατρική μαριχουάνα είναι πλέον νόμιμη σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ είναι ένα σημάδι του πόσα χρήματα από ναρκωτικά χάνουν.
Τα χαζαρικά αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου [hedge funds] αντιμετώπισαν, επίσης, πρόσφατα τεράστιες απώλειες, όταν προσπάθησαν να συνασπιστούν και να επιβάλουν μια υποτίμηση του ανερχόμενου σήμερα κινεζικού Yuan. Στοιχημάτιζαν σε μια αποθερμαινόμενη Κίνα και ήλπιζαν να αναγκάσουν την Κίνα σε συμβιβασμό με την εκκίνηση μιας φυγής κεφαλαίων. Αντί αυτού, αποδεικνύεται, ότι η πτώση των τιμών των βασικών εμπορευμάτων και άλλων εισαγωγών της Κίνας, έχει με το παραπάνω αντισταθμίσει οποιαδήποτε μείωση των εξαγωγών της σε μπιχλιμπίδια προς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και έτσι το εμπορικό πλεόνασμα της Κίνας αυξάνεται.
Τα hedge funds της χαζαρικής μαφίας, όπως η Vanguard, η Carlyle, η Blackstone και άλλοι, πραγματοποίησαν μια έκτακτη συνεδρίαση την περασμένη εβδομάδα, για να συζητήσουν τις τεράστιες απώλειές τους. Την συνεδρίαση αυτή ακολούθησε μια εισήγηση από την Goldman Sachs, το «καλαμάρι βαμπίρ», ότι «ευρύτερα ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του καπιταλισμού» θα πρέπει να τεθούν. Με άλλα λόγια, έλεγαν ότι ίσως το σύστημα έχει διαρραγεί.


Η ελεγχόμενη από τους Rockefeller και τους Σαουδάραβες Citibank, από την πλευρά της, είπε ότι η «παγκόσμια οικονομία είναι παγιδευμένη σε ένα φαύλο κύκλο θανάτου».Ωστόσο, είναι ίσως πιο ακριβές να πούμε, ότι είναι η Citibank και τα συντροφικά της ιδρύματα του χαζαρικού όχλου, εκείνοι που έχουν παγιδευτεί σε έναν φαύλο κύκλο θανάτου. Το γεγονός ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ομολόγων στα ελεγχόμενα από Χαζάρους οικονομικά συστήματα, όπως η Ιαπωνία και η ΕΕ, προσφέρει αρνητικά επιτόκια, σημαίνει φυγή κεφαλαίων από αυτές τις οικονομίες. Κανένας λογικός επενδυτής δεν πρόκειται να διατηρήσει κεφάλαια σε ομόλογα που χάνουν την αξία τους. Η δικαιολογία ότι αυτό θα προωθήσει τις επενδύσεις δεν εξαπατά κανέναν. Είναι ένας φαύλος κύκλος θανάτου, καθαρά και απλά.
Τώρα που το κινεζικό νέο έτος του πιθήκου της φωτιάς έχει αρχίσει επίσημα, μπορούμε να περιμένουμε αφθονία νέων εξελίξεων προερχόμενων από την Κίνα.
Ίσως, εν αναμονή αυτών, οι Βορειοκορεάτες εκτόξευσαν έναν πύραυλο την περασμένη εβδομάδα. Αυτό ακολουθήθηκε από ανακοινώσεις της Νότιας Κορέας, των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας για ένα υψηλής τεχνολογίας νέο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας για "προστασία έναντι της Βόρειας Κορέας". Κανείς στην παγκόσμια κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών δεν εξαπατάται από αυτή την παρωδία. Εκείνο που πραγματικά σημαίνει αυτό είναι, ότι η Ιαπωνία χρησιμοποιεί τον αντιπρόσωπό της Βόρεια Κορέα, για να ανακοινώσει ότι έχει διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, εξοπλισμένους με δεσμούς υδρογόνου. Επί πλέον, ανακοινώνοντας ότι έχει αντιπυραυλική άμυνα εναντίον αυτών "των πυραύλων της Βόρειας Κορέας", στέλνει ένα μήνυμα προς τη Ρωσία και την Κίνα, ότι μπορεί να σταματήσει τους πυραύλους τους.
Οι Κινέζοι διαδίδουν την είδηση, ότι τα αμερικανικά στρατεύματα που εδρεύουν στην Ιαπωνία ποτέ δεν θα έπαιρναν στα σοβαρά ότι η Κίνα θα υπερασπιστεί την Ιαπωνία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν, ότι αν δεν υπερασπιστούν την Ιαπωνία και την Κορέα έναντι της Κίνας, δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν βρεθούν να υπερασπίζονται την Αλάσκα και, στη συνέχεια, την αμερικανική ηπειρωτική χώρα έναντι της Κίνας.
Ευτυχώς, οι Κινέζοι δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να επιτεθούν στην Κορέα, στην Ιαπωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες ή οπουδήποτε αλλού. Αντί αυτού, είναι απασχολημένοι με το να κτίζουν εργοστάσια, σχολεία, δρόμους, νοσοκομεία, λιμάνια κλπ σε όλον τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, υποστηρίζουν το νόμισμά τους με χρυσό και άλλα πράγματα, που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Ξέρουν ότι ο χρόνος είναι με το μέρος τους και ότι ο πόλεμος είναι η πιο χαζή επιλογή που έχουν στη διάθεσή τους.

Σε μια τελική σημείωση, δύο στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, ένας με έδρα την Ιαπωνία και ένας στις ΗΠΑ, επικοινώνησαν με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου την περασμένη εβδομάδα. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο πώς θα πραγματοποιηθεί ένα ιωβηλαίο στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ. Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου συνέστησε τη δήμευση όλων των κεφαλαίων που έχουν κλαπεί από τους Χαζάρους μαφιόζους και την επιστροφή τους στους ανθρώπους. Αυτό θα σήμαινε περίπου εκατό χιλιάδες δολάρια για κάθε γυναίκα, άντρα και παιδί στην Ιαπωνία και περίπου τετρακόσιες χιλιάδες δολάρια για κάθε Αμερικανό (οι Αμερικανοί έχουν υποφέρει από τις λεηλασίες των Χαζάρων για περισσότερο χρόνο απ' ό,τι οι Ιάπωνες και γι' αυτό οφείλονται περισσότερα σε αυτούς). Συνιστώμενη, επίσης, ήταν μια διαγραφή του χρέους και η αναδιανομή των αστικών και των αγροτικών ακινήτων.

Webpage: Antimatrix.org
Translatort: Nikos

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA