bf pic
Pigeon's comment: I'm very lucky to have the chance to meet my leader
 ...


índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Wednesday, February 24, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 22:02:2016


Auteur Benjamin Fulford 
22 februari 2016
Vorige week kondigde het hoofd van de centrale bank van China, Zhou Xiaochuan in een met technische taal gevuld interview aan, dat China niet langer zijn valuta vastpint aan de VS dollar. In plaats daarvan wordt de Chinese yuan gelinkt aan een brede korf van valuta, zei Zhou.
Deze ogenschijnlijk geheimzinnige verschuiving kan een val van de VS dollar veroorzaken, welke, zoals econoom Peter Schiff het stelt “verreweg de grootste gebeurtenis zal zijn in de geschiedenis van de mensheid.”
Het is een feit dat 84% van de arbeidskrachten in de VS werkt in de dienstensector (bankwezen, regering, retail enz.) wat betekent dat ze niet werkelijk iets maken. Met andere woorden, de Amerikanen produceren niet genoeg spullen om de spullen te betalen die ze krijgen vanuit de rest van de wereld. De gezamenlijke propaganda media houden nog steeds vast aan de leugen dat de VS de grootste economie is van de wereld en dat China nummer twee is. Dat is volledige fictie. De Chinezen produceren bijvoorbeeld 11 keer meer staal dan de VS en, in de laatste 3 jaren alleen, hebben ze meer concreets geproduceerd dan de VS gebruikte tijdens de totale 20ste eeuw. De Chinezen hebben besloten dat genoeg, genoeg is en eisen werkelijke betaling voor hun goederen, niet zogenaamde VS dollars.
De betekenis van de verschuiving wordt onderstreept door de instorting met dubbele cijfers in de wereldhandel in januari en de sluiting van de VS havens. Chinese export in januari daalde met 11,2 % jaar na jaar terwijl import 18,8% daalde. Het meeste hiervan was gerelateerd aan de VS. De boodschap was helder, de VS werd niet toegestaan om nog langer te betalen voor spullen met geld dat gebaseerd is op gebakken lucht.
Deze Chinese actie is wat VS Gezamenlijke Presidentieel woordvoerder van de Regering, Barack Obama in beweging bracht om Chinese ouderen en de Rothschild familie om toestemming te vragen om de VS dollar te devalueren wat geweigerd werd, wat was zoals we vorige week verslag legden. De weigering van toestemming om de VS dollar te devalueren bracht Obama’s verkiezingsleiders in actie om een niet geplande crisisvergadering op topniveau te organiseren met AZIATISCHE hoofden van staten die vorige week plaats moest vinden in Californië.
In feite was de echte ontmoeting degene die plaats vond in Californië tussen Generaal Joseph Dunford, hoofd van het leger van de VS en Generaal Mulyono, stafchef van de strijdkrachten van Indonesië. Het doel van deze ontmoeting was te praten over goud, veel goud, volgens in de VS gevestigde Pentagon bronnen en in Indonesië gevestigde CIA bronnen. Als gevolg van deze ontmoeting, werd de VS het recht gegeven om zichzelf te financieren door goud naar China te exporteren vanuit de gigantische Freeport McMoRan mijn in Papoea. Volgens de CIA bron, werd het gouderts veranderd in slurry en rechtstreeks in schepen gepompt die het naar Honkong brengen voor raffinering. De hoeveelheid is onbekend maar schijnbaar genoeg om de regering van de VS functionerend te houden.
Verder, bij deze ontmoeting werd het leger van de VS toestemming gegeven om een aanzienlijke nieuwe platina en goudopslag te ontwikkelen en om bases op te zetten op de Indonesische eilanden bij de Zuid Chinese zee. De Indonesiërs zullen een groot deel van de actie krijgen, plus bescherming in ruil voor hun medewerking, zeggen de bronnen.
Het grotere verhaal achter dit alles is dat het leger van de VS een globale militaire alliantie heeft opgebouwd om er van verzekerd te zijn dat we niet eindigen in een volledig Chinese wereld.
Op 11 februari, voor de ontmoeting met de chef van het Indonesische leger, had Generaal Dunford een ontmoeting met de hoofden van de Japanse en Zuid Koreaanse gewapende strijdkrachten, ogenschijnlijk om over “Noord Koreaanse raketten” te spreken.
De werkelijke reden van deze ontmoeting was de verzekering van Japanse en Koreaanse strijdkrachten aangesloten bij de Russen, VS en Europese militaire alliantie, welke werd bezegeld toen de paus een ontmoeting had met de Russische Orthodoxe Patriarch Kiril op 12 februari, zeggen bronnen bij de White Dragon Society.
Deze alliantie richt zich, behalve op het in toom houden van China, op het uitmesten van het Midden Oosten. Aan dat front was Obama geïnstrueerd om de wereld te vertellen dat Saudi Arabië nucleaire wapens heeft. De boodschap die volgens Pentagon bronnen werd uitgezonden, was dat het OK voor de Russen zou zijn om nucleaire wapens te gebruiken om Saudi Arabië aan te vallen. Er is ook een geheime afspraak dat NATO Turkije niet zal verdedigen als Rusland aanvalt, zeggen de bronnen.
De Turken en de Saudis, samen met hun Nazi bondgenoten in de Oekraïne, hebben een leger verzameld van meer dan een miljoen sterk met 3500 tanks, meer dan 3000 zeer capabele vliegtuigen en moderne raketsystemen.
Ze hebben ook op zijn minst 200 nucleaire wapens geleverd door Israël of gestolen van NATO arsenalen in Turkije. Dit leger is samengesteld om een Islamitische super staat of Kalifaat te stichten. Het is de bedoeling dat Noord Afrika, het Midden Oosten en grote delen van centraal Azië hier deel van gaan uitmaken. De stromen van Moslimvluchtelingen die Europa binnenstromen, worden bijna zeker gebruikt als druk om Europese instemming voor dit plan te krijgen.
Echter, de Turkse en Saudische hoge militaire officieren hebben hun VS tegenhangers verteld dat ze hun politieke leiders af zullen zetten als ze proberen hen het bevel te geven om dit enorme leger te gebruiken in een zelfmoordactie tegen de VS /Russische alliantie.
Saudi Arabië en Turkije voelen ook een financiële druk van de val van olieprijzen en de val in handel en toerisme. Deze druk dwong Saudi Arabië om militaire hulp met een waarde van $4miljard aan Libanon af te zeggen, zeggen Pentagon bronnen. De verliezers waren in dit geval, zeiden Pentagon bronnen: “de Joodse maffia achter de Franse wapenbedrijven.” Ter toevoeging, de aan Iran verbonden Hezbollah wordt bewapend door Rusland en zeggen de bronnen, “komen misschien in actie als proxy voor Rusland door atoomraketten naar Israël te sturen.”
Verder, de Italianen zijn een onderzoek gestart naar de zoon Bilal, van de Turkse president Recep Erdogan wegens het witwassen van geld. De boodschap die gestuurd werd naar de Turkse leiders is dat ze niet boven de wet staan. Een soort van Moslim federatie zal opstaan wanneer het stof is neergedaald maar het zal oprijzen door onderhandelingen en volksstemmingen, niet door oorlog, zeggen bronnen bij de WDS.
Ondertussen, werd het vliegtuig van de Paus “gelaserd door drug kartel medewerkers,” om een signaal af te geven over hun ongenoegen over zijn poging drugsgelden af te snijden.
Ondertussen, lijkt het dat er wat serieuze X-files soort van gedoe gaande is dat hiermee verband houdt. Herroepen dat het Vaticaan werd geraakt door bliksem tijdens de onderhandelingen die eindigden in de verkiezing van Paus Francis. Dan, dat Mekka in Saudi Arabië, werd geraakt door bliksem wat meer dan honderd doden veroorzaakte in september vorig jaar.
Gevolgd door een Russisch onderzoeksschip dat opdook in Jeddah, de Saudische haven dicht bij Mekka.
De Sorcha Faal nieuwssite, gerund door de geheime dienst van de marine van de VS, schreef kortgeleden dat het schip daar was voor het vervoer van een soort van geheim wapen dat ontdekt werd in Mekka en dat vervoerd werd naar Antarctica.
Deze nieuwssite werd beschreven door bronnen bij de Britse MI6 geheime dienst als voor 90% tot 10% waarheid terwijl er verkeerde informatie doorheen gemixt wordt. Echter, wat onze aandacht op dit moment naar dit artikel trekt is het feit dat de Russische Orthodoxe Patriarch Kiril vorige week naar Antarctica ging voor een ontmoeting met het Russische schip.
Bronnen bij het Pentagon zeggen dat Kiril naar Antarctica ging “voor het uitbreiden van Russische claims als pauselijke stieren die Spanje veel geven van de nieuwe wereld.” Echter, er is bijna zeker sprake van meer dan een eenvoudige claim op bevroren land.


Vertaling: Lia

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA