Thursday, February 18, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 15:02:2016


DE TIJD VAN ECONOMISCHE CRISIS KOMT ER AAN EN STELT ONS VOOR DE KEUZE INSTORTING, CHAOS EN BLOEDVERGIETEN OF HERSTART EN RENAISSANCE

15 februari 2016


Gebeurtenissen ontvouwen zich verder met een verzengende snelheid en de naoorlogse wereldorde verder instort terwijl het gevecht over waarmee deze vervangen moet worden doorraast. De grootste gebeurtenis was de eerste ontmoeting tussen een Paus en een Russische Orthodoxe Patriarch sinds 962 jaar. Het vreemdste van deze gebeurtenis kan gezien worden op deze door het Vaticaan uitgegeven foto van de ontmoeting welke een schedel en botten laat zien precies in het midden tussen de twee religieuze leiders.

Joint Declaration of Pope Francis and Patriarch Kirill

Bronnen bij de P2 Vrijmetselaars Lodge, de mensen die orders aan het Vaticaan geven, zeggen dat de schedel en botten gewoon een symbool is voor wedergeboorte. In dit geval, betekent het beide de Patriarch en de Paus geloven dat de Messias is teruggekeerd, zeggen de bronnen. Echter, CIA bronnen zeggen dat de werkelijke reden dat de Paus verlangde om de Patriarch te ontmoeten was dat het Vaticaan Russische militaire bescherming wil om zijn overleving te verzekeren. Russische bronnen, zeggen ondertussen dat de twee mannen een “Geheim Internationaal Memorandum over de oprichting van een wereldreligie en de NIEUWE WERELDORDE”, hebben ondertekent en dat dit van kracht wordt op 1 mei 2016.


Het Vaticaan heeft misschien een gevoel van urgentie om iets nieuws aan te kondigen omdat het op schulden gebaseerde financiële systeem waarvan het de geheime controleur was zichtbaar aan het in elkaar storten is. Drie afzonderlijke VS bronnen, een van het Pentagon en twee van de CIA, zeggen dat de woordvoerder van de Gezamenlijke Regering van de VS, Barack Obama vorige week, terwijl hij de instorting van het VS bankensysteem onder ogen moest zien, een ontmoeting had in Californië met vertegenwoordigers van de Rothschild Familie en met Chinese bestuurders om toestemming te vragen de VS dollar te devalueren. Hij kreeg nee als antwoord, omdat de meeste VS dollars niet in het bezit zijn van Amerikanen en de rest van de wereld niet willen zien dat hun hard verdiende geld zijn waarde verliest.
Obama werd ook toegang geweigerd tot enige nieuwe fondsen voor zijn gezamenlijke regering. Deze weigering deed serieuze onderlinge strijd ontstaan binnen de VS machtsstructuur tussen een factie die de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika wil herstellen en een die de huidige status quo wil behouden. Als een deel van deze strijd, werd Hoger Gerechtshof lid Antonin Scalia vermoord door middel van een hartaanval veroorzakend pijltje, zeggen CIA bronnen. Officiële nieuwsuitgaven bevestigen dat er geen autopsie werd uitgevoerd en dat zijn lichaam al gecremeerd is.
Pentagon bronnen melden dat Scalia werd vermoord omdat hij tegen de Parijse overeenkomst was voor “globale opwarming” koolstofbelasting en omdat hij een terugkeer naar de Republiek en loyaliteit aan de grondwet van de VS ondersteunde. Scalia vervangen door een meer volgzame rechter zal het hoger gerechtshof partijdig maken met een 5 tegen 4 meerderheid om koolstof belasting en dingen als ongeremde immigratie, wapenbeheersing enz. te ondersteunen
De Katholieke etnische Italiaanse Scalia stierf in Texas, thuishaven van de Bush clan, net wanneer Paus Francis in Mexico was om te proberen de stroom van drugsgelden voor de Bush Khazariaanse Nazi factie af te snijden. Verschillende bronnen beweren ook dat Hoofd van Justitie John Roberts, ook een Katholiek, vorige week zelf maar net een moordaanslag overleefde
In relatie hiermee, zeggen CIA bronnen, dat de partijbaas van de Bush/Clinton bende Hillary Clinton al in het geheim is aangeklaagd en dat Bill Clinton “slechts een paar maanden is gegeven om te leven omdat hij een hersenkwaal heeft.”
Er heeft vorige week ook een aanval plaatsgevonden op het door de Khazariaanse maffia gecontroleerde Department of Homeland Security (Departement voor binnenlandse veiligheid) toen privé details over 10.000 van hun werknemers gehackt werden en aan de witte hoeden bij het Pentagon en bureau werden doorgegeven. Deze hack kwam als een onderdeel van de voorbereidingen voor de burgeroorlog die misschien volgt op de verklaring van een faillissement van de VS algemene regering, zeggen bronnen bij het Pentagon.
Als een deel hiervan heeft de Wells Fargo Bank zijn medewerkers getraind voor een “noodscenario,”waarbij ze vestigingen moeten sluiten en slechts drie mensen tegelijk toegang mogen geven onder het toezicht van gewapende bewakers, zeggen de bronnen. FEMA is ondertussen” bèta testing bankvakanties op 18-19 februari,” als voorbereiding op een instorting van het bankensysteem, zeggen ze.
De Khazariaanse maffia heeft angstverhalen verspreid over lege schappen in supermarkten en voedseltekorten in een poging om de bevolking van de VS te chanteren tot onderwerping.
Echter, supporters van het herstellen van de Republiek hebben een alternatief plan dat kwijtschelding van schulden insluit, teruggave van gestolen goederen aan de mensen en de uitgave van een nieuw VS valuta om het verkeerd gelabelde Khazariaanse schuldenslavernij instrument de “VS dollar” te vervangen. In zo een scenario, verklaart de VS zichzelf niet verplicht om de onbetaalbare internationale schuldenlast van de failliete algemene regering van de VS die ze vervangen, te betalen.De Khazariaanse factie in de VS, op zijn beurt, wil contant geld uitbannen en negatieve rentetarieven invoeren. Het geloof dat negatieve rentetarieven de economie zullen stimuleren komt van de valse aanname dat papier en getallen in computers welke “geld” genoemd worden een vervanging zijn voor de werkelijkheid. In dit beeld, zal negatieve rente mensen dwingen hun geld uit te geven om te voorkomen dat het zal verdwijnen en dat zo de economie gestimuleerd wordt. Hoewel, in de werkelijke wereld weten mensen dat wanneer ze hun geld op de bank zetten het zal verdwijnen dus halen ze het van de bank en bewaren het in contanten, goud, zilver of wat ook dat werkelijk bestaat in de echte wereld en dus niet zal verdwijnen door middel van computertruckjes.

In Europa hebben negatieve rentetarieven gefaald om de werkelijke economie te stimuleren en hebben in plaats daarvan een doodspiraal voor het bankensysteem verhaast. In plaats van meer geld te gaan uitgeven, vrezen mensen voor de toekomst sparen meer en halen hun geld van de bank. Er zijn nu tekenen in Londen dat mensen proberen goud te kopen. Kijk eens naar de grafiek via deze link om te zien hoe bankaandelen in waarde verminderen terwijl de goudprijzen stijgen.

http://stockcharts.com/freecharts/perf.php?$GOLD,UBS,C,SCGLY,BCS,CS,DB,SCBFF

Mensen verzamelen ook contanten omdat deze immuun zijn voor negatieve rentetarieven. Zelfs als de Khazariaanse bankiers er in slagen contant geld uit te bannen, zoals ze dit willen, kunnen ze dat niet doen met goud, zilver, diamanten en andere werkelijke dingen.

Dit soort dingen zijn al veel vaker gebeurd. In het boekverkoop district in Kanda, Tokyo, bijvoorbeeld, kun je Japanse Tweede Wereld regeringsaandelen kopen, vroeger beschouwd als solide investeringen, als curiosum. Hetzelfde is waar in enig andere antieke boekenwinkel in de wereld. Papier is gewoon papier wanneer de illusie van geld verdwijnt.
De illusie verdwijnt snel ondanks de aankoop van $12,3 biljoen aan goederen terwijl $8,3 biljoen aan regeringsaandelen nu verhandeld als negatieve rentetarieven, wat betekent dat het “geld” aan het verdampen is.
Het woord op de beursen is dat Deutschbank spoedig ten onder zal gaan en een instorting zal veroorzaken veel groter dan de Lehman shock van 2008. De aandelenprijs van Deutschebank is gedaald naar ongeveer 50% in de afgelopen maand omdat investeerders vluchten, de implosie vrezend van zijn $75 biljoen aan derivaten die in de boeken ondersteund worden door dingen als onbetaalbare Griekse schulden.

Als Deutschebank gaat, is het maar een kwestie van tijd voordat de Euro een decoratief papieren ornament wordt. “Wanneer de Deutschebank gaat, zou dit Duits Kanselier Angela Merkel, de Bushes en de grote banken welke allemaal aan elkaar verbonden zijn onderuit moeten halen,” zeggen bronnen bij het Pentagon.

De Britten hebben duidelijk al genoeg gehad van het fascistische Euro project. Een recent gehouden onderzoek tussen 100.000 lezers van de Express laat zien dat 92% het vertrek uit de eurozone ondersteunt.

http://www.express.co.uk/news/politics/643026/No-EU-Poll-proves-Britain-wants-out-eurozone

Ondertussen komen gebeurtenissen in het Midden Oosten tot een climax. De paria staat Israël heeft geleden onder een 65% daling van het toerisme terwijl zijn gehersenspoelde, paranoïde burgers zich thuis verbergen voor meestal ingebeelde “terroristen.”

Turkije en Saudi Arabië, twee andere door de Khazariaanse maffia gecontroleerde landen, bluffen ondertussen tegen de wereld dat ze klaar zijn om een nucleair gewapend leger van 350.000 naar Syrië te sturen, Syrië ging naar de Verenigde Naties. Met geen enkel veto gerechtigd land bereid om de Turkse agressie te ondersteunen, de VN, gesteund door Rusland, de Verenigde Staten en China, kunnen acties ondernemen om Turkije en Saudi Arabië te kraken. Dat is waarom Turkije snel afhaakte.

De Chinezen en Russen, samen met het Pentagon, begrijpen dat een lange termijnoplossing voor problemen in het Midden Oosten komen door economisch succes. Ze weten ook dat de Sunni, Shia scheiding, welke primair begon als een erfenisgeschil tussen neven, beëindigd moet worden. Dit zal bereikt worden door onderhandelingen, niet door oorlog.
Ondertussen ontvangt de Khazariaanse bende grote klappen. Meest opmerkelijk en iets wat de Khazariaanse gezamenlijke media wanhopig onder de mat willen vegen, is het feit dat de piloot van de Maleisische vlucht 370 die 2 jaar geleden vermist werd, recentelijk in Taiwan opdook.

http://worldnewsdailyreport.com/taiwan-mh370-pilot-mysteriously-resurfaces-almost-2-years-after-his-flight-vanished-over-china-sea/comment-page-8/#comments

Oeps!

In Japan loopt het slavenregiem van Shinzo Abe ondertussen op zijn laatste benen. De actie naar negatieve rentetarieven bevolen in  Davos aan de Gouverneur van de Bank van Japan, Haruhiko Kuroda is uitgelopen op een ramp. In plaats van het verzwakken van de yen en het versterken van de aandelenmarkten zoals de bedoeling was, veroorzaakte het precies het tegenovergestelde.
Verder, de juist uitgekomen GDP getallen voor de oktober tot december kwartaal laten zien dat de economie krimpt naar een berekende koers van 1,4%. Dit betekent dat de fraude bekend als Abenomie blootgelegd is.

Het in Japan gevestigde leger van de VS, evenals de Japanse geheime dienst, namen vorige week contact op met vertegenwoordigers van de White Dragon Society voor details over het uitvoeren van een vreugdefeest hier.

De regeringen van Indonesië, Maleisië en Thailand zijn ook al begonnen samen te werken met de WDS, zeggen verschillende bronnen. De Thais werken nu ook samen met de Russen om drugs en terrorisme te bestrijden.

China, is ondertussen bezig met een globale koopbraspartij. Chinese vertegenwoordigers hebben hun overzeese M&A volumes bijna 10 keer verhoogd sinds het begin van dit jaar in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

http://www.businessinsider.com/china-is-buying-a-lot-of-foreign-companies-2016-2

Tenslotte, gnostische illuminatie vertegenwoordigers in zowel Japan en Oost Europa hebben kortgeleden het contact met de WDS vernieuwdVertaling: Lia


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers

Google+ Followers