Thursday, February 25, 2016

Hrvatski - Benjamin Fulford: 22:02:2016Je li kineski bankar upravo najavio najveći događaj u povijesti?


22. veljače 2016Prišlog tjedna Zhou Xiaochuan, čelnik Kineske središnje banke, najavio je, tehničkim žargonom, da Kina više neće vezivati svoju valutu za američki dolar. Umjesto toga, kineski juan će biti povezan sa širokom paletom valuta, rekao je Zhou. 


Ova naizgled komplicirana promjena mogla bi izazvati kolaps američkog dolara, koji, kako je ekonomist Peter Schiff postavio da će to "biti najveći događaj u povijesti čovječanstva."


Činjenica da 84% američke radne snage je u uslužnom sektoru (bankarstvo, vlada, maloprodaja itd.), znači da oni trenutno ne proizvode ništa. Drugim riječima, amerikanci ne proizvode dovoljno robe da plate robu koje dobivaju od ostatka svijeta. Korporativni propagandni mediji i dalje lažu da su Sjedinjene Američke Države najveće svjetsko gospodarstvo a da je Kina broj dva. To je izravno fikcija. Kinezi, na primjer, proizvode 11 puta više čelika nego SAD, a samo u posljednje 3 godine, proizveli su više betona nego SAD tijekom cijelog 20-tog stoljeća. Kinezi su odlučili da što je dosta je dosta, i zahtijevaju puni iznos za svoju robu, ne takozvane US dolare.


Značenje promjene bilo je naglašeno dvostrukim kolapsom, u svjetskoj trgovini u siječnju i zatvaranjem američkih luka. Kineski izvoz u siječnju pao je 11,2% na godišnjoj razini, dok je uvoz pao 18,8%. Veći dio toga povezano je sa Sjedinjenim Američkim Državama. Poruka je bila jasna, SAD-u više nije bilo dozvoljeno da plaća za robu s novcem stvorenim iz ničega.

Ovaj kineski potez je ono što je potaklo američkog glasnogovornika korporativne vlade Baracka Obamu da moli kineske starješine i obitelj Rotschild za dopuštenje za devalvaciju US dolara, što je, kako je ovdje izvješćeno prošlog tjedna, odbijeno. 

Neuspjeh da dobije dozvolu da devalvira US dolar potaknuo je Obamine rukovoditelje da sazovu nepredviđeni sastanak ASEAN šefova država prošlog tjedna u Kaliforniji.

U stvari, stvarni sastanak koji se dogodio u Kaliforniji bio je između generala Josepha Dunforda, šefa američke vojske i generala Mulyono-a, načelmnika stožera indonežanskih oružanih snaga. Svrha ovog sastanka bio je razgovor o zlatu, mnogo zlata, na temelju američkih izvora iz Pentagona i izvora CIA-e sa sjedištem u Indoneziji. Kao rezultat tog susreta, Sjedinjenim Američkim Državama je dano pravo da se same financiraju izvozom zlata u Kinu iz gigantskog Freeport McMoRan rudnika u Papui. Prema izvoru CIA-e, zlatna ruda se pretvara u kašu i pumpa ravno u brodove koji ga preuzimaju u Hong Kongu za rafiniranje. Količina je nepoznata ali očito dovoljna da održava funkcioniranje američke vlade. 

Nadalje, na ovom sastanku, američka vojska je dobila dozvolu da izgradi veliko skladište zlata i platine i postavi baze na indonezijskim otocima blizu Južnog kineskog mora. Indonežani će dobiti veliki dio kolača, plus zaštitu, u zamjenu za njihovu suradnju, rekao je izvor. 

Veća priča o svemu tome je da američka vojska gradi globalni vojni savez kako bi osigurala da ne završi s kineskim svijetom. 

11. veljače, prije sastanka sa šefom indonezijske vojske, general Dunford se susreo s čelnicima japanskih i južnokorejskih oružanih snaga, navodno kako bi razgovarali o "sjevernokorejskim raketama".


Prva točka sastanka bila je da se osigura da se japanske i korejske snage stave uz bok ruskog i europskog vojnog saveza koji je potvrđen kad se papa susreo s ruskim pravoslavnim patrijarhom Kirilom 12. veljače, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.

Ovaj savez, osim da drži Kinu pod kontrolom, ima za cilj da izgladi odnose na Bliskom istoku. Na tom polju Obami se savjetovalo da kaže svijetu da Saudijska Arabija ima nuklearno oružje. Poslana poruka, prema Pentagonovim izvorima, bila je da će biti u redu da Rusi upotrebe nuklearno oružje da napadnu Saudijsku Arabiju. Tu je također poznata tajna da NATO neće braniti Tursku ako je Rusija napadne, kažu izvori. 

Tursci i Saudijci, zajedno s njihovim nacističkim saveznicima u Ukrajini, okupili su vojsku s više od milijun snaga s do 3500 tenkova, preko 3000 aviona visokih performansi i naprednih raketnih sustava.


Oni također imaju najmanje 200 nuklearnih oružja koje im je isporučio Izrael ili je ukradeno iz NATO-ovog arsenala u Turskoj. Ova vojska je bila sastavljena da stvori Islamsku super državu ili kalifate. Ova država namjerava uključiti Sjevernu Afriku, Bliski istok i velike dijelove središnje Azije. Poplava muslimanskih izbjeglica koja se izlila u Europi gotovo sigurno se koristi kao pritisak kako bi se dobio europski pristanak za ovaj plan.

Međutim, turski i saudijski vojni oficiri su rekli svojim američkim kolegama da će zbaciti svoje političke vođe ako im pokušaju narediti da koriste ovu ogromnu vojsku u samoubilačkom potezu protiv američko-ruskog vojnog saveza.

Saudijska Arabija i Turska također osjećaju financijsku stisku zbog pada cijena nafte i pada u trgovini i turizmu. Ova stiska prisilila je Saudijsku Arabiju da otkaže 4 milijarde dolara vrijednu vojnu pomoć Libanonu, kažu Pentagonovi izvori. Gubitnici u ovom slučaju, kažu Pentagonovi izvori, su: "židovska mafija koja stoji iza francuskih proizvođača oružja." Osim toga, s Iranom svrstani Hezbollah naoružala je Rusija i, kažu izvori, "može djelovati kao proxyji Rusije da napadnu Izrael atomskim oružjem. 

Osim toga, talijani su počeli istraživati Bilala, sina turskog predsjednika Recepa Erdogana, zbog pranja novca. Poruka koja se šalje turskom vodstvu je da oni nisu iznad zakona. Neka vrsta muslimanske federacije će se pojaviti kad se prašina slegne, ali ona će nastati kroz pregovore i referendume, a ne ratom, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.

U međuvremenu, papin avion "bio je gađan laserom od strane operativaca kartela droge", u Meksiku prošlog tjedna da signaliziraju svoje nezadovoljstvo zbog njegovih napora da presjeku dotok novca od droge. 

Također se čini da će biti nekih ozbiljnih stvari tipa X- fajlova koje se događaju u vezi svega ovoga. Sjetite se da je Vatikan bio pogođen munjom prilikom odlučivanja koje je završilo izborom pape Franje. Zatim, Meku u Saudijskoj Arabiji pogodila je munja koja je dovela do preko 100 smrtih slučajeva u rujnu prošle godine. 


Nakon toga, ruski istraživački brod se pojavio u Jeddahu, saudijskoj luci blizu Meke.


Portal vijesti Sorcha Faal koji vodi tajna služba američke mornarice nedavno je napisala da je brod bio tamo da prebaci neku vrstu tajnog oružja otkrivenog u Meki i prebaci ga na Antartiku.


Ovaj portal su opisali britanski MI6 obavještajni izvori da negdje od 90% do 10% je istina s pomiješanim dezinformacijama. Međutim, ono što je privuklo našu pažnju ovom članku u ovom trenutku je činjenica da je ruski pravoslavni patrijarh Kiril prošlog tjedna otišao na Antartiku da dočeka ruski brod.


Pentagonovi izvori kažu da je Kiril otišao na Antartiku "da proširi rusko svojatanje poput papinskih bikova koji su dali Španjolskoj puno novog svijeta." Međutim, tu je sigurno više toga od jednostavnog polaganja prava na tu zaleđenu zemlju.


Izvor:Preveo: Fredi

PUTIN AT VALDAI

Putin at Valdai 2017 - PT from Roberto Petitpas on Vimeo.


FULL TEXT OF THE ORIGINAL SPEECH WRITTEN AND PRONOUNCED BY VLADIMIR PUTIN AT THE VALDAI DISCUSSION CLUB ON OCTOBER 19, 2017 -- A TRUE HISTORIC DOCUMENT

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA


PUTIN
AVAILABLE IN FRENCH, ROMANIAN, PORTUGUESE
2017 FSB Meeting - EN from Roberto Petitpas on Vimeo.putin