bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Sunday, February 28, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 22:02:2016Ένας Κινέζος τραπεζίτης μόλις ανακοίνωσε το μεγαλύτερο γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία


22 Φεβρουαρίου 2016Την περασμένη εβδομάδα ο Zhou Xiaochuan, ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, ανακοίνωσε, σε μια συνέντευξη γεμάτη τεχνικούς όρους, ότι η Κίνα δεν θα συνδέει πλέον το νόμισμά της με το δολάριο ΗΠΑ. Αντί αυτού, το κινεζικό γουάν θα συνδεθεί με ένα μεγάλο καλάθι νομισμάτων, δήλωσε ο Zhou.


Αυτή η φαινομενικά μυστηριώδης μετατόπιση θα μπορούσε να προκαλέσει μια κατάρρευση του δολαρίου ΗΠΑ, η οποία, όπως το έθεσε ο οικονομολόγος Peter Schiff «θα είναι το μέγιστο γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία».


Είναι γεγονός, ότι το 84% του εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ είναι στον τομέα των υπηρεσιών (τράπεζες, κυβέρνηση, λιανεμπόριο κ.λπ.), που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν φτιάχνουν τίποτα. Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί δεν φτιάχνουν αρκετά πράγματα για να πληρώσουν για τα πράγματα που παίρνουν από τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα μέσα ενημέρωσης της εταιρικής προπαγάνδας είναι ακόμα προσκολλημένα στο ψέμα, ότι οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και η Κίνα είναι το νούμερο δύο. Αυτό είναι εντελώς φανταστικό. Οι Κινέζοι, για παράδειγμα, παράγουν έντεκα φορές περισσότερο χάλυβα από τις ΗΠΑ και, μόνο στα τελευταία τρία χρόνια, έχουν παραγάγει περισσότερο σκυρόδεμα από όσο οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 20ου αιώνα.
Οι Κινέζοι έχουν αποφασίσει ότι δεν πάει άλλο και απαίτησαν πραγματική πληρωμή για τα αγαθά τους, όχι το λεγόμενο δολάρια ΗΠΑ.
Η σπουδαιότητα της μετατόπισης έχει υπογραμμιστεί από την διψήφια κατάρρευση του παγκόσμιου εμπορίου τον Ιανουάριο και το κλείσιμο των λιμένων των ΗΠΑ. οι κινεζικές εξαγωγές μειώθηκαν τον Ιανουάριο κατά 11,2% σε ετήσια βάση, ενώ οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 18,8%. Κατά το μεγαλύτερο μέρος, αυτό είχε σχέση με τις ΗΠΑ. Το μήνυμα ήταν σαφές, στις ΗΠΑ δεν πρόκειται να επιτραπεί πλέον να πληρώνουν για πράγματα με χρήματα τυπωμένα από αέρα κοπανιστό.
Αυτή η κινεζική κίνηση είναι εκείνο που ώθησε τον προεδρικό εκπρόσωπο  της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ Barack Obama να ζητήσει από τους Κινέζους γέροντες και την οικογένεια Rothschild την άδεια να υποτιμήσει το δολάριο ΗΠΑ, πράγμα που του αρνήθηκαν, όπως αναφέρθηκε εδώ την περασμένη εβδομάδα.
Η αποτυχία στο να πάρουν την άδεια να υποτιμήσουν το δολάριο ΗΠΑ προέτρεψε τους χειραγωγούς του Obama να συγκαλέσουν μια απρογραμμάτιστη επείγουσα σύνοδο των αρχηγών των κρατών του Συνδέσμου Εθνών Νοτιοανατολικής Ασίας [ASEAN] την περασμένη εβδομάδα στην Καλιφόρνια.
Στην πραγματικότητα, η αληθινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια ήταν μεταξύ του Στρατηγού Joseph Dunford, αρχηγού του στρατού των ΗΠΑ και του Στρατηγού Mulyono, αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων της Ινδονησίας. Ο σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να συζητήσουν για χρυσό, πολύ χρυσό, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, που εδρεύουν στις ΗΠΑ και πηγές της CIA, που εδρεύουν στην Ινδονησία. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, στις ΗΠΑ δόθηκε το δικαίωμα να χρηματοδοτηθούν από την εξαγωγή χρυσού στην Κίνα από το γιγαντιαίο ορυχείο Freeport McMoRan, στην Παπούα.
Σύμφωνα με την πηγή της CIA, το μετάλλευμα χρυσού μετατρέπεται σε πολτό και διοχετεύεται με αντλίες κατ' ευθείαν σε πλοία, που το πηγαίνουν στο Χονγκ Κονγκ για ραφινάρισμα. Η ποσότητα είναι άγνωστη, αλλά αρκετή προφανώς για να κρατήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε λειτουργία .
Επί πλέον, σε αυτή τη συνάντηση ο στρατός των ΗΠΑ πήρε την άδεια να αναπτύξει ένα μεγάλο νέο αποθετήριο πλατίνας και χρυσού και να εγκαταστήσει βάσεις σε νησιά της Ινδονησίας, κοντά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Οι Ινδονήσιοι θα πάρουν ένα μεγάλο κομμάτι της δράσης, καθώς και προστασία, σε αντάλλαγμα για τη συνεργασία τους, δήλωσαν οι πηγές.
Η μεγαλύτερη ιστορία πίσω από όλα αυτά είναι, ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει χτίσει μια παγκόσμια στρατιωτική συμμαχία, για να διασφαλίσει, ότι δεν θα καταλήξουμε σε έναν ολοκληρωτικά κινεζικό κόσμο .
Στις 11 Φεβρουαρίου, πριν την συνάντηση με τον αρχηγό του στρατού της Ινδονησίας, ο Στρατηγός Dunford συναντήθηκε με τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, δήθεν για να συζητήσουν για «τους πυραύλους της Βόρειας Κορέας».


Το πραγματικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν να βεβαιωθεί, ότι οι ιαπωνικές και κορεατικές ένοπλες δυνάμεις είναι ευθυγραμμισμένες με τη ρωσική, αμερικανική και ευρωπαϊκή στρατιωτική συμμαχία, που σφραγίστηκε όταν ο Πάπας συναντήθηκε με τον Ρώσο Ορθόδοξο Πατριάρχη Κύριλλο στις 12 Φεβρουαρίου, λένε πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.
Η συμμαχία αυτή, πέρα από τη διατήρηση της Κίνας υπό έλεγχο, έχει ως στόχο τη διευθέτηση της Μέσης Ανατολής. Σε αυτό το μέτωπο, ο Obama πήρε οδηγία  να πει στον κόσμο, ότι η Σαουδική Αραβία έχει πυρηνικά όπλα. Το μήνυμα που στάλθηκε, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ήταν, ότι θα ήταν εντάξει για τους Ρώσους να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα για να επιτεθούν στη Σαουδική Αραβία. Υπάρχει επίσης μιά μυστική κατανόηση, ότι το ΝΑΤΟ δεν θα υπερασπιστεί την Τουρκία, εάν της επιτεθεί η Ρωσία, λένε οι πηγές .
Οι Τούρκοι και οι Σαουδάραβες, μαζί με τους Ναζιστές συμμάχους τους στην Ουκρανία, έχουν συγκροτήσει έναν στρατό με δύναμη μεγαλύτερη του ενός εκατομμυρίου ανδρών, με τρεισήμισι χιλιάδες άρματα μάχης, με πάνω από τρεις χιλιάδες αεροσκάφη υψηλής επίδοσης και προηγμένα πυραυλικά συστήματα.


Έχουν επίσης τουλάχιστον διακόσια πυρηνικά όπλα, που παρέχονται από το Ισραήλ ή έχουν κλαπεί από οπλοστάσια του ΝΑΤΟ στην Τουρκία. Αυτός ο στρατός έχει συγκροτηθεί για να δημιουργήσει ένα ισλαμικό υπερκράτος ή χαλιφάτο. Αυτό το κράτος έχει σκοπό να συμπεριλάβει τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και μεγάλα τμήματα της κεντρικής Ασίας.
Οι πλημμύρες των μουσουλμάνων προσφύγων, που ξεχύνονται στην Ευρώπη, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι χρησιμοποιούνται ως πίεση για την ευρωπαϊκή συναίνεση σε αυτό το σχέδιο.
Ωστόσο, το τουρκικό και αραβικό στρατιωτικό προσωπικό έχει πει στους αμερικανούς ομολόγους του, ότι θα ανατρέψουν τους πολιτικούς ηγέτες τους, αν αυτοί προσπαθήσουν να τους διατάξουν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τεράστιο στρατό σε μια κίνηση αυτοκτονίας εναντίον της στρατιωτικής συμμαχίας ΗΠΑ-Ρωσίας.
Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία αισθάνονται επίσης μια οικονομική πίεση, από την πτώση των τιμών του πετρελαίου και την πτώση στο εμπόριο και τον τουρισμό αντιστοίχως. Αυτή η πίεση ανάγκασε τη Σαουδική Αραβία να ακυρώσει στρατιωτική βοήθεια προς το Λίβανο αξίας τεσσάρων δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Οι χαμένοι σε αυτή την περίπτωση ήταν, είπαν οι πηγές του Πενταγώνου: «η εβραϊκή μαφία πίσω από τις γαλλικές εταιρείες όπλων». Επί πλέον, η Χεζμπολάχ, ευθυγραμμισμένη με το Ιράν, οπλίζεται από τη Ρωσία και, οι πηγές λένε, «μπορεί να λειτουργήσει ως πληρεξούσιος της Ρωσίας για πυρηνικό χτύπημα προς το Ισραήλ».
Επί πλέον, οι Ιταλοί έχουν αρχίσει να διώκουν τον γιο του Προέδρου της Τουρκίας Recep Erdogan Bilal για ξέπλυμα χρήματος. Το μήνυμα που στέλνεται προς την τουρκική ηγεσία είναι, ότι δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου. Κάποιο είδος μουσουλμανικής ομοσπονδίας θα ανακύψει, όταν κατακαθίσει η σκόνη, αλλά θα ανακύψει μέσα από διαπραγματεύσεις και δημοψηφίσματα, όχι με πόλεμο, λένε πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.
Εν τω μεταξύ, το αεροπλάνο του Πάπα «προσβλήθηκε με λέιζερ από πράκτορες του καρτέλ των ναρκωτικών» στο Μεξικό, την περασμένη εβδομάδα, για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για τις προσπάθειές του να κόψει τα χρήματα των ναρκωτικών.
Φαίνεται επίσης να συμβαίνουν κάποια σοβαρά πράγματα τύπου X-files σε σχέση με όλα αυτά. Θυμηθείτε, ότι το Βατικανό χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που κατέληξαν στην επιλογή του Πάπα Francis. Στη συνέχεια, η Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας χτυπήθηκε από κεραυνό, που οδήγησε  σε περισσότερους από εκατό θανάτους τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Μετά από αυτό, ένα ρωσικό ερευνητικό σκάφος εμφανίστηκε στη Τζέντα, το αραβικό λιμάνι κοντά στη Μέκκα.


Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Sorcha Faal, που τον λειτουργεί η υπηρεσία πληροφοριών του αμερικανικού ναυτικού, έγραψε πρόσφατα, ότι το σκάφος ήταν εκεί για να μεταφέρει κάποιο είδος μυστικού όπλου που αποκαλύφθηκε στη Μέκκα και να το μεταφέρει στην Ανταρκτική [σ.τ.μ.: Δεν πρόκειται για κακή μετάφραση, έτσι είναι γραμμένη η φράση στο πρωτότυπο: the vessel was there to transport some sort of secret weapon uncovered in Mecca and transport it to Antarctica”].


Αυτός ο ειδησεογραφικός ιστότοπος περιγράφηκε από πηγές της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6, ότι τα δημοσιεύματά του είναι αληθινά σε ποσοστό από 90% έως 10%, με παραπληροφόρηση αναμεμιγμένη σ' αυτά. Ωστόσο, αυτό που φέρνει την προσοχή μας σε αυτό το άρθρο αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός, ότι ο Ρώσος Ορθόδοξος Πατριάρχης Κύριλλος πήγε την περασμένη εβδομάδα στην Ανταρκτική για να συναντήσει το ρωσικό πλοίο.


Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι ο Κύριλλος πήγε στην Ανταρκτική «για να επεκτείνει τα ρωσικά αιτήματα, όπως τους ταύρους του Πάπα, που έδωσαν στην Ισπανία το μεγαλύτερο μέρος του νέου κόσμου». Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι εδώ υπάρχει κάτι περισσότερο από ένα απλό αίτημα για παγωμένη γη.Source: Antimatrix.org


 Translator: Nikos

bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers