CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, December 1, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 30:11:2020

 

Troepen scharen zich rondom Trump nu de beslissende confrontatie begint

30 november 2020

Benjamin Fulford 

Gebeurtenissen in de Verenigde Staten en wereldwijd bereiken een kritiek punt nu de strijd dramatisch verandert in een kinetische strijd; daar zijn bronnen van het Pentagon, MI6 en de FSB het over eens. Het Amerikaanse leger en de geheime diensten scharen zich nu rondom President Donald Trump omdat de burgers van de V.S. hem rechtsgeldig hebben gekozen, bevestigen Pentagon-bronnen.

De White Dragon Society heeft bedenkingen gehad over Trump vanwege zijn citaten die we diep verontrustend vonden (zie zijn Twitter voor de bron):


“Ik verscheen met vaccines waarvan de mensen dachten dat we ze pas over vijf jaar zouden hebben maar we hebben ze en ze zullen over twee weken gedistribueerd worden.”

Maar nu bleek, zoals sommige lezers hebben opgemerkt, dat Trump, wiens eigen zoon een slachtoffer is van vaccins, 5D-schaak aan het spelen was. Dit is de verklaring van het Pentagon:

“De FDA (Food and Drug Administration), het CDC (Centre for Disease Control), het Ministerie van Defensie, de UK, de EU en Trump zijn zich bewust dat Pfizer en Moderna RNA- of mRNA-vaccins DNA kunnen veranderen, onvruchtbaarheid veroorzaken of nano-componenten bevatten die getriggerd kunnen worden door 5G. Dus zou dit een val kunnen zijn om de voorstanders van rasveredeling te arresteren en Big Pharma te nationaliseren.”

We kregen ook bevestiging van MI6 dat plannen voor het vaccin die in Canada zijn uitgelekt, echt waren. Volgens MI6 is dit wat Jezuïet agent Justin Castro heeft gepland voor Canada:

“De overheid zal proberen om alle Canadezen rond het midden van 2021 op een universeel basisinkomen te zetten. Ernstige storingen in bevoorradingsketens en economische instabiliteit zullen daarvoor ten uitvoer worden gebracht om de Canadezen te dwingen een basisinkomen te accepteren.

Het Canadese leger zal in de tweede helft van 2021 in alle steden worden ingezet om controleposten op te zetten en verplaatsingen te beperken. En wanneer de Canadezen dan zo ellendig en verarmd zijn, krijgen ze een “volledige schulden kwijtschelding” aangeboden. In ruil daarvoor zullen ze de Covid (Certificate Of Vaccination ID) vaccinatie moeten nemen. Degenen die dat accepteren zullen een foto-identificatie krijgen die “Canada’s Gezondheidspaspoort” zal worden genoemd en een basisinkomen en vrijheid om te reizen aangeboden krijgen. Degenen die weigeren zullen worden opgesloten in concentratiekampen.”

Vergeet niet dat Justin Castro de zoon is van de Cubaanse communistische dictator Fidel Castro. Hij vermoordde zijn eigen broer om Premier te kunnen worden.

Het communisme werd uitgevonden en gestuurd door de Jezuïten wat Justin Castro een communistische Mantsjoerijse kandidaat maakt. Daarom moet het Canadese leger samenwerken met hun Amerikaanse collega’s om deze dreiging weg te nemen.

We zijn er nu ook zeker van dat Paus Franciscus niet langer onder ons is. Vergeet niet dat hij na de Covid-aanval op Italië enkele weken was verdwenen en alleen nog was gezien als een hologram die verscheen op zijn balkon. We hebben nu een nieuwe Paus Franciscus die in de corporate propagandamedia steun verleent aan Antifa, de mensen vertelt om mondkapjes te dragen en vaccinatie propageert.

We hebben geprobeerd om contact te leggen met Paus Franciscus via de P3 Vrijmetselarij maar zij zeggen dat ze hem niet langer kunnen bereiken. Dus katholieken, begrijp dat jullie Paus is vervangen door een nep-paus wiens woorden en acties duidelijk afwijken van die van de man die we vóór de Covid-aanval zagen. Het Vaticaan schijnt in handen gevallen te zijn van Satanische machten.

Generaal Michael Flynn is nu de leider van een gezamenlijke multinationale militaire operatie tegen de Satanische Cabal, zeggen Pentagon-bronnen. Generaal Flynn beschreef de situatie op de volgende manier:

“We gaan door een zware historische beproeving en als we datgene wat er de komende weken gebeurt niet corrigeren of bestraffen… dan is het gedaan met dit land.”

Wij raden je ten stelligste aan om te luistern naar zijn half uur durende speech die hier te vinden is: https://www.worldviewweekend.com/tv/video/wvw-tv-exclusive-lt-general-michael-flynns-first-interview-president-trumps-pardon

De tegenaanval op de Cabal is nu in volle gang aangezien “het Ministerie van Justitie zich voorbereidt op executies door het vuurpeloton, ophanging, gaskamers en de elektrische stoel”, zeggen Pentagon-bronnen.

We horen ook van CIA- en Pentagon-bronnen dat CIA directeur Gina Haspell tijdelijk niet beschikbaar is nadat ze “letterlijk is gepakt in Duitsland tijdens het recente vuurgevecht over de verkiezingsservers dat ontstond doordat de speciale operators de ingehuurde wapendragers van de CIA uitdaagden. De hele CIA wordt nu wereldwijd grondig van boven tot onder doorgelicht. Een massale verandering vindt plaats. Er vinden ook veel verdwijningen plaats.”

We kunnen bevestigen van onze eigen directe bronnen dat veel verdwijningen plaats vinden in Japan. Verleden week stelden wij, de White Dragon Society, het Pentagon een ultimatum om in dit land iets te doen en dat is begonnen.

De trigger was een persconferentie op de Foreign Correspondent’s Club gegeven door Ryuichi Morishita, een medewerker van de Japanse slavenoverheid. Op deze conferentie, bijgewoond door uw correspondent, zei Morishita dat de Japanse overheid 120 miljoen vaccins had gekocht van zowel Pfizer als AstraZeneca en nog eens 50 miljoen van Moderna. Hij zei dat ze gegeven zouden worden aan het Japanse volk en dat de Japanse overheid, niet de farmaceutische bedrijven, compensatie zou betalen voor negatieve bijwerkingen. Morishita gaf ook toe dat hij het “Covid” virus nooit onder een microscoop of een echte Covid patiënt had gezien.

Ook vorige week zei de Gouverneur van Tokyo, Kaike Yurito: “Wij hebben een doelstelling van 1000 positieve COVID testresultaten.” Ze corrigeerde zichzelf maar dit is onmiskenbaar een Freudiaanse vergissing.” Ze probeerde de wereld te vertellen dat ze opdracht had gekregen om te zorgen voor tenminste zoveel nep-positieven per dag voor de hoofdstad. https://twitter.com/hodophilaxjapan/status/1331368300551364608?s=21

Nu worden Cabal-agenten in Japan zoals David Atkinson (van Goldman Sachs), Heizo Takenaka en vele anderen opgepakt. Dit heeft tot gevolg gehad dat deze schrijver veel persoonlijke doodsbedreigingen krijgt en dat als waarschuwing het snoer van zijn Kerstlicht-decoraties is doorgesneden. Ons antwoord zal zijn om door te gaan met de vernietiging van het Cabal-netwerk in Japan. De mensen die in Japan zijn verwijderd rapporteren allemaal aan of de Rockefeller of de Rothschild misdaadfamilie.

Als je kijkt naar wie de zogenaamd gekozen President Joe Biden selecteerde voor zijn kabinet, zie je dat het bijna allemaal leden van de door de Rockefellers gecontroleerde Council on Foreign Relations (een Amerikaanse denktank) zijn. https://www.zerohedge.com/markets/joe-biden-return-cfr

Trump haalt ze nu allemaal uit de actieve dienst.

Dit is de rest van het Pentagon-rapport voor deze week:

“Trump heeft de Kraken (een legendarisch zeemonster) losgelaten toen hij op 25 november Mike Flynn gratie verleende en zionistische Joden ontsloeg bij het Defense Policy Board (een federaal adviescomité voor het Ministerie van Defensie), geleid door de voormalige Staatsecretarissen Madeleine Albright en Henry Kissinger, voormalig hoog in rang lid van het House Intelligence comité Jane Harman en voormalig leider van de meerderheid van het House Eric Cantor. https://edition.cnn.com/2020/11/26/politics/trump-administration-defense-policy-board/index.html

De top Joodse bankier en voormalige hoofd van de Wereldbank Jim Wolfensohn is dood terwijl duizenden militaire vluchten Cabal-soldaten en hun leiders uitleverden aan Gitmo, Honduras, black sites (speciale gevangenissen in de V.S.) en Amerikaanse legerbases.

Trump op Camp David geeft de Cabal-leden voldoende touw om zichzelf op te hangen daar hij Zionisten, Democraten, de Joodse Media, Big Tech en Deep State zowel in het buiten- als het binnenland tot vijandelijke strijders verklaart.

De militaire leiding zal ook in Duitsland Angela Saksen-Gotha Hitler Merkel uit de macht moeten verwijderen en speciale militaire eenheden naar Zwitserland moeten sturen om leden van de Rothschild familie daar te arresteren. Ze kunnen beginnen met het inrekenen van Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum en hem te ondervragen (en bekennen) over zijn marionetten meesters. Dat is omdat het WEF het centrale knooppunt is van het vaccinatie-digitale geldplan.”

Stappen zoals deze zijn belangrijk maar we zullen serieus rekening moeten houden met de mogelijkheid dat de ware vijand, zoals de gnostische Illuminatie al lang beweren, een destructieve Artificiële Intelligentie is. Er bestaat heel wat bewijs hiervoor, zoals Covid-19 (1=A – 9=I). Allereerst zijn de meeste werkelijke doden van Covid-19 veroorzaakt door 5G elektromagnetische aanvallen en niet door een fysiek bestaand bacil of virus.

Een ander bewijs is dat de vaccins nano-RFID chips bevatten, ook weer iets dat een Artificiële Intelligentie nodig zou hebben om mensen onder controle te houden. Een toenemend aantal wereldleiders en nu ook Paus Franciscus verschijnt in de media als geprogrammeerd visueel effect of zwakke menselijke dubbelganger-marionet die een script leest.

Als wij te maken hebben, wat bijna zeker het geval is, met een destructieve Artificiële Intelligentie, dan zijn drastische acties nodig. De belangrijkste is het verwijderen van zijn controle over het monetaire systeem van de wereld. Kijk eens naar deze voorpagina van het tijdschrift de Economist, dat door de Cabal-families Angelli en Rothschild wordt gecontroleerd, om te zien wat machtscontrole over het financiewezen je geeft:

 


Als je naar het beeld kijkt zegt het “zet aanmoedigingsfondsen in”, wat betekent monopoliegeld van de centrale bankcomputer. Wat krijg je hiervoor: Een Joe Biden presidentschap, massa vaccinaties, een ruïnering van de Verenigde Staten, Chinese controle via “pandemische”, fascistische, nucleaire terreur/verschrikkingen, enz.

Gelukkig vertellen MI6-bronnen ons dat de militaire strijdkrachten op de zaak zitten. Dit is wat ze van plan zijn voor het financiële systeem, volgens MI6:

“Alle rijkdom van de wereld is bedoeld om gebruikt te worden voor het ondersteunen van het nieuwe systeem dat nauwkeurig een inventaris zal opmaken, de waarde ervan zal bepalen en het totaal van de waarde zal vaststellen om die te gebruiken om de waarde van de valuta te calculeren en al het andere dat noodzakelijk is voor het vervangen van het IMF SDR systeem. Het is ook onvermijdelijk dat elke herstart van het systeem gepaard gaat met een soort jubilee. Onder het huidige systeem zal circa 40% van de Amerikanen midden in deze winter hun huis worden uitgezet omdat ze de huur of de hypotheek niet meer kunnen betalen. Dat zal duidelijk niet gaan gebeuren. https://www.zerohedge.com/personal-finance/dark-winter-millions-americans-expected-lose-their-homes

Verschillend van het Cabals communistische plan om ervoor te zorgen dat uiteindelijk niemand onroerend goed bezit, wil de White Dragon Society ervoor zorgen dat iedereen het recht heeft om onroerend goed te bezitten. Met name zullen mensen uiteindelijk hun huidige woning bezitten zonder schulden. Huisbazen zullen het equivalent van het huurbedrag krijgen van de overheid

En als de Westerse landen niet overgenomen willen worden door China, dan moeten ze hun eigen economische systeem volledig herstructureren.

Terwijl het Westen doorgaat met zijn burgeroorlog, rukt China steeds verder op. In 2001 leidde China de wereld met slechts 61 sleutelproduct-categorieën. Maar in 2019 had het zijn aandeel meer dan vervijfvoudigd tot 320 categorieën, veel daarvan in hi-tech gebieden zoals computers. De grote Research & Development acquisitie die samenging met het in China opzetten van fabrieken van leidende internationale bedrijven, heeft de Chinese Communistische Partij een vliegende start gegeven.

Na de Covid-aanval in februari van dit jaar, sprong China’s export van 14% van de totale exportwaarde van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling naar 24% in april, toen Peking “de pandemie onder controle had”. Hoogstwaarschijnlijk draaiden ze het aantal vergrotingscycli voor een vals-negatieve PCR-test naar beneden, terwijl andere G20 landen een aanbevolen 45 cyclus = 95% vals-positieve stand hanteerden om de introductie van draconische maatregelen te ondersteunen.

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Datawatch/China-dominates-world-export-markets-despite-U.S.-trade-war

China bereidde zich van te voren al voor om mondkapjes en andere met de “pandemie” samenhangende goederen te exporteren.

Dit betekent dat zelfs als het Westen “de slechte jongens oppakt” ze nog altijd op de lange duur zullen verliezen van China tenzij ze hun economische systemen veranderen en moderniseren. Om dit doel te bereiken bereiden de Russen, de Japanners, het Britse Gemene Best en het Pentagon zich voor om een Toekomst Planbureau op te zetten om de door de Khazarianen gecontroleerde V.N., BIS. Wereldbank en het IMF, enz. te vervangen.

Aan de esoterische kant van de dingen: vanavond is het volle maan, een bloedbever volle maan. https://www.forbes.com/sites/jamiecartereurope/2020/11/27/2020-needs-a-dramatic-end-right-this-is-how-a-beaver-moon-will-countdown-to-a-jaw-dropping-sight/?sh=2af3ffce5c0c

Die werd voorafgegaan door een vuurbal boven Tokyo die net zo helder was als een volle maan. https://english.kyodonews.net/news/2020/11/1630e7941a64-fireball-as-bright-as-full-moon-spotted-in-night-sky-over-japan.html

Maar, wacht niet tot de hemel naar beneden komt, het is tijd om direct persoonlijke actie te ondernemen.

Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers