CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, December 8, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 07:12:2020

 

Het wordt tijd om de geschiedenisboeken te herschrijven nu vrijheid voor de mensheid daagt

 

7 december 2020

Benjamin Fulford 

 

December 2020 zal herinnerd worden als het jaar waarin de geschiedenis een beslissende wending nam en een zeer oude kwade macht werd verslagen. De Witte Hoeden zijn de verborgen oorlog om Planeet Aarde aan het winnen en de bevrijding van de mensheid is een op handen zijnde zekerheid.

 

Mensen zullen getuige zijn van het bewijs van Donald Trump’s onmiskenbare overwinning in de Amerikaanse Presidentiële verkiezing en aan de tendens naar gedwongen vaccinatie in de V.S. zal een einde komen. Deze kering van het tij zal een sneeuwbaleffect hebben en mensen zullen zien hoe het verleden zich ontvouwt zodra een zeer oude heersende Satanische klasse ten val is gebracht. De geschiedenisboeken zullen volledig herschreven moeten worden zodra het stof definitief is opgetrokken.

 

Maar nu een overwinning voor de goede kant snel terrein wint, woedt de strijd door en de wezens van het Deep State moeras vechten door tot het bittere einde, wetend dat ze verloren zijn. Deze week zullen we niet al te diep ingaan op de strijd om de Amerikaanse presidentiële verkiezing want die is al diepgaand elders behandeld. Wij willen alleen zeggen dat onze bronnen bevestigen dat Donald Trump zijn herverkiezing verpletterend heeft gewonnen en dat Joe Biden op het punt staat het V.S. getuigen-beschermingsprogramma in te gaan.

 

Wij kunnen ook bevestigen dat Swiss Bank UBS, de fabrikant van de verkiezing-stelende Dominion stemmachines, heeft verkocht aan de Communistische Chinezen. Dit betekent dat de Amerikaanse strijdkrachten en geheime diensten veel mensen zullen opsporen en gevangen nemen om te kunnen ondervragen, beginnend met het UBS management en de voorzitter van het Davos Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab. Arrestaties in de V.S. zijn reeds in volle gang, bevestigen Pentagon-bronnen.

 

Als je wilt weten waar Schwab op uit is, kijk dan naar wat de Premier van Alberta Jason Kenny over hem te zeggen heeft. https://www.youtube.com/watch?v=48CYo90gWU4

 

Wat Kenny niet zegt is dat het Schwab en zijn bazen zijn die de hele Covid-19 nachtmerrie op touw hebben gezet zodat ze het financiële systeem zouden kunnen “Resetten” op een manier dat zij de controle erover zouden behouden.

 

Arrestaties in de V.S. zijn al in volle gang, bevestigen Pentagon-bronnen. Hier is wat onze CIA-bronnen te zeggen hadden over het lot van voormalig CIA-directeur Gina Haspel: “Ze werd absoluut uitgeschakeld, maar niet voordat ze, wat ze dacht haar ‘vrijbrief te zijn om uit de gevangenis te komen’, haar back-up gegevens onthulde, die alle black ops bevatten waar ze toezicht op hield tijdens haar ambtsperiode als directeur en daarvoor.

 

Het rondgaande verhaal dat ze naar Gitmo werd gebracht, werd ondervraagd en een nieuw gezicht en vingerafdrukken zal krijgen en daarna uit het gezicht verdwijnt, is alleen maar een spinsel.

Ze is weg. Er zal niets meer van haar vernomen worden. Als er nog iets meer van haar nodig is, is alleen maar een CGI-hologram (digitale animatie) nodig.

 

Terwijl het gevecht voor de Constitutionele Republiek op koers ligt, woedt er nu een andere strijd rondom de nep-pandemie en de plannen om de wereldbevolking te vaccineren met gifstoffen. Om dit te begrijpen, kijk eens naar de tabel hieronder, ons toegestuurd door een alerte lezer van ons nieuwsbrief. Daarin wordt de huidige Covid-19 campagne vergeleken met de methoden die werden gebruikt door de Communistische Chinezen om Amerikaanse krijgsgevangenen van de Koreaanse Oorlog te hersenspoelen.


LEES ALLES OVER DE CHART

 

Die laat zien hoe isolatie, bedreigingen, constante angstpropaganda, beloning voor gehoorzaamheid, enz. gecombineerd zijn om mensen te koeioneren tot volledige onderdanigheid. Deze chart maakt duidelijk dat waar we getuige van zijn, een poging is om een Communistische Wereldregering te creëren, gecontroleerd door de Chinezen en met de Khazariaanse Maffia als hun bankiers.

 

Voorts krijgen de Communistische Chinezen zelf hun opdrachten van een geheimzinnig bestuursorgaan in Zwitserland. Dit staat bekend als, op zachte toon gefluisterd, de Octagon Groep. Onderstaande chart van corporate mediacontrole laat zien hoe deze machtsstructuren werken.

 

00

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/american%20media%20empire.png?itok=BF9Ba42t

 

Dit is wat MI6 te zeggen heeft over de zogenaamde Covid-19 crisis:

“Wij zien het creëren van een nationale gezondheidscrisis en de voorgestelde antwoorden of remedies als Ordo ab Chao (uit chaos komt orde), als heimelijke inbezitneming van Staten op een wereldwijd niveau. Dit is het denken van de pure militaire geest en is voor burgers moeilijk te begrijpen vanwege de enorme omvang en complexiteit van het toneelstuk.

 

Een dossier en analyse van de inlichtingendienst is naar het Gezamenlijke Britse en Ierse Oppercommando van de strijdkrachten gestuurd, zegt MI6. Daarom is een militaire reactie nu aan de gang. De strijdkrachten van Rusland, de Britse strijdkrachten en het Pentagon zijn nu actief in Zwitserland en Duitsland om de leiders van deze campagne te arresteren, volgens bronnen van MI6, FSB en het Pentagon.

 

De hele pandemische campagne is in hoge mate illegaal op alle niveaus van binnenlandse, Europese en internationale wetgeving om nog maar niet te spreken dat het in feite een Staatsgreep is. Deze laatste episode met een vaccinatieprogramma als antwoord op een zogenaamde pandemie, volledig gebaseerd op hoogst dubieuze feiten en met een indicatie voor heel gevaarlijke gevolgen op de gezondheid door de vaccins zelf, zelfs leidend tot de dood, is een herinnering dat degenen die hierachter zitten moorddadige, genocide criminelen zijn; kortom zich schuldig maken aan een onverklaarde oorlogshandeling.

 

Zonder passende militaire interventie in de hele wereld, is dit wereldwijde vaccinatieprogramma slechts het glibberige pad naar een toekomst zo donker dat het onvoorstelbaar is.” Onze FSB-bron was veel korter en zakelijker door te zeggen: “We moeten NU handelen.” Om te begrijpen wat er op het spel staat, moet je je realiseren dat politici die nu aan de macht zijn in de hele Westerse wereld, in het openbaar verwachtingen wekken en proberen mensen te injecteren met een hoog-giftig vaccin. Kijk voor een gedetailleerd begrip eens naar dit beperkende besluit, gearchiveerd door de voormalig top-wetenschapper van leidend vaccinmaker Pfizer, Michael Yeadon en voormalig voorzitter van de Parlementaire Raad van Europa’s Gezondheidscomité Wolfgang Wodarg:

 

Het vaccin bevat onder andere een proteïne dat ervoor zorgt dat het immuunsysteem van vrouwen hun eigen placenta aanvalt, waardoor ze onvruchtbaar worden.  https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf

 

Bovendien bevatten de vaccins RFID-chips (radiofrequentie-identificatie-chips) die de identificatienummers van het merkteken van het beest bevatten, volgens Japanse overheidsbronnen. Als je denkt dat dit niet mogelijk is, kijk dan eens naar deze foto in het Hitachi persbericht van 2006 dat toont dat ze zelfs toen al RFID chips hadden die klein genoeg waren om in mensen geïnjecteerd te worden.

 https://www.hitachi.com/New/cnews/060206.html

 

De huidige leiders van het Westen willen dat mensen gedwongen worden om deze RFID-chip injecties te accepteren en vaccinatie identificatiebewijzen te dragen zodat ze er zeker van kunnen zijn dat de mensheid voor altijd slaaf zal blijven.

 

Hier bijvoorbeeld in Ontario, zegt Canada’s Hoofd van de Geneeskundige Dienst Dr. David Williams: “Wat wellicht verplicht is, is bewijs van vaccinatie om speelruimte en vrijheid te hebben om zich overal te kunnen bewegen zonder het dragen van persoonlijke beschermingsbenodigdheden.” – Hoofd Geneeskundige Dienst, Dr. Williams.  pic.twitter.com/gHupcMxbcm

— CrasHTalk (@CrasTalk) December 3, 2020

 

Hier is een voorbeeld van een soort ID-kaart met het merk van het beest, die de spoedig gearresteerd wordende Westerse leiding wil dat wij bij ons dragen.

 

Wees ervan verzekerd dat dit niet toegestaan zal worden. De mensen die verantwoordelijk zijn voor deze campagne worden systematisch opgespoord en gedood. Wij hebben slechts één boodschap voor ze: “Geef je over of sterf”.

 

We moeten ook begrijpen dat wat er op het spel staat veel groter is dan de omverwerping van regeringen. Dit gaat om de toekomst van de mensheid en de planeet. De heersende Satanische klasse heeft altijd angst gebruikt om ons onder controle te houden: angst voor communisten, angst voor terroristen, angst voor pandemieën, enz. Het is op angst gebaseerde schuldenslavernij.

Zodra deze mensen ten val zijn gebracht, zal de mensheid vrij zijn om zich een ideale toekomst voor te stellen en uit te zoeken hoe ze die waar kunnen maken.

 

Hier is een voorbeeld van het soort verandering dat plaats zal vinden. De huidige heersers willen ons vaccineren zogenaamd om “ons te beschermen tegen doodgaan door een pandemie”. Maar deze zelfde mensen onderdrukken wetenschappers die vechten tegen de voornaamste echte doodsoorzaak: degeneratie door ouderdom. Hieronder staat een link naar een van de talloze wetenschappelijke artikelen die ik door de jaren heen heb gelezen over een ontdekking die veroudering omkeert, behalve dat er een domper wordt opgezet.

 


Ondanks alle beloften die de behandeling aangeeft, zegt het artikel dat er nog “een lange weg te gaan is” voordat mensen behandeld kunnen worden”, d.w.z. nooit. Zie je de schijnheiligheid? Ze willen het veiligheidstesten voor vaccins inkorten “want mensen sterven”, maar verhinderen dat de mensheid remedies voor de werkelijke doodsoorzaken krijgt.

 https://www.france24.com/en/live-news/20201202-milestone-anti-ageing-treatment-restores-sight-in-mice

 

Langer en gezonder leven zal mogelijk zijn zodra we de heersende Satanische klasse ten val hebben gebracht; dit is een wetenschappelijk feit. Ouderdom is al een behandelbare conditie, maar de werkende klasse wordt deze behandeling onthouden.

 

Verder moet het Westen ook zo spoedig mogelijk zijn burgeroorlog en revolutie beëindigen, ander zal China de leiding nemen.

 

Juist in de laatste dagen, terwijl het Westen verlamd blijft door de Covid-19 angstporno en politieke onderlinge strijd, heeft China de een na de andere verbazingwekkende wetenschappelijke doorbraak bekend gemaakt. Ze hebben een kunstmatige zon gecreëerd die praktisch gratis, onbeperkt energie biedt; ze hebben een straalmotor geproduceerd die ons in twee uur overal op de planeet kan brengen; ze hebben een kwantumcomputer aangekondigd die “100-triljoen keer sneller is dan de snelste bestaande supercomputer in de wereld,” en ze produceren genetisch verbeterde supersoldaten.

https://www.france24.com/en/live-news/20201204-china-turns-on-nuclear-powered-artificial-sun

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3111985/chinese-team-test-jet-engine-able-reach-anywhere-earth-within-2

http://www.xinhuanet.com/english/2020-12/04/c_139561941.htm

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/china-has-done-human-testing-create-biologically-enhanced-super-soldiers-n1249914

 

Dus, als westerlingen niet willen eindigen als Chinese slaven, kunnen ze beter opschieten en hun parasitaire en moorddadige heersende klasse verwijderen. En, wees ervan verzekerd mensen, dit gaat gebeuren. Daarom zouden we allemaal speciale bedankjes moeten sturen naar V.S. President Donald Trump voor het bevrijden van de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika en voor de vastberaden inzet aan de goede kant van ’s wereld sterkste strijdkrachten.

 

En aangezien het vandaag, de 7e december, de gedenkdag is van de Japanse aanval op Pearl Harbor, wil ik met mijn lezers een paar regels delen (met één woord veranderd) uit de Potsdam Verklaring die hun overgave aankondigt aan het einde van Wereldoorlog II:

“Voor altijd moet geëlimineerd worden de autoriteit en de invloed van degenen die de mensen van HET WESTEN hebben bedrogen en misleid om zich te begeven in een wereld verovering, want wij houden vol dat een nieuwe wereldorde van vrede, veiligheid en zekerheid onmogelijk zal zijn totdat onverantwoord militarisme uit de wereld is verdreven.

 

De Japanners zijn hun deel van de afspraak nagekomen; ze zijn nu vreedzaam. Ze hebben de wederdienst bewezen. Als het niet voor Japanse intellectuelen was zoals Ota Ryu, zouden we er in het Westen nooit zijn achter gekomen dat er een geheime Westerse heersende Satanische klasse bestaat die ons duizenden jaren lang als slaaf heeft gehouden. Dit bekend zijn met de waarheid zal ons vrij maken.”

 

Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers