CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, December 15, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 14:12:2020

 

Het Westen staat voor het moment van de waarheid nu de Khazariaanse Maffia zich overgeeft aan de Chinezen

 

14 december 2020 

Benjamin Fulford 

 

De Westerse wereld staat tegenover zijn grootste crisis ooit nu zijn heersende elite zich heeft overgegeven aan China. Of het Westen verwijdert deze elite uit de macht en creëert een eendrachtig front of westerlingen zullen Chinese slaven worden die werken voor onderaannemers van de Khazariaanse Maffia. Het is deze strijd waarin de Chinezen en het Westen zijn betrokken die de ware reden is waarom de uitkomst van de V.S. Presidentiële verkiezing in het ongewisse blijft.

Voordat we hier verder in graven is het belangrijk om naar voren te brengen dat, gezien de huidige omstandigheden, het er met een mathematische zekerheid naar uitziet dat Donald Trump de laatste president zal zijn van de United States Corporation in zijn huidige vorm; daar zijn meerdere bronnen het over eens. Die geven ook aan dat hij wellicht een plan achter de hand heeft om de situatie positief op te lossen; alleen de tijd zal het ons leren.


Om de huidige situatie beter te begrijpen laten we eens kijken naar de cijfers die 10 december jl. werden gepubliceerd door het Amerikaanse Ministerie van Financiën.

 https://www.fiscal.treasury.gov/files/reports-statements/mts/mts1120.pdf

Die laten zien dat de V.S. in het fiscale jaar dat eindigde op 30 september $6.5 biljoen uitgaf, maar dat alleen kon doen door $3.1 biljoen te lenen. Het tekort voor oktober, de eerste maand van het fiscale jaar 2021, ging 111% omhoog op jaarbasis tot $284 miljard.

Wanneer we globaal tientallen jaren van fiscale- en handelstekorten alsmede niet-gefinancierde pensioenverplichtingen bij elkaar optellen, dan heeft de V.S. een schuld van meer dan $200 biljoen of meer dan 20 keer het bruto binnenlands product, als je het schulden-gefinancierde bruto binnenlands product niet meetelt. Dus, als je $10.000 per jaar verdient, meer dan $20.000 per jaar uitgeeft dankzij je credit card en een schuld hebt van meer dan $200.000 zou je meer dan 20 jaar lang je hele inkomen moeten gebruiken (en intussen dood gaan van de honger) om je schulden af te lossen.

 

Noch Donald Trump, noch iemand anders kan dit oplossen met conventionele middelen, wat het concept van een reset ondersteunt om de financiële problemen op te lossen van talloze landen, wiens schuldenlast werd gecreëerd onder het fiatsysteem van de centrale bank.

Daarom boden de huidige eigenaars van de U.S. Corporation (meest Europese aristocraten met hun basis in Zwitserland) de Chinezen een Joe Biden/Kamala Harris slavenpresidentschap aan in ruil voor een opschorting van hun schuld. Maar dat was niet genoeg, dus boden ze de Chinezen ook Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, het Koreaanse Schiereiland en de ASEAN landen aan.

 

Als je mocht denken dat de voornamelijk in Zwitserland gebaseerde eigenaars van de V.S. zich niet hebben overgegeven aan de Chinezen, kijk dan eens naar dit nieuwsbericht (en steun alsjeblieft de Guardian terwijl je het leest) dat in een deel ervan zegt: “Een geheime overeenkomst tussen Zwitzerland en China die Chinese veiligheidsbeambten toegang geeft tot het land op kosten van de Zwitserse belastingbetalers, is onthuld.” https://www.theguardian.com/world/2020/dec/09/secret-deal-reveals-chinese-spies-free-rein-switzerland

 

In wezen zegt het dat de Zwitsers Chinese agenten carte blanche hebben gegeven om te doen wat ze willen in Zwitserland. Dit betekent dat ze iedere Davos-elite daar die niet naar hun pijpen danst kunnen vermoorden. Vergeet niet dat dit de elites zijn die 90% van de internationale bedrijven onder hun controle hebben.

 

Nu kun je begrijpen waarom de huidige eigenaars van de failliete United States Corporation het Amerikaanse volk hebben verraden. Ze hebben Chinese troepen het recht aangeboden om Canada en Mexico te bezetten om mee te helpen de Verenigde Staten in kleine stukjes te breken waarbij de Canadese en Mexicaanse vazalstaten elk een groot brok van de voormalige Verenigde Staten krijgen.

 

De Chinezen zijn nu woedend omdat het Amerikaanse volk en de Amerikaanse en Canadese strijdkrachten deze deal afwijzen. Daarom vertelde bijvoorbeeld het Canadese leger Justin Castro te verdwijnen (en wellicht nooit meer terug te komen zoals zijn broer) toen hij hen opdracht gaf om het Chinese leger binnen te laten en ze te trainen in winterse krijgskunst.

https://globalnews.ca/news/7517899/china-canada-military-training/

 

In reactie daarop zou ik een beroep willen doen op de spirit van Chief Pontiac https://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_(Ottawa_leader)

Mijn grootvader was het Parlementslid dat Pontiac County, Canada, vertegenwoordigde. Dus door dit te doen doe ik ook een beroep op de spirit van mijn voorouders. De Canadezen splitsten zich af van de V.S. omdat we de vriendschap en de integratie met de First Nations bevolking (de inheemse bevolkingsgroepen) prefereerden; geen onderwerping en uitroeiing. Daarom zijn er nu meer First Nations mensen in Canada dan toen de eerste Europeanen arriveerden, terwijl er in de V.S. minder dan een kwart zijn. Wij roepen op tot de creatie van een Nieuw Verenigde Staten van Amerika dat zich uitstrekt van Argentinië tot Alaska. Door zo’n onafhankelijke staat uit te roepen, kunnen we de schulden van de failliete U.S. Corporation van nul en gener waarde verklaren en de Chinezen vertellen bij wie ze die neer moeten leggen. Zo’n land zou ook toegang hebben tot de hulpbronnen van Canada en Brazilië en die kunnen gebruiken om de uitgeholde Noord-Amerikaanse industriële basis te financieren en weer op te bouwen.

 

Een Biden presidentschap betekent het opbreken van de huidige Verenigde Staten in drie of meer armzalige brokken: Chinese slavenstaten. China Joe is een bewezen Deep State crimineel. Voor zover wij kunnen zeggen, inclusief getuigenissen van vrienden die probeerden naar de echte evenementen van de Biden campagne te gaan, is de “President-elect Biden” een Computer Graphics compositie die speeches voorleest die zijn opgesteld door de corporate PR-afdelingen.

 

We zullen hier niet al te diep in graven want noch het Amerikaanse volk noch de Amerikaanse strijdkrachten zullen een Biden-presidentschap accepteren. Het feit dat Hunter Biden wordt geconfronteerd met een dagvaarding wegens meerdere misdaden zou je moeten waarschuwen voor de realiteit dat er geen Biden-presidentschap kan zijn. https://apnews.com/article/joe-biden-politics-business-ukraine-subpoenas-b5245760245d5dee3e011f0df5e1868e

 

Wij steunen veel van wat Donald Trump heeft gedaan en onderschrijven volledig het idee van “Maak Amerika Weer Groot”. Het probleem ligt in de huidige structuur van de U.S. Corporate. Zijn schulden zullen terugbetaald moeten worden en Amerikaanse troepen in de hele wereld zullen zonder geld komen te zitten terwijl Amerikanen een catastrofale terugval in inkomen ondervinden.

 

De situatie is al zo slecht dat meer dan 50 miljoen Amerikanen geen voldoende toegang hebben tot voedsel. Ook, gebaseerd op de Q4 Inkomens Poll van vorige week bij 9201 eigenaren van kleine bedrijven, zou 48% zijn zaak waarschijnlijk permanent moeten sluiten voor het einde van het jaar.

https://www.alignable.com/forum/alignable-48-of-small-businesses-risk-closing-for-good-new-poll

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/48-of-u-s-small-businesses-fear-that-they-may-be-forced-to-shut-down-permanently-soon

 

Dus zelfs met Trumps buitengewone prestaties in de eerste 3 jaar van zijn bewind, heeft de door de Wereldgezondheidsraad/Fauci geleide Covid-sluiting in 2020, het schadelijkst in door Democraten geregeerde staten, de situatie gecreëerd waarin 50 miljoen Amerikanen op de rand van verhongering staan en bijna 50% van de Amerikaanse kleine bedrijven op het punt staat failliet te gaan.

 

Recentelijk tweette Trump:

“Vaccins worden verzonden en zijn op weg, VIJF JAAR VOORUIT OP HET SCHEMA. Word beter Amerika. Word beter WERELD. Wij mogen jullie allemaal graag!”

 

Dit komt nadat het Witte Huis opdracht gaf aan het hoofd van de FDA om het Pfizer vaccin uiterlijk de komende vrijdag goed te keuren of ontslag te nemen.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/white-house-orders-fda-chief-to-authorize-pfizer-biontech-vaccine-friday-or-submit-his-resignation/ar-BB1bR9AC

 

Is dit hetzelfde vaccin waarvan Pfizer’s eigen hoofd-wetenschapper en anderen zeggen dat het vrouwen onvruchtbaar maakt doordat hun immuunsysteem hun eigen placenta aanvalt? Nu willen we niet Deep Space Nine (uit een Star Trek televisieserie) ingaan met onze lezers, maar we moeten wel nadenken over de mogelijkheid dat we te maken hebben met een aantal verschillende tijdlijnen.

 

In mijn realiteit is de “Covid-19 pandemie” een reuzenbedrog ontworpen om het publiek zodanig angst aan te jagen dat ze de DNA veranderende vaccins accepteren die RFID nano-chips bevatten, ontworpen om de mensen te onderwerpen in permanente slavernij.

 

Hier is bijvoorbeeld een lid van het Oostenrijkse Parlement dat voor zijn collega’s demonstreert hoe een blikje Coca Cola “positief test” op Covid-19.  

https://prepareforchange.net/2020/12/13/coca-cola-tests-covid-19-positive-in-austrian-parliament/

 

Intussen maken de main stream media wereldwijd veel ophef over een dodelijke pandemie met vaccines als de enige hoop op redding. Dit is duidelijk een enorme propagandaleugen en de werkelijkheid is dat Covid-aantallen met verschillende middelen worden vervalst om de indruk te wekken van een echte pandemie.

 

Over dit onderwerp, in een les over hoe ver en wijdverspreid het Khazariaanse Maffia netwerk van steekpenningen en chantage reikt, vertellen Pentagon-bronnen ons dat Gordon Duff van Veteran’s Today Covid-angstporno en anti-Trump gif aan het spuien was omdat hij was gechanteerd over oorlogsmisdaden die hij had begaan in El Salvador.

 

We vroegen Duff twee keer op de man af of dit waar was maar hij weigerde te antwoorden. In plaats daarvan zei hij: “Ik heb twee dochters die werken op intensive care units; alles wat je krijgt is deep state propaganda; alle anti-vaccin materiaal komt van Russische inlichtingendiensten; dat is bevestigd; wij ondervinden een massale sterfte hier; ziekenhuizen worden overstroomd.”

 

Dus hier is iets wat iedere lezer van deze nieuwsbrief kan doen: ga naar een ziekenhuis en zie voor je zelf of het “overstroomd” wordt met Covid-patiënten. Als je ze ziet stuur dan alsjeblieft je bevindingen met foto’s naar het “reader’s blog”. Ik heb verschillende ziekenhuizen bezocht en gesproken met veel artsen die zeggen dat het allemaal nep is.

 

Andere voorbeelden van mogelijke desinformatie of tijdlijnverschuivingen zijn rapporten dat alle leden van de Britse Koninklijke Familie geëxecuteerd zijn. Aangezien dit een eeuw van hyperrealistische Computer Graphics is, gebruiken wij handgeschreven brieven en vragen om analoge foto’s om te bevestigen dat de leden van het koningshuis nog altijd bij ons zijn. Nogmaals, of we hebben te maken met grote leugens, of met een alternatieve tijdlijn waarin ze geëxecuteerd zijn. Bevestiging zal tijd vragen maar we zullen onze lezers laten weten wanneer we die hebben gekregen.

 

Hoe dan ook, het is belangrijk in deze dagen, waarin het Westerse leiderschap duidelijk het zicht op het doel heeft verloren, om je te concentreren op tastbare/concrete dingen die het dichtst bij je zijn: je familie, je huis, je huisdieren, je voedselvoorraad, je veiligheid, enz. Als die oké zijn, maak je dan geen zorgen over de hysterie die je op je digitale schermen ziet. Die zou heel goed slechts de doodsstrijd kunnen zijn van een minderwaardige digitale Artificiële Intelligentie gemeenschap, die een standaard YouTwitFace robot heeft afgestemd op je persoonlijke profielgegevens.

 

Als we kunnen bevestigen dat Covid-19 slechts echt is in de gedachten van de door de mainstream media gehersenspoelde mensen, dan hebben we een duidelijk pad naar de overwinning in deze strijd om Planeet Aarde. Als ze echt proberen om ons te vaccineren met een ID tatoeëring die “Luciferase” (een enzym uit een groep enzymen die bioluminescentie produceert door de oxidatie van luciferase) en een RFID-chip bevat voor verbinding met een digitaal geldsysteem, dan is er echt een typische antichrist onder ons, of die nu een Artificiële Intelligentie van nature is of niet.

 

We moeten accepteren dat deze antichrist zich heeft gemanifesteerd als een op handen zijnde dreiging voor de mensheid en geïdentificeerd kan worden door het arresteren van de mensen die de vaccins pushen gebaseerd op een gefabriceerde pandemie.

 

Het spoor kan heel goed leiden naar Jared Kushner. Vergeet niet dat hij de eigenaar was van 666 Fifth Avenue, waar “Lucent (Lucifer) Technologies” bezig was met het ontwikkelen van microchips die in mensen ingeplant konden worden. Van daaruit zal het spoor hoogstwaarschijnlijk leiden naar Zwitserland. Daarom moeten de Zwitsers voor de keuze worden gesteld om hun leiderschapsgroep over te leveren of de consequenties te aanvaarden.

 

Denk eraan dat onder hun slecht functionerend leiderschap, 2020 “Eindigt met het inkrimpen van 93% van de Wereldeconomie… En met Beurzen op het Hoogste Punt ooit.”

https://www.zerohedge.com/markets/2020-ending-93-global-economies-contracting-and-markets-all-time-highs

 

Dit betekent dat de profiterende heersende klasse steeds rijker wordt terwijl alle andere mensen steeds armer worden.

Voor zover het de Chinezen betreft, hun echte Dragon familie leiderschap (in tegenstelling tot het communistische front met de nep-CGPing) zegt dat ze bereid zijn alle schulden af te schrijven en een nieuw begin te maken zodra de genocidale Khazariaanse Maffia is verdreven.

 Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers