FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, April 14, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 20:04:2020


Chinese en Westerse geheime diensten maken jacht op executives van 5G Telecom bedrijven
Benjamin Fulford - 20 april 2020
De zogenoemde coronavirus pandemie is nu definitief getraceerd tot 5G elektromagnetische aanvallen; veel bronnen zijn het daarover eens. Om de hardliners te stoppen en volledige oorlog te voorkomen, is een actieve jacht gestart op alle industriële executives en oligarchen die betrokken zijn bij het uitrollen van 5G; Westerse en Aziatische geheime dienst-bronnen zijn het daarover eens. De doelwitten omvatten de nu uitgerangeerde Bush familie en de Chinese Soong familie, zeggen de bronnen.
De jacht is nodig om een totale thermonucleaire oorlog tegen te houden gezien het feit dat “onze analyse van de studies echt een provocatie tot oorlog aantoont… dat is te zeggen we zien een totale grootscheepse oorlog als hoogstwaarschijnlijk”, zeggen MI6-bronnen. Chinese hardliners van hun kant, oefenen druk uit voor de ondergang van New York als vergelding voor de aanval op Wuhan, iets dat ook een wereld-vernietigende oorlog zou kunnen bespoedigen; zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen.

Er is ook nieuw bewijs dat de huidige pandemie-aanval op de mensheid lang van te voren is gepland. Herinner je je de U.S. dollar die is uitgegeven ter herdenking van 9/11?  
Goed, en kijk dan nu eens naar het geld dat in de V.S. en de U.K. is uitgegeven om deze pandemie-aanval te herdenken. De eerste is een kwart dollar met een vleermuis (naar men beweert de bron van het coronavirus) uitgegeven in 2020 door de munt van de V.S.
De tweede is het nieuwe U.K. 20 pondsbiljet met daarop een afbeelding van een 5G GSM-toren met daarboven een coronavirus.
Dit toont maar weer eens hoe arrogant deze mensen zijn en hoelang ze van te voren plannen, terwijl de rest van ons moet reageren op wat er direct gebeurt.
Dat is echter niet langer het geval met zowel de Britse geheime dienst als de Witte Hoeden van het Pentagon die zich nu actief richten op de families die de Federal Reserve Board, de BIS, de Europese Centrale Bank en de Bank van Japan bezitten.
MI6-bronnen zeggen:
“Wij kunnen de huidige hybride Wereldoorlog 3 samenvatten als twee kampen van oorlogspartijen: degenen die de soevereiniteit van de traditionele natiestaat (l’état c’est moi) willen beschermen en degenen die dat willen vervangen en hun wil willen opleggen door middel van een hybride geavanceerd technologisch totalitair regiem.”
Pentagon-bronnen van hun kant zeggen: “de dood van de Minister van Financiën van [George] Bush jr. Paul O’Neill kan het signaal zijn tot de zuivering van …
Wall Street, nu de Fed werd overgenomen en het Exchange Stabilization Fund (ESF) (een noodfonds van het V.S. Ministerie van Financiën) een andere bestemming kreeg, weg van de CIA en de Deep State.” Bovendien “worden banken wellicht genationaliseerd en gedwongen om een belasting te betalen op alle financiële transacties om de ongrondwettige inkomstenbelasting te vervangen,” zeggen de bronnen.
“Aan de Bushes is een einde gemaakt op basis van collaterale inlichtingen van MI6 volgend op de diepe duik op Adnan Sakli en de BIS Bazel”, zeggen bronnen  van Europese Koninklijke Families.
Voor degenen onder jullie die dit niet weten, Adnan Sakli was “de drager van de soevereine titels van alle naties, grote bedrijven, centrale banken en valuta”. Sakli wilde deze titel niet maar werd hem gegeven en gezien de verantwoordelijkheid beloofde hij om de mensheid te bevrijden van onderwerping “door religieuze, politieke en economische instellingen maar ook door grote bedrijven”.
Het is betreurenswaardig dat de Bushes en hun Nazi vrienden hem vermoordden en frauduleus de rekeningen en de winsten overnamen. “De Bushes, senior en junior, waren ook betrokken bij de diefstal van Tesla patenten. Ze vermoorden en stelen net zoals alle Maffia”, zeggen de MI6-bronnen.
De bedoeling van de huidige pandemie, gecreëerd door de Bush/Rothschild factie, is om de controle te centraliseren en een rasveredelings-zuivering op de menselijke bevolking uit te voeren, bevestigen CIA-bronnen.
In de VS, wordt 5G sterk gestimuleerd door Attorney General William Barr en Secretary of State Mike Pompeo. Barr heeft ook verhinderd dat de waarheid over 9/11 zou worden vrijgegeven. Dus degenen onder jullie die denken dat Barr met zijn “FISA Gate”, een witte hoed is, denk er nog maar eens over na. Deze mannen moeten ZO SPOEDIG MOGELIJK worden verwijderd uit het staatslichaam.
Voordat we verder gaan, willen we uitleggen waarom deze “pandemie-aanval” op het menselijk ras geconcentreerd is rond 5G, door het commentaar van een lezer aan te halen dat is gebaseerd op het werk van drie Nobel Prijs winnende medici:
“5G elektromagnetische straling beschadigt het menselijke cellulaire DNA. De eraan blootgestelde cellen (van alle typen binnen het menselijk doelwit) reageren met het produceren van een cascade aan immunologisch beschermende stoffen. Deze stoffen zijn verpakt in een intracellulaire structuur die een endosome wordt genoemd. De endosome wordt uit de cel verdreven en wordt dan een exosome.
De exosome circuleert en verbindt zich met de ACE 2 receptoren van de longen, de ingewanden en het hart. De reactie van de eraan blootgestelde cellen is dezelfde als bij blootstelling aan 5G of COVID-19 (de griep). De immunologische chemische stoffen in de exosome verpakking vallen de ACE 2 ontwikkelende cellen aan en produceren zo het effect van blootstelling aan 5G straling of de griep, die wordt verhuld als COVID-19.
Het aantal gevallen op 1000 inwoners van COVID-19 is 96% in 5G gebieden en slechts 4% in 4G of lagere gebieden. 5G wordt ingezet in dichtbevolkte gebieden, dus kunnen we daar meer gevallen verwachten. MAAR het sterftecijfer in erkende uitslagen (doden [doden en genezingen]) is meer dan 2 keer hoger in de 5G gebieden. Dit kan niet alleen het gevolg van COVID-19 zijn en wij hebben daar statistische bewijzen voor van meer dan 1.9 miljoen gevallen!”
De elektron-microscopische verschijningen van de endosome/exosome structuur worden onjuist vermeld als het virusdeeltje in de cel/circulatie. De Nobelprijs voor medicijnen werd gewonnen voor het werk hierop in 2013 – trek dit maar na:
Nog steeds niet overtuigd? Wel, wat denk je hiervan:
“Professor Yitzhak Ben Israel van de Tel Aviv universiteit heeft de sterftecijfers van nieuwe infecties door het coronavirus van de V.S., de U.K., Zweden, Italië, Israël, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Spanje in kaart gebracht. De aantallen vertellen een schokkend verhaal: Ongeacht of het land mensen in quarantaine hield zoals Israël, of normaal bleef doorgaan zoals gewoonlijk zoals Zweden, piekte het coronavirus en nam af op precies dezelfde manier. Op precies, dezelfde manier.” 
Met andere woorden, de huidige pandemie kon niet veroorzaakt zijn door een virus want anders zouden de quarantaines een statistisch verschil hebben laten zien.
De Japanse overheid bevestigde de gevaren van 5G toen ze dat testten op het cruiseschip Diamond Princess voordat ze, op het laatste moment, stopten met een geplande uitrolling van de technologie over het hele land. Dat uitrollen was gestimuleerd door Bush-bondgenoot en vertegenwoordiger van de Soong familie Son Masayoshi van Softbank, zeggen Aziatische geheime genootschapsbronnen.
Dit is wat de P3 Vrijmetselaars erover te zeggen hadden:
“Tien procent van de Chinese Communistische Partij is in handen van de zuster van Madame Soong, een heel wrede vrouw…zij staat in contact met de dochter van Xi Jinping…ze staan onder de controle van de Zionisten en de kwaadaardige kant van Israël via de Red Star Foundation die gebruik maakt van Quanto 49 (Quanto is een afgeleid woord dat in dit geval wordt gebruikt om Federal Reserve Board geld om te zetten in Chinese Renminbi).”
Als de Soong familie iets wil zeggen in hun voordeel, dan weten ze hoe ze contact moeten opnemen met deze schrijver.
Vergeet niet dat de aanval op Wuhan werd getraceerd naar een bedrijf dat in het bezit was van de Soros Foundation, wat een Rothschild façade is. De Rothschilds hebben een verbond gesloten met een Chinese factie die het idee van een kunstmatig Armageddon ondersteunen.
Oké, laten we dan nu eens kijken naar een paar andere enorme veranderingen die plaatsvinden in de hele wereld terwijl deze hybride oorlog verder woedt.
In de V.S. hebben NSA functionarissen opgemerkt dat V.S. President Donald Trump vervangen is door een nieuwe Trump. De nieuwe Trump heeft wit rondom de ogen en heeft niet de wangen van de vorige Trump, zeggen ze. Maar een bron in het Witte Huis, die dichtbij Trump staat, zegt:
“Nee, dezelfde Trump, maar hij heeft een bijna perfecte dubbelganger. Hij heeft huidkanker en ze behandelen huidvlekken. Ze kunnen echter geen normale behandeling doen omdat hij dan te lang zijn taak niet zou kunnen vervullen en hij wil niet dat het publiek dit weet.”
Met andere woorden, de dubbelganger wordt gebruikt voor openbare verschijningen vanwege de huidvlekken, maar de echte Trump heeft nog altijd de leiding.
Er woedt echter duidelijk een burgeroorlog in een toenemend chaotische V.S. In de laatste ontwikkelingen heeft het Pentagon in zowel Washington als New York 10.000 troepen ingezet om de cabalisten op te ruimen, zeggen Pentagon-bronnen. Trump heeft ook opgeroepen tot de “bevrijding” van Michigan, Minnesota en Virginia. “Het Amerikaanse leger is nu bezig met zuiveringsacties”, zo beschrijven Pentagon-bronnen de situatie.
Misschien, maar de strijd woedt onmiskenbaar verder in deze chaotische hybride oorlog, nu gevangenen massaal worden vrijgelaten, centrale bankgeld rechtstreeks wordt gedistribueerd aan de mensen  terwijl de handel is verlamd en de economie in een vrije val terecht is gekomen. Er zijn ook pogingen om voedseltekorten te creëren in de V.S. door de vlees- en andere voedselverwerkende fabrieken te sluiten met deze elektronisch gecreëerde pandemie als excuus.
Om deze situatie aan te pakken, worden Amerikaanse troepen teruggehaald uit Afghanistan, Irak, Syrië, Saoedi Arabië en andere delen van de wereld. In Azië heeft Amerika al zijn B52 bommenwerpers uit Guam teruggetrokken.
Natuurlijk moet je je afvragen waarom de V.S. nog steeds B52’s heeft, die werden gemaakt in 1952, terwijl ze over anti-zwaartekracht technologie beschikken die deze vliegtuigen totaal achterhaald maakt. Het feit dat afgestudeerden van de Amerikaanse luchtmacht academie nu deelnemen aan de U.S. Space Force toont dat de onthulling van geheime technologie op handen is en wellicht is dat de reden waarom de B52 dinosaurussen met pensioen gaan.
Pentagon-bronnen merken op: “Trump tekende een presidentieel besluit om de ruimte te openen voor internationale samenwerking op het gebied van winning van hulpbronnen, daarmee effectief oproepend tot een multipolaire wereldorde en een einde aan oorlogen.”
Intussen rapporteren CIA-bronnen in Europa dat de Duitse Bondskanselier Angela Merkel, de Franse President Emmanuel Macron en de U.K. Premier Boris Johnson allemaal zijn vervangen. In de U.K. waren we in staat om dit te bevestigen via een vriend van de familie die zei dat Johnsons vader niet in contact had kunnen komen met zijn zoon.
Er heerst chaos ook in een groot deel van de rest van de wereld. IMF Managing Director Kristalina Georgieva zegt dat 100 landen hebben gevraagd om financiële noodhulp. Maar het schijnt dat het IMF zelf geen geld heeft omdat het “dringend op zoek is naar $ 18 biljoen aan nieuwe bronnen om te lenen”. Sorry, is dit niet hetzelfde IMF dat zegt dat het recentelijk $8 triljoen heeft gedistribueerd via de G20? Als ze triljoenen uitdelen waarom bedelen ze dan om biljoenen?
De totale waanzin die wordt waargenomen in het Westen is het gevolg van een gebarsten paradigma (systeem) dat in elkaar stort. Het IMF, de Wereldbank, de Verenigde Naties en andere pilaren van dit gebarsten systeem zullen of radicaal geherstructureerd moeten worden of vervangen door nieuwe organisaties, volgens bronnen van Europese Koninklijke families die betrokken zijn bij de herstart van het systeem.
Het is waarschijnlijk dat er meer ongemak en chaos zal zijn omdat het oude systeem moet worden afgebroken voordat het kan worden vervangen door een nieuw paradigma. Hoe dan ook, de mensen die betrokken zijn bij deze voortdurende pandemie, zouden allemaal begin mei opgepakt moeten zijn, zeggen CIA-, MI6- en Pentagon-bronnen. Dus zijn we vol verwachting dat de buien in april zorgen voor bloemen in mei.
Benjamin Fulford
Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers