FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, April 8, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 06:04:2020Kolaps globalnog sustava i masovna uhićenja se nastavljaju; reset neizbježan

6. travnja 2020

Benjamin Fulford


Korištenje pandemije ili „infodemije“ za rušenje sadašnjeg svjetskog sustava vlasti teče glatko, slažu se mnogi izvori. Ima više izvješća o masovnim uhićenjima elite. Neka od njih se mogu potvrditi novinskim izvješćima o liderima poput njemačke kancelarke Angele Merkel i britanskog premijera Borisa Johnsona da su izolirani „zbog zaraženosti koronavirusom“.image.png

Svijet će također saznati da je Angela Merkel kćer Adolfa Hitlera. Talijani, koji su se upravo oslobodili njemačke (EU) kontrole, poslali su nam kopiju jedine poznate Hitlerove slike s njegovom kćeri Angelom. Poruka glasi: "a kad odrasteš, Angela, uništi cijelu Europu."


Također, Društvo Bijelog Zmaja kontaktiralo je američku mornaričku bazu u Yokosuki u Japanu da podnesu optužbe za ratne zločine protiv premijera-marionete Shinzo Abea zbog njegove uloge u masovnom ubojstvu u Fukushimi i drigim zločinima. Višestruki, vjerodostojni svjedoci - uključujući dva bivša premijera - osigurat će okrivljujuću presudu. To je omogućeno uklanjanjem (napokon) visokih kabalinih agenata u Japanu poput Richarda Armitagea i Michaela Greenberga, kažu izvori Pentagona i CIA-e. Abe, za razliku od svog djeda ratnog zločinca Kishija Nobosukea, neće pobjeći od pravde. Kako Japanci kažu: "Zama Miro."

Izvori CIA-e u Aziji potvrdili su ovo napominjući:

"Čovjek na vlasti u Japanu nalazi se na popisu onih koji će biti pokupljeni tijekom ovog kruga. Službena priča bit će da je pozitivan na testu na koronavirus i da se nalazi u samoizolaciji. Ovo je kodna riječ koja se koristi kada su ovi pripadnici sotonističkog kulta uhićeni."

U međuvremenu, u SAD-u "gotovo je sigurno da će doći do građanskog rata i da će mnogi umrijeti", predviđaju izvori CIA-e.

Evo što su izvori Pentagona imali za reći o tekućoj vojnoj kampanji protiv sotonističke kazarske mafije u SAD-u:

"Kako su uništene kabaline podzemne baze u Utahu, New Yorku, Idahu, Kaliforniji i drugdje ... spašena djeca se dovode na bolničke brodove Comfort i Mercy, zaštićene marincima."

(Za one koji još uvijek nisu svjesni nastavka borbi u podzemnim bazama, pogledajte ovaj 29-minutni videozapis. https://www.youtube.com/watch?v=l5cUsNTr4Yw&feature=youtu.be) Zakon zdravstvenog izvanrednog stanja poprima oblik. [Američki Predsjednik Donald] Trump je pozvao milijun pričuva i nedavnih vojnih umirovljenika na aktivnu dužnost. Meksičkim narko kartelima najavljen je rat, isključene su 5G mreže, FEMA je pod vojnom kontrolom, a generalni inspektor Pentagona nadgleda pomoć od 2 trilijuna dolara za koronavirus.

Također, kako je 170.000 optužnica otpečaćeno s masovnim uhićenjima, bit će krvi i slučajeva „samoubojstava“ u vojnim operacijama, i zaplijena adrenokroma.

Oni kojima je još uvijek ispran mozak i koji su uspavane ovce bit će šokirani kad saznaju da je preko 40.000 djece koja svake godine nestane u Sjedinjenim Državama (statistika FBI-a) elita mučila do smrti dok https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome Kazarska mafija ne odustaje bez borbe. WDS (Društvo Bijelog Zmaja) je prošlog tjedna od njih primilo sljedeću poruku:

"Mi ovim planetom vladamo već tisućama godina i uništit ćemo ga, a ne odustati od njega."

Međutim, budite sigurni da WDS zaustavlja i nastavit će zaustavljati njihove pokušaje uništavanja planeta.

Najnoviji potez koji koriste je da pokušaju pokrenuti rat između SAD-a i Kine, govoreći Amerikancima da su Kinezi pokrenuli "pandemiju", a Kinezima su rekli da su to učinili Amerikanci.

Veliki koncept koji forsiraju na zapadu jest da "Sve staze vode natrag u biološki laboratorij Wuhan."

 image.png

Zapravo, izbijanje u Kini može se pratiti do korporacije Wuxi Pharmaceutical u Wuhanu u Kini. Ali evo zanimljivog dijela, pogodite tko je vlasnik Wuxija? To je zaklada Soroš. Ako prelistate popis tvrtki koje oni posjeduju u SEC bazi podataka na donjem linku, naći ćete ga kao Wuxi Pharmatech Cayman Inc.


"Možda bi netko trebao usporediti infekciju u Americi koja se širi s njegovim Wuxi američkim laboratorijama na lokacijama u Texasu, Marylandu, New Jerseyju, Kaliforniji, Minnesoti itd." kao što sugerira oprezni čitatelj koji nam je poslao te podatke.

Naravno, zaklada Soroš predstavlja front obitelji Rothschild i drugih kazarskih honchosa, od kojih se mnogi skrivaju u Švicarskoj, Novom Zelandu i Britanskim Djevičanskim otocima, među ostalim mjestima.

Pogledajmo sada što glavni kabalist i Rockefellerov trgovački putnik Henry Kissinger kaže o situaciji:

"Uočit će se da institucije mnogih zemalja propadaju ... Realnost je da svijet neće biti isti nakon koronavirusa ... Širi se eksponencijalno: slučajevi zaraze u Americi udvostručuju se svakog petog dana. Dok ovo pišem za to nema lijeka. Medicinska sredstva nisu dovoljna da se nose s rastućim valovima slučajeva. Jedinice intenzivne njege na rubu su izdržljivosti, a pored toga su pretrpane. Krizni napori, koliko god obimni i potrebni, ne mogu izostaviti hitan zadatak pokretanja paralelnog poduzeća za prijelaz na postkoronavirusni poredak kako bi se stvorila globalna kolaborativna vizija i program ... Marshall-ov plan i projekt Manhattan... Stezanje koje je otpočeo koronavirus je, po svojoj brzini i globalnoj razmjeri, nikad nije  u povijesti. Neuspjeh bi mogao zapaliti svijet."


Evo kako je MI6 analizirao Kissingerove široko forsirane komentare:

„Odabiremo teme kao što su vatra, inicijacija divljaštva, itd., sve vrlo brutalni oblici prevođenja u podčinjenost putem vrlo traumatične prinude. Baš poput MK ultra-CIA vrste stvari."

Zatim imamo američkog kirurga dr. Jerome-a Adams-a koji kaže da je „naš Pearl Harbor trenutak“, dodajući: „To će biti naš 9/11 trenutak“.

Izvor iz viših redova CIA-e kaže:

"Doći će do potpunog globalnog kolapsa u roku od mjesec dana. A zatim ponovno pokretanje cijelog sustava ... Trump će pristati ubaciti 5 trilijuna dolara ubačenog novca u ekonomiju, ali to neće pomoći. Ispustit će energiju nulte točke Nikole Tesle američkoj industriji, koja će se koristiti za ponovno pokretanje Amerike. Nakon što okultni članovi sotonista budu uhićeni”.

Drugi izvor predviđa:

„Čovječanstvo će se dići protiv korupcije u svijetu i SVE vlade će biti srušene. Radi se o mjesecima, ne godinama. Vjerujem da će najgore proći do srpnja 2020."

MI6 sa svoje strane kaže:

"Pandemiju doživljavamo kao pokušaj ubrzavanja totalno kohezivne visoko tehnološke svjetske vlasti, krajnjeg fašizma, osoblja nacionalsocijalističkog tipa.

Osoba koja je dizajnirala kvantni financijski sustav kaže da će financijska tranzicija biti:

„Seoba iz stohastičke ravnoteže u rekurzivnu kompleksnost temeljenu na centralnom bankarstvu.
To su dva dijametralno suprotna pristupa, potonji je razvoj ekonomije u ratnim vremenima. Temeljna promjena je kada su u to ugrađeni dijelovi vanknjižne imovine itd. Prijelaz je vrlo sličan transfuziji krvi. Tako se krv prljavog novca (FIAT valuta) zamjenjuje čistom krvi itd."

U biti, on kaže da se elita Bijelih šešira složila primijeniti sustav vrlo sličan izuzetno uspješnom sustavu agencije za ekonomsko planiranje koju je Japan pokrenuo nakon Drugog svjetskog rata. To znači zalagati se za eksponencijalni rast umjesto stabilnosti.

Britanci također kažu da je anglosaksonski savez 5-Ayes (5-očiju) usred "strateške višedimenzionalne kontraofenzive s taktičkim protuotrovima i ishodima tribunala za ratne zločine. Rekao bih da druga strana bolje trči."

Čini se da je bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko mnogo svjesniji od većine aktualnih svjetskih lidera o tome što se zapravo događa:

"Zar nemate dojam da bi sile that be <…> željele preoblikovati svijet bez rata kroz takozvanu koronavirusnu psihozu, infodemiju?"

Također je napomenuo da UN koristi tu „infodemiju“ kao izgovor da tiska 10% ukupnog svjetskog BDP-a u „borbi protiv ekonomskih posljedica coronavirusa“.


Usput, oni od vas koji i dalje smatrate da infodemija nije stvarna, pobliže pogledajte slick TV kako objavljuje da bi objasnili zašto guverner Cuomo treba više ventilatora za lutke poput ove.


 image.png

Druge potresne vijesti koje su zasjenjene "infodemijom" ogromna su preustrojavanja voske koja su u toku. U biti, američka vojska počela je povlačenje iz Afganistana i velikih dijelova Bliskog Istoka. Da citiram izraelski Mossad povezan sa Debkom:

"SAD je napustio drugu bazu u Iraku u subotu, 4. travnja, predajući iračkoj vojsci veliku zračnu bazu Habbaniya Al-Taqaddum, 74 km zapadno od Bagdada. Sada više nema američkih trupa u Bagdadskoj regiji.“


Umjesto toga, čini se da će se SAD domoći najvećih svjetskih zaliha nafte koje se nalaze bliže kući u Venezueli.

Priča s naslovnice za ovo je kako slijedi:

"Danas Sjedinjene Države pokreću pojačane operacije suzbijanja narkotika na zapadnoj hemisferi kako bi zaštitile američki narod od smrtonosne pošasti ilegalnih narkotika", rekao je Trump. "Upotrebljavamo dodatne razarače mornarice, borbene brodove, zrakoplove i helikoptere, razarače obalne straže i zrakoplove za nadzor zračnih snaga, udvostručujući sposobnosti u regiji."


Čini se da je SAD razmijenio Ukrajinu za Venezuelu kako bi omogućio ovu operaciju.

"Trenutno je Rusija u punom jeku priprema za rat i priprema se za osvajanje Ukrajine, a Trump se neće miješati u to", kaže ruski analitičar Bohdan Lystsia.

"Trump uzima Venecuelu, a Putin se ne miješa. Putin sebi uzima Ukrajinu a Trump se u to ne miješa", objašnjava on.Sve u svemu, čak i ako ne želite koristiti izraz "biblijski" za ono što se događa, u najmanju ruku primjećujemo najveće globalne promjene od Drugog svjetskog rata. Da vidimo da li će ovog tjedna isključiti bežične komunikacije.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers