CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, April 8, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 06:04:2020


Instorting Van Het Wereldwijde Systeem en Massa-Arrestaties Gaan Door; Reset Onvermijdelijk
Benjamin Fulford - 6 april 2020
Het gebruik van de pandemie of “infodemie” om de huidige structuur van de wereldmacht ineen te doen storten gaat rustig door; daar zijn vele bronnen het over eens. Er zijn veel verslagen over massa-arrestaties van de elite. Sommige daarvan kunnen worden bevestigd door nieuwsberichten over leiders zoals de Duitse Bondskanselier Angela Merkel en UK Premier Boris Johnson die in quarantaine is “omdat hij de corona-virusinfectie heeft”. 
De wereld is ook aan het ontdekken dat Angela Merkel de dochter van Adolf Hitler is. De Italianen, die zich net hebben losgemaakt van de Duitse (EU) controle, stuurden ons een kopie van de enige bekende foto van Hitler met zijn dochter Angela. De boodschap die erbij staat luidt: “en wanneer je groot bent Angela, vernietig dan heel Europa.”
image.png

Bovendien heeft de White Dragon Society contact gelegd met de Amerikaanse marinebasis Yokosuka, Japan om aanklachten van oorlogsmisdaden in te dienen tegen marionet Premier Shinzo Abe voor zijn rol in de Fukushima massamoord en andere misdaden. Meerdere geloofwaardige getuigen – inclusief twee vorige premiers – zullen zorgen voor een schuldig-uitspraak. Dit is mogelijk gemaakt door de verwijdering (eindelijk) van top-cabalagenten in Japan zoals Richard Armitage en Michael Greenberg, zeggen Pentagon- en CIA-bronnen. Abe, in tegenstelling tot zijn oorlogsmisdadige grootvader KishiNobosuke, zal niet aan het gerecht ontkomen. Zoals de Japanners zeggen: “Zama Miro”.
CIA-bronnen in Azië bevestigden dit, opmerkend:
“De man die verantwoordelijk is voor Japan staat op de lijst om tijdens deze ronde te worden opgepakt. Het officiële verhaal zal zijn dat hij positief is getest voor het coronavirus en daardoor in zelf-quarantaine is. Dit is het codewoord dat wordt gebruikt wanneer deze satanisch occulte leden eenmaal zijn aangehouden.”
Intussen is het binnen de V.S. “bijna een zekerheid dat er een burgeroorlog zal komen en velen zullen sterven”, voorspellen CIA-bronnen.
Dit is wat Pentagon-bronnen te zeggen hadden over de gaande zijnde militaire campagne tegen de Satanische Khazariaanse maffia in de V.S.:
“Nu cabal-ondergrondse bases zijn vernietigd in Utah, New York, Idaho, Californië en elders… gaan bevrijde kinderen aan boord van de hospitaalschepen Comfort en Mercy, onder bescherming van mariniers.”
(Voor degenen onder jullie die nog steeds niet op de hoogte zijn van de ondergrondse strijd die woedt, kijk eens naar deze 29 minuten durende video. https://www.youtube.com/watch?v=l5cUsNTr4Yw&feature=youtu.be)
De medische staat van beleg krijgt vorm nu [V.S. President Donald] Trump een miljoen reservisten en recent gepensioneerde militairen heeft opgeroepen in actieve dienst. De oorlog is verklaard tegen Mexicaanse drugkartels, 5G-netwerken zijn afgesloten, het Federal Emergency Management Agency (FEMA) is onder militaire controle en de Inspecteur Generaal van het Pentagon houdt toezicht op $2 triljoen aan coronavirus-hulp. 
Bovendien, nu 170.000 aanklachten ontsloten worden met massa-arrestaties, zal er melodrama zijn met slachtoffers van militaire operaties, “zelfmoorden” en adrenochrome ontwenning.
De nog steeds gehersenspoelde en slaapwandelende menselijke schapen zullen geschokt zijn wanneer ze vernemen dat meer dan 40.000 kinderen die in de V.S. elk jaar verdwijnen (FBI-statistieken), door de elite werden gemarteld tot de dood erop volgde om een vorm van adrenaline te verkrijgen die bekend staat als adrenochrome. Het feit dat je op Wikipedia kunt lezen over adrenochrome is een teken dat dingen echt aan het veranderen zijn. https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome
De Khazariaanse maffia geeft echter niet op zonder gevecht. De White Dragon Society ontving vorige het volgende bericht van ze:
“Wij hebben duizenden jaren over deze planeet geheerst en wij zullen hem eerder vernietigen dan opgeven.”
Wees er echter van verzekerd dat de White Dragon Society hun pogingen om de planeet te vernietigen heeft verhinderd en zal blijven verhinderen.
De laatste truc die ze hebben gebruikt is het proberen een oorlog teweeg te brengen tussen de V.S. en China door de Amerikanen te vertellen dat het de Chinezen waren die de pandemie hebben veroorzaakt en de Chinezen te vertellen dat de Amerikanen het hadden gedaan.
De grote meme (een soort besmettelijke informatiedrager) die ze in het Westen verspreiden is dat “alle sporen leiden naar het Wuhan bio-laboratorium”.
image.png
In feite kan de uitbraak in China getraceerd worden naar de Wuxi Pharmaceutical corporation in Wuhan. Maar dit is het interessante deel ervan, raad eens wie de eigenaar is van Wuxi. Het is de Soros stichting. Als je de lijst van bedrijven afloopt die ze bezitten in de SEC database hieronder, zal je hem vinden als Wuxi Pharmatech Cayman Inc.  https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1029160/000101143811000207/form_13f-soros.txt
“Misschien zou iemand de infectieverspreiding in de V.S. eens moeten vergelijken met de plaatsen van hun Wuxi Amerikaanse laboratoria in Texas, Maryland, New Jersey, Californië, Minnesota enz.” zoals een alerte lezer opperde die ons deze informatie toestuurde.
Natuurlijk is de Soros stichting een façade voor de Rothschild familie en andere Khazariaanse bonzen, waarvan velen zich schuil houden in o.a. Zwitserland, Nieuw Zeeland en de Britse Maagdeneilanden.
Laten we nu eens kijken naar wat aarts-cabalist en Rockefeller loopjongen Henry Kissinger over de situatie te zeggen heeft:
“Veel landelijke instellingen zullen worden gezien als te hebben gefaald… De werkelijkheid is dat de wereld nooit meer dezelfde zal zijn na het coronavirus… De verspreiding ervan is exponentieel: Gevallen in de V.S. verdubbelen elke vijf dagen. Terwijl ik dit schrijf is er geen geneesmiddel. Medische voorraden zijn onvoldoende om tegen de steeds breder wordende golven van gevallen opgewassen te zijn. Intensive care units staan op het punt om overbelast te worden of zijn dat al. De crisis-inspanningen, hoe geweldig en noodzakelijk ook, moeten de urgente taak niet wegschuiven om een vergelijkbaar initiatief  te lanceren voor de overgang naar de na-coronavirus orde, een wereldwijde gezamenlijke visie en agenda… Marshall Plan en het Manhattenproject ¹⁾… De periode van economische achteruitgang ontketend door het coronavirus is, in zijn snelheid en wereldwijde schaal, anders dan iets ooit gekend in de geschiedenis. Mislukking zou de wereld in brand kunnen zetten.”
Hier is hoe MI6 Kissingers breed uitgemeten opmerkingen analyseerde:
“We pakken de thema’s op zoals brand, wild om zich heen grijpende introductie, enz. allemaal heel meedogenloze vormen van overlevering in gehoorzaamheid door middel van zeer traumatische bedreiging. Echt MK ultra-CIA soort nonsens.” (Het MK-ultra proces is het mind-control programma van de CIA)
En dan hebben we V.S. Surgeon General Dr. Jerome Adams die zegt dit is “ons Pearl Harbor moment”, eraan toevoegend “Het gaat ons 9.11 moment worden”.
Een senior CIA-bron zegt:
“Er zal binnen een maand een totale wereldwijde ineenstorting komen. En daarna een reboot van het hele systeem… Trump zal instemmen om $5 triljoen helikoptergeld in de economie te pompen maar dat zal niet helpen. Hij zal de Nikola Tesla zero-point energie vrijgeven aan Amerikaanse industrieën, die gebruikt zal worden om Amerika weer in beweging te brengen. Nadat de Satanisch occulte leden zijn gearresteerd.”
Een andere bron voorspelt:
“De mensheid zal opstaan tegen de corruptie in de wereld en ALLE overheden zullen ten val worden gebracht. Dat is slechts maanden weg en geen jaren. Ik geloof dat in juli 2020 het ergste over zal zijn.”
MI6 zegt van hun kant:
“Wij zien de pandemie als een poging om de volledig samenhangende hoog-technologische wereldheerschappij, Fascisme van hoge kwaliteit, en Nationaal Socialistisch gedoe te versnellen.”
De persoon die het kwantum financiële systeem ontwikkelde zegt van de komende financiële overgang:
“Migratie weg van op Stochastisch (willekeurige) Equilibrium (balancering) naar Recursieve Complexiteit gebaseerd centraal bankieren. Dit zijn twee absoluut tegenover elkaar staande benaderingen. De laatste is een oorlogstijdontwikkeling van de economie. De fundamentele verandering is wanneer buiten-grootboek activa/bezittingen worden opgenomen, enz. De overgang lijkt heel veel op een bloedtransfusie. Dus het vuile geld (FIAT-geld/fiduciair geld) vuil bloed wordt vervangen door schoon bloed enz.”
In essentie zegt hij dat de Witte Hoeden elite ermee heeft ingestemd om een systeem te implementeren dat heel veel lijkt op het extreem succesvolle systeem van het economische planningsbureau waarmee Japan na W.O. II heeft gepionierd. Het betekent stimulering van exponentiële groei in plaats van stabiliteit.
De Britten zeggen ook dat de Angelsaksische 5-Eyes Alliance middenin een “strategische multidimensionaal tegenoffensief zit met tactische bestrijding en oorlogsmisdaad-tribunale gevolgen”. Ik zou zeggen dat de andere kant beter kan vluchten.
Wit Ruslands President Alexander Lukashenko lijkt zich meer bewust te zijn dan de meeste huidige wereldleiders van wat er werkelijk gaande is door te zeggen:
 “Hebt u niet de indruk dat de machten die de wereld een nieuwe vorm aan het <…> zouden willen geven zonder een oorlog via deze pseudo coronavirus-psychose, dit doen met de infodemie?”
Hij merkte ook op dat de VN deze “infodemie” gebruikt als excuus om geld te drukken ter waarde van 10% van het wereldwijde bruto nationaal product om de “economische consequenties van het coronavirus te bestrijden”.  https://tass.com/world/1139259
Tussen haakjes voor degenen onder jullie die nog steeds denken dat de infodemie niet echt is, kijk dan eens goed naar de gladde TV-opmaak om uit te leggen waarom Gouverneur Cuomo meer ventilators nodig heeft voor mannequins/poppen zoals deze.
image.png
Het andere wereldschokkende nieuws dat wordt overschaduwd door de “infodemie” is een enorme militaire hergroepering die gaande is. In wezen is het Amerikaanse leger begonnen zich terug te trekken uit Afghanistan en grote delen van het Midden-Oosten. Om de aan de Israëlische Mossad verbonden Debka te citeren:
“De V.S. verliet op zaterdag 4 april nog een basis in Irak, en droeg de grote luchtmachtbasis Habbaniyah Al-Taqaddum, 74 km ten westen van Bagdad over aan het Iraakse leger. Er zijn nu geen Amerikaanse troepen meer in de Bagdad-regio.” https://www.debka.com/us-forces-quit-habaniya-base-in-iraq-pull-truman-carrier-out-of-mid-east/
In plaats daarvan ziet het er naar uit dat de V.S. ’s wereld grootste oliereserves dichter bij huis in Venezuela gaan pakken.
Het begeleidende verhaal hiervoor zal als volgt gaan: “Vandaag lanceren de Verenigde Staten verhoogde contra-narcotica operaties in de westerse hemisfeer om het Amerikaanse volk te beschermen tegen de dodelijke plaag van illegale narcotica,” zei Trump. “We zetten extra Marine torpedojagers, slagschepen, luchtvaartuigen en helikopters, kustbewakingsschepen en Luchtmacht verkenningsvliegtuigen in en verdubbelen zo de capaciteiten in het gebied.” 
Het lijkt erop dat de V.S. Oekraïne heeft uitgewisseld tegen Venezuela om deze operatie mogelijk te maken.
“Momenteel is Rusland volop bezig om zich voor te bereiden op oorlog en Ukraine in te nemen, en Trump zal dit niet verhinderen,“ zegt de Russische analist Bohdan Lystsia.
“Trump pakt Venezuela en Poetin verhindert dat niet. Putin pakt Ukraine voor zichzelf en Trump verhindert dat niet”, legt hij uit.  http://yahovor.arbat.name/
In het algemeen, zelfs als je de uitdrukking “bijbels” niet wilt gebruiken voor wat er gaande is, zien we om het zachtjes uit te drukken de grootste wereldwijde veranderingen sinds W.O. II. Laten we maar eens zien of ze deze week de draadloze communicaties afsluiten.
Benjamin Fulford
¹⁾ Het Manhatenproject was de naam van een zeer geheime operatie (van 1942 tot 1946) en was een onderzoeks- en ontwikkelingsonderneming die de eerste nucleaire wapens produceerde.
Nederlandse vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers