FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, April 14, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 13:04:2020


Elites vechten wanhopig tegen wereldwijde slavenopstand
Benjamin Fulford - 13 april 2020
Er kan geen twijfel mogelijk zijn… de Aarde zit middenin een slavenopstand!
We leven in tijden waarover duizenden jaren later geschreven zal worden. Wij zijn getuigen van de omverwerping van een zeer oud controlesysteem dat moord, leugens en omkoperij niet schuwt. De uit inteelt voortgekomen familiegroep die dit systeem van Babylonische schuldenslavernij onder controle heeft, wordt genoemd de Khazariaanse Maffia… of eenvoudigweg de Cabal. Het epicentrum van deze opstand is de Verenigde Staten.
Hoewel er door alle kanten enorme wolken desinformatie worden verspreid, laten we proberen om samen te vatten wat er gaande is. De gebeurtenis die het geheel op gang bracht was het faillissement van de in eigendom van de Cabal zijnde United States of America Corporation op 16 februari 2020, een datum die voort zal leven in de geschiedenis. De Chinezen vertelden de Cabal in wezen dat ze niet langer hun schuld-certificaten zouden accepteren. In plaats daarvan zeiden ze dat van nu af aan betaling nodig is in goud of andere dingen die echt bestaan.

De Cabal die deze gebeurtenis verwachtte, probeerde de Chinezen tot onderdanigheid te dwingen met een biologische wapenaanval, die faalde en een elektromagnetische aanval met gebruik van 5G en satellieten, die meer succes had. Deze aanval heeft waarschijnlijk voor miljoenen slachtoffers gezorgd in Wuhan, China, volgens CIA-bronnen die na de aanval in het geheim Wuhan bezochten.
Intussen bracht het faillissement van de U.S. Corporation een niet openlijk verklaarde burgeroorlog teweeg in de Verenigde Staten, die nog steeds woedt. Dit is hoe de Britse MI6 geheime dienst de situatie beschouwt.
“Het lijkt de herinvoering te zijn van de Eerste Federale Republiek in plaats van de tweede, geheime (door de Vrijmetselarij ingevoerde) illegale constitutie. De tweedegraads bloedverwanten suggereren dat de CEO van de Colony Corporation (het koloniale bestuur) van het district Columbia (= Washington D.C. - D.C. staat voor District Columbia) is ingezworen in de juiste constitutie. Burgeroorlog ligt daar in het verschiet.”
Daarom gebruikt President Donald Trump het presidentiële zegel niet langer.
Pentagon bronnen zeggen: “De staat van beleg is compleet nu alle 50 staten formeel tot rampgebied zijn verklaard, de leiding van de gezamenlijke speciale troepen (JSOC) marsorders heeft gekregen en Trump zichzelf tot oorlogspresident heeft verklaard.” Daarom zijn één miljoen reserve troepen gemobiliseerd.
“Het lijkt erop dat de heer en meesters van Hollywood, Wall Street, Silicon Valley en anderen wellicht zijn aangehouden of onder huisarrest worden gehouden”, zeggen de bronnen.
Tegelijkertijd hebben verschillende V.S. staten, in het bijzonder Californië, zich onafhankelijk verklaard van het regiem in Washington DC. De Gouverneur van Californië Gavin Newson zei dat “als een natie-staat” zou Californië de ziekenhuisbenodigdheden kunnen aanschaffen waarin de federale overheid niet heeft kunnen voorzien en zelfs een deel ervan zou kunnen “exporteren naar staten die ze nodig hebben.”
Twee afzonderlijke contacten die in Californië wonen meldden dat ze daar tanks in de straten hebben gezien. Ook zijn er diverse niet-natuurlijke aardbevingen waargenomen rondom de basis Area-51 in Nevada en de militaire ondergrondse bases in Californië.
Pentagon-bronnen zeggen dat “Cabal-tunnels zich uitstrekken van Mexico tot aan Canada, dus werd de strijd tegen…
Mexicaanse Kartels verklaard om de stroom van drugs, wapens, mensen, kinderen, terroristen en geld te stoppen.”
Er vindt ook een politionele actie plaats in Israël zeggen de Pentagon-bronnen, opmerkend dat “Israël onder de Pasen-lockdown het gemakkelijk zou kunnen maken om oorlogscriminelen en terroristen aan te houden”.
Het uitschiften in Israël lijkt te zijn begonnen met de “coronavirus- dood” van de voormalige Hoofdrabbi van Israël Eliyahu Bakshi-Doron die heeft opgeroepen tot de moord van Joden die trouwen met niet-Joden.
Deze oorlog is geenszins over en de elite vecht hard terug. Dat is bijvoorbeeld te zien in de oproep om iedereen te vaccineren met wat waarschijnlijk een cocktail is van giftige stoffen inclusief microchips, zeggen CIA-bronnen.
De Cabal doodde de dochter en kleindochter van Robert F. Kennedy Jr. uit wraak omdat ze waarschuwde tegen de gevaren van hun vaccins, zeggen MI6-bronnen. Kennedy zegt:
“Indiase artsen geven de schuld aan de [Bill en Melinda] Gates campagne voor een verwoestende non-polio acute flaccid paralysis (NPAFP) epidemie  die 490.000 kinderen verlamden.
En dan, als teken voor wie hij werkelijk werkt, zei de Canadese Premier Justin Trudeau donderdag dat “Canadezen niet in staat zullen zijn om terug te keren naar het leven zoals ze dat kenden van vóór de nieuwe coronavirus-pandemie totdat een vaccin beschikbaar is.” Justin, de zoon van Fidel Castro, vermoordde bijna zeker zijn broer, de echte zoon van Pierre Trudeau, om Premier te kunnen worden.
De elite gebruikt ook de fake pandemie en de quarantaine om de bevolking te dwingen hun mensenrechten op te geven. Het gevolg? “In plaats dat werknemers nu een herstel van lonen, uren en werkplekrechten eisen, smeken ze om een kans om überhaupt te kunnen werken ongeacht welke condities ze aangereikt krijgen. De elites kunnen het zich ‘permitteren’ om dit te doen omdat ze triljoenen dollars gekregen hebben om dat te doen” merkt schrijver Joaquin Flores op.
“Terwijl leiders in de hele wereld strijden tegen de verspreiding van het coronavirus, vergaren ze verreikende nieuwe bevoegdheden. Nu de wetgevende macht activiteiten beperkt of uitstelt in de naam van het sociaal afstand houden, zijn veel normen die de democratie kenmerken: verkiezingen, beraadslaging en debat, middelen om het evenwicht te bewaren,  voor onbepaalde tijd opgeschort… Frankrijk en Bolivia hebben verkiezingen uitgesteld. Peru gaf zijn president ruime nieuwe bevoegdheid tot wetgeving. Israël verhoogde abrupt snel de omvang van zijn bewakingsstaat.” https://www.stamfordadvocate.com/news/article/Leaders-seize-new-powers-to-fight-coronavirus-15195776.php
Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat het coronavirus in de hele wereld wordt gebruikt om vrijheden in te perken,  fake is. Dr. Scott Jensen, een republikeins senator van de staat Minnesota zegt bijvoorbeeld dat artsen opdracht hebben gekregen van de V.S. overheid om alle doden te registreren met als oorzaak het “coronavirus”.
Een CIA-arts stuurde ons deze kritische opmerking: “Ik werk in de gezondheidszorg. Wanneer patiënten in de twee ziekenhuizen waarin in werk sterven, ONGEACHT welke ademhalingsproblemen ze hebben, hebben wij de opdracht om COVID op de overlijdensakte te zetten. Deze patiënten werden zelfs nooit getest op het virus. Doden door kanker, trauma of bloedverlies zijn nu allemaal COVID doden. Als je ziek bent, krijgt bijna iedereen zuurstof. Dus als je sterft, wordt COVID op je overlijdensakte gezet! Dit is een ‘schandemie’! Het zijn allemaal leugens!”
De CIA-bron stuurde ons ook het volgende:
“Het Coronavirus begon in de stad Wuhan in China en heeft nu alle delen van de wereld bereikt. Maar dit virus heeft Peking, de hoofdstad van China en de economische hoofdstad Shanghai vlak bij Wuhan niet bereikt, waarom …?
Peking is de stad waar alle leiders van China wonen. Militaire leiders wonen daar, degene die aan de macht zijn in China wonen daar en er is geen lockdown in Peking! De stad is open! Corona heeft daar geen uitwerking, waarom …?
Shanghai is het centrum van de economie, het is de economische hoofdstad van China waar alle rijke mensen van China wonen! Degenen die de industrie laten draaien. Daar is geen lockdown, corona heeft daar geen uitwerking…!  Waarom …?”
Zoals we vorige week opmerkten is het laboratorium voor bio-wapens in het epicentrum van dit “coronavirus” eigendom van de Soros Foundation, een Rothschild façade. We informeerden de Chinezen dat het coronavirus is getraceerd naar hun gebouw aan de “666 Gaoxin Road” in Wuhan, China. 
Het feit dat deze informatie niet op de voorpagina’s van de Chinese kranten staat, is veelzeggend.
Volgens Aziatische geheime dienst-bronnen is kennelijk de reden dat er vorige week geheime contacten waren tussen de Rothschilds en de Chinezen. De Rothschilds zeiden dat ze installaties in Rusland hadden die gericht stonden op China. De Chinezen reageerden door te zeggen dat als ze weer werden aangevallen, ze wraak zouden nemen door Zwitserland en Israël te vernietigen. In plaats van oorlog boden ze de Rothschilds 1000 ton goud te koop aan en ze wachten nog steeds op een formeel antwoord. De Aziaten hebben duidelijk gemaakt dat de huidige situatie niet kan worden opgelost door middel van strijd, alleen door samenwerking. De Chinese ambassadeur in de Verenigde Staten Cui Tiankai zegt:
“Laten we samenwerken om deze wereldwijde crisis aan te pakken, om mensenlevens te redden, om de toekomst van de wereldeconomie te redden en om de toekomst van een wereldwijde samenleving te redden. Dit is onze voornaamste taak.” Cui roept op tot “een nieuw en effectief  bestuurlijk systeem voor de wereld… gebaseerd op wederzijds respect en … volledige erkenning van diversiteit.”
De V.N. zal op zijn minst radicaal geherstructureerd worden onder een verbeterd bestuurlijk systeem. Juist nu hebben ze een tekort aan fondsen. “Wij zijn geïnformeerd dat er geld in de pijplijn zit, hoewel het officieel nog niet is ontvangen,” zei Stéphane Dujarric, woordvoerder voor de Secretaris-Generaal van de V.N. vorige week.
Ook treden de Aziaten met harde hand op tegen angst zaaien met het coronavirus. Daarom zijn “minstens 266 mensen gearresteerd voor het posten van informatie die gerelateerd is aan het coronavirus in 10 Aziatische landen, van Thailand tot India en Mongolië, volgens een AFP (American Free Press) score gebaseerd op politierapporten.”
Bronnen van Aziatische geheime diensten zeggen dat hun leden nu doorkrijgen dat het coronavirus fake is. De 5G elektromagnetische aanvallen zijn echter de ware bedreiging, dus pakken ze dat aan. Voor degenen onder jullie die nog steeds niet begrijpen dat de 5G-dreiging geen “fake nieuws” is, lees dan alsjeblieft dit artikel dat wordt ondersteund door circa 100 wetenschappelijke  vermeldingen. https://duluthreader.com/articles/2020/03/12/19851_chinas_massive_amount_of_immunotoxic_5g_networking
MI6-bronnen zeggen: “Wij zien deze hele kwestie als een hybride oorlogsvoering tegen de nationale staten van de wereld, dus doordat de Premier/uitvoerend leider van Groot Brittannië wordt geveld, zou de rest van de wereldleiders tot actie aangespoord moeten worden, wat nu ook gebeurt, enz.”
Met andere woorden, ze hebben wellicht Johnsons “coronavirus” gefingeerd om met succes andere wereldleiders zodanig angst aan te jagen dat ze tot actie overgaan.
In Japan bereidt het leger zich voor om actie te ondernemen tegen het frauduleus geïnstalleerde regiem van slaaf-premier Shinzo Abe, omdat hij 5G heeft gestimuleerd en ervoor zorgt dat met de fake pandemie de economie instort, zeggen Japanse rechtervleugel-bronnen dichtbij de Keizer. 
Naarmate intussen steeds meer mensen zich bewust worden van de fake pandemie, zijn er over de hele wereld tekenen van Project Blue Beam hologrammen. Hier zijn voorbeelden uit Indonesië, Israël en verschillende delen van de V.S. Blijf omhoog kijken aangezien er ook een show kan komen – wellicht al snel – in de lucht boven jou. Dit is slechts een klein deel van de fake-eindtijd-party dat georganiseerd en uitgevoerd wordt. Daar zijn veel bronnen het over eens.
We merken ook dat de shutdown van de meeste niet-essentiële commerciële activiteiten al heeft geleid tot een weldaad voor de natuur. Ik kon deze foto maken in mijn plaatselijke park.
image.png
The goal is to have a world in harmony with nature, where everybody has a healthy and happy standard of living.  This planet can be a turned into a heaven intended for all, including an immortal spirit for those who wish it.  Remember that even though humanity is winning, the battle for Planet Earth is not over.  We all need to do our part.
Het doel is om een wereld te hebben die in harmonie is met de natuur, waarbij iedereen een gezonde en vreugdevolle levensstandaard heeft. Deze planeet kan worden veranderd in een hemel die bedoeld is voor iedereen inclusief een onsterfelijke spirit voor degenen die dat wensen. Vergeet niet dat, hoewel de mensheid zelfs aan de winnende hand is, de strijd om de Aarde nog niet over is. We moeten allemaal ons deel doen.
Benjamin Fulford
Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers