FREE JULIAN ASSANGE

Monday, April 27, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 27:04:2020




Babilon je pao jer su rente i plaćanja dugova zaustavljeni dok se dužnički robovi oslobađaju


27. travnja 2020.

Benjamin Fulford


Pad babilonskog dužničkog ropstva u Sjedinjenim Državama u punom je tijeku. Kritična masa od oko 30% Amerikanaca ne plaća kredite za auto, studentske kredite, stanarine, hipoteke, korporacijske kredite itd. To čini matematičku sigurnost da je babilonski sustav dužničkog ropstva nesolventan i da se urušava.



Činjenica da je američka riznica započela direktno dijeliti novac - a ne zadužnice - još jedan je znak da režim dužničkog ropstva završava.

Također je došlo do masovnih uhićenja pedofila. Izvori iz Pentagona kažu:


"Izgleda da je zadnja količina adrenokroma možda bila prožeta snažnim koronavirusom da ubije krvožedne kabaliste koji piju ovu stvar, dok je izvor, t.j. djeca prodavana, mučena ili uzgajana u tu zlu svrhu, oslobođena iz tunela."

Za one od vas koji još uvijek ne mogu omotati svoj um oko ovoga, Sjedinjene Države preuzela je skupina sotonista koji su, između ostalog, mučili djecu kako bi izvukli vrstu visoko induciranog adrenalina, poznatog kao adrenokrom.

Evo što je Mark Zuckerberg (Rockefeller) rekao o ovome:

"Iako se mnogim ljudima čini da je sudjelovanje i promatranje seksualnog odnosa ugodno i ispunjavajuće, ponekad mi je teško promatrati kasnije vađenje adrenokroma od malih sudionika, kako je prikazano na donjoj fotografiji. Međutim, pijenje adrenokroma je tako ugodna ljudska aktivnost kao i svaka druga s kojima sam se još bavio.



Zapazite da koristi izraze kao što su "mnogim ljudima se čini" i "ljudska aktivnost", kao da i sam nije čovjek.

Sva ova čudovišta proganjaju se i ubijaju, a ako obratite pažnju, ogromna masa slavnih, milijardera i političara itd. nestala je iz vidokruga javnosti i više nikad ih se neće vidjeti. Ako su Zuckerberg i njegova supruga još uvijek živi, neće još dugo.

Izvori iz Pentagona kažu da je američki bolnički brod Comfort napustio New York City, jer uhićenja tamošnjih sotonista završavaju. Međutim, "njegov sestrinski brod USNS Mercy može ostati duže u Los Angelesu zbog velikog broja "pedofilskih monstruma" u Hollywoodu."

Sada počinjemo dobivati fotografije zlostavljane djece iz izvora bijelih šešira u Los Angelesu i New Yorku. Ne možemo provjeriti kada su snimljene ove fotografije, ali više vjerodostojnih izvora potvrđuje da su tisuće djece spašene iz kaveza u podzemnim bazama.

Prva uznemirujuća slika novorođenčeta spašenog u New Yorku. Crne oči su posljedica traume silovanja, a poznate ličnosti se ponekad zabavljaju ovim fenomenom praveći sebi „pandine oči“.



Evo dvije fotografije nepoznatog datuma i porijekla djece u kavezima za koje naši izvori kažu da su sada spašena.


Nadamo se da će ovce biti prisiljene gledati ovo kao što su Nijemci bili prisiljeni nakon Drugog svjetskog rata da gledaju što su učinili njihovi nacistički vladari. Zanimljivo je da su američka i ruska vlada prošlog tjedna izdale rijetku zajedničku izjavu u spomen na dan kada su se američki i sovjetski saveznici sastali na rijeci Elbi pred kraj Drugog svjetskog rata:

"Susret na Elbi predstavljao je vrhunac ogromnih napora mnogih zemalja i naroda koji su udružili snage ... zajednička borba zahtijevala je ogromnu žrtvu miliona vojnika, mornara i građana na više bojišta ... radnici i proizvođači igrali su ključnu ulogu u opskrbljivanju savezničkih snaga potrebnim alatima za pobjedu ... stavljajući na stranu razlike, izgradili su povjerenje surađujući u potrazi za višim ciljem ... dok danas radimo na suočavanju sa najvažnijim izazovima 21. stoljeća, odajemo počast hrabrosti i vrijednostima svih koji su se zajedno borili da poraze fašizam."

Uhićenja oligarha koji su predsjedavali ovim sustavom nastavljaju se "kao što su cionistički grabežljivci u javnim tvrtkama, hedge fondovima i privatnom kapitalu, od strane [U.S. predsjednika Donalda] Trumpa, uključujući i Ivy League-a škole za elitu“, kažu izvori Pentagona.

Američki će se narod suočiti s određenim privremenim teškoćama baš kao i ruski narod nakon bankrota Sovjetskog Saveza. Kad je Ruska Republika zamijenila SSSR, došlo je do velikog restrukturiranja gospodarstva koje se 50 godina vodilo na osnovi hladnog rata. To je značilo da su, na primjer, divovske tvornice zatvorene u udaljenim, neekonomičnim dalekim istočnim regijama. Rezultat je bio privremeno raseljavanje i nezaposlenost mnogih ljudi.

U SAD-u, trenutno gašenje nebitnih poduzeća dobar je pokazatelj dijelova ekonomije koji nisu potrebni za ljudski život. Najveći paraziti i najnekorisniji dijelovi američkog gospodarstva su financijska i zdravstvena industrija. Potrebno ih je smanjiti za najmanje 50%. Vojno-industrijski kompleks također će morati proći bolno restrukturiranje iz mačeva u plugove.

Negativna cijena nafte isključuje trgovce papirnatom naftom i osakaćuje američku proizvodnju škriljaca, Sjeverno more, i ostalu skupu proizvodnju nafte.




Zato oko 40% Amerikanaca ima problema sa stavljanjem hrane na stol. Jedan od razloga bio je taj što je Trump rasporedio milijun ljudi nacionalne straže kako bi osigurao da svi Amerikanci dobiju osnovne potrepštine tijekom ovog prijelaznog razdoblja. Članak u nastavku pokazuje kako se Nacionalna garda rasporedila u banke hrane.


Međutim, kad se otpad ukloni iz sustava, zasigurno će uslijediti bum kakav nikad ranije nije bio. Evo što je viši izvor MI6 rekao o situaciji:

„Novi financijski sustav ukinuo je svu prikrivenu kontrolu ... To znači da je pokušaj korištenja bio oružja za hakiranje sustava isključen… Biznis COVID-19 (potvrda o cijepljenju ID-19) bio je dio šireg globalnog plana koji je u osnovi dobar, ali neki sudionici otišli su predaleko u svojoj revnosti; Gospodin Gates posebno. Držanje svjetskog iskupljenja na kraju zaražene igle neće uspjeti."

Sotonisti, se sa svoje strane, još se nisu u potpunosti predali i prijete još jednim valom elektromagnetskih napada. Ispod su neke od njihovih prijetnji koje je prenio izvor koji je sada pod policijskom istragom:

"Živimo u završnim vremenima, zasigurno. Prije sam vam rekao da će se dogoditi događaj koji će biti globalno poznat između 3. i 13. svibnja. Ovo je treći elektromagnetski val koji ulazi u majku Gaju. Rekao sam vam prije nekoliko tjedana da će biti ukupno 7 elektromagnetskih valova i da to može potrajati i do 18 mjeseci. Kad ovo bude gotovo, bit ćemo u 5D novom svijetu."

Pogledajte kako to mediji već objavljuju:


Ovo je čak još bliže istini:


"Već smo gledali ovaj film i sada ga proživljavamo", rekao je Peter Pry, jedan od vodećih stručnjaka na području elektromagnetskih impulsa; "ubojica električne mreže koji prirodno prijeti od sunca i oružja koje ima Kina."

Drugim riječima, oni se još uvijek nadaju da će organizirati elektromagnetske i druge napade u pokušaju da Kina i SAD-u optuže jedni druge i započnu dugo očekivani Armagedon.

Puno je dokaza da je pandemija coronavirusa kombinacija neuspjelog napada biološkim oružjem i smrtonosnijeg elektromagnetskog napada koristeći 5G. Link do znanstvenog članka pokazuje koliko je povezanost smrtnosti od pandemije blizu implementacije 5G.


Izvori NSA i MI6 kažu kako također dobivaju obavještajne podatke o nekakvoj vrsti masovnog napada oko 11. svibnja na New York ili Washington za koji će sotonisti pokušati okriviti Kinu.

Kako bi spriječili daljnje napade, rukovoditelji koji sudjeluju u promociji 5G-a stalno se uklanjaju. Najveći koji je otišao prošlog tjedna bio je Randall Stephenson, predsjednik AT&T-a. Budući da AT&T također posjeduje CNN, moguće je da će ova mreža biti prisiljena da počne izvještavati istinu.

Govoreći o istini, novoimenovani glasnogovornik američkog Ministarstva zdravstva i servisa za ljude (HHS), Michael Caputo, optužio je Georgea Sorosa i obitelj Rothschild za pokušaj iskorištavanja pandemije koronavirusa u svrhu promicanja svojih vlastitih planova.


Sotonisti su također zaslužni za ubojstvo sjevernokorejskog moćnika Kim Jong Una rekavši:

"Uperili su u njega napredno virusno energetsko oružje i ozračili ga. Imali su savršen "pogodak" i Morgellons je krenuo. Opasna biološka supstanca Morgellons doslovno je kratkim spojem preuzela njegovo tijelo i isključila mu električni sustav. U medicinskom smislu njegovo natrijevo pojačalo je rastureno. Pogodite tko je to učinio ... Južna Koreja kad je Un došao na granicu da se sastane s Trumpom 30. lipnja 2019. Trump je to znao. Bila je to velika prevara. Trump je namjerno stajao nepomično. Un je postao brutalni psihopata. Otac ga je u mladosti natjerao da gleda ubojstva kako ne bi ustuknuo."

Naravno, pravi razlog zašto su htjeli napasti Kima je taj što im je odbio predati ogromno mineralno bogatstvo Sjeverne Koreje kako bi se spriječio bankrot američke korporacije. Bio je to još jedan pokušaj provociranja američko-kineskog rata kako bi izgledalo da su Amerikanci odgovorni za njegovu smrt.

Sjevernokorejci sada kažu da je Kim živ. To vjerojatno znači da su odlučili nastaviti dalje i koristiti njegovu vanjštinu kako bi održali stabilnost. "Uporaba dvojnika obično se koristi da se osigura pokriće i kontinuitet u slučaju bilo čega neočekivanog", napominju izvori MI6.

Dakle, nastavlja se rat za oslobođenje planeta.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers