FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, June 18, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford:15:06:2015Iunie 15,  2015


Exista semne incontestabile ca este apropiat un fel de eveniment  istoric. Ultima stire económica, confirma ca sistemul financiar occidental asa cum îl cunoastem, este pe cale sa se încheie. Intrebarea este urmatoarea :

-  Va aveal loc o implozie controlata urmata de o renastere similara unui Fenix, sau va avea loc o revolutie, haos, anarhie, varsare de sînge si mizerie ? Raspunsul se afla în mîinile fortelor militare ale Occidentului, deoarece lumea politica, în special Statele Unite, este deteriorata.

Pentru a întelege gravitatea situatiei, va rog sa observati graficul urmator.

Acelasi grafic arata ca, în Statele Unite, exista aproximativ 80 de trilioane de dolari în produse financiare, care nu au un corespondent în lumea reala. În timpul bãsicii japoneze am folosit un grafic asemanator pentru a arata ca neplata sistemului bancar era de 200 de trilioane de yeni, în momentul în care guvernul japonez declara acest fapt ca o neplata doar de 3 trilioane de yeni.Un alt fel de a prezenta acest subiect, este faptul ca preturile activelor nord-americane vor trebui sa scada la aproximativ 80%, înainte de a atinge realitatea cruda si goala. Preturile bunurilor imobiliare japoneze cazusera 90% dupa pleznirea bãsicii în aceasta tara. Bãsica americana este de 49 de ori mai mare decît fusese bãsica japoneza. Nu este o chestiune de a sti daca ea va plezni, dar cînd se va întîmpla. A nega realitatea, nu o face ca sa dispara.

Exista de asemenea dovezi rezultante din indicii bazate pe tranzactii reale care nu pot fi manipulate de abilitati financiare. Una dintre ele este, Baltic Dry Index, privind preturile transportului de marfuri, în special materiile-prime, cum ar fi petrolul, metalele, cerealele, etc. Acum se gasesc în mare cadere.

O alta dovada este indicele lui China Containerized Freight (Fretajul Containerelor Chinei), care indica costul de transport al produselor industriale finite afara din China. De asemenea depaseste valoarea joasa.


Poate ca ati observat ca filtrul de spam al e-mailului dvs. arata acum, ca exista mai mute companii chineze cautînd cu disperare clienti, decît clientii ca de obicei pentru anunturile de Viagra, sau de escrocherii nigeriene. Este evident ca ceva mare este pe cale sa se întîmple pe pietele mondiale.

În acest moment, multe persoane îl descopera. Un studiu realizat de Asociatia Americana de investitori individuali, arata ca în luna mai a acestui an, investitorii individuali au micsorat procentul de bani pe care îl investesc în actiuni, de la 57,8% la 67,9%. Doar într-o luna, este o scadere uimitoare superioara la 10% a actiunilor lor în schimbul numerarului. Grecii fug de asemenea de ajutorul financiar al sistemului bancar grec, la o rata de mai mult de 500 de milioane de euro pe zi. Acest tip de actiune, este de obicei mentionat ca o alergatura bancara, sau asa cum soarecii abandoneaza corabia cînd se scufunda.

Oamenii bine informati spun ca cel mai probabil candidat pentru a juca rolul lui Lehman Brothers în urmatoarea criza care se apropie, este Deutschebank. Deutschebank a avut rating-ul sau S & P cazut  la BBB +, care este mai mic decît AA-, pe care Lehman Brothers l-a avut înainte de a intra în colaps. În plus, cartea derivatelor lui Deutschebank are o valoare nominala de 54.7 trilioane de euro, în comparatie cu PIB-ul lui UE de 9,6 trilioane de euro si PIB-ul german de 2.74 trilioane de euro. Baza pentru multe dintre aceste derivate, este datoria greaca si lipsa de plata a Guvernului grec, de fapt, pe 05 Iunie.

Surse ale Familiei Imperiale Japoneze si ale guvernului chinez, spun ca recenta vizita a cancelarului german Angela Merkel în Japonia si China, a avut ca scop sa ceara bani pentru a ajuta la rezolvarea acestor probleme. Cu toate acestea, ambele surse au declarat ca ea sa întors cu mîinile goale.

Investigatiile realizate de catre autoritatile nord-americane necorupte, au dezvaluit ca o mare parte din banii luati de la contribuabili, dupa colapsul Lehman Brothers, a fost înmultita cu 100, si folosita pentru a salva insitutiile financiare europene.

De data asta, nu va fi permis ca sa se întîmple, potrivit mai multor surse diferite din agentiile americane si de la Pentagon. Aceleași surse referă, ca se poate astepta un fel de tip de confruntari de idei.

Tentativa de a începe un al 3-lea Razboi Mondial în Ucraina, a explodat în fata mafiei khazariene, deoarece a dat nastere la un raport al serviciilor secrete ruse. Iata cîteva informatii care ne-au fost trimise de catre serviciile secrete ruse, ca raspuns la recenta tentativa a mafiei khazariene de a acuza Rusia ca fiind o amenintare:

’’Nu am facut sa explodeze turnurile WTC (World Trade Center) pe 11 septmbrie 2001, prin intermediul de ogive nucleare W-54 Davy Crockett. Nu am furat cele 350 ogive nucleare W-54 Davy Crockett demontate, în spatele lui Pantex, în Texas, SUA, care au fost fabricate în centrala nucleara de la Hamford. Nu le-am transportat  la Israel, aceleasi ogive nucleare W-54 furate. Nu le-am montat în Israel, si nu am fost noi acei care am adus aceste ogive nucleare înapoi la Houston, în Texas, pentru a fi stocate în diverse ambasade israeliene, inclusiv Ambasada Israelului la New York, si NU am transportat aceste arme nucleare la Turnurile Gemene, folosind Sistemele Urbane Israelite de Deplasare’’.

Cu alte cuvinte, rusii dau palarii albe Pentagonului, detalii privind actiunile secrete care au condus la asasinatul în masa khazarian în Statele Unite.

Rusii spun ca de la caderea ’’Zborului 17, al Malaysian Air’’, a fost o retaliere a lui Vanguard (frontul corporativ al mafiei khazariene), împotriva Germaniei si împotriva Frantei, ca raspuns la planul de a crea o armata europeana, si pentru a indeparta criminalii lui Vanguard de Europa.

A fost de asemenea, o reactie la cererea lui Angela Merkel si a lui François Hollande, fata de presedintele ucrainian Porosenko de  ’’a expulsa reprezentantul lui Vanguard, Igor Kolomoyskyi, demitînd-ul din functia de guvernador al judetului Dnepropetrovskiy, din Ucraina si de a retrage din bancile lui Kolomoyskyi, toti banii guvernului, pentru a separa dolarii falsi ai lui Vanguard, de dolarii adevarati pe care guvernul ucrainian îi are.’’

De acord cu rusii, Henry Kissinger, unul dintre liderii mafiei khazarienen, a ramas extrem de furios si a spus ca raspuns europenilor:  ’’Frumoasa Franta poate sa se astepte la o cadere de regim!’’

Rusii de asemenea au dat informatii detaliate despre cum Raytheon, care este o filiala a Vanguard  si alte doua companii, au fabricat si folosit echipamentul pentru a asalta avioane cu ajutorul controlului de la distanta.

În plus, rusii au oferit palariilor albe (cei necorupti) ale Pentagonului, o lista detaliata a agentilor khazarieni implicati în distrugerea cladirilor World Trade Center din 11 septembrie 2001.

Oficialii Pentagonului se asteapta la un razboi civil circumscris în interiorul Statelor Unite, sa înceapa la începutul acestei veri, pentru a supune a cincea coloana khazariana.

Oficialii Pentagonului au citat de asemenea, multe semne ale progreselor obtinute pîna acum împotriva mafiei khazariene. Primul a fost înfrîngerea puterii khazariene prin TPP si TTIP, în Congresul SUA si în Parlamentul Uniunii Europene. Actiunea sindicalista si protestele de strada au ajutat sa învinga aceste decrete-lege.

Un alt lucru mentionat a fost ca John Kerry, secretarul de Stat, al SUA, a fost împuscat de catre khazarieni, datorita eforturilor sale de pace cu Iranul si Ucraina. Sursele spun ca glontul a trecut pe lînga inima la o distanta de doua incii. Acum asteapta sa reglementeze conturile, cu Israel, Victoria Nuland si sefii ei khazarieni.

În afara de asta, într-un alt atac împotriva influentei khazariene în Departamentul de Stat, Sub-Secretara pentru America Latina, Roberta Jacobson, a fost destituita din functia ei, si numita ambasador în Mexic, din cauza încercarii loviturii de stat esuate, în Venezuela.

Sursele spun ca este prevazut ca, în timpul viitoarelor luni, Tribunalul Suprem de Justitie, sa aiba un rol decisiv în reducerea puterii khazariene. Sunt de asteptat decizii împotriva lui Obamacare, casatoriile gay si multe alte problemecare sunt ridicate de catre khazarieni. În cele din urma, Curtea Suprema se gaseste acum sub influenta Pentagonului, a Lojei Masonice P2 si a lui Papa Francisco.

Sursele spun ca exista o actiune militara crescînda împotriva Israelului si împotriva lui ISIS, în Orientul-Mediu. Rusii au vîndut misile de raza lunga fortelor anti-khazariene, în timp ce Pentagonul a furnizat armament anti-tancuri Iranului si aliatilor lui din aceasta regiune.

Rusia a fectuat manevre militare comune cu Egiptul, care a aratat avioanele de lupta US  F-16, în coordenare cu Marina rusa.

Moartea sefului Fortelor Aeriene ale Arabiei, precum si atacurile cu rachete împotriva Arabiei Saudite, au slabit regele khazarian Salman, care, in curînd, ar putea fi fortat sa demisioneze  din ’’motive de dementa’’ spun surse ale Pentagonului.

Miitarii americani sunt în curs de a începe o lupta cu China. Sursele Pentagonului spun ca numarul mortilor în naufragiul navei de croaziera în China a fost de 444, ceea ce este un teribil semn rau pentru chinezi. Ca raspuns, chinezii au trimis saptamîna trecuta pe Fan Chanlong, vice-presedintele Comisiei Militare Centrale a Chinei, pentru a se întîlni cu demnitari ai Pentagonului. A reuniunea tensa de patru ore sa terminat prost, pentru ca chinezii au refuzat  sa promita de a opri construirea de baze militare în recifele disputate, sustinînd ca acestea erau amplasate fara îndoiala în teritoriul chinez. Ei au spus ca chinezii vor semna doar acorduri despre înlesniri în caz de dezastre si cooperarea armatei.

Sursele Pentagonului spun ca China se poate astepta la mai multe ’’taifunuri, scufundari, cutremure de pamînt etc.’’, pîna cînd se vor opri de a construi baze militare pe insulele în litigiu. Pentagonul de asemenea este în curs de a depune eforturi pentru a obtine o mai mare militarizare a Japoniei.

Cu toate acestea, la sfîrsitul zilei, toate acestea sunt doar pentru ca Americanii sa bata cu pumnii în masa, deoarece negocierile pentru a crea noi reguli si structuri  internationale, continua, cu scopul de a înlocui ordinea post-razboi, care se destrama.

La rîndul sau, Societatea Dragonului Alb (WDS) înca presioneaza în favoarea creerii unei viitoare agentii de Planificare, gerentiata meritocraticamente, si dotata de un buget initial de 7 trilioane(7000 de miliarde) de dolari americani, pentru a lansa o campanie masiva cu scopul de a pune capat saraciei, distrugerii mediului, si pentru a pregati o expansiune exponentiala a vietii pe Pamînt, în Univers.

Webpage: Antimatrix.org


Translator :
The Light Journalist

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers