FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, June 4, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 02:06:2015


Va sosi oare, în sfîrsit, Revolutia în aceasta Toamna ?


Iunie 2, 2015
Autor:Benjamin Fulford

Exista semne în crescendo ca evenimentele mondiale vor fi permise sa fiarba la foc mic pîna în aceasta Toamna, cînd, în sfîrsit, va putea avea loc o revolutie în Occident, si sa fie sfîrsitul guvernarii Cabalei. În adevar, aceasta este o datorie morala, ca toti oamenii constienti sa fie siguri ca asa se va întîmpla, si ca Occidentul se va elibera de sclavia datoriei de tip babilonian.

Este de asteptat ca cea mai probabila causa pentru revolutie sa fie Grecia. Cele mai recente stiri de pe acest front raporteaza ca în luna Iunie, Grecia - ‘’o sa spele putina’’cînd vor fi platile pentru FMI. În conformitate cu serviciile secrete britanice MI5, acest lucru înseamna ca ‘’în cazul în care Grecia ‘’neglijeaza’’ sa respecte platile din Iunie, va pierde plata la FMI la începutul lunii Iulie, si acest fapt va fi raportat de catre directorul Executiv al FMI, dupa 30 de zile, urmate de aproximativ de 3 la 4 saptamîni de discutii de procedura interna a FMI. ‘’Cu alte cuvinte, criza va sosi în Septembrie.


Faptul este ca sistemul bancar occidental, în special mega-bancile, sunt deja în stare de faliment. Ei sunt în stare de faliment pentru simplul fapt ca, în ansamblu, în ultimii 30 de ani, tarile occidentale au tot importat din restul lumii, în special din Asia, folosind cardul de credit, si cardul a atins limita capacitatii sale. Bancile occidentale s-au prefacut ca acest lucru un este adevarat, creînd sute de trilioane de dolari în derivate. Aceste derivate au legaturi foarte fragile cu lucrurile din lumea reala, asa cum ar fi veniturile cetatenilor greci. Deci, ceva ca neplata grecilor va fi suficient pentru a face ca tot sistemul sa intre în cadere libera definitiv.

Recentele declaratii ale functionarilor guvernului  grec, fac foarte clar ca ei nu vor mai stoarce poporul grec, pentru a beneficia bancile Cabalei. Iata ce a spus oratorul grec al Casei Zoe Konstantopolou, despre datorie:

‘’Exista dovezi puternice asupra faptelor odioase, a ilegimitatii si a nesustentabilitatii a unei mari parti din ceea ce se supune a fi datoria publica din Grecia.’’

Daca guvernul grec abandoneaza Uniunea Europeana si se alatura la banca BRICS, acceptînd banii din Rusia, aceasta va putea fi strategia indicata pentru a termina cu controlul Cabalei  în Europa. Grecii au o oportunitate istorica de a restabili Occidentul, si Democratia, care a fost inventia lor. Vom verifica în aceasta Toamna.

Între timp, surse de nivel înalt ale guvernului indonezian, au contactat Societatea Dragonului  Alb (WDS), pentru a informa ca principalul depozit de aur din Indonezia, a fost localizat în Jacarta, în interiorul unei baze militare, la mai putin de un kilometru  de la Ambasada SUA. Cantitatea exacta a aurului nu a fost dezvaluita, dar aceste surse au spus ca a fost’’,mai mult de 100.000 de tone.’’
Aceleasi surse de asemenea spun ca bunkerele de aur vor fi deschise în Septembrie, oferind astfel, o verificare independenta de o anumita specie de  ’’eveniment’’ financiar, programat pentru Toamna acestui an. Cu toate acestea, sursele indoneziene, desi  afirma ca au vazut personal aurul, nu au fost în masura sa ofere o fotografie comprovativa recenta si au promis sa o furnizeze în curînd. Au adaugat ca depozitele de aur pot fi identificate de catre guverne prin intermediul satelitilor.

Indonezienii, au informat de asemenea ca Joko Widodo, presedintele nou ales, nu îndeplineste ceea ce a promis si ca va fi revocat din functie pîna la sfîrsitul acestui an. Americanii, rusii si chinezii, duc un razboi prin procuratie, pentru a obtine controlul Indoneziei si a aurului sau, spun aceste surse. Aceleasi surse afirma ca, functionarii Departamentului de Stat al SUA si unii generali, sau reunit recent în provincia Sulawesi, în Nord, unde exista o minoritate crestina importanta.

Personalul Departamentului de Stat i-au întrebat pe generali daca în cazul unei revolte între crestini si musulmani, nu ar fi suficient pentru a permite stabilirea unui guvern militar favorabil cabalei khazariene. Deci, doar daca vor fi împiedicati, cabalistii cu jeturi jumbo pline de dolari falsi, vor ateriza în Indonezia pentru a angaja huligani si comedianti ai crizei.În acest mod, Indonezia se va alatura Ucrainei, Yemenul-ui, Irak-ului si Libiei,etc., ca un alt punct critic-problematic creat de catre Cabala.

La rîndul lor, rusii vor furniza Societatii Dragonului Alb (WDS) o compilare detaliata a datelor finantelor , despre care spun ei, ca este principalul instrument de control al Cabalei: Vanguard Corporation. Documentele rusesti arata ca Vanguard este proprietatea familiei Rothschild, Rockefeller, Bush, Clinton, Donald Rumsfeld, Dick Cheney si alti înalti demnitari mafiosi Khazarieni. La rîndul ei, Vanguard controleaza majoritatea principalelor  companii nord-americane, în special cele mai oribile ca Monsanto si Greystone (ex - Blackwater, Academi, Xe etc.)

La începutul acestui an, a fost dezlantuita o investigatie în comun a serviciilor secrete ruse, germane si franceze asupra Vanguard, datorita arestarii, în Germania, a unui asistent a Sub-secretarei de Stat americana, Victoria Nuland. Individul arestat a fost prins încercînd sa transporte bilioane de dolari în moneda falsa, de înalta calitate catre Ucraina. El a cooperat pe deplin cu comitetul european de experti, pentru a rezolva aceasta problema.

El a declarat anchetatorilor ca Nuland, senatorul John McCain, secretarul de Stat american John Kerry, Directorul CIA si alti demnitari, erau functionarii  lui Vanguard. În conformitate cu rusii, el a marturisit ca Vanguard a imprimat  ’’miliarde de dolari falsi, de înalta calitate si a platit mercenarilor din Siria, Irak, Ucraina Libia , etc.’’ Mai mult, conform acestei surse, organizatia armata ISIS era o filiala a Vanguard.

Evaluarile initiale  ale informatiilor ruse, de catre serviciile secrete britanice MI5, spun ca  ’’ informatiile financiare sau datele despre aceasta companie sunt credibile.’’

Britanicii spun ca faptul ca Vanguard subventioneaza eforturile Monsanto pentru a controla productia si disponibilitatea mondiala de produse alimentare, face parte din ’’ strategia Vanguard, pentru geo-ingineria populatiei lumii.’’

 Rusii afirma de asemenea, ca o companie numita Gilead Sciences, împreuna cu gigantul farmaceutic Pfizer ( o ramura a IG Farben Corporation, nazista), si fundatia Bill & Melinda Gates, erau cu totii implicati în propagarea epidemiei virusului Ebola, precum si în comercializarea de tratamente si cure ale acestei boli.

În orice caz, publicarea secretelor lui Vanguard, a dat origine ca cei mai mari investitori ai sai, sa încerce sa se dezlege de filiale periculoase ca ISIS.De acord cu MI5, rezultatul este ca acum organizatia terorista ISIS, are probleme cu banii, si a trebuit sa recurga la recuperarea de 3.000 de dolari pe cap, de la satenii nord-africani, pentru a fi trimisi catre Italia.

O parte a cestui document rus, este postat la sfîrsitul raportului acestei saptamîni.Va da, probabil, nastere unei actiuni semnificative de justitie, împotriva acestei monstruozitati corporative.

În orice caz, exista si alte semne ca, Cabala, are probleme. Un eveniment important a fost renuntarea fostului prim-ministru britanic, Tony Blair, la postul de  ’’trimis Special pentru pace în Orientul Mijociu’’ http://www.telegraph.co.uk/news/politics/tony-blair/11633511/Tony-Blair-resigns-as-Middle-East-peace-envoy.html

Ceea ce înseamna ca el a fost deposedat de imunitatea diplomatica, si poate înfrunta acum, acuzatii de crime de razboi, pentru implicarea sa în distrugerea Irak-ului. Blair este un delator cunoscut, si puteti fi siguri ca el cînta acum ca un canar, despre Bush si alti nazisti khazarieni. Sa speram ca britanicii sa aiba în sfîrsit bunul sens de a face ceva decent si sa-l dea jos pe acest asasin în masa, si gasca lui de tradatori.

Un alt incident interesant a fost faptul ca Secretarul de Stat american, John Kerry, ’’si-a rupt un picior, într-un accident de bicicleta’’,  si a trebuit sa-si anuleze negocierile cu Iranul. Desi nu am putut confirma aceasta stire, dar experienta din trecut, ne face sa credem ca Kerry a fost în mod deliberat atacat de catre colegii sai criminali, care au fost suparati cu negocierile lui cu iranienii.

Surse din Asia spun ca negocirile nucleare cu Iranul, nu aveau nimic de a face cu achizitionarea de arme nucleare, deoarece aceasta tara are arme nucleare înca din timpul Sahului. Un var al Sahului Iranului de asemenea a confirmat acelasi fapt. Sursele asiatice arata ca asa-numitele negocieri nucleare iraniene, sunt într-adevar o încercare de a lua programul nuclear al Iranului, pentru a opri folosirea de uraniu furnizat de catre rusi, si trecerea la Torium, controlat de catre Occident.

Probabil, iranienii vor termina prin a folosi ambele.

În orice caz, patriotii fortelor armate a Statelor Unite, au nevoie de a înlatura de la putere criminali asa ca Kerry, sa restaureze Republica Nord-Americana, si sa puna capat guvernarii Cabalei corporative cît mai curind posibil. În caz contrar, Statele Unite vor continua coborîrea lor catre statutul de tara din a treia lume. Datele cu privire la ratele inflatiei reale în SUA, lansate de catre Chapwood Investiments, arata ca economia SUA a scazut 21,4% , din 2011.   http://www.chapwoodindex.com/

Scaderile recente ale volumului comertului mondial au lasat clar de asemenea, ca sistemul actual financiar occidental, dominat de catre Cabala, devine din ce în ce mai disfunctional. Militarii SUA trebuie sa marsaluiasca aspra Washington DC si New York, pentru a curata cuiburile de cabalisti khazarieni. Trupele canadiene sunt gata sa ajute, în cazul în care vor fi solicitate. A sosit timpul de a ecloda a doua revolutie americana.

Apendice:

Cercetarea Rusiei despre corporatia Vanguard, controlatorul secret a celei mai mari parti a structurii puterii corporative occidentale.

Cele patru companii care sunt prezente în toate cazurile desemnate mai jos, si în toate deciziile sunt:  Vanguard,  Fidelity, BlackRock si State Street. Ele toate ’’sunt un conglomerat’’, însa daca verificam cu atentie soldul actiunilor, se verifica, ca , în realitate, toate aceste companii sunt controlate de catre Vanguard. Deci toti acesti parteneri, sau  ’’concurenti’’ai  Fidelity, BlackRock si State Street, apartin grupului Vanguard.

Va rugam, sa observati  cele mai mari companii, în diferitele sectoare, controlate de catre  ’’Big Four’’, care se gasesc sub controlul mai direct de inspectie a Corporatiei Vanguard:

 • Alcoa Inc. Altria Group Inc.,
 • American International Group Inc.,
 • AT&T Inc.,
 • Boeing Co.,
 • Caterpillar Inc.,
 • Coca-Cola Co.,
 • DuPont и Co,
 • Exxon Mobil Corp.,
 • General Electric Co.,
 • General Motors Corp.,
 • Hewlett-Packard Co.,
 • Home Depot Inc.,
 • Honeywell International Inc.,
 • Intel Corp.,
 • International Business Machines Corp.,
 • Johnson & Johnson,
 • JP Morgan Chase & Co.,
 • Макдональдс Corp.,
 • Merck & Co. Inc.,
 • Microsoft Corp.,
 • 3M Co.,
 • Pfizer Inc.,
 • Procter & Gamble Co.,
 • United Technologies Corp.,
 • Verizon Communications Inc.,
 • Wal-Mart Stores Inc. Time Warner,
 • Walt Disney,
 • «Halliburton» Corp.,
 • Viacom,
 • Rupert Murdoch’s News Corporation,
 • CBS Corporation,
 • NBC Universal ...

Pîna în prezent, zeci de mii de miliarde de dolari sunt controlate de acesti investitori, precum si de catre toate marile companii globale controlate de grupul de investitori, care poseda un grup de gestionare  a activelor Vanguard; Dick Cheney, Rothschilds, Bush,  Rockefeller, Clinton, Donald Rumsfeld si multe alte persoane influente , si proprietarii Rezervei Federale. Au monopolizat practic politica externa si de Aparare a Statelor Unite, si aproape toate marile intreprinderi de aparare.

Grupul Vanguard, controleaza de asemenea comunicarile mediatice/mass-media la nivel mondial. În plus, Corporatia Vanguard, lucreaza cu o serie de figuri-cheie ale Agentiei Centrale de Informatii (CIA), incluind omonimul presedinte al Vanguard, directorul de la CIA, John Brennan.

Este important de stiut cine controleaza , de fapt, marile banci, si vom începe cu Statele Unite.

Pe  primul loc - JP Morgan Chase, cu 2.39 trilioane de dolari de active. Marele investitor institutional este Vanguard Group, Inc. Între cei zece investitori mai mari se subliniaza Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard Institutional Index Fund si Vanguard 500 Index Fund.

Pe al doilea loc - Bank of America, cu active în valoare de 2.17 trilioane de dolari. Marele investitor institutional este Vanguard Group, Inc. Cei zece investitori principali –fonduri de investitie – sunt: Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard Institutional Index Fund, Vanguard 500 Index Fund, si Vanguard Windsor II

Pe al treilea loc - Citigroup, cu active de 1,88 trilioane de dolari. Cel mai mare investitor – Vanguard Group, Inc. Cei zece investitori principali sunt: Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard Institutional Index Fund, Vanguard 500 Index Fund, Vanguard Windsor II, Vanguard /Wellington Fund, Inc., Fidelity Contra Fund, Inc. Ar trebui sa consideram ca unii dintre ei – de exemplu «Fidelity» - apartine de asemenea lui Vanguard, si altii ca banca «JP Morgan», sunt controlati complect de asemenea de catre Grupul Vanguard, «Fidelity» si structurile sale, apartin lui Vanguard ...

Si, în sfîrsit, favoritul lui Warren Buffett: a Wells Fargo. Active:1.44 trilioane de dolari, depozite: 1.01 trilion de dolari. Lista celor mai mari investitori institutionali: Vanguard Group, Inc. se gaseste doar pe locul doi, însa asta este compensat de catre cei zece investitori principali – fondurile de investiment: Fundo Vanguard Total Stock Market Index, Fidelity Fund Contra, Inc., Vanguard Institutional Index Fund, Vanguard 500 Index Fund and Vanguard / Wellington Fund. (Toate aceste corporatii sunt "ficele"/intreprinderii subsidiáre a Grupului Vanguard)

Esta asa cum imaginea investigatiei a aparut azi. Cele mai mari companii din lume – sunt bancile Bank of America, JP Morgan, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs  si Morgan Stanley. Sa vedem cine sunt principalii lor actionari: Bank of America, State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, FMR (Fidelity), Paulson, JP Morgan, T. Rowe, Capital World Investors, AXA, Bank of NY, Mellon.

JP Morgan: State Street Corp., Vanguard Group, FMR (e Fidelity), BlackRock, T. Rowe, AXA, Capital Global  Investor, Capital Global Research Investors, Northern Trust Corp si Bank of Mellon.

Citigroup: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital World Investors, JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt si Bank of NY Mellon.

Wells Fargo: Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, Capital World Investors, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe and Davis Selected Advisers

Verificati din nou: Asa cum am mentionat mai sus, principala intreprindere financiara este controlata total de catre cei zece majori actionari institutionali si/ sau de catre actiunile care sunt nucleul celor patru intreprinderi care sunt prezente în toate cazurile, si în toate deciziile: Vanguard, Fidelity, BlackRock si State Street.

Ele toate  ’’sunt împreuna’’,dar daca verificati cu atentie soldul actiunilor, ramîne demonstrat ca, în realitate, toate aceste intreprinderi sunt controlate de catre Grupul Vanguard. Deci, toti acesti parteneri sau  ’’concurenti’’, Fidelity, BlackRock si State Street apartin Grupului Vanguard.


Monsanto

Corporatia «Monsanto»,urîta de milioane de persoane în întreaga lume, si în special în SUA, dar proprietarii sai nu se preocupa cu asta, din cauza unui motiv foarte simplu: nimeni nu sa gîndit la adevaratii ei proprietari. 26 August 2014. Cum publicul proprietarilor lui «Monsanto»întelege pe acesti indivizi: William U.Parfet, are, 284.642 actiuni ale intreprinderii, Hugh Grant - 253.715, Robert T.Fraley - 95.212, Brett Begemann D. - 103.523 si David F . Snively - 62.072 parti. Impresionant este, ca ei toti sunt persoane foarte bogate si influente. Doar patru indivizi – stapînii corporatiei «Monsanto», detin  799.164 actiuni.

Cu toate acestea, primul loc pe lista actionarilor institutionali este (cine credeti ca va fi ?) o Vanguard Group, Inc. plecînd de la 31.201.773 actiuni, care corespund la de 39 de ori, sau chiar mai mult, decît principalii ’’proprietari’’ ai întreprinderii, în total.

Sa vedem o alta lista de actionari ai «Monsanto» - fonduri mutuale: Vanguard Total de Stock Market Index Fund - 8118741 actiuni, Vanguard/Primecap Fund - 6663460, Vanguard Institucional Fund Index - 5226511 e Vanguard 500 Index Fund - 517.086.

În acest punct, nu exista noi jucatori, însa o noua intreprindere involucrata: : Fidelity Grows Company Fund cu 4072871 actiuni. Trucul este ca fondurile mutuale Fidelity Investment Services  lucreaza într-o strîmta colaborare cu Vanguard Group.

Continuati sa parcurgeti lista: Vanguard Specialized-Dividend Appreciation Index Fund - Înca 3641513 actiuni. Ochii vostrii ramîn orbiti cu Vanguard ? Dar nu se pun probleme pentru agentiile de reglementare: actiunile sunt distribuite între diferitele fonduri, si ele toate sunt entitati juridice diferite !

Una dintre principalele figuri ale lui «Monsanto» cunoscuta de catre public, este Dl. Hugh Grant detinator de 253.715 actiuni ai corporatiei mai sus mentionate. A desfasurat sarcinile de  Presedinte, Administrator si Sef al Executivului. Domnul Grant, nu explica nimanui, în ce mîini,stau de fapt, haturile puterii lui Monsanto!


Google
Google !?! Dvs. cautati, si gasiti ca Google apartine unui evreu rus, Dl. Sergey Brin.

În primul rînd, gasiti o lista a proprietarilor, de stiut: Eric E. Schmidt- 1240463 actiuni, John L. Doerr - 2767 actiuni, Sergey Brin - 75.000 , David actiuni,  D.C. Drummond - 21.332 actiuni si  Paul S. Otellini – 643 actiuni. Baieti destepti.

Continuati si veti vedea investitorii institutionali cei mai importanti. În primul rînd este a State Street Corporation, cu 22757690 actiuni, constituind 6,73% al intreprinderii, la fel ca si Google. Atunci, cine este adevaratul proprietar ?
În al doilea rînd, cuprins în abrevierea FNRLLC, care detine 20.368.861 actiuni, si 6,02%. Nimic misterios. De fapt, aceasta abreviatura reprezinta pe Fidelity Management and Research.

În al treilea rînd - Vanguard Group, Inc. cu 14624137 actiuni si 4,32%. În aceasta faza, socotind cota totala  a Vanguard si Fidelity, este deja,10,34%. Viclenii !


Important !

Cu toate acestea, mergem mai departe: între fondurile de investiment mai importante a invstitorilor lui Google: primul este Fidelity Contra Fund Inc. cu 6925967 actiuni sau 2,05%, pe patru - Fidelity Growth Fund Company (1.809.678, 0,54%) si pe sase - Vanguard / Fund Primecap (1.417.843, 0,42%).
Totalul de actiuni ale lui Google agregate de catre Vanguard si de catre Fidelity, în 28 August 204, este de 45.146.486 (patruzeci si cinci de milioane de 146.486 de parti), în timp ce lumea întreaga  ’’stie’’ ca Dl. Sergey Brin, este proprietarul lui Google. Brin are 75.000 de parti. V-am informat deja ca Grupul Vanguard este proprietarul lui Fidelity.

În contrast cu Vanguard si Fidelity, care detin actiunile cu drept de vot, interesele lui Brin, sunt din venituri, si nu în control, deci toate actiunile sale apartin de clasa B,pe care le-a prezentat în sectiunea 14 (A) a Legii din 1934, în declaratia  ’’bursei de valori’’ , semnata de catre Eric Schmidt.  Numarul de actiuni de clasa A detinute de Sergey Brin este 0 (zero).

Cu toate acestea, Brin ca Director, votînd prin procuratie, nu utilizeaza actiunile sale, însa nu am gasit informatii despre proprietarii acestor actiuni, si este posibil ca între proprietarii acestor actiuni sa fie referita Vanguard.

Microsoft

Va rog, sa vedeti cine controleaza pe Microsoft. Pentru a face asta, vom folosi, din nou, documentatia ’’plicticoasa’’furnizata de catre germani, de data asta în https://de.finance.yahoo.com/q/mh?s=MSFT

Lista proprietarilor directi – cu titlu individual, în 28 August 2014: : Steven A. Ballmer cu 333254734 parti, William H. Gates III - cu 297.992.934, Mason G. Morfit - 827 parti, Brian Kevin Turner - 12,95,454, e Steven J . Sinofsky  11,76,195 actiuni.

Lista principalilor investitori institutionali deschide Vanguard Group, Inc. catre 386.749.214 parti, si în locul patru este FMR (Fidelity!), LLC catre 272.942.627. În primul loc pe lista fundatiilor mai importante, este Fondul Indice-ului Total al Bursei de Valori referitor la Vanguard, cu 115.585.047 parti, si în partea de jos exista a Vanguard Institutional Index Fund-Institutional Index Fund - 75,214,603 si Vanguard 500 Index Fund - 74,414,992


AT&T

Acum vom face o scurta cercetare la AT & T. Cei zece majori investitori institutionali care apar, sunt: The Vanguard Group, Inc., State Street Corporation, Evercore Trust Company, NA, BlackRock Institutional Trust Company, NA, Bank of New York Mellon Corporation, BlackRock Fund Advisors, Northern Trust Corporation, Dimensional Fund Advisors LP, Capital Research Global Investors and BlackRock Group Limited. Numai proprietarii lui Evercore Trust Company nu sunt recunoscuti, dar ceilalti noua sunt Vanguard.


Cei zece investitori institutionali – fonduri de investitie

Cei zece majori investitori institutionali – fonduri de investitie sunt: : Fondul Vanguard Total de Stock Market Index, Vanguard 500 Index Fund, SPDR S & P 500 ETF Trust, Vanguard Index Institucional Fondul de Índice Fondul Institutional, Capital Income Builder, Inc., Franklin Fonduri de Custodie – Fondul de Profit,Spartan Fondul de Índice 500, Nucleul de Actiuni S & P 500 ETF, DFA US Large Cap Valor Series si Vanguard Index - Fondul de Índice Valoare. Începînd de la aceasta lista, nu este clar pentru mine, cine este proprietarul  Nucleului de Actiuni S & P 500 ETF si al DFA US Large Cap Valor Series. Opt în cada zece sunt ale lui Vanguard. https://de.finance.yahoo.com/q/mh?s=T%2C+&ql=1


Comcast

Va rog, întrebati-ma despre Comcast si cumpararea de 100% a actiunilor al Time Warner Cable, de la o  ’’fica’’ a presupusei celei mai mari competitoare, conglomeratul de comunicare mediatica/midia AT&T pe cablu. Aceasta  ’’sucursala’’, a Time Warner Cable, controleaza 60%, fie de la Internet, fie de la TV cablu din Statele Unite.

96,69% de participare la Comcast, se gaseste în mîinile investitorilor institutionali. Aici sunt primii cinci: STRS Ohio - 150.105.674, Capital World Investors - 134.729.551, a Vanguard Group, Inc. - 125 644 169, a State Street Corp. - 104 763 362, si a FMR LLC -73 866 510.

Va arat mai sus, dar multi americani nu stiu ca a State Street si Fidelity (FMR) de asemenea sunt Vanguard.


Date despre crearea virusului de Ebola
Nu-mi aduc aminte daca agentii lui FBI mi-au cerut sa anchetez virusul Ebola, care se transmite fara contact, si care a fost dezvoltat în laboratorul secret al CIA în Guinea, de catre specialisti ai firmei americane de biotehnologie «Gilead Sciences». Dupa aceasta operatie, epidemia sa împrastiat, acoperind diferite tari.
Sediul lui «Gilead Sciences», este localizat în Foster City, în California. Daca agentii lui FBI cerusera ca eu sa anchetez Ebola, informez mai jos, despre adevaratii stapîni ai lui «Gilead Sciences»! Daca agentii lui FBI nu cerusera ca eu sa anchetez Ebola, va rog, stergeti informatiile urmatoare:
Proprietarii nominali si individuali sunt : Dr. John C. Martin (President, Chief Executive Officer), Norbert W. Bischofberger, John F. Milligan, Etienne Davignon e James M. Denny.

Controlul real al principalilor actionisti institutionali ai multinationalei «Gilead Sciences», apartine lui Vanguard Group, Inc. Alti mari actionisti de investitii mutuale: Vanguard Total Stock Market Index Fund; Vanguard Institutional Index Fund, and Vanguard 500 Index Fund.


Translator:
The Light Journalist

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers