FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, June 4, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 02:06:2015

Zal de revolutie deze herfst eindelijk beginnen?

2 juni 2015Er zijn groeiende tekenen dat wereldgebeurtenissen tot deze herfst op een laag pitje zullen blijven sudderen. Er zal dan eindelijk misschien revolutie ontstaan in het westen en een einde komen aan de cabal overheersing. In feite is het de morele taak van alle bewuste mensen er voor te zorgen dat dit gebeurt en dat het westen bevrijd wordt van de Babylonische schuldenslavernij.

Er wordt nu verwacht dat Griekenland de meest waarschijnlijke aanzet voor de revolutie zal zijn. Het laatste nieuws op dat front is dat Griekenland de juni betalingen aan het IMF zal “opsparen”. Volgens de Britse M15 geheime dienst betekent dit,  “wanneer Griekenland de juni betalingen opspaart, het begin juli wanbetaler is aan het IMF, dit zal na 30 dagen bekend worden gemaakt door de heersende directeur van het IMF en gevolgd worden door zo een 3 tot 4 weken van procedurele gesprekken binnen het IMF”. Met andere woorden de crisis zal in september plaatsvinden.


Het is een feit dat het westerse banken systeem, voornamelijk de grote banken, al failliet zijn. Ze zijn failliet gebaseerd op het simpele feit dat, de gezamenlijke Westerse landen de afgelopen 30 jaar vanuit de rest van de wereld hebben geleend, voornamelijk uit Azië daarbij gebruik makend van hun creditcard en de kaart heeft zijn limiet bereikt. De westerse banken hebben net gedaan of dit niet het geval was door honderden biljoenen dollars aan derivaten uit te geven. Deze derivaten hebben erg subtiele links met de dingen in de werkelijke wereld zoals het inkomen van Griekse mensen, dus een Grieks wanbetalen zal genoeg zijn om het systeem af te sturen op een laatste stuiptrekking.

De recente verklaringen van de Griekse regeringsambtenaren maken het erg duidelijk dat ze de Griekse burgers niet langer willen uitknijpen om de cabal banken te helpen. Hier volgt wat de Griekse spreker voor het Huis Zoe Konstantopoulou heeft gezegd over de schulden:

“Er bestaat sterk bewijs voor de onrechtmatigheid, hatelijkheid en niet ontvankelijkheid van een groot deel van wat beweerd wordt de Griekse publieke schuld te zijn.”

De Griekse regering zover krijgen dat ze de EU verlaten, en zich aansluiten bij de BRICS bank en dat ze geld van Rusland accepteren is misschien de strategie om de cabal controle over Europa te beëindigen. De Grieken hebben een historische kans om de democratie te herstellen, hun oplossing, voor het Westen. We zullen dit in de herfst gaan ontdekken.

Hoge Indonesische regeringsbronnen hebben in tussentijd contact opgenomen met de White Dragon Society om ze te informeren over de belangrijkste goud opslag in Indonesië die was gevestigd in een militaire bases minder dan een kilometer van de ambassade van de VS in Jakarta. De exacte hoeveelheid goud werd niet onthuld maar de bronnen zeggen dat het “Meer dan 100.000 ton is.”

Ze zeggen dat de goud bunkers in september geopend zullen worden, en verschaffen zo onafhankelijke verificatie over een soort van financiële “gebeurtenis” die is gepland in deze herfst. Hoewel, de Indonesische bronnen claimen het goud persoonlijk te hebben gezien waren ze niet in staat om hiervan een verifieerbare foto te tonen. Ze beloofden dit spoedig te zullen doen. Ze zeggen dat de goudopslagplaatsen geïdentificeerd kunnen worden door regeringen die een satelliet gebruiken.
De Indonesiërs zeiden ook dat de recent gekozen president Joko Widodo niet deed wat hij beloofd had en dat hij daarom tegen het einde van het jaar verwijderd zou worden. De bronnen zeggen dat de Amerikanen, Russen en Chinezen per volmacht een oorlog hebben uitgevochten om de controle over Indonesië en zijn goud, Ze zeggen dat ambtenaren van het Departement van Staten van de VS en enkele Indonesische generaals kortgeleden een ontmoeting hadden in de Provincie van Noord Sulawesi waar een aanmerkelijke Christelijke minderheid is.

De beambten van het Departement van Staten vroegen de generaals of het starten van relletjes tussen de Christenen en Moslims genoeg zal zijn om een militaire orde te vestigen die goedgezind is aan de Khazariaanse cabal. Dus tenzij ze worden tegen gehouden, zullen kabbalisten met jumbo jets vol nep VS dollars landen in Indonesië om relschoppers en crisis acteurs in te huren. Indonesië zou de Oekraïne gaan vergezellen, Jemen, Irak, Libië, Syrië enz. als weer een door de cabal geschapen probleem plek.

De Russen verschaften op hun beurt het WDS een lading gedetailleerde financiële cijfers over wat ze zeggen dat het belangrijkste controle instrument van de cabal is: de Vanguard Corporatie. De Russische documenten laten zien dat Vanguard eigendom is van de Rothschilds, de Rockefellers, de Bushes, de Clintons, Donald Rumsfeld, Dick Cheney en andere senior Khazariaanse criminelen. Vanguard heeft de controle over belangrijke bedrijven in de VS, speciaal de foute als Monsanto en Greystone (voorheen Blackwater, Academie Xe enz.)

Een gezamenlijk onderzoek van Vanguard door de Russisch, Duitse en Franse geheime diensten werd te weeg gebracht door de arrestatie, eerder dit jaar in Duitsland van een assistent van de Plaatsvervangend Staatssecretaris van de VS, Victoria Nuland. De gearresteerde persoon werd gevangen terwijl hij probeerde miljarden valse dollars van een goede kwaliteit te transporteren naar de Oekraïne. Hij werkte volledig mee met de Europese speciale eenheden.

Hij vertelde de onderzoekers dat Nuland, Senator John McCain, de Staatssecretaris van de VS John Kerry, de directeur van de CIA John Brennan en anderen, werknemers waren van Vanguard. Volgens de Russen, getuigde hij dat Vanguard “miljarden valse dollars van een erg goede kwaliteit heeft gedrukt en deze heeft uitbetaald aan huurlingen in Syrië, Irak, Oekraïne, Libië enz.” Deze bron voegde hier nog aan toe dat ISIS een dochteronderneming was van Vanguard.

Door de Britse geheime dienst M15 nagekeken verslagen van de Russische geheime dienst melden: ”de financiën zijn geloofwaardig”.

De Britten zeggen: “Monsanto de dochteronderneming van Vanquard, probeert de wereldproductie en bevoorrading van voedsel te controleren, dit maakt deel uit van de Vanquard strategie om de Aarde en wereldbevolking te beheersen.”

De Russen verklaarden ook dat een bedrijf Gilead Sciences genaamd samen met de farmaceutische gigant Pfizer (een zijtak van de Nazi IG Farben Corporation) en de Bill & Melinda Gates foundation samen betrokken waren bij de verspreiding van Ebola evenals bij de verkoop van geneesmiddelen tegen Ebola.

In ieder geval heeft de publicatie van Vanquard geheimen er voor gezorgd dat de belangrijkste investeerders proberen zich los te maken van kwalijke dochterondernemingen als ISIS. Volgens M15 is het resultaat hiervan dat ISIS nu geldproblemen heeft en zijn toevlucht moet zoeken bij Noord Afrikaanse burgers en ze belast voor $3000 per persoon om een overtocht te krijgen naar Italië.

Een deel van het Russische verslag is verplaatst naar de nieuwsbrief aan het einde van deze week. Hopelijk zal dit wat serieuze activiteit van de wetshandhavers teweeg brengen tegen deze coöperatieve monstruositeit.

In ieder geval, er zijn andere tekenen van de problemen waarin de cabal zitten. Een belangrijke gebeurtenis was het aftreden van de vroegere eerste minister van de UK, Tony Blair als “speciaal afgezant voor vrede in het Midden Oosten”.

Wat dit betekend is dat hij zijn politieke onschendbaarheid kwijt is en nu aangeklaagd kan worden voor oorlogsmisdaden, voor zijn betrokkenheid bij de vernietiging van Irak. Blair is een bekend pieper en je kunt er van verzekerd zijn dat hij zal zingen als een kanarie over de Bushes en andere Khazariaanse Nazi’s. Laten we hopen dat de Britten eindelijk de gewiekstheid krijgen om het fatsoenlijke te doen en de massamoordenaar en zijn verrader maatjes ten val zal brengen.

Het andere interessante incident was het feit dat de Secretaris van Staten van de VS John Kerry “zijn been brak bij een fietsongeluk,” en daarom zijn onderhandelingsafspraken met Iran moest afzeggen. We zijn nog niet in staat geweest om dit te bevestigen maar ervaringen in het verleden doen ons geloven dat Kerry met opzet werd aangevallen door mede gangsters die boos waren over de deal die hij met Iran wilde doen.

Bronnen in Azië zeggen dat de nucleaire onderhandelingen met Iran niets te maken hebben met het aanschaffen van nucleaire wapens door Iran omdat Iran nucleaire wapens heeft gehad sinds de tijden van de Sjah. Een neef van de Shah van Iran heeft dit ook bevestigd. De Aziatische bronnen zeggen dat de zogenaamde Iranese onderhandelingen in werkelijkheid gaan over een poging om het Iranese nucleaire programma te laten stoppen met het gebruik van Russisch uranium en hen te doen overgaan naar het door het Westen gecontroleerde Thorium. De Iraniërs zullen waarschijnlijk besluiten te stoppen met het gebruik van beiden.

In ieder geval, moeten patriotten in het leger van de VS gangsters als Kerry verwijderen uit hun macht, de republiek van de VS herstellen en een einde maken aan de corporatieve cabal regel ASAP. Wanneer ze dat niet doen zal de VS door gaan af te glijden naar een derde wereld status. Cijfers over de werkelijke inflatie in de VS, uitgegeven door Chapwood Investments laten zien dat de economie van de VS sinds 2011is gekrompen met 21,4%

Recente terugval van het volume van de wereldhandel maakte het ook duidelijk dat het huidige door het westen gedomineerde systeem steeds meer disfunctioneel wordt. Het leger van de VS moet naar Washington DC marcheren en naar New York om de Khazariaanse cabalnesten op te ruimen. Canadese troepen staan klaar om te helpen wanneer het ze gevraagd wordt. Het wordt tijd voor een tweede Amerikaanse revolutie.

Appendix:

Russisch onderzoek naar de Vanguard cooperatie, de geheime controleur van veel van de Westerse coöperatieve machtstructuur

De vier bedrijven die vertegenwoordigd zijn in alle onderstaande zaken en betrokken zijn bij alle besluiten: Vanguard, Fidelity, BlackRock en State Street. Ze horen allemaal bij elkaar, maar wanneer we voorzichtig de balans van aandelen proberen op te maken, blijkt dat in werkelijkheid al deze bedrijven worden gecontroleerd door Vanguard. Dus, al deze partners of concurrenten van loyaliteit, BlackRock en State Street behoren toe aan de Vanguard Groep.

Kijk alsjeblieft naar de grootste bedrijven binnen verscheidene industrieën die door de “Big Four” (vier groten) worden gecontroleerd, en bij een nadere inspectie onder controle staan van de Vanqaurd Corporatie: Alcoa inc., Altria Group inc., American International Group inc., AT & T inco., Boeing Co., Caterpillar inc., Coca-Cola Co., DuPont & Co., Exxon Mobil Corp., General Electric Co., General Motors Corporation, Hewlett- Packard Co., Home Depot Inc., Honeywell International Inc., Intel Corp., International Business Machines Corp., Johnson & Johnson, JP Morgan Chase & Co., McDonald’s Corp., Merck & Co. Inc., Microsoft Corp., 3M Co., Pfizer Inc., Procter & Gamble Co., United Technologies Corp., Verizon Communications Inc., Wal-Mart Stores Inc. Time Warner, Walt Disney, de corporation «Halliburton», Viacom, Rupert Murdoch’s News Corporation, CBS Corporation, NBC Universal …

Tot op heden, worden tientallen biljoenen dollars beheerst door deze investeerders en alle belangrijkste wereldwijd door deze groep van investeerders gecontroleerde bedrijven die deze waardevolle management groep, Vanquard bezitten: Dick Cheney, de Rothschilds, de Bushes, de Rockefellers, de Clintons, Donald Rumsfeld en vele andere invloedrijke mensen en eigenaars van de Federale Reserve. Ze monopoliseerden feitelijk het buitenlandse en VS defensie beleid en bijna alle belangrijke defensie bedrijven.

De Vanguard Groep zelf beheerst ook het grootste deel van de wereld media. Bovendien, werkt de Vanguard Coöperatie met een aantal sleutelfiguren van de Centrale Geheime Dienst, inclusief de naamgenoot van een president van Vanguard, de CIA directeur John Brennan.

Het is belangrijk te weten wie werkelijk de belangrijkste banken beheerst en we zullen in de VS beginnen.

Op de eerste plaats – JP Morgan Chase met 2.39 biljoen dollars aan activa. Zijn grote institutionele investeerder is de Vanguard Group, inc. Tot de top tien investeerders behoren Vanquard Total Stock Market Index Fonds, Vanguard Institutional Index Fonds en het Vanguard 500 Index Fonds

Op de tweede plaats – De Bank van America met 2,17 biljoen aan activa. Zijn grote institutionele investeerder is Vanguard Group, Inc. De top tien investeerders – investeringsfondsen – Vanguard Total Stock Market index Fonds, Vanguard Institutional Index Fonds, Vanguard 500 Index Fonds en Vanguard/Windsor II.

Op de derde plaats – Citigroep met tegoeden van 1,88 biljoen. De grootste investeerder – Vanguard Group, Inc. Dan als eerste: Vanguard Total Stock Market Index Fonds, Vanguard Institutional Index Fonds, Vanguard 500 Index Fonds, Vanguard/Windsor II, Vanguard/Wellington Fonds, inc. . и Fidelity Contra Fonds, Inc. We moeten in overweging nemen dat sommige anderen, bijvoorbeeld, «JPMorgan», ook volledig gecontroleerd worden door Vanguard. «Fidelity» en zijn structuren behoren toe aan Vanguard….

En tenslotte, Warren Buffett’s favoriete Wells Fargo. Tegoeden: 1,44 biljoen, deposito’s 1,01 biljoen. De lijst van de grootste institutionele investeerders: Vanguard Group, inc. komt maar op de tweede plaats maar is een tak van de top tien investeerders – investeringsfondsen: Vanguard Total Sock Market Index Fonds, Fidelity Contra Fonds, Inc., Vanquard Institutional Index Fonds, Vanguard 500 Index Fonds en Vanguard/Wellington Fonds, Inc. (Het zijn allemaal “dochters” van Vanguard)

Dat is zoals het totaalbeeld van het onderzoek er vandaag uit ziet. De grootste bedrijven in wereld zijn banken, Bank of America, JP Morgan, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs, en Morgan Stanley. Laten we eens kijken wie hun grootste aandeelhouders zijn. Bank of America, State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, FMR (Fidelity), Paulson, JP Morgan, T. Rowe, Capital World Investors, AXA, Bank of NY, Mellon

JP Morgan: State Street Corp., Vanguard Group, FMR (it is Fidelity), BlackRock, T. Rowe, AXA, Capital World Investor, Capital Research Global Investor, Northern Trust Corp. en Bank of Mellon.

Citigroup: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital World Investor, JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt and Bank of NY Mellon.

Wells Fargo: Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, Capital World Investors, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe and Davis Selected Advisers
Kijk het zelf maar weer na: Zoals ik hierboven al melde, het leidinggevende financiële bedrijf wordt volledig gecontroleerd door tien institutionele effecten en/of aandelenhouders waarvan vier van de belangrijksten bedrijven betrokken zijn bij alle zaken en beslissingen: Vanguard, Fidelity, BlackRock en State Street.

Ze “horen allemaal bij elkaar”, maar wanneer we voorzichtig de balans van aandelen bestuderen, blijkt dat in werkelijkheid al deze bedrijven worden gecontroleerd door Vanguard. Dus al deze partners of “concurrenten” Fidelity, BlackRock en State Street behoren toe aan de Vanguard Groep.


Monsanto

Het bedrijf «Monsanto» gehaat door miljoenen mensen in de hele wereld, en vooral in de VS, maar dit kon de eigenaren niets schelen om de eenvoudige reden: niemand dacht aan zijn werkelijke gastheren. 26 augustus 2014. Als de eigenaren van «Monsanto» kunnen we makkelijk individuen opmerken: William U. Parfet, bezit 284.642 aandelen van het bedrijf, Hugh Grant – 253.715, Robert T. Fraley – 95212, Brett D. Begemann – 103523 en David F. Snively 62072 aandelen. Indrukwekkend – het zijn allemaal erg rijke en invloedrijke mensen. Als je alle aandelen in bezit van individuen bij elkaar optelt van het «Monsanto» bedrijf zijn dit 799.164 aandelen.

Hoewel, de eerste op de lijst van institutionele aandeelhouders is (wie zou je denken?) Vanguard Group, Inc. met 31.201.773 aandelen, dat is een 39 of meer keer grotere hoeveelheid dan de hoofd “eigenaren” van het gehele bedrijf.

Laten we eens een andere lijst van aandeelhouders bekijken «Monsanto» – gezamenlijke fondsen Gehele Aandelen Markt Index Fonds – 8.118.741 actief, Vanguard – Primecap Fonds – 6.663.460, Vanguard Institutional Index Fonds – 5.226.511 en Vanguard 500 Index Fonds – 517.086. Op dit moment is nog geen een van de nieuwe spelers, geen een nieuw bedrijf betrokken:  Fidelity Grows Company Fonds met 4.072.871 aandelen. De truck is dat het gezamenlijke fonds Fidelity Investment Services nauw samenwerkt met de Vanguard Groep.

Ga naar onder aan de lijst: Vanguard Specialized-Dividend Appreciation Index Fonds – Meer aandelen 3.641.513. Gaan je ogen schitteren door Vanguard? Maar er is geen twijfel voor regulerende agentschappen: de aandelen zijn verdeeld over de verschillende fondsen, en het zijn allemaal verschillende wettige entiteiten.

De heer Hugh Grant is een leidinggevend persoon van «Monsanto» bekend bij het publiek met de eerdergenoemde 253.715 aandelen in het bedrijf. Hij deed dienst als President, voorzitter en Hoofd Uitvoerend Ambtenaar. Meneer Grant legt aan niemand verantwoording af, in wiens handen liggen de teugels van Monsanto’s macht in werkelijkheid?

Google

Google!?! Je zoekt, en je veronderstelt dat Google eigendom is van een Russische Jood, Mr Sergey Brin.

Vind eerst een lijst van eigenaren. Je hebt Eric E. Schmidt - 1.240.463 aandelen, John L. Doerr - 2767 aandelen, Sergey Brin - 75.000 aandelen, David C. Drummond - 21.332 aandelen en effecten Paul S. Otellini - 643. Zware Jongens.

Ga naar beneden naar de meest belangrijke institutionele investeerders, en op de eerste plaats staat State Street Corporation met 22.757.690 aandelen, vormt hiermee 6.73 % van het bedrijf net zo veel als Google. Dus wie is de werkelijke eigenaar?!

Op de tweede plaats met een zekere afkorting is FMRLLC met zijn 20.368.861 aandelen en 6,02% Niets geheimzinnigs. Dit is Fidelity Management en Research.

De derde – Vanguard Groep, Inc. Met 14.624.137 aandelen en 4,32 %. Op dit punt van tellen is de totale hoeveelheid aandelen van Vanguard en Fidelity al 10,34%. Grote Jongens.

Belangrijk!

Hoe dan ook, we gaan verder: onder de meest belangrijke investeringsfondsen van de investeerders van Google zien we eerst Fidelity Contra fonds Inc., met 6.925.967 aandelen of 2,05%, op de vierde – Fidelity Growth Company Fonds ( 1.809.678, 0,54%) en op de zesde – Vanguard / Primecap Fonds (1.417.843, 0,42%).

Totaal samengevoegd, Vanguard en Fidelity Corporations aandelen in Google op 28 augustus 2014, is 45.146.486 (vijfenveertigmiljoen-honderdzesenveertigduizend vierhonderdzesentachtig aandelen), terwijl de hele wereld “weet” dat Meneer Sergey Brin eigenaar is van Google. Meneer Brin heeft zevenenvijftigduizend aandelen. Ik vertelde jullie al dat Vanguard eigenaar is van Fidelity.

In contrast met het Vanguard en Fidelity bezit stemaandelen, heeft Brin meer belangstelling voor inkomsten dan voor controle, dus al zijn aandelen behoren tot de categorie B dat valt onder sectie 14 (A) van de wet van 1934 “Over Obligatie Wisselhandel” verklaring ondertekent door Eric Schmidt. Het aantal categorie A aandelen dat eigendom is van Sergey Brin is 0.

Echter, Brin als een directeur, wie stemt bij volmacht en zijn aandelen niet gebruikt maar informatie over de eigenaren van deze aandelen heb ik niet gevonden, en het is mogelijk dat tussen eigenaren van deze aandelen de zelfde Vanguard kan zitten.


Microsoft

Kijk alsjeblieft naar wie Microsoft bezit. Om dit opnieuw te doen gebruiken we deze keer “saaie” Duitse cijfers

Lijst van directe eigenaren – individuen op 28 augustus 2014 bestaande uit: Steven A. Ballmer c 333.254.734 aandelen, William H. Gates III – c 297.992.934, Mason G. Morfit – 827 aandelen, Brian Kevin Turner – 1.295.454, en Steven J. Sinofsky 1.176.195 aandelen.

Lijst van belangrijke institutionele investeerders opent met Vanguard Group, Inc. met 386.749.214 aandelen, en op de vierde plaats hier FMR (Fidelity!), LLC met 272.942.627. Op de eerste plaats op de lijst van belangrijkste stichtingen Vanguard Stock Market Index Fonds met 115.585.047 aandelen en onderaan staan Vanguard Institutional Index Fund-institutional Index Fonds – 75.214.603 en Vanguard 500 Indexm Fonds – 74.414.992.


AT&T

Nu, we zullen een korte blik werpen op de AT&T. De top tien van institutionele investeerders, het ziet er uit als volgt: De Vanguard Group, Inc., State Street Corporation, Evercore Trust Company, NA Blackrock Fund Advisors, Northern Trust Corporation, Dimensional Fund Advisors LP, Capital Research Global Investors en BlackRock Group Limited. Alleen de eigenaars van Evercore Trust Company zijn niet herkend, maar de andere negen zijn Vanguard.


De top tien van institutionele investeerders – investeringsfondsen

De top tien van institutionele investeerders – investeringsfondsen: Vanguard Total Stock Market Index Fonds, Vanguard 500 Index Fonds, SPDR S & P 500 ETF Trust, Vanguard Institutional Index Fund-Institutional Index Fonds, Capital Income Builder, Inc., Franklin Custodian Fonds - Income Fonds, Spartan 500 Index Fonds, Shares Core S & P 500 ETF, DFA US Large Cap Value Series en Vanguard Index - Value Index Fonds. Het wordt me door de lijst niet duidelijk wie de Shares Core S & P 500 ETF bezit en de DFA US Large Cap Value Series. De andere acht van de tien zijn Vanguard.


Comcast

Alsjeblieft, vraag me naar Comcast en zijn aankoop van 100% aandelen van Time Warner Cable, naar een “dochter” van zijn waarschijnlijk grootste concurrent, media concern AT&T Cable. Deze “dochter, Time Warner Cable beheerst 60% van beide het internet en kabel televisie in de Verenigde Staten.

96,69% belang in Comcast is in de handen van institutionele investeerders. Hier zijn de eerste vijf: STRS Ohio – 150.105.674, Capital World Investors – 134.729.551, Vanguard Group, Inc. – 125.644.169, State Street Corp. – 104.763.362, en FMR LLC – 73.866.510.


Ik laat jullie het bovenstaande zien, maar niet veel Amerikanen weten dat State Street en Fidelity (FMR) ook tot Vanguard behoren.

Feiten over Ebola

Gilead Sciences,

Ik herinner me niet of de FBI agenten me verzocht hebben om het zonder contact overdraagbare Virus Ebola te onderzoeken, wat werd ontwikkeld in de geheime laboratoriums van de CIA in Guinea door specialisten van het Amerikaanse biotechnologie bedrijf «Gilead Sciences», waarna de epidemie werd verspreid over verschillende landen.

Het hoofdkwartier van «Gilead Sciences» staat in Foster City, California. Als de FBI agenten me verzochten om Ebola te onderzoeken, Informeer ik jullie hieronder over de werkelijke eigenaren van de «Gilead Sciences»! Als de FBI me dit verzoek niet heeft gedaan delete dan alsjeblieft de informatie hieronder.

De namen van de eigenaren – individuen: Dr. John C. Martin (President, Belangrijkste Uitvoerend Ambtenaar), Norbert W. Bischofberger, John F. Milligan, Etienne Davignon en James M. Denny.

De werkelijke controle over belangrijke institutionele aandeelhouders van «Gilead Sciences» behoort toe aan Vanguard Group, Inc. Andere belangrijke aandeelhouders van gezamenlijke investeringen zijn: Vanguard Total Stock Market Index Fonds: Vanguard Institutional Index Fonds, en Vanguard 500 Index Fonds.
 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers