FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 3, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 25:05:2015

Η μάχη για τον πλανήτη Γη συνεχίζεται με αλλαγές καθεστώτων, πυρηνικές απειλές, επικείμενες οικονομικές καταρρεύσεις κ.λπ.


Benjamin Fulford

25 Μαΐου 2015


Μερικές φορές οι ειδήσεις φαίνεται να επαναλαμβάνονται. Μερικές φορές οι ειδήσεις φαίνεται να επαναλαμβάνονται. Αν αυτό ακούγεται επαναλαμβανόμενο, είναι επαναλαμβανόμενο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι πολλά πρόσφατα ειδησεογραφικά γεγονότα μπορούν να συνοψιστούν σε λίγα επαναλαμβανόμενα μοτίβα: Η Ελλάδα απειλεί να χρεοκοπήσει, η Ουκρανία απειλεί να χρεοκοπήσει, οι ΗΠΑ ξεμένουν από χρήματα και πάλι, υπάρχει άλλο ένα ψεύτικο περιστατικό μαζικής δολοφονίας στις ΗΠΑ (αυτή τη φορά στο Ουάκο), η Κίνα και η Ιαπωνία λένε ελαφρώς διαφορετικά πράγματα για την ιστορία η μια της άλλης, ύστερα πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας πετούν σε σκοτεινά νησιά και κουνάνε το δάχτυλο ο ένας στον άλλο, Σιίτες, Σουνίτες, Εβραίοι και δυτικοί μισθοφόροι, προσποιούμενοι ότι είναι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές, κάνουν κακά πράγματα ή είναι θύματα κακών πραγμάτων, η Βόρεια Κορέα εξαπολύει ένα βλήμα, κ.λπ. κ.λπ.

Στον κόσμο των εναλλακτικών ειδήσεων βλέπουμε κάτι παρόμοιο: μαζικές συλλήψεις στις ελίτ της δυτικής συμμορίας πλησιάζουν, το νέο οικονομικό σύστημα έχει ανακοινωθεί και η επιταγή σας είναι στο ταχυδρομείο, τα UFO έχουν προσγειωθεί, το τέλος του κόσμου είναι κοντά, ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι ένας μουσουλμάνος χρονοταξιδιώτης εξωγήινος από το διάστημα κ.λπ.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα αυτά, είναι κατανοητό, ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να μην αναρωτιούνται αν ποτέ θα δούμε κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή.

Γεγονός όμως είναι, ότι διανύουμε μια αργή αλλά τεκτονική μετατόπιση στο πώς διοικείται αυτός ο πλανήτης. Το να παρακολουθείς το παλιό σύστημα να καταρρέει είναι σαν να παρακολουθείς ένα υγρό που τρέχει μέσα από μια τρύπα αποστράγγισης, γυρίζει γύρω-γύρω φαινομενικά για πάντα, αλλά ξαφνικά, έχει φύγει. Θυμάστε την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης; Φάνηκε να συμβαίνει σε αργή κίνηση τότε, αλλά, εκ των υστέρων, φαίνεται σαν να συνέβη εν μία νυκτί.

Η ελληνική κατάσταση είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση, η μία προθεσμία μετά την άλλη έρχεται και φεύγει, και όμως η κατάληξη του ζητήματος συνεχίζει να ετεροχρονίζεται. Η Ουκρανία αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς φυσικού αερίου και όμως οι νοικοκυρές εξακολουθούν να μαγειρεύουν στις εστίες γκαζιού τους. Αυτές οι καταστάσεις θα έρθουν τελικά σε μια κορύφωση, αλλά, κατά πάσα πιθανότητα, όχι πριν από αυτό το φθινόπωρο, επειδή οι συνέπειες (κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος) θα είναι τόσο μεγάλες, ώστε γίνεται οτιδήποτε και κάθε τι δυνατόν, προκειμένου  να καθυστερήσουν τα πράγματα.

Ταυτόχρονα, συνεχίζουν να πραγματοποιούνται μυστικές συναντήσεις κορυφής, προσπαθώντας να καταλήξουν σε μια μακροπρόθεσμη λύση σε αυτά και σε άλλα ελκώδη προβλήματα. Υπήρξαν διάφορες τέτοιες συναντήσεις την περασμένη εβδομάδα. Μια από αυτές ήταν μεταξύ των εκπροσώπων του Κόκκινου Δράκου και της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου. Άλλη μία ήταν μεταξύ της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου και ενός εκπροσώπου της οικογένειας Rothschild.

Ο εκπρόσωπος του Κόκκινου Δράκου ήρθε με συγκεκριμένες προτάσεις για τρία νέα είδη ενεργειακής τεχνολογίας. Οι λεπτομέρειες αυτής της τεχνολογίας δεν μπορούν να αναφερθούν δημοσίως αυτή τη στιγμή, λόγω των συμφωνιών μη αποκάλυψης. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι, ότι μια ήταν η θερμική, μία ήταν η ηλιακή και μία ήταν η πυρηνική. Όλες αυτές θα μπορούσαν να αλλάξουν το παιχνίδι, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. Για άλλη μια φορά, δεν παρουσιάστηκε καμία πραγματική συσκευή και έτσι, μέχρι οι Ιάπωνες κατασκευαστές να δείξουν την δέουσα επιμέλεια, θα πρέπει να συμπεράνουμε, ότι η συζήτηση είναι φτηνή και ό,τι βλέπει κανείς αυτό και πιστεύει. Ο φίλος από τον  Κόκκινο Δράκο ήθελε, επίσης, χρηματοδότηση, και του είπαν, ότι η χρηματοδότηση θα έρθει όταν αποκτηθεί από τους τεχνικούς που εργάζονται τώρα για την υπόθεση, η απόδειξη ότι η τεχνολογία τους δούλεψε.

Οι συνομιλίες με τον εκπρόσωπο των Rothschild ήταν πιο λεπτομερείς και συγκεκριμένες και αφορούσαν στην πρότασή τους για την αντικατάσταση του υπόδουλου στους Rockefeller πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Shinzo Abe με τον Ichiro Ozawa. Ο Ozawa είναι ένας βετεράνος πολιτικός, ο οποίος ήρθε σε ρήξη με τους Rockefeller μετά τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου. Ένας Ιάπωνας αριστερός ήρθε ανεξάρτητα σε επαφή με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου για να πει ότι και οι Κινέζοι υποστηρίζουν τον Ozawa. Και οι δύο πηγές είπαν, ότι ο πρωθυπουργός Abe ενέκρινε προσωπικά τον Ozawa ως αντικαταστάτη του.

Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου είπε ότι θα υποστήριζε μια κυβέρνηση Ozawa, εάν πληρούσε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1) Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ιαπωνίας και έναρξη έκδοσης κρατικού νομίσματος.
2) Διενέργεια εφ' άπαξ διαγραφής του συνόλου των ιαπωνικών χρεών, δημοσίων και ιδιωτικών
3) Επιστροφή όλων των ιαπωνικών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, που παράνομα οικειοποιήθηκε η συμμορία.
4) Αφαίρεση όλων των ουσιών που προκαλούν καρκίνο και στειρότητα από τα προϊόντα του καθημερινού καταναλωτή.
5) Συμφωνία για τη δημιουργία μιας διεθνούς υπηρεσίας οικονομικού  σχεδιασμού και υποστήριξή της με επτά τρισεκατομμύρια δολάρια της Ιαπωνίας σε ιδιωτικές και δημόσιες μετοχές ΞΕΝΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ.

Η κυβέρνηση Ozawa θα μπορούσε επίσης να συμφωνήσει να συνεχιστεί και μάλιστα να ενισχυθεί η στρατιωτική συμμαχία της Ιαπωνίας με το Πεντάγωνο και τις αμερικανικές υπηρεσίες, με την προϋπόθεση ότι η αμερικανική πλευρά θα ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν ενάντια στους Ιάπωνες και τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (μόνο οι ηττημένοι ζήτησαν συγγνώμη για τα εγκλήματα πολέμου μέχρι τώρα).

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ήδη πολλά σημάδια, ότι ο υπόδουλος Πρωθυπουργός Abe έχει ένα νέο σύνολο χειραγωγών. Το μεγαλύτερο σημάδι ήταν η ξαφνική αλλαγή στην πολιτική της Ιαπωνίας έναντι της Κίνας. Μια αντιπροσωπεία από τρεις χιλιάδες Ιάπωνες αξιωματούχους, στην οποία ππεριλαμβάνονταν τοπικοί και εθνικοί πολιτικοί, βιομήχνοι κ.λπ., έφτασε στην Κίνα την περασμένη Παρασκευή, στην μεγαλύτερη παρόμοια επίσκεψη σε δεκαπέντε χρόνια. Χαιρετίστηκαν θερμά από τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping.


Είναι σαφές, ότι κάτι βασικό άλλαξε μεταξύ της Ιαπωνίας και της Κίνας, παρά τις απόπειρες των Χαζάρων να πυροδοτήσουν τα ιστορικά περιφερειακά και τοπικά ευαίσθητα σημεία.

Ο στρατός των ΗΠΑ εξακολουθεί να είναι επιθετικά διακείμενος κατά των προσπαθειών των Κινέζων, να γίνουν ένα περιφερειακό φόβητρο και έχει υποστήριξη από τους περισσότερους γείτονες της Κίνας, που όλοι έχουν κοινό συμφέρον να διατηρηθεί η Κίνα ευγενική. Ωστόσο, όσο οι ΗΠΑ δεν καταφέρνουν να εθνικοποιήσουν το Federal Reserve Board και να εκδώσουν δολάρια του Υπουργείου Οικονομικών, που θα αντικαταστήσουν το μη περεταίρω δολάριο ΗΠΑ, ο στρατός των ΗΠΑ πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι είναι αδύνατο να αναλάβει στα σοβαρά μια διαμάχη με την Κίνα, την στιγμή που αυτοί χρηματοδοτούνται από την Κίνα.

Η Κίνα έκανε επίσης ένα μεγάλο βήμα προς τη Νότια Αμερική, την πρώην πίσω αυλή των ΗΠΑ, την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Xi Jinping εμφανίστηκε στην Βραζιλία με πάνω από 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση. Τα κινεζικά έργα υποδομής σε ολόκληρη την περιοχή δικαίως θεωρούνται από τις κυβερνήσεις της Νότιας Αμερικής, ως προτιμότερα από τα υποκινούμενα από τις ΗΠΑ συλλαλητήρια και πραξικοπήματα.

Οι Αμερικανοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κινεζική επιρροή στη Νότια Αμερική με αποκατάσταση των σχέσεων με την Κούβα, αλλά οι χώρες της Νότιας Αμερικής αρχίζουν να μαθαίνουν το ρητό των κοριτσιών των ασιατικών μπαρ: «Όχι λεφτά, όχι μέλι"

Ακόμη πιο εντυπωσιακό για τις ΗΠΑ από τα γεγονότα στη Νότια Αμερική και την Ιαπωνία, όμως, είναι το αυξανόμενο κίνημα ανεξαρτησίας των Νήσων Σάντουιτς, αλλιώς γνωστά ως Χαβάη. Στις 11 Μαΐου, για πρώτη φορά στα Ηνωμένα Έθνη, μια χώρα μέλος του ΟΗΕ, το Πακιστάν, έθεσε το ζήτημα ότι η Χαβάη στην πραγματικότητα ποτέ δεν ψήφισε για να γίνει μέλος των Ηνωμένων Πολιτειών και ήταν τεχνικά μια παράνομα κατεχόμενη αποικία. Ο στρατός των ΗΠΑ έχει ζωτικής σημασίας βάσεις σε αυτά τα νησιά και θα ήταν καλό να υποστηρίξει το κίνημα ανεξαρτησίας της Χαβάης, με τον όρο ότι οι στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ θα μπορούσαν να μείνουν εκεί.

Στην Ευρώπη επίσης, υπήρξε ένα άλλο σημαντικό πλήγμα για την χαζαρική συμμορία. Η Πολωνία μόλις εξέλεξε έναν πρόεδρο, ο οποίος ήταν μέλος μιας φατρίας, που πιθανώς σκοτώθηκε από την χαζαρική συμμορία σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010. Να τι έχει να πει η Wikipedia για αυτή τη συντριβή:

«Ο Πρόεδρος της Πολωνίας Lech Kaczynski και η σύζυγός του Maria, ο εξόριστος πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Ryszard Kaczorowski, ο επικεφαλής του πολωνικού Γενικού Επιτελείου και άλλοι ανώτεροι Πολωνοί αξιωματικοί του στρατού, ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Πολωνίας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας, αξιωματούχοι της πολωνικής κυβέρνησης, δεκαοκτώ μέλη του πολωνικού κοινοβουλίου, ανώτατα μέλη του πολωνικού κλήρου, και συγγενείς των θυμάτων της σφαγής του Κατίν. Αυτοί ήταν καθ' οδόν από τη Βαρσοβία για να συμμετάσχουν σε εκδήλωση με αφορμή την 70η επέτειο από τη σφαγή».


Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια εποχή, που η πολωνική κυβέρνηση έπαιρνε μια σκληρή στάση έναντι του ευρώ και σκόπευε να υποτιμήσει το Ζλότυ Πολωνίας. Οι πολιτικές αυτές άλλαξαν μετά τη συντριβή και οδήγησαν σε αλλαγή της κυβέρνησης. Ο νεοεκλεγής Πρόεδρος της Πολωνίας Adnrzej Duda ήταν ένας νομικός σύμβουλος του προέδρου, που πέθανε σε εκείνο το αεροπορικό δυστύχημα. Ο Duda θυμάται, πως δύο ημέρες πριν από εκείνη την μοιραία πτήση, «ο πρόεδρος του είπε, ότι μια αλλαγή γενεών ήταν σε εξέλιξη, και ότι θα ήταν ο Duda και οι συνομήλικοί του, εκείνοι που θα αναλάμβαναν την ευθύνη για το μέλλον της χώρας».


Φαίνεται ότι μια νέα, δυναμική Πολωνία θα ενωθεί τώρα με την Ελλάδα και την Ουκρανία στη δίνη των πρωτοσέλιδων, που θα δούμε στις επόμενες εβδομάδες και στους επόμενους μήνες.

Εν τω μεταξύ, οι Χαζάροι μαφιόζοι, που εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα στη Μέση Ανατολή, κλιμακώνουν τις απειλές και την ρητορική τους. Την περασμένη εβδομάδα απείλησαν να χρησιμοποιήσουν τον ψευδο-μουσουλμανικό στρατό τους του ISIS, για να καταστρέψουν τα ανεκτίμητα ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ μνημεία της Παλμύρας στη Συρία. Επίσης απείλησαν να ανατινάξουν την ιρανική πρεσβεία στη Συρία, πριν ανακαλέσουν αυτή την απειλή, αφού τους ειπώθηκε, ότι θα καταστραφεί το Τελ Αβίβ σε αντίποινα. Το Πεντάγωνο υπενθύμισε στους Ισραηλινούς, ότι το οπλοστάσιό τους των 200 πυρηνικών όπλων δεν ήταν αρκετό για να καταστρέψει τον κόσμο, αλλά δεν θα χρειαζόταν παρά μόνο ένα πυρηνικό για να καταστρέψει το Ισραήλ.

Οι απόπειρες των Χαζάρων να ξεκινήσουν εμφύλιο πόλεμο ή μαζική αναταραχή στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών αποτυγχάνουν επίσης με έναν θεαματικό τρόπο. Το πιο πρόσφατο γεγονός ήταν η προφανώς πλαστή δολοφονία του μοτοσυκλετιστή στο Ουάκο του Τέξας. Όλοι οι μοτοσυκλετιστές είχαν ολοκαίνουργιες στολές και ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες. Δεν ξέρω για σας, αλλά όλοι οι πραγματικοί μοτοσυκλετιστές που έχω δει ποτέ δεν φαίνονται πεντακάθαροι, σαν να έχουν μόλις βγει από ένα κατάστημα με καινούργια ρούχα. Ίσως αυτοί οι θίασοι της κρίσης πρέπει απλά να βγουν από το ντουλάπι και να αρχίσουν να κόβουν εισιτήριο για τις παραστάσεις τους του θεάτρου δρόμου.

Όπως μπορείτε να δείτε, η τουαλέτα της ιστορίας έχει ξεπλυθεί.


Sources:





Αναρτήθηκε από το Hipknowsys   
Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers