FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, June 10, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 09:06:2015

G7 hulpeloos in het zichtvan een zeker en onvermijdelijk faillissement


15 juni 2015


De tekenen wijzen er onmiskenbaar op dat een soort van historische gebeurtenis op handen is. Het laatste economische nieuws maakt het onvermijdelijk dat het Westerse financiële systeem zoals we dit kennen op een einde staat te komen. De vraag is, zal dit gebeuren door middel van een gecontroleerde implosie gevolgd door een soort van feniksachtige opbloei of zal er een revolutie ontstaan, chaos, anarchie, bloedvergieten en ellende. Het antwoord ligt nu in de handen van de militaire krachten van het westen want de politieke wereld, vooral in de Verenigde Staten functioneert slecht.

Kijk alsjeblieft naar de volgende grafiek om te begrijpen hoe serieus de situatie is.

Het laat zien dat er ongeveer $80 biljoen aan financiële producten in de Verenigde Staten zijn die geen enkele basis hebben in de werkelijke wereld. Tijdens de Japanse zeepbel gebruikte ik een soortgelijke grafiek om te laten zien dat de oninbare schulden in het banksysteem een waarde hadden van 200 biljoen yen terwijl de Japanse regering beweerde dat de oninbare schuld maar 3 biljoen was.

Een andere manier om dit uit te drukken is dat de prijzen van activa van de VS zo ongeveer 80% omlaag moeten voordat ze de bodem van de realiteit bereiken. Japanse onroerend goed prijzen daalden 90% nadat de zeepbel daar barstte. De Amerikaanse zeepbel is 49 keer groter dan de Japanse zeepbel was. Het is niet de vraag of het zal barsten maar wanneer. Het ontkennen van de werkelijkheid zorgt er niet voor dat het verdwijnt.

Er is ook bewijs afkomstig van indexcijfers gebaseerd op transacties in de werkelijke wereld die niet gemanipuleerd kunnen worden door financiële trucjes. Een daarvan is de Baltic Dry Index, de prijs van verscheepte goederen, voor het grootste deel onbewerkte materialen als olie, metalen, graansoorten enz. Het staat nu op een record laagte.

Een ander is de China Containerized Freight index, welke de kosten van verscheping van afgewerkte industriële goederen uit China meet. Het staat ook op een record laagte.

Misschien hebben jullie opgemerkt dat jullie e-mail spamfilter nu meer Chinese ondernemingen laat zien die wanhopig naar klanten zoeken dan alleen advertenties voor Viagra of Nigeriaanse zwendel. Het is overduidelijk dat er iets groots op het punt staat te gebeuren op de wereldmarkten.

Er zijn veel mensen die dit nu ontdekken. De Amerikaanse vereniging van individuele investeerders laat zien dat in mei van dit jaar individuele investeerders het percentage geld hebben verlaagd dat ze investeren in aandelen van 67,9% naar 57,8%. Dit is een ontzettende teruggang van 10% van hun aandelen in ruil voor geld binnen slechts een maand. De Grieken redden het Griekse bankensysteem met een kwijtschelding van meer dan 500 miljoen euro per dag. Dit soort dingen wordt gewoonlijk toegeschreven aan een bankrun of wanneer de ratten het zinkende schip verlaten.

Ingewijden zeggen dat de meest waarschijnlijke kandidaat om de rol van Lehman Brothers te spelen tijdens de komende crisis de Deutschebank is. Deutschebank heeft zijn S&P tarieven zien vallen naar BBB+status, welke lager is dan de AAstatus die Lehman had voor het instortte. Verder heeft het derivaten boek van de Deutschebank een nominale waarde van 54,7 triljoen euro, vergeleken met een EU BBP van 9.6 triljoen euro en een Duitse BBP van 2,74 triljoen euro. De basis voor veel van deze derivaten is Griekse schuld en de Griekse regering is in feite op 5 juni in gebreke gebleven.

Japanse keizerlijke familie en Chinese regeringsbronnen zeggen beiden dat het recente bezoek aan Japan en China van de Duitse kanselier Angela Merkel diende om geld te vragen om dit probleem op te lossen. Beide bronnen bevestigen echter dat ze terugkeerde met lege handen.

Onderzoeken door niet corrupte VS autoriteiten hebben onthuld dat veel van het geld afgenomen van de VS belastingbetalers na de val van Lehman Brothers met een hefboomwerking van 100 keer werd gebruikt om te speculeren met krediet om de Europese financiële instituten af te kopen.

Bronnen van vertegenwoordigers van de VS en het Pentagon zeggen dat het deze keer niet zal worden toegestaan dat dit gebeurt. Deze bronnen zeggen ook dat In plaats daarvan er een soort van onthulling verwacht kan worden.

De poging om de derde wereldoorlog te beginnen in de Oekraïne is voor de ogen van de Khazariaanse bende uiteengespat omdat het heeft geleidt tot een hoop informatie van de Russische geheime dienst. Hier is wat van de informatie die gestuurd werd door de Russische geheime dienst als antwoord op de recente poging van de Khazariaanse maffia om Rusland als een bedreiging af te schilderen.

“Wij hebben het WTC niet opgeblazen op 11 september 2001 met W54, Davy Crockett nucleaire Pitts. Wij hebben niet 350 buiten gebruik zijnde W-54 Davy Crockett nucleaire Pitts van de VS gestolen via de achterdeur van Pantex, Texas USA, welke werden gefabriceerd in de Hanford Nucleaire fabriek.

Wij hebben deze gestolen W54 kernkoppen niet naar Israël gebracht. Wij hebben ze niet opnieuw gerestaureerd in Israël en WIJ waren NIET degenen die deze nucleaire Pitts terug brachten door Houston, Texas om opgeslagen te worden in verschillende Israëlische ambassades, inclusief de Israëlische ambassade in New York en wij HEBBEN deze nucleaire Pitts NIET meegenomen naar de Twin Towers met behulp van Israëlische systemen voor stadsverhuizing.

Met andere woorden, de Russen geven de witte boorden in het Pentagon gedetailleerde, informatie over strafbare feiten over Khazariaanse massa moord in de Verenigde Staten.

De Russen zeggen ook dat de crash van de “Maleisische Vlucht 17” de wraakactie was van Vanguard (het front van de Khazariaanse bende) tegen Duitsland en Frankrijk als antwoord op hun plan om een Europees Leger op te richten en de Vanguard criminelen uit Europa te verdrijven.

Het was ook een reactie op Angela Merkels en Francois Hollande’s verzoek aan de Oekraïense president Poroshenko om “de Vanguard vertegenwoordiger Igor Kolomoyskyi er uit te schoppen en hem te ontslaan van de positie als de gouverneur van het Oekraïense Dnepropetrovskiy land en om van de Kolomoyskyi’s banken al het regeringsgeld op te nemen met de bedoeling om de echte dollars te scheiden van de nepdollars van Vanguard die de Oekraïense regering bezit.

In antwoord op de Europeanen, werd volgens de Russen, een van de Khazariaanse maffialeiders extreem kwaad terwijl hij zei dat ‘Het mooie Frankrijk’ een regeringsovername kan verwachten.

De Russen verschaften ook gedetailleerde informatie over hoe het Vanguard dochterbedrijf Raytheon en twee andere bedrijven uitrusting fabriceerden en gebruikten om op afstand vliegtuigen te kapen.

Verder, hebben de Russen de witte boorden van het Pentagon een gedetailleerde lijst verschaft van de Khazariaanse agenten die betrokken zijn bij de vernietiging van het World Trade Center op 11 september 2001.

Ambtenaren van het Pentagon verwachten een beperkte burgeroorlog in de Verenigde Staten welke al begin deze zomer zal beginnen met de bedoeling om de Khazariaanse leden van de vijfde colonne aan te pakken

De ambtenaren van het Pentagon vermelden tot dusver ook vele tekenen van vooruitgang op de Khazariaanse bende. De eerste was de nederlaag van de TPP en TTIP Khazariaanse greep naar de macht in het VS congres en Europees parlement. Verenigde krachtsinspanningen en enorme straatprotesten hielpen bij de afwijzing van deze wetsvoorstellen.

Het andere ding dat ze zeiden was dat De Secretaris van Staten van de VS, John Kerry door Khazarianen werd neergeschoten vanwege zijn pogingen om vrede te stichten in Iran en in de Oekraïne. De kogel miste zijn hart met een paar centimeter, zeggen de bronnen. Ze verwachten nu vergelding tegen Israël, Victoria Nuland en haar Khazariaanse bazen.

Ook, tijdens een andere aanval tegen Khazariaanse invloed in het State Department, werd adjunct-secretaris voor Latijns Amerika, Roberta Jacobson gedegradeerd tot Ambassadeur van Mexico vanwege haar mislukte coup poging in Venezuela.

De bronnen zeggen dat er wordt verwacht dat het Hoger Gerechtshof de komende maanden een beslissende rol zal spelen bij het intomen van de Khazariaanse macht. Ze verwachten uitspraken tegen Obamacare, homo huwelijk en vele andere kwesties waar door de Khazarianen druk op wordt uitgeoefend. Het Hoger Gerechtshof is nu blijkbaar onder de invloed van het Pentagon, de P2 vrijmetselaars lodge en Paus Francis.

Er is ook een toenemende actie van militairen tegen Israël en haar ISIS gevolmachtigde in het Midden Oosten zeggen de bronnen. De Russen hebben geavanceerde raketten verkocht aan de anti-Khazariaanse strijdkrachten in het Midden Oosten terwijl het Pentagon anti tankwapens heeft verschaft aan Iran en zijn bondgenoten in de regio.

Ook, Rusland is betrokken bij militaire manoeuvres met Egypte waarbij VS F-16 vechtvliegtuigen, die samenwerken met de Russische marine, een belangrijke rol spelen.

Ook, de dood van het hoofd van de Saudi Luchtmacht, en de raket aanvallen op Saudi Arabië hebben de Khazariaanse Koning Salman wakker geschud, hij zal spoedig gedwongen worden om ontslag te nemen vanwege “dementie” zeggen bronnen bij het Pentagon.

De Amerikaanse militairen kiezen ook zorgvuldig een gevecht uit met China. De Pentagon bronnen zeggen dat het dodenaantal bij het zinkende cruise schip in China 444 was, wat een erg slecht voorteken is voor de Chinezen. Als antwoord zenden de Chinezen Fan Changlong, vice voorzitter van China’s Centrale Militaire Commissie, voor een ontmoeting met kopstukken in het Pentagon, zeggen bronnen in het Pentagon. Een gespannen vier uur durende ontmoeting eindigde slecht omdat de Chinezen weigerden te beloven om te stoppen met het bouwen op de betwiste riffen, ze claimden dat de locatie onbetwist Chinees territorium was. De Chinezen willen alleen overeenkomsten ondertekenen die gaan over ondersteuning bij rampen en samenwerking met het leger, zeiden ze.

De bronnen bij het Pentagon zeggen dat China nog meer “tornado’s, schipbreuken, aardbevingen enz.” kan verwachten tot ze stoppen met de bouw van militaire bases op betwistte eilanden. Het Pentagon zal nu ook gaan aandringen op verdere militarisering van Japan.

Hoewel, aan het einde van de dag is dit allemaal op de tafel slaan door de Amerikanen als een onderhandelingspoging voor nieuwe internationale structuren en regels om de verkruimelende naoorlogse orde voort te zetten.

De White Dragon Society, op hun beurt, dringt nog steeds aan op de stichting van een meritocratisch bemand bureau voor toekomstplanning met een aanvangsbudget van $7 biljoen om een massale campagne te beginnen om armoede te beëindigen, de vernietiging van het milieu te stoppen en voorbereidingen te treffen voor een exponentiële uitbreiding van het aardse leven in het universum."
  
Bron: Antimatrix.org
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers